Találatok a következő kifejezésre: Mi az a székelési (4 db)

Mi az oka a székelési reflexnek, meddig tart, mivel lehet csillapítani a baba szenvedéseit?

Van-e valakinek tapsztalata?

Legjobb válasz: Szia! A babának nem fáj a székelés nincs idegi összeköttetés. Nekünk is ez volt és tápszert váltottunk, azóta semmi baja. Ordított, mint a sakál én meg azt hittem, hogy azért, mert nem tud kakálni. Ha anyatejes, akkor viszont olyat ettél, amitõl fájt a pocakja.

Szia! A babának nem fáj a székelés nincs idegi összeköttetés. Nekünk is ez volt és tápszert váltottunk, azóta semmi baja. Ordított, mint a sakál én meg azt hittem, hogy azért, mert nem tud kakálni. Ha anyatejes, akkor viszont olyat ettél, amitõl fájt a pocakja.
Sajnálom, de az elõttem szólónak nincs igaza igen is fájni tud a babának és ez tapasztalat.Nálunk a szopi váltotta ki a reflexet és sajnos át kellett térni a tápszerre így könnyebben hamarabb jóllakott és nem fájt neki!

Adhatok a 2hetes 4napos babának espumizán cseppet? A székelés inger nagyon fáj:van széklet de sír mikor erőlködik. Mit tegyek? Az éjjel is sokszor felébredt ez véget

Legjobb válasz: szia.Igen adhatsz neki. Mi is ebben a cipõben járunk, nekünk sem jött be az espumisan, kipróbáltuk az infacolt. Ez se vmi szuper, de talán kicsit enyhíti a görcsöket. Már alig várom a pénteket, akkor leszünk 1 hónaposak és jöhet az angolvíz. Azt mondják babák 80%-nál beválik. kitartás! 3 hetes kislány anyukája.

szia.Igen adhatsz neki. Mi is ebben a cipõben járunk, nekünk sem jött be az espumisan, kipróbáltuk az infacolt. Ez se vmi szuper, de talán kicsit enyhíti a görcsöket. Már alig várom a pénteket, akkor leszünk 1 hónaposak és jöhet az angolvíz. Azt mondják babák 80%-nál beválik. kitartás! 3 hetes kislány anyukája.
Mi adtunk a kisfiamnak, de õszintén szólva nem igazán használt. Akkoriban a Mecsek baby tea vált be, késõbb csak a lázmérõ segített, végül a Gripe Water hozott megoldást (ezzel azonban várni kell legalább 1 hónapos koráig). Lehet, hogy te picid a szelek miatt sír, hiszen kakilni tud. Segíthet, ha tornáztatod, mintha biciklizne, és a lábát a hasa felé ellentétes oldalra tolod. Kitartás!


Ha székelés előtt rosszul vagyok, fáj a hátam az mire utalhat?

Székelés után se rosszullét, se hátfájás minden elmúlik. Miért?

Legjobb válasz: Valami érzékeny pontot nyomhat a széklet a bélben, ami kisugárzik. Szerintem! Nálam szokott olyan lenni, hogy szédülök, hányingerem van furcsa ideg van bennem de akció után elmúlik. Tehát nem az idegtõl kell mennem hanem fordítva van. Ha utána elmúlnak a tünetek szerintem akkor nem lehet probléma.

Valami érzékeny pontot nyomhat a széklet a bélben, ami kisugárzik. Szerintem! Nálam szokott olyan lenni, hogy szédülök, hányingerem van furcsa ideg van bennem de akció után elmúlik. Tehát nem az idegtõl kell mennem hanem fordítva van. Ha utána elmúlnak a tünetek szerintem akkor nem lehet probléma.
Nem lehet, hogy gerincproblémád van? Az okozhat ilyen jellegû tüneteket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!