Találatok a következő kifejezésre: Mi az a nőknek igazán számit (3 db)

Mi az ami a nőknek igazán számit egy kapcsolatban?

Legjobb válasz: Az õszinteség, megbízhatóság és a hûség. Nekem ezek számítanak a legjobban.

Az õszinteség, megbízhatóság és a hûség. Nekem ezek számítanak a legjobban.
és még a bizalom, sok-sok szeretet!
Szerintem a legfontosabb a bizalom, a megbecsules, es a szeretet, egy nonek nagyon sokat szamit, es nem utolso hogy mennyire jol erzi magat az agyba is az illetovel, de nem ez a legfontosabb
Nekem a szeretet, tisztelet, bizalom es a biztonsag a legeslegfontosabb.
Õszinteség, megbecsülés, biztonság, hûség!!!
Nekem a lélek volt a legfontosabb. Egy becsületes férfira vágytam, aki jó férj és még jobb apa lesz. És nem csalódtam. A legnagyobb bajban sem hagyta cserben a párom a fiát!
Közvéleménykutatás? :) Nekem ami igazán fontos az az, hogy szerelem legyen, de féltékenység ne. Õszinteség, bizalom. Kell, hogy a másik tiszteletben tartsa a véleményem, döntéseim. Értse meg, ha néha egy kis magányra vágyom, vagy a barátnõimmel szeretnék lenni. Legyenek meghitt pillanatok. Ne csak a tévét nézzük szabadidõnkben, járjunk sétálni, moziba, szórakozni, vagy csak játszunk valami játékot otthon, szóval legyen tartalmas az együtt töltött idõ. Legyenek közös programok. Viszont ne kelljen mindenben egyetértenünk, adjuk meg egymásnak a kölcsönös tiszteletet.
a huség, a szerelem, az odafigyelés, az onzetlenség!
lelkiség, és sok-sok kényeztetés és szex :)
Nehéz szó. :D!! fõleg meg újazni valakit... lehet h nyelvUJJítóval van dolgunk aki bevezeti az újazást...
miaza bírka?
és az 'egy újas' is micsoda?
1:26-tól lefostam a bokám.:) Ez mekkora hülye, sokadszorra is elba...a és nem képes megnézni a google-ben, hogy kéne írni.Nem gyanús, hogy aláhúzza a szerkesztõ.Hüvelyi vágykeltés!beszarok
Kedves csodálatos anyanyelvünkkel éppencsak ismerkedõ cserediák!Kérd meg egy magyarul beszélõ pajtásodat, hogy segítsen szavakba önteni gondolataidat, mert azt hihetnénk, hogy egy speciális nevelést igénylõ 16 éves kor ellenére általános iskola 5.-be járó halmozottan hátrányos helyzetû egyén vagy.
Egy újas?Szólsz egy ÚJ ismerõsödnek, hogy csinálja?a bírka a bír becézve?
Olyan ujfajta, no!
kérdezõ ha még mindig nem esett volna le, bizony azért csesztetnek mert az ujjazást rövid u-val írják :)
Nem szeretjük a hüvelyi nyomogatást, a csiklót izgasd inkább. Egyébként két ujj vagy három ujj az ideális.
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi vágykeltésre (újjazásra)értettem amit leírtam. Tényleg ennyire nehéz kérdés ? Pfff...
Figyelj én 2-3-mal szeretem, de ez emberenként más, kérdezd meg a lányt neki mi a jó.De az egy ujj sem kelt csiklandós érzést bennem, nem tudom mindenhogy szeretem
Hát.. nem hiába nem kedvelem a lánytársaimat :D Nem tudom ti hogy vagytok vele fiúk, de illetlenebb hozzászólásokat mint itt máshol nem is láttam... nah mindegy. Szerintem nem csiklandós érzetet kelt az ujj és én szeretem is :) Hogy mennyiségre mennyi? HÁt, az egyéntõl függ, hogy mi fáj már és mi nem, de kezdetekkor elég az egy is :) 21/L
Szia! Az ujakkal kielégités egyáltalán nem csiklandós, nagyon kellemes.Hogy hány újjal az szerintem a nõtõl függ.A 4újj már elég feszitõ!Meg persze függ a pasi ujjainak nagyságától is!:) ))
A nyelvmûvelõk elmehetnek a fenébe. Persze, írhatott volna helyesen, de ez még nem jogosít fel titeket arra, hogy offoljatok. Én megértettem a kérdést és ennyi elég volt. Ocsmány amit csináltok. Buta bölcsészek vagytok.
szia :) A csikló izgatása sokkal csikisebb mint az ujjazás :) Nekem ujjazásnál a 2 nagyon kellemes..a 3 viszont már fáj. De ez egyéntõl függõ.
nem csikis..nekem az 1ujj is elég.. 2már feszítõõõs :D de a barátomnak elég vastag ujjai vannak és én is szûk vok.. de egyénfüggõ..
9:57-es te vagy a hülye, hogy véded. Tizenvalahány évesen , ha már van esze dugni, lehetne annyi, hogy tudja mi a különbség az "ujj" és az "új" között, ha meg nem, nézze meg a neten. Nekem pl. alapból aláhúzza, ha hibás, de lehet ezt csak az Opera teszi.Jövõ renménységei.

Ti mit gondoltok erről, igaz lehet, hogy nem csak az alfahímek vonzóak a lányok, nők számára?

http://www.egeszsegkalauz.hu/friss-hirek/alfahim-elmelet-veg..

Legjobb válasz: Persze, hogy nem.

Persze, hogy nem.
Én csak az élettel tudok szolgálni, nem kutatásokkal, és valóban így van szerintem is.
Engem taszítanak, túl mûk, meg kényesek, szóval van benne valami.:)
ez így van, általában emlõsöknél ha saját territóriumot véd egy hím nõstényekkel, utódokkal, akkor általában 50% csak az õ utódja. oroszlánoknál már annyira nem így van mint pl csimpánz, ember, koala, farkas, az oroszlán általában nem enged idegen hímeket a falkába, a nõstényke ragaszkodnak is hozzá, az utódokat midnig megölik, ha nem tõlük van. maygarul az ember genetikailag is hûtlenségre van kódolva. általában a peteérés különbözõ fázisaira mondják rá, hogy más típusú férfiakat tlaál vonzónak akkor a nõ. ma ez a valóságban úgy mûködik, hogy vannak nagy számok alapján vonzó férfias tuajdonságok, +valami különlegességérzetet kell adni a nõnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!