Találatok a következő kifejezésre: Mi az a fejbőrömön kialakult (2 db)

Mi az oka a fejbőrömön kialakult szőrtüsző cisztának és hogyan múlik el? Csak kivágatni lehet, vagy van valami természetes gyógymód?

Legjobb válasz: Én azt hiszem csak kivágni lehet ismerek 1 személyt akinek volt,és egybõl kivágták,vagy lehet van valami gyógymód,de én arról nem tudok :D

Én azt hiszem csak kivágni lehet ismerek 1 személyt akinek volt, és egybõl kivágták, vagy lehet van valami gyógymód, de én arról nem tudok :D

Kialakult az a rossz szokásom, hogy 'kaparom a fejbőröm'. Mit tegyek ellene? Olyan szokás, mint a körömrágás!

Legjobb válasz: Próbálj arra figyelni, hogy ne vakargasd. Esetleg kérj meg vkit (bnõdet, anyukádat, haverokat, bnõket stb..) hogy ha látják h vakargatod akkor rádszólnak, esetleg kapsz mindig egy taslit.Ezeknek a hatására tuti leszoksz:D:)

Próbálj arra figyelni, hogy ne vakargasd. Esetleg kérj meg vkit (bnõdet, anyukádat, haverokat, bnõket stb..) hogy ha látják h vakargatod akkor rádszólnak, esetleg kapsz mindig egy taslit.Ezeknek a hatására tuti leszoksz:D:)
ez egy jó kérdés.én is ezt csinálom, ha találok egy kis sebet vagy valamit, azt olyan jó lekaparni. de akkor tombolok, amikor csípi a sampon, vagy a festék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!