Találatok a következő kifejezésre: Mi az abc (43 db)

Egy ABC háromszög oldalainak felezőpontjai: A·1 (-2;1) B·1 (4;3) C·1 (2;3) koordinátájú pontok. Mi az ABC háromszög csúcspontjainak koordinátái?

Segítsetek légyszi! Fontos!!

Legjobb válasz: Nem írtad el véletlenül valamelyik számot (vagy az elõjelét) ? Elég nyomott így az ábra.

Nem írtad el véletlenül valamelyik számot (vagy az elõjelét) ? Elég nyomott így az ábra.
A kérdező hozzászólása: Nem irtam el...tudom h elég érdekes az ábra...:S
A kérdező hozzászólása: Valaki?

Mik az abc-s hangok? ( ÉNEK )

Legjobb válasz: c-d-e-f-g-a-h-c ez volt egy oktáv. Attól függ az elnevezés, hogy a kottában melyik vonalon, ill. vonalközben helyezkedik el a hangjegy. Ezt most olyan konyhanyelven mondtam, de ez a lényeg.

c-d-e-f-g-a-h-c ez volt egy oktáv. Attól függ az elnevezés, hogy a kottában melyik vonalon, ill. vonalközben helyezkedik el a hangjegy. Ezt most olyan konyhanyelven mondtam, de ez a lényeg.

Mi a véleményetek az ABC design Condor 4s babakocsiról?

Legjobb válasz: Én nagyon elégedett vagyok az ABC Designnal, szerintem szuper és megbízható babakocsikat gyárt...bár lehetne színesebb a kínálat :D A Condor szerintem jó babakocsi, de nekem a Mamba jobban tetszik. Könnyebb is ha jól látom majd 2 kg-mal, nálam ez sokat számít, picit kisebbre is lehet csukni szerintem, nagyobb a kosár is rajta, nálam ez szintén jó pont, minél nagyobb annál praktikusabb. Én beleszerettem, mikor megláttam és megtologattam :) De mindegyik ugyan olyan jól szuperál, bármelyik mellett döntesz, meg leszel elégedve :)

Én nagyon elégedett vagyok az ABC Designnal, szerintem szuper és megbízható babakocsikat gyárt...bár lehetne színesebb a kínálat :D A Condor szerintem jó babakocsi, de nekem a Mamba jobban tetszik. Könnyebb is ha jól látom majd 2 kg-mal, nálam ez sokat számít, picit kisebbre is lehet csukni szerintem, nagyobb a kosár is rajta, nálam ez szintén jó pont, minél nagyobb annál praktikusabb. Én beleszerettem, mikor megláttam és megtologattam :) De mindegyik ugyan olyan jól szuperál, bármelyik mellett döntesz, meg leszel elégedve :)
A kérdező hozzászólása: Én is pont így voltam vele, azonnal beleszerettem. A legtöbb darab tényleg fekete alapszínû... Nekem a málnaszínû rabolta el a szívemet, de a világos barnás sem rossz.
A kérdező hozzászólása: Egy dolog van, ami miatt dilemmába estem: a sport része nekem nem tûnt túl mélynek...vajon egy kicsit pufibb baba is kényelmesen elfér benne?
Persze, emiatt ne aggódj. Mi most ABC Primo babakocsit használunk és ennek a fekvõfelülete 37 cm széles (amin konkrétan a baba fekszik) (53 cm séles egyébként mindennel együtt) és az én lányom hatalmas. Nagynak is született, és mindig is nagyobb volt a kortársainál, egy évesen 13 kg és 86 cm, most 1, 5 évesen 15 kg 88-90 cm és kényelmesen elfér benne...pedig van mit fogni rajta :D És már tavaly téleg is ezt hasznátuk, tehát beöltöztetve is elfért benne, gond nélkül A Condor pedig 62 cm széles, ez nyilván kerékkel együtt érvényes, de biztos vagyok benne, hogy ez sem lehet keskenyebb, hiszen 10 cm-rel szélesebb mint a miénk, nyilván terebélyesebb darab, de szerintem forma-forma a fekvõfelület...


Mi a véleményetek az ABC design kocsikról? Konkrétan a Rodeo vagy a 3 Tech érdekelne.

Legjobb válasz: Nekünk ABC design esernyõkocsink van, de nincs semmi baj a minõségével. Könnyû, praktikus, kényelmes, és bírja a strapát is. Igaz, hogy nem az álltalad említett modellek közé tartozik, de szerintem a márkával semmi gond.

Nekünk ABC design esernyõkocsink van, de nincs semmi baj a minõségével. Könnyû, praktikus, kényelmes, és bírja a strapát is. Igaz, hogy nem az álltalad említett modellek közé tartozik, de szerintem a márkával semmi gond.
Nekünk rodeo van, teljesen meg vagyunk vele elégedve. Bár ha könnyû kocsit akarsz, akkor ne ezt válaszd! Kényelmes, könnyû tolni, tavasztól fogjuk használni a sportrészt, remélem abban is ellesz a babám. Rossz utakon is jól lehet tolni. Mi egy webáruházban vettük újonnan a bolti ár töredékéért.
Szia!Én találtam egy kocsit ami pont úgy néz ki mint a Rodeo, csak sokkal könnyebb!!!A Rodeot akartam én is megvenni, de szerintem is nehéz kocsi!Ez a másik 13 kg a mózessel!!!Nekem nagyon bevált! http://www.bergon.hu/index.php?oldal=termek&p_id=62&level=4&.. A 3 kerekû változatát vettem meg!Sok sikert a keresgéléshez!!!
Mi 3 tec babakocsit vettünk, rengeteget olvastunk a neten róla.Nagyon könnyen kezelhetõ, egyszerü babakocsi.Még nem használjuk, de már nagyon várjuk!:)
07:40-es! Bocsi, de megkérdezhetném, hogy mennyiért vettétek ezt a kocsit?
Szia!110-ért! http://bolthely.hu/nikicabababolt/id/00167_Coletto_Austin_ba.. Innen rendeltük!Bébihordóval együtt!Ez a legolcsóbb!
Én is gondolkoztam rajta, de aztán neten olvastam, hogy rossz minõségû, ezért nem ilyet veszünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én eddig csak jókat hallottam az ABC design kocsikról, csak konkrétan szerettem volna errõl a két modellrõl tudni valamit.
Köszönöm az infót! :)

Egy ABC háromszög AC oldalának belsõ pontja D. Tudjuk, hogyAB=AC, AD=BD és BC=DC. Mekkorák az abc háromszög szögei. Ja és mi az a belsõ pont?

Legjobb válasz: 45-45-90 90 a b-nél van a belsõ pont a súlyvonal metszéspontja (Azaz bd súlyvonal)

45-45-90 90 a b-nél van a belsõ pont a súlyvonal metszéspontja (Azaz bd súlyvonal)
A kérdező hozzászólása: és a súlyvonalat hogyan kell szerkeszteni?
felezõ merõlegest állítasz a szakaszba. a felezõ pontot pedig összekötöd a szemközti csúcsponttal.
Kérdezõ! Vigyázz, nagyon rossz választ kaptál! AC oldal belsõ pontja RAJTA VAN, valahol az AC szakaszon. Szépen lerajzolod és három egyenlõ szárú háromszöged lesz. Az egyenlõ szögeket bejelölöd, és tudod, hogy a háromszög belsõ szögeinek összege 180 fok. Szerintem 25.7 fok (és kétszerese, háromszorosa) van a háromszögben. Ha nem megy, szólj!
#4 olyan szemét vagy, nem értem ha el akar valamit fogadni mint végeredmény, semmi megkérdõjelezés nélkül, akkor miért rondítasz bele a képbe? Tessék itt a rendes megoldás: http://kepfeltoltes.hu/131110/gyokerkerdezo_www.kepfeltoltes..
Nem vitatom meg, hogy ki a "szemét". A megoldás: http://kepfeltoltes.hu/131110/5036893_www.kepfeltoltes.hu_.png
Mivel rajzolod ezeket az ábrákat?
Mivel nem szeretem a "szemét" válaszolókat.

Mi ez az "abc" cucc kinyalásnál?

Legjobb válasz: A hölgy csiklóján a nyelveddel leírod az abc-t.

A hölgy csiklóján a nyelveddel leírod az abc-t.
és ha az illetõ csúnyán ír akk a csaj mit fog szólni?? van vmi különbség??
Vagy megkérdezed, mi a kedvenc verse és betûnként rányalod. :D
He?
A kérdező hozzászólása: 2# Köszönöm szépen :D
SZerintem elég béna dolog...A legjobb ha az ember figyel arra, ami jó a nõnek, és azt csinálja.

Szerintetek melyik a legjobb Agatha Christie könyv? És az ABC-gyilkosságokról mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Én is Tíz kicsi négerként ismerem és A kristálytükör meghasadtként. Mindenesetre én is ezeket kedvelem, az ABC-gyilkosságok szerintem elég laposra sikeredett, de ez csak az én véleményem.

Én is Tíz kicsi négerként ismerem és A kristálytükör meghasadtként. Mindenesetre én is ezeket kedvelem, az ABC-gyilkosságok szerintem elég laposra sikeredett, de ez csak az én véleményem.
Nekem a kedvenceim: Halál a Níluson, A harmadik lány, Nem zörög a haraszt..., de mind lényegében hasonló. A gyilkosság oka túlnyomó részt a pénz, bosszú, vagy szerelmi indíttatású. Én szeretem a könyveit, az ABC-gyilkosságot csak filmben láttam, érdekesnek tûnt.
A legtöbb Christie-könyvet szerettem, az ABC-gyilkosságokat is. Szinte az utolsó lapig azt hittem, szegény öreg Mr. Cust a gyilkos. Jót nevettem rajta, , hogy még õ is elhitte magáról, hogy gyilkos.
Nekem a kedvencem a 10 kicsi indián és a kristály tükör széthasad
*10 kicsi néger... :) egyébként nekem is az a kedvencem.
tényleg? az enyémnek indián a címe de bizti van isis :D
Utolsó pár válaszoló: a könyv eredeti angol címe Ten Little Niggers volt. Késõbb Amerikában Ten Little Indians címen jelent meg. Manapság angol nyelvterületen And Then There Were None címen fut. Magyarul tudtommal mindkét változat (indián és néger) is megjelent. Bõvebben: http://en.wikipedia.org/wiki/And_Then_There_Were_None
jo az abc gyilkossag ajanlom a 10 kicsi inian (asszem ez a cime de ha nem akk is vmi hasonlo) de naon jo

Mi a véleményetek az ABC Design Rodeo babakocsiról?

Elsősorban azé érdekel, aki használ is ilyet, de azok is írhatnak, akik valamiért direkt nem ezt a típust választották. Pl. fórumvélemények miatt.

Legjobb válasz: A legjobb babakocsija az ABC design márkának, nekem a 4 kerekû változat, az Astro van (azóta már Mamba. Könnyû, könnyen irányítható, stabil, a legnagyobb elõny a kosár alul, minden belefér. Szívbõl tudom ajánlani!

A legjobb babakocsija az ABC design márkának, nekem a 4 kerekû változat, az Astro van (azóta már Mamba. Könnyû, könnyen irányítható, stabil, a legnagyobb elõny a kosár alul, minden belefér. Szívbõl tudom ajánlani!
Nem tudom, hogy aktuális-e még, de nagyon jó babakocsi, nekünk olyan volt, könnyen irányítható mégis nagy kerekû. Napernyõ mindenképp kell hozzá, mert menet közben nem tudod megfordítani a sportrészt (mózest meg egyáltalán nemû). Én nem bántam meg anno.

A Tanuló kutyuson mit kell megnyomni, hogy mondja a számokat, meg az ABC-t?

Már két napja ezzel küzdök, se se ABC, se nem számol.. Selejtet vettünk??

Legjobb válasz: Remélem kibontottátok a dobozból?? Az fontos! Ha megnyomod a jobb talpát/narancssárga/akkor azt mondja elõször hogy "tanuljunk" ezután megnyomod a kezét mondja hogy "kéz"ha a piros kezét nyomod akkor elénekli az ABC-t stb.ha még egyszer megnyomod a narancssárga talpát akkor egy másik funkcióba lép azt mondja hogy "énekeljünk és játszunk" akkor mindegyik végtagnál énekel.Harmadszor megnyomod akkor elbúcsúzik"pápá"/kikapcsoltad/

Remélem kibontottátok a dobozból?? Az fontos! Ha megnyomod a jobb talpát/narancssárga/akkor azt mondja elõször hogy "tanuljunk" ezután megnyomod a kezét mondja hogy "kéz"ha a piros kezét nyomod akkor elénekli az ABC-t stb.ha még egyszer megnyomod a narancssárga talpát akkor egy másik funkcióba lép azt mondja hogy "énekeljünk és játszunk" akkor mindegyik végtagnál énekel.Harmadszor megnyomod akkor elbúcsúzik"pápá"/kikapcsoltad/
Én vagyok aki mondta hogy bontsátok ki!!! Mert bele van húzva egy fehér müanyag lap!Igy csak röviditve müködik és nem dalol rendesen.Ha kihúzod belõle ezt a "lapot"akkor fog rendesen müködni ez azért van hogy az áruházakban a nyomkodástól ne tegyék tönkre/ne meritsék le az elemet stb/.
Mi is most vettünk a tesóm gyerekének. Ráadásul a legújabb kiadást, aminek szíve is van. A lába(bal) az ábécé, de csak p-ig énekli... csúcs! Számolni még nem számolt. :S Azt a miénk sem tud? :S
A kérdező hozzászólása: Azta!!! Gondolom, elírtad egy nullával, és 12.900 ??? De durva, engem meg még a barátnõim meg is feddtek, hogy máshol 6.900.. (na jó, mondtam nekik hogy most 600 Ft különbség, a benzin ennyibe kerülne, ha máshol vettem volna).
Ja, elírtam! Persze! :) :) :) :) :)
A kérdező hozzászólása: De lehet, hogy az a 12.900-as még ennél is többet tud, nem?? Honnan rendelted? Csak ha épp olvassa még valaki, aki venni akar.. akkor ne járjon már rosszul.
De egyébként akkor is nagyon-nagyon jó áron volt ám ez a 7500 Ft-os! Én végignéztem a környékünk boltjait és 10.000 alatt sehol nem volt!
A kérdező hozzászólása: Hát, igazából, mikor vettük, nekem fogalmam se volt az árakról... És a Cora-ba se járunk, csak pont volt oda két ajándék kuponunk és azért mentünk. És a kislányom elkezdte ölelgetni és nyomogatni ezt a kutyust, apja pedig berakta a kosárba, hogy akkor ez lesz az ajándéka :)
http://bolthely.hu/babyshop/lista/47d7f9b4eaad7&lepes=11 Innen rendeltem, mert ez a 9365 Ft-os ár szuper jónak tûnt az itteni boltiak mellett. Erre idetelefonált egy nõ, hogy ez a régi fajta és elfogyott. Felajánlotta, hogy küldik az újat(12900 Ft), de a szállítási költséget akkor átvállalják. Más játékokat is rendeltem és így jónak véltem, vagyis kiszámoltam, hogy szinte akkor ugyanott vagyunk... Így meg a legújabb modell jött(állítólag). Mindegy, egyébként meg vagyok vele elégedve most, hogy az elõbbi kedves anyuka elmagyarázta, hogyan is mûködik. :) Boldog születésnapot a kicsidnek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ és a köszöntést is, köszönjük szépen! :) Nektek és a többieknek is jó mulatást/szórakozást az új játékkal! :) És sok boldogságot a kicsikhez!!!!!!
Amúgy az utóbbi információt is hálásan köszönöm az egyik anyukának!(Aki javasolta a kibontást) Már el voltam keseredve, hogy megvettük ennyi pézért és fél dallamokat ad, meg fél ábécét. Huuuuuh...tényleg nagyon köszönöm!
Én is 7500ft-ért vettem!
A kérdező hozzászólása: De jó, megelõztél, mert már épp kérdezni akartam, miért fontos, hogy kibontsuk! :) ) Gondolatolvasónak teccik lenni? :) ) Köszi, hogy megírtad, kibontom, ha elmennek itthonról... Addig nem akarom, mert akkor "lõttek" a szülinapi meglepetésnek :)
Pfff...én rendeltem: 129000 Ft. Állítólag idei kiadás, legújabb...megszívtam!
Sziasztok, de jó hogy valaki kérdezte. És számolni hogy számol, mert nálunk is ez a "gond" jelenleg épp!
A kérdező hozzászólása: 3 hete vettük a budaörsi Cora-ban 7.500 Ft-ért. Kíváncsi leszek, fog-e mûködni rendesen, remélem. :) )
Én is köszönöm! össze-vissza nyomogattam... Még jó, hogy el nem rontottam itt karácsony elõtt. Kérdezõ! Mennyiért vettétek?
A kérdező hozzászólása: Húú, köszi, aranyos vagy! :) Nem, nem bontottuk még ki, mert most kapja a kicsim ajándékba a jövõ héten... Most épp alszik, így nem tudom kipróbálni, de ha felébred, elküldöm az apjával sétálni, és akkor "nekiesek" újra. Adhattak volna hozzá egy használati útmutatót is ilyen bénáknak, mint én :) Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Ennek is van világító szíve. :) A bal lábán van az abc felirat, de egyetlen betût sem mond, helyette zenél... Számolni se hallottuk még, pedig a dobozán azt hirdeti, hogy ABC-t tanít, és számol... Hát ez nem.. Ja, és a budaörsi Cora-ban vettük, tehát nem is a kínai piacon..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok! KIBONTVA A CSOMAGOLÁSBÓL TÖKÉLETES!!! :)
Mi az, hogy "ilyenkor mi van?" Mit nem értesz ezen: [link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!