Találatok a következő kifejezésre: Mi az a nőknek igazán (20 db)

Mi a véleményetek az alább kialakult helyzetről? Durva kettős mérce? Avagy a nők igazi oldala?

"Nekem kéne a volt nője utáni hitelt fizetni?" Keressetek rá, majd ha elolvastátok akkor nézzétek meg az ott megadott link alatt lévő másik kérdést ill a hozzá tartozó válaszokat! Szerintem roppant érdekes, h ilyenek után a nők emlegetnek egyenlő bánásmódot;)

Legjobb válasz: A nõk igazi arca :)) /Akinek nem inge ne vegye magára/

A nõk igazi arca :) ) /Akinek nem inge ne vegye magára/
Én nem néztem meg, de általánosítasz... ez nem jó.
A volt barátomat én tartottam el, sokszor 12 órákat dolgoztam és nem azért nem ment el dolgozni, mert nem talált volna munkát, vagy nem tudott volna, hanem azért, mert bizonyos összeg alatt nem volt hajlandó bepiszkolni a kezét és a kötött munkaidõ sem tetszett, mert akkor nem tudott volna napokig csavarogni. Most akkor mondjam, hogy micsoda durva kettõs mérce, avagy a férfiak igazi oldala? Ugyan! Ez emberfüggõ.
Feltett a srác két hasonló kérdést pasiként, nõként, hogy nem akar beszállni a párja régebben felvett hitelébe, mert akkor, mikor felhasználta, valaki mással volt, mással élte fel. A legtöbben mindkét esetben olyasmit írtak, hogy ez érthetõ, meg hogy nem kell fizetnie. Mi itt a probléma? Egy kapcsolatban meg kell állapodni, hogy mi a közös, mi tartozik csak az egyik félre, mi a másikra. Ettõl függetlenül ha a páromnak bármi adóssága lenne én ugyanúgy beszállnék, ahogy tudnék, mert nálunk tényleg minden közös.
"Szerintem meg te vagy a gyengeelméjû, mert nem értetted meg. Érdekes mások megértették. Sajnos linkelni nem tudok, de nem olyan nagy katasztrófa..." gyenge elméjû? kedves kérdezõ, szerintem elég szánalmas a kérdésed és a reakciód is! pontozzatok le nyugodtan, oltogassatok, de ez szerintem egy idióta általánosítás.. van ilyen ember is meg van oylan ember is.. és nem, nem vagyok nõ -.- férfi vagyok 25éves és van egy nagyon kedves aranyos barátnõm. ha valakit ez ennyire idegesít, hogy vannak nõben is idióták, annak az embernek valószínûleg valami nem stimmel az életében..-.-
Szerintem igaza volt a srácnak és fifikás is volt. Én sem fizetném a barátnõm diákhitelét, legyen akármekkora is a szerelem közöttünk. Viszont, hogy a saját példámat leírjam, én is felvettem és nem is költöttem belõle túl sokat magamra. Igazából a barátnõmmel, aki elõször még költségtérítéses volt, abból segítettem neki talpon maradni. Dolgozni nem akart elmenni, viszont én szerettem és banga voltam. Késõbb, amikor átvették államira, kicsit jobban álltunk anyagilag, viszont még így is elég jelentõs összegekkel szálltam be a közösbe, részben pont diákhitelbõl... mellette kaptam nem kevés ösztöndíjat és még otthonról is csurrant cseppent valami. Együtt éltünk és minden "szép és jó" volt. Bár õ sokszor elbszta marhaságokra a pénzét és én nekem kellett nagyobb részt beszállni a kajába, de nem érdekelt annyira... Most felvették a kollégiumba és még lejárt a max idõm is, ameddig kapok diákhitelt. A lány pedig elhagyott, nincs már rám szüksége. A tanulságot levontam, többet ilyen hülye nem leszek. Persze nem azt mondom, hogy minden lány ilyen, de nagyon sok köztük az ehhez hasonló.
Oké, most bebizonyítottad, hogy a nõk szemetek. Jó érzés? Jobb lett az életed ezáltal?
1.Szerintem érthetõ a kérdés. 2.Valahogy nem csalódtam a nõkben. 3.Már csak azért sem, mert szinte gondoltam, h a válaszok nagyrésze az lesz, h a nõk a kérdezõt fikázzák:)
Ja, már értem, hogy mire megy ki... A kérdésekre adott válaszokból viszont nem lehet következtetéseket levonni, ez egy eléggé tudománytalan megoldás. A kettõs mérce viszont köztudottan létezõ dolog.
Sajna elég sok nõ elvárja hogy a seggük után fizessenek csak azért mert jár vele.... Szerintem undorító amit írtak.Hogy fizesse õ is.
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg te vagy a gyengeelméjû, mert nem értetted meg. Érdekes mások megértették. Sajnos linkelni nem tudok, de nem olyan nagy katasztrófa...
Esetleg beszúrhatnád a linkeket, némi munkád lenne vele, cserébe nem kéne minden olvasódnak önmagának keresnie. Elvégre te akarod, hogy elolvassuk.
A kérdező hozzászólása: Én biztosra tudom, h nem kamu, mivel én adtam a srácnak a tippet. Persze ez nektek nem bizonyíték, de nem is azért írtam ki, h most ezen menjen az elmélkedés, h kamu vagy nem.
Milyen diákhiteles általánosítás? Egyesült Államokban, Kanadában stb. majdnem mindenki diákhitelbõl tanul, de a kérdés nem errõl szólt.
ezaz, egy kettõ ilyen miatt gyerünk és általánosítsunk! Szánalom.
az a diákhiteles általánosítás is szánalmas.. miért kell mindig lehúzni a diákhiteleseket.. -.- b_sszátok már meg ha nem létezne diákhitel soha nem lehetne diplomám és még így is csak úgy van rá lehetõségem, ha dolgozok mellette.. -.- a kérdéshez meg: nem lepõdtem meg rajta, de sztem úgy kamu az egész ahogy van
Most emiatt a "kérdés" miatt többnek érzed magad?:D
Nõk meg az egyenlõ bánásmód :D jaj hagyjukmár... Itt hisztiztek meg rinyáltak az egyenjogúságért, oszt arra képtelenek hogy randira lehívjanak. Lóné örömét nekik, azt, nem egyenjogúság...

Mi az ami a nőknek igazán számit egy kapcsolatban?

Legjobb válasz: Az õszinteség, megbízhatóság és a hûség. Nekem ezek számítanak a legjobban.

Az õszinteség, megbízhatóság és a hûség. Nekem ezek számítanak a legjobban.
és még a bizalom, sok-sok szeretet!
Szerintem a legfontosabb a bizalom, a megbecsules, es a szeretet, egy nonek nagyon sokat szamit, es nem utolso hogy mennyire jol erzi magat az agyba is az illetovel, de nem ez a legfontosabb
Nekem a szeretet, tisztelet, bizalom es a biztonsag a legeslegfontosabb.
Õszinteség, megbecsülés, biztonság, hûség!!!
Nekem a lélek volt a legfontosabb. Egy becsületes férfira vágytam, aki jó férj és még jobb apa lesz. És nem csalódtam. A legnagyobb bajban sem hagyta cserben a párom a fiát!
Közvéleménykutatás? :) Nekem ami igazán fontos az az, hogy szerelem legyen, de féltékenység ne. Õszinteség, bizalom. Kell, hogy a másik tiszteletben tartsa a véleményem, döntéseim. Értse meg, ha néha egy kis magányra vágyom, vagy a barátnõimmel szeretnék lenni. Legyenek meghitt pillanatok. Ne csak a tévét nézzük szabadidõnkben, járjunk sétálni, moziba, szórakozni, vagy csak játszunk valami játékot otthon, szóval legyen tartalmas az együtt töltött idõ. Legyenek közös programok. Viszont ne kelljen mindenben egyetértenünk, adjuk meg egymásnak a kölcsönös tiszteletet.
a huség, a szerelem, az odafigyelés, az onzetlenség!
lelkiség, és sok-sok kényeztetés és szex :)

Mik a nők erogénzónái? Mi az ami igazán felizgatja őket?

lányok?:)

Legjobb válasz: hat en ugy hallotam hogy a nok 99%-nak az erogen zonaja az allkapcsa es a nyaka kozotti 1-2 ujjnyi resz :) tobbek kozott nekem is . mondjuk aztis szertjuk ha a hasunkat, csiponket puszilgatjak , simogatjak...stb. aztan lehetnek meg mereszebb otleteid is ;)

hat en ugy hallotam hogy a nok 99%-nak az erogen zonaja az allkapcsa es a nyaka kozotti 1-2 ujjnyi resz :) tobbek kozott nekem is . mondjuk aztis szertjuk ha a hasunkat, csiponket puszilgatjak , simogatjak...stb. aztan lehetnek meg mereszebb otleteid is ;)
nekem a nyakam, fülem, meg a hatam a simogatasra, puszilgatasra, egyböl beindulok :) csak ezek utan jönnek nalam az ismertebb erogen zonak :)
fül száj nyak mell has hát punci lábujjak asszem ezek...jah +még ha valami izgatót mondasz nekik 17f
13:53 Ne általánosíts, fõleg ha fiú vagy :) Én pl utálom, ha a fületem nyalogatja a barátom. A nyakam sem igazán..a mellem sem kifejezetten erogén zóna, nem indít be. Ami engem felhúz: -Csók..érzéki és lassú -A combom belül és kívül is -A combhajlatom -a hasam..de az sem mindenhol -A hátam néhány helyen -és természetesen az intim terület.. Kb ennyivel ki is merült.
súgd a fülébe: fekete bmw full extrával, nyaraló hawaiion, milliós yacht, luxus villa...stb :D
hehe ez jó volt:) de amúgy tényleg minden lánynál más. a lényeg, hogy óvatosan cirógasd, tényleg finoman (bár ez is változó). szerintem próbáld végig amiket itt írtak :)
köldök

Mi az ami igazán gyönyörű a nőkben? (és ezt most nem csak arra értem hogy mi vonzó bennük)

Igazából érdekelne a féfiak és a leszbikus nők véleménye is. Hogy amikor szeret egy nőt akkor mi az ami vonzó benne ami mindig mosolyra készteti... pl...

Legjobb válasz: Az, hogy gyenge, és mégis szeretem. És feladatul tûztem ki , hogy megvédem. Az is tetszik benne, hogy szeret. :DDD

Az, hogy gyenge, és mégis szeretem. És feladatul tûztem ki , hogy megvédem. Az is tetszik benne, hogy szeret. :DDD
A tekintete...
Gyengébb mint mi pasik, megvédhetem ezáltal. Szeretem ahogy szeret, ahogy gondoskodik rólam. A szexuális kisusgárzásuk, csábításuk. Néha angyalok, néha rosszkislányok. Odavagyok értük. 27 éves nõs férfi

A nokia 5630 xm menyiert kaphato? Es az aksija igaz h nem sokaig birja? Mien hatul utoi vannak?

Bocsanat az ekezet hiany miatt

Legjobb válasz: Mivel okostelefon (symbian redszerû) ezért tényleg hamarabb lemerül mint egy átlagos telefon. De megéri. Tehetsz rá .avi lejátszó programot, Office csomagot, meg egy halom jó cuccot.

Mivel okostelefon (symbian redszerû) ezért tényleg hamarabb lemerül mint egy átlagos telefon. De megéri. Tehetsz rá .avi lejátszó programot, Office csomagot, meg egy halom jó cuccot.
52.990 újonnan, használtan 40 000 környékén mennek. Nekem is van egy, annyit mondanék róla, hogy szombaton teljesen feltöltöm, vasárnap csak készenlét, majd hétfõn kábé 1óra 40-50 perc zene, plusz némi kamerahasználat + telefonálás, majd reggel másnap reggel fél óra töltés, és kezdõdik elölrõl, és egyszer sem merült le, sõt volt olyan, hogy kimaradt ez a reggeli fél óra töltés és még akkor sem merültem le! Elsõ telefonom amit még SOHA SEM TUDTAM LEMERÍTENI! Mondjuk kaptam hozzá valami akkuvédõt, az is igaz. És nagyon-nagyon jó telefon.

A nőknek mi kell igazán? Egy igazán szerető, gondoskodó férj, aki még ne adjisten egy felelősségteljes apa is lehet akár; vagy egy alkoholista, dohányos, balhés fickó, aki mellett "izgi" az élet?

Õszintén válaszoljatok, nem kellenek a szentimentális hazugságok!

Legjobb válasz: Szerintem ennek a kérdésnek így nincs értelme, mert olyan nincs, hogy minden nõnek ugyanaz kell. Én mindenképpen az elsõt választanám, de ettõl van olyan, aki nem ezt fogja. Ez nem egységes. Mindig lesz olyan férfi és nõ, aki nem a jót fogja becsülni. Én sem értem, hogy ez miért van, de egyesek szeretik a bonyolult, nehéz életet, mások pedig elviselik ezt pl. ha a párjuk megváltozott az évek során. Aki úgy ismerkedik meg a párjával, hogy eleve alkoholista, dohányos, balhés stb. és hozzámegy, akkor nem õ a hibás?

Szerintem ennek a kérdésnek így nincs értelme, mert olyan nincs, hogy minden nõnek ugyanaz kell. Én mindenképpen az elsõt választanám, de ettõl van olyan, aki nem ezt fogja. Ez nem egységes. Mindig lesz olyan férfi és nõ, aki nem a jót fogja becsülni. Én sem értem, hogy ez miért van, de egyesek szeretik a bonyolult, nehéz életet, mások pedig elviselik ezt pl. ha a párjuk megváltozott az évek során. Aki úgy ismerkedik meg a párjával, hogy eleve alkoholista, dohányos, balhés stb. és hozzámegy, akkor nem õ a hibás?
nekem csakis szeretõ férj kell!
Ja és szerintem olyan férj kell nekik, aki amellett, hogy szereti õket gondoskodik róluk és meghallgatja õket és vigyáz rájuk. De társ is és lehet vele beszélgetni és van önálló személyisége. Nem árt, ha kicsit titokzatos vagy mert akkor nem unnak meg soha.
Azt nem tudom, hogy a nõknek mi kell mert én csak egy vagyok közülük. Nekem sosem kéne egy alkoholista, dohányos, balhés fickó azt tudom, mert nekem az apám ilyen és hidd el, eleget szenvedtem már miatta. Különben az " alkoholista, dohányos, balhés fickó" nem egyenlõ az izgalmassal. A lányokra jellemzõ az, hogy a kedves fiúk helyett a rosszfiúkra buknak. De a rosszfiúk nem azok akik isznak és verik a nõket pl. és szart sem ér az életük. Õk menõk és izgalmasak, kiszámíthatatlanok és bármiben benne vannak és felelõtlenek sokszor. Egy normális nõnek szerintem olyan férj kell aki szereti és aki kinõtt már ebbõl a rosszfiús dologból és akivel családot tud alapítani. De õszintén én sosem szeretnék családot, se férjet, szóval... de szerintem attól még így van, ahogy gondolom.
Épeszû, egészséges nõnek soha nem kell alkoholista, balhés fickó, de...! Az a helyzet, hogy sosem "végkövetkezményekbe" szeretünk bele, hanem összességében egy ember kisugárzásába, azokba a jelekbe, amiket felénk küld. Egy sármos, temperamentumos, szexuálisan erõs kisugárzású, jóképû rosszfiú képes elaltatni a józan ész által küldött jeleket és hajlamosak vagyunk nem észrevenni, ami kiveri a szemünket, pl azt, hogy egy ilyen férfi mellett lehet, hogy fergetegesek az éjszakák, de pokol a nappal. Ugyanez igaz a férfiakra is. Visszakérdezhetnék: Most akkor mi kell a férfiaknak? Egy igazán szeretõ, gondoskodó, meleg szívû, megbízható, társként kiváló, okos(ámde csúnyácska, kövér) nõ, vagy egy ostoba, hisztis, követelõdzõ, anyagilag lehúzós (ámde bombázó külsejû, szõke, nagymellû) nõ? Hát valahogy így van ez. Nem az eszünkkel, észérvekkel választunk, hanem gyakran az ösztönök diktálnak és ebbõl következik a legtöbb csalódás.
minden nonek egy szereto , gondoskodo ferjre van szuksege, bar sok no szereti a rossz fiukat is.Van bennuk valami vonzo, de hosszutavon nem alkalmasak.
Szerintem semmi vonzó nincs bennük... Mármint a mádodik típusban... Na de hol vannak az elsõ példában szereplõ férfiak? Nekem ez a tapasztalatom, hogy nem találom õket... :(
Második vagyok, hát esküszöm, hogy nem érdekelnek a balhés fickók, mert különben már rég kikötöttem volna valamelyik ilyennél, mert sajnos megtalálnak... De tényleg nehéz egy rendes fiút találni...:( Lehet kivétel vagyok, de nekem az az izgi, nem a balhé... Ettõl a második típustól én inkább félek (is). Meg egyszerûen kényszernek érzem, hogy "legyen eszük", és sajna ebben a balhés típusban nem szokszor látom (hé de jó vagy, kûcc egy képet magadró?)...
Nem jó a megközelítés.Sajnos.Mert nem vagy-vagy, hanem is-is.Tapasztalatból mondom!Illetve írom.A túl jó az túl jó, a trehány, balhés pedig túl rossz.A kettõ kombinációja az igazi.S mivel van esze, tudja mikor kell balhésnak(izginek)lennie!
Tudnám miért kellett lepontozni az utolsó elõttit. Azért, mert neki volt tapasztalata olyan pasival, aki inkább a második kategória? Emberek, õ is a kérdésre válaszolt. Nagyon csõlátásúak egyesek, félelmetesen ostobák...
Nekem sosem kéne alkoholista! Csakis szeretõ férjre, gondoskodó apára van szükségem és már meg is találtam!:)
Nekem az elsõ nagy szerelmem a második kategóriába tartozott: igazi "rosszfiú"..Bulihegyek, balhés pasi, sok haver/barát és barátnõ..sosem tudtam mit hoz a holnap, vagy egyáltalán a délután :) Kiszámíthatatlan, pontatlan, de mégis imádnivaló..Igazán izgalmas volt mellette az élet :) ) A mostani párom, aki viszont a võlegényem az ellenkezõje: mindig lehet rá számítani, kiszámítható, megbízható, tudom hogy gyermekeimnek jó apja lesz stb.. De be kell vallani, jóval unalmasabb mellette az élet, hiányzik az izgalom, a pörgés.... Én azt mondanám, az "igazi" a kettõ között lenne...
Én még fiatal vagyok, és még egy-két évig nem is szeretnék férjhez menni, de azért beszállok én is a "vitába". Számomra egyértelmû, hogy a második kategóriás férfiakat elkerülöm, és ezt szívre tett kézzel mondom. Nekem egy nem dohányzó, alkoholt kerülõ (na jó néha-néha egy egy pohárral oké, de semmi több), gondoskodó, felelõsségteljes, megbízható barát kell, akibõl késõbb férj lehet. El sem tudom képzelni, hogy egy alkoholistához, egyátalán csak odabújjak, megcsókoljam, vagy mutatkozzak vele az utcán. Mi az izgis abba, hogy minden nap úgy kellene hazaérnem, hogy úristen, vajon most mennyire ivott be, vajon megint megver? Ez nem izgi, ez félelmetes. Egy felelõsségteljes nõ, nem tud nyugodt szívvel egy ilyen "apának" gyereket szülni, mert nem akarhatja, hogy a szeme fénye átélje ugyanezt. Komolyan le lehet pontozni, hiszen én még tényleg nem állok a házasság küszöbén, a kérdés nõknek szól, és én még nem nevezném magam nõnek, csak nagyon nagy kislánynak, csak gondoltam leírom, hogy a fiatalabb nemzedékben is van olyan, aki nem bukik a balhés fiúkra, "férfiakra", akit nem érdekel, hogy a srác mennyire menõ attól, hogy balhés.
Most nézem, hogy azt írtam, hogy "fiatal egyedülálló gyerek vagyok pici gyerekkel" :D Azt akartam, hogy fiatal egyedülálló nõ vagyok pici gyerekkel :D
Igazán? Az, mint mindenkinek, akit szeretni tudok, és viszont szeret. Az igazi.
az apa típus a nyerõ nálam, ne dohányozzon és ne igyon max. alkalmanként.
Szívre tett kézzel, hogy a második típusút messzirõl elkerülöm! Nagyon messzirõl!
Kösz, de sem az alkoholistából, sem a dohányból nem kérek. A balhéból még kevésbé. Mi az "izgalmas" abban, ha az apa egy alkoholista, aki veri a családját, és elissza a gyerekek könyvére szánt pénzt? Az én párom egyik tulajdonságnak sem felel meg ezek közül, mégis izgalmas mellette az élet. Mert humoros, mert a társam. A dohányosok pedig nem rosszak, hanem függõk, és nincs akaraterejük.
A második típusnál ismét azzal az agymosott sztereotípiával lehet találkozni, hogy a "rosszak" dohányoznak, a "jók" nem. Áááá mekkora hülyeség. Na ettõl eltekintve, biztos a társadalom szerint egy nyugodt, romantikus, gondoskodó, felelõsségteljes férfi kéne, hiszen fiatal egyedülálló gyerek vagyok, pici gyerekkel. De azért ez nem teljesen így van. Az ilyen tipikus jófiúk bennem azt látják, hogy engem meg kell menteni mert nekem olyan rossz. Dehogy kell engem megmenteni, Isten õrizz!! Nekem olyan férfi kell, aki társ, egyenrangú partner, aki persze szeret és megbízható, lehet rá számítani és toleráns, de könyörgöm, ne legyen hibátlan!!! Felõlem ugyan dohányozhat (én is dohányzom, bár sajnálom, hogy visszaszoktam, de ez most nem ide tartozik), hát ugye mindenkinek van hibája. Én is elég lobbanékony vagyok, meg impulzív, egy olyan pasi mellett, aki mindent felelõsségteljesen, terv szerint csinál, hát engem megenne az unalom. Természetesen egy alkoholista pasit nem viselnék el, és pláne nem engednék a gyerekem közelébe - és most megint kapni fogok, hogy anya létemre ilyet írok le -, de ha néha buliba megyek, én bizony szeretek inni, és szeretem vigyorgósra inni magam. Egy antialkoholista pasi mellett ez nem esne olyan jól, és áá furán érezném magam. Szóval összefoglalva, nekem minta pasi nem kéne, de egy agresszív alkoholista állat sem, egyszerûen csak legyen vagány, de legyen helyén az esze azért.
Gondolod, hogy van olyan barom, akinek egy alkoholista balhés állat kell, aki nap mint nap véresre veri õt is meg a gyerekeit? Nem tudom , hol hallottál ilyet, de eléggé hiteltelenek a forrásaid. Az izgi szó nálam teljesen mást jelent. Igaz, valahol a szeretõ gondoskodó férj, aki felelõsségteljes apa is lehet, nos ennek a fogalomnak valahol szinonímája az unalom, ami számomra a kapcsolat biztos csõdje, az "izgi" szó azt jelenti nekem, hogy az elõbbi jó tulajdonságok ötvõzõdnek azzal, hogy mindig tud nekem meglepetést okozni, nem kizárólag anya mosófõzõtakarítõgép vagyok mellette, fel tudjak rá nézni, akiért naponta kell küzdenem, és õ is újra és újra küzdjön meg értem, azért , hogy meg tudjon tartani.
A kérdező hozzászólása: Szívre tett kézzel mondjatok ám ilyet!
Hát az én életem már így is épp elég izgalmas nem vágyom egy balhés fickóra. Örülök, ha nyugi van. Ezért maradok én egyedül a 2gyermekemmel.Annyit csalódtam már a "férfi" népben jobbnak látom így. Szerintem nem csak én vagyok ezért egyedül álló nõ.
Nehéz szó. :D!! fõleg meg újazni valakit... lehet h nyelvUJJítóval van dolgunk aki bevezeti az újazást...
miaza bírka?
és az 'egy újas' is micsoda?
1:26-tól lefostam a bokám.:) Ez mekkora hülye, sokadszorra is elba...a és nem képes megnézni a google-ben, hogy kéne írni.Nem gyanús, hogy aláhúzza a szerkesztõ.Hüvelyi vágykeltés!beszarok
Kedves csodálatos anyanyelvünkkel éppencsak ismerkedõ cserediák!Kérd meg egy magyarul beszélõ pajtásodat, hogy segítsen szavakba önteni gondolataidat, mert azt hihetnénk, hogy egy speciális nevelést igénylõ 16 éves kor ellenére általános iskola 5.-be járó halmozottan hátrányos helyzetû egyén vagy.
Egy újas?Szólsz egy ÚJ ismerõsödnek, hogy csinálja?a bírka a bír becézve?
Olyan ujfajta, no!
kérdezõ ha még mindig nem esett volna le, bizony azért csesztetnek mert az ujjazást rövid u-val írják :)
Nem szeretjük a hüvelyi nyomogatást, a csiklót izgasd inkább. Egyébként két ujj vagy három ujj az ideális.
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi vágykeltésre (újjazásra)értettem amit leírtam. Tényleg ennyire nehéz kérdés ? Pfff...
Figyelj én 2-3-mal szeretem, de ez emberenként más, kérdezd meg a lányt neki mi a jó.De az egy ujj sem kelt csiklandós érzést bennem, nem tudom mindenhogy szeretem
Hát.. nem hiába nem kedvelem a lánytársaimat :D Nem tudom ti hogy vagytok vele fiúk, de illetlenebb hozzászólásokat mint itt máshol nem is láttam... nah mindegy. Szerintem nem csiklandós érzetet kelt az ujj és én szeretem is :) Hogy mennyiségre mennyi? HÁt, az egyéntõl függ, hogy mi fáj már és mi nem, de kezdetekkor elég az egy is :) 21/L
Szia! Az ujakkal kielégités egyáltalán nem csiklandós, nagyon kellemes.Hogy hány újjal az szerintem a nõtõl függ.A 4újj már elég feszitõ!Meg persze függ a pasi ujjainak nagyságától is!:) ))
A nyelvmûvelõk elmehetnek a fenébe. Persze, írhatott volna helyesen, de ez még nem jogosít fel titeket arra, hogy offoljatok. Én megértettem a kérdést és ennyi elég volt. Ocsmány amit csináltok. Buta bölcsészek vagytok.
szia :) A csikló izgatása sokkal csikisebb mint az ujjazás :) Nekem ujjazásnál a 2 nagyon kellemes..a 3 viszont már fáj. De ez egyéntõl függõ.
nem csikis..nekem az 1ujj is elég.. 2már feszítõõõs :D de a barátomnak elég vastag ujjai vannak és én is szûk vok.. de egyénfüggõ..
9:57-es te vagy a hülye, hogy véded. Tizenvalahány évesen , ha már van esze dugni, lehetne annyi, hogy tudja mi a különbség az "ujj" és az "új" között, ha meg nem, nézze meg a neten. Nekem pl. alapból aláhúzza, ha hibás, de lehet ezt csak az Opera teszi.Jövõ renménységei.

A nőknek tényleg 8 csöves az agyuk, férfiaknak meg 2? Ez most igaz? Mi a különbség a kettő között és tulajdonképpen mi a fene ez?

Legjobb válasz: Csöves? Ilyenrõl még sosem hallottam. Van egy olyan feltételezés, miszerint az ember intelligenciájára nem az agy mérete, hanem a barázdáltsága van hatással. De minden embernek két féltekébõl áll az agya.

Csöves? Ilyenrõl még sosem hallottam. Van egy olyan feltételezés, miszerint az ember intelligenciájára nem az agy mérete, hanem a barázdáltsága van hatással. De minden embernek két féltekébõl áll az agya.
Se a csövesség nem igaz, se általánosítva a több dologra figyelés képessége. Nálunk pl pont fordítva van.
Az agya mindenkinek ugyanazokból a dolgokból áll: két félteke, ezen kívül barázdák, hasadékok. A formájuk lehet más, de csõ pl. egy darab sincs. :)
A nõk átlagosan több dologra tudnak koncentrálni, de sokkal felületesebben, mint a férfiak. Átlagosan ugyanannyi agyterületet alkalmaznak mindketten.
Talán inkább csatorna. De ez csak ilyen nagyon pontatlan, inkább népszerûsítõ írásookban megjelenõ leírás. A két nem agyszerkezete - nagy általánosságban - eltérõ. Nem nagyok az eltérések, de jelentõsek és jellemzõek. Majd keresek valami leírést errõl, ha érdekel. A lényeg, hogy a férfiak esetében a problémaorintált gondolkodás, és az egyszerre egy dologra való figyelés képessége jellemzõ, míg a nõk inkább képesek mindenre egy kicsit figyelni, érzelemorientáltan mûködnek. Mindkettõnek megvan a maga helye, ahol hatékonyabb, mint másik.
elektroncsöves?
Szerintem a képességektõl függ. Nagyon ostoba nõk és férfiak is vannak.
A kérdező hozzászólása: Tudományosan én sem hallottam róla, csak így elterjedt, állítólag a nõknek azért nyolc csöves az agyuk, mert egyszerre több mindenre tudnak koncentrálni, holott a férfiak csak egy dologra tudnak egyszerre! Kíváncsi lenék arra, hogy most ez tényleg igaz, vagy csak hülyeség! Am. választ köszönöm! :)
Ezt az új "tudományos" megállapítást vajon hol hallottad?
A kérdező hozzászólása: Az eddigi válaszokat nagyon köszönöm! Utolsó elõtti: Természetesen, hogy érdekel, speciel én nem nagyon találtam rá infót! Elõre köszönöm!

Igaz az, hogy a szinglinők többsége valentin nap alkalmával 3x jobban vágyik a kapcsolatokra? Mit gondoltok (főleg nők)?

Mert van egy ilyen elképzelés, hogy azok a szingli n?k, akik a valentin napot egyedül töltik(nincsenek kapcsolatban), azok könnyebben mennek bele kapcsolatokba ezen a napon. Igaz lehet vagy csak egy újabb butaság? Mert vitatkoztam már err?l ismer?seimmel...

Legjobb válasz: Én megmértem, csak 2,73-szor.

Én megmértem, csak 2, 73-szor.
Maximum kétszer.
mi azon szoktunk vitatkozni, hogy melyik a jobb sör.
én nem nyár közepén gondolkodnék ilyeneken...
egyetértek az elõzõ válaszolóval... :D
szerintem ne várj valentin-napig. ;D
A kérdező hozzászólása: Nem nyáron gondolkodok ilyeneken, nem várok addig és kapaszkodj meg nincs bajom párkapcsolatilag sem... Csak valamiért szóba került... Am lehet, hogy több pasit motiválnátok, ha pozitív dolgokat írnátok ide XD Lehet, hogy pont a következõ nagy szerelmed fog akkor leszólítani... :)
Hát én szingli lány vok, és nem vettem észre h akkor jobban vágynék rá :)
Szerintem minden ember aki egyedül van 3x jobban vágyik akkor egy kapcsolatra hisz mindenki aki abban él boldog meg mosolyog és az egész köcs*g média azt szajkozza hogy Valentin nap szerelem de jó te meg ott vagy egyedül....

Mi okozhatja a sperma feltűnően kevés mennyiségét 50 körüli férfiasan fiatalos férfinál, maximum heti egyszeri szeretkezés esetén, ha a férfi azt állítja, nem maszturbál és nem szexel más nőkkel (nos, ez vagy igaz vagy nem. )?

Amikor orgazmusa van, akkor mondogatja hogy "ez most több liter lesz", ehhez képest én szinte észre sem veszem, pár csepp. 50 éves férfiról van szó, és szerintem kell hogy legyen valami oka, amir?l ? nyilván nem beszél. Vajon mire gondolnátok? Talán valami betegség amit szégyell, vagy másik kapcsolat?

Legjobb válasz: örülj, hogy még szexel veled... 50 évesen...

örülj, hogy még szexel veled... 50 évesen...
Kedves kérdezõ ! Pont errõl ment a dumcsi egy másik kérdés kapcsán talán egy hete... Ismét csak a saját tapasztalást tudom említeni. Valószínûleg mások is így mûködnek. Szóval, ha ritkán megy a szex, márpedig az 1 hét a történet szempontjából ritkának számít akkor a spermában a spermiumok mennyisége valószínûleg sok , de a plazma nagyon kevés. Ez a teljes sperma mennyiségén meglátszik. Ez egy sûrûbb, fehérebb spermát eredményez. Viszont ha sûrûbb a szex akkor a plazma mennyisége látványosan növekszik. A spermium meg annyi amennyi. Ekkor hígabb és sokkal világosabb a sperma. Nem az ivarsejtek töltik ki a sperma nagy részét. Tehát ez esetben megvédeném férfitársamat, igen nagy valószínûséggel igazat mond. Abban az esetben ha a kevés sperma egy esetleges betegség miatt van akkor a plazma képzõ résszel lehet a gond, vagy esetleg a prosztatával. De én inkább gyanakodnék a ritkább szex miatti plazma csökkenésre. Laci(41)
Õõõõ... Mondjuk, hogy 50 éves?
A kérdező hozzászólása: 50 éves, de alig van spermája.
50 évesen ez teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Ugyan, a férfiak 80 évesen is maszturbálnak még..
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!