Találatok a következő kifejezésre: Mi az amerikai (375 db)

Mi az amerikai palacsinta receptje?

Legjobb válasz: Több féle is van (picit eltér az összetevõkben). Pl. : http://www.mindmegette.hu/igazi-amerikai-palacsinta.recept http://www.tutitippek.hu/blog/amerikai-palacsinta.php

Tojás sárgáját és fehérjét külön kell választani, sárgájából megcsinálod az alap tésztát némi sütõporral. Fehérjét habbá vered, és szépen beleforgatod.
az elsõt Te írtad :) )
Én is azt gondolom, de akkor is fél óráig ezen nevettem, hogy még ki is emelte, hogy fõleg az elsõ, mikor õ írta :D
Ez mekkora XD
Szar receptek, fõleg az elsõ. Úgy érdemes csinálni ahogy ajánlottam, már kitapasztaltam, például vajat a tésztába semmiképp ne tegyél, mert kemény lesz tõle a tészta és nem élvezetes. Nagymami sima palacsinta receptje bõven jó némi sütõporral és, külön kell a tojásfehérjét habbá verni és azt beleforgatni.
A kérdező hozzászólása: szerintem a mindmegette.hu-sra gondolt :) )
én is tudtam, de ezt a magaslabdát nem lehetett nem leütni:) ))
Én is többfélét csináltam már, a mindmegette.hu-s oldalon találhatót is kipróbáltam, nekem finom lett. Sztem a vajtól nem lesz "kemény", pihe-puha fincsi lett :) Érdemes több receptet kipróbálni, és saját ízlés szerint eldönteni, hogy melyik ízlik legjobban (kisebb adagot is készíthetsz). Az biztos, hogy az igazi am.palacsintában van sütõpor, vaj, így érdemes olyan receptet választani. Sok sikert!
Pihipuhi, próbáld ki vaj nélkül sokkal finomabb és emészthetõbb, nem olyan sulykos, tényleg keményebb lesz
:)
Hozzávalók: 40 dkg sima liszt 2 csomag sütõpor (24 g) 1 teáskanál só 2 evõkanál kristálycukor 6 dl zsíros tej 2 db tojás 10 dkg olvasztott vaj A lisztet, a sütõport, a sót, a cukrot összekevered, mélyedést csinálsz a közepébe , az olvasztott vajat beleöntöd . Lassú keverés mellet hozzáöntöd az elõzõleg összekevert tejet és tojást.Csomó mentesre elkevered hagyod állni egy kicsit a hûtõben. Lassú tûzön olaj nélkül megsütöd. Én mindig ezt a receptet használom , nekem bevállt

Mik az amerikai foci szabályai?

ha lehet ne olyan bonyolultan... :)

Legjobb válasz: Röviden: minél több yardot kell szerezni:) Hosszabban: http://hu.wikipedia.org/wiki/Amerikai_futball :)

Röviden: minél több yardot kell szerezni:) Hosszabban: http://hu.wikipedia.org/wiki/Amerikai_futball :)
Ha jól olvastam ezt a wikipédián ezek inkább az amerikai szabályok, a magyarszabályok nem sokban de különbznek ettõl.Én tudom mert az elsõ meccsemet én is ezek szerint a szabályok szerint játszottam addig amíg le nem küldtek a pályáról azzal az indokkal hogy más szabályok szerint játszok
egyetértek az elsõ hozzászólóval. OFF:Nálunk a suliban van 3 amerikai tanár, velük játszottunk ilyen de valami nagyon hülye egy sport. Alig értettük h mt kell csinálni pedig az egyik legjobb vagyok az osztályból angolból
a magyar amerikaifutballban NCAA szabályok szerint játszunk. Ezt az amerikai egyetemek használják. Az amerikai profiligában (NFL) kicsit eltérnek a szabályok. A Sport tv az NFL-t közvetíti.

Mit mondanak mikor az amerikai temetéseken amikor van a zászló háromszöggé hajtogatása?

Legjobb válasz: http://en.wikipedia.org/wiki/Military_funerals_in_the_United.. Az Egyesült Államok elnökének, az Egyesült Államok hadseregének és hálás népének a nevében kérem, fogadja el ezt a zászlót, ami a megbecsülés jelképe, az ön szerettének hûséges és becsületes szolgálatáért.

http://en.wikipedia.org/wiki/Military_funerals_in_the_United.. Az Egyesült Államok elnökének, az Egyesült Államok hadseregének és hálás népének a nevében kérem, fogadja el ezt a zászlót, ami a megbecsülés jelképe, az ön szerettének hûséges és becsületes szolgálatáért.


Mik az amerikai és a magyar középiskola különbségei?

180 szavas angol fogalmazást kell írnom.segítséééééég

Legjobb válasz: Amerikában csak négyes vagy ötös van, te határozod meg, hogy melyik félévben melyik tárgyat csinálod meg, de vannak, amik egymásra épülnek. Kicsit olyan mint a magyar egyetemek.

Amerikában csak négyes vagy ötös van, te határozod meg, hogy melyik félévben melyik tárgyat csinálod meg, de vannak, amik egymásra épülnek. Kicsit olyan mint a magyar egyetemek.

Mi az amerikai Murder House legendája?

Tud rola valaki valamit?Kiváncsi lennék rá :)

Mikor az amerikai filmekben alkoholt isznak, miért mondanak olyanokat, hogy "de hiszen még csak délután 4 van"?

Mindig meglepődve kérdezik, hogy "Délután négykor?" stb...

Legjobb válasz: Mert nem szoktak napközben piálni :)

Mert nem szoktak napközben piálni :)
Mert nem illõ reggel, és délután részegen lófrálni. Munkaidõ van.
Mert nyolckor kezdik és tízre kidõlnek.
Jockey Ewing és Charlie Sheen, na azoknak tökmindegy mennyi az idõ. Reggel már kitöltve várja õket a wiskey jéggel:D És igen, munkaidõben, nappal, ha nincs rá különösebb ok, nem szokás/nem illik alkoholt fogyasztani. Mindent a maga idejében! Kávét sem iszol éjszaka 11kor, nem?
A kérdező hozzászólása: Na jó, csak nekem akkor is furcsa volt, hogy ilyen szigorral állnak hozzá az alkoholhoz. Például nagyszüleim kisvárosában az volt a szokás, hogy a napot pálinkával kezdték, az ebédhez bort ittak, vacsorára meg néha mindkettõt. Ráadásul nem ujjnyit töltöttek, mint a filmekben, hanem-ahhoz képest-sokat. Pedig senki sem alkoholista, vagy lezüllött.
Alaszka
Új-Mexikó
Missouri
Michigan
Georgia
Delaware
Pennsylvania
Washington
Kalifornia
Connecticut
Nyugat-Virginia
Észak-Karolina
Georgia, Utah, Új-Mexikó, Dakota...
Alabama
Ohio
Louisiana
Connecticut

Mi az amerikai hadseregnek a legújabb pisztolya?

vagyis nem a legújabb, hanem az ami most beletartozik a felszerelésbe

Legjobb válasz: Csúzli.

Csúzli.

Mi az amerikai cime a Rony-Indiánnyár c. számnak?

Szóval mi az angol címe és ki az el?adó köszönöm!

Legjobb válasz: Tollassummer

Tollassummer

Mi az Amerikai Taxi című film zenéje?

Tudjátok, amikor a csaj a legelején bringával dönget ezerrel :D

Legjobb válasz: beyoncé - crazy

A kérdező hozzászólása: beyoncé - crazy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!