Találatok a következő kifejezésre: Mi az a férfiak (418 db)

Mi zajlik azokban a férfiakban, akik megrögzötten lenézik a nőket?

Sok sikeres nőt látni manapság férfias szakmákban. Oké, persze nem annyit, mint férfit, de még nem olyan régi dolog az egyenjogúság. Még néhol a nőknek is át kell állni észben arra, hogy van választásuk, idővel lesznek többen. A lények, hogy most is sok úttörő van, és nem nehéz őket észre venni, ha valaki kicsit nyitott szemmel jár. Én ismerek mérnököt, hallottam robbantómesterről, és olvastam katonáról. Azt nem értem, miért nézik le mégis a nőket bizonyos férfiak? Miért jó ez nekik?

Legjobb válasz: Mert nem férfiak, hanem pocsikék. Társadalmi hatás. Õk is azt látták otthon, hogy apu semmibe veszi anyut. Amúgy, ha megfigyeled, a kérdésed is szexista: férfias szakma nem igazán van. Legfeljebb férfiak végzik túlnyomórészt.

Mert nem férfiak, hanem pocsikék. Társadalmi hatás. Õk is azt látták otthon, hogy apu semmibe veszi anyut. Amúgy, ha megfigyeled, a kérdésed is szexista: férfias szakma nem igazán van. Legfeljebb férfiak végzik túlnyomórészt.
azokban a férfiakban, akik megrögzötten lenézik a nõket az a bizonyos : savanyú a szõlõ effektus munkál a tudat mélyében
Azért nem szeretnék mérnököt, robbantómestert, vagy katonát magam mellett tudni, mert nem vagyok bu zi. Én a nõies nõket szeretem. De nem nézek le senkit, inkább csak elkerülöm az ilyen hölgyeket. A karriervágyukra és az ''egyenjoguságukra'' meg egyszerûen csak nem vagyok kiváncsi. Az ilyen feminista témától amúgyis a hideg ráz...
Sokan még ma is ilyen környezetben nõnek fel, ezt hozzák hazulról. Gondolj csak bele, néhány évszázada még nem is tanulhattak a nõk, csak a férfiak. Késõbb, ha volt egy tipikus "nõi munka", amint pénzkereseti forrássá nõtte ki magát, mindjárt elférfiasodott. (Szakács, fodrász, stb.) De a mai nõk is átlagban harmadával kevesebbet visznek haza ugyanazért a munkáért, mint mi, férfiak. Pedig nagyon sok tekintetben jobbak nálunk. Például az egyidejû, többirányú koncentráció terén bizonyítottan sokkal jobb eredményt nyújtanak. Csak ezt ugyebár a hímsoviniszta társadalmunk nehezen szopja be.
Az általad említett "férfiszakmák" nem éppen azok. Betonozás, építkezés, anyagmozgatás, szigetelés, stb - na, ezek férfi szakmák. És a legtöbb nõ ezeket nemhogy nem akarná, de nem is tudná elvégezni. Itt bukik meg a fenenagy egyenjogúság. Utolsó: ha szerinted a nõnek a konyhában a helye, szerintem még nem voltál vele ágyban... :)
Mert a nõknek a konyhában a helyük.
Milyen érdekes, hogy a hülyeségek (1. és 3. válasz) maxra vannak pontozva, de talán az egyetlen férfi által adott válasz(ok) meg nullán van(nak). Pedig ez egy full hasznos válasz volt, mégha nem is tetszett pár feminista némbernek. Fõleg, hogy egy konkrétan megszólított nem egyede írta. És, ha az igazi lenézést szeretnéd tanulmányozni, akkor a kérdésben szereplõ szakmák hölgy tagjait kérdezgesd a férfiakról. Ez kb olyan, mint amikor a zsidó kiállt rasszizmust, miközben õ maga a legnagyobb rasszista...
Igen, mert nem csak a kinézeten múlik a nõiesség. Amúgy nem megbántani szeretném az ilyen nõket, csak messzirõl elkerülni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: csak kíváncsiságból kérdezem, ha az illetõ mérnök teljesen nõies stílusban öltözködik és viselkedik, akkor is ugyanez a véleményed?
Hát a favágás nem túl nõies szakma :D (szerintem vannak férfias szakmák) még nõi culágert se nagyon láttam :D
Ez a harmadával kevesebbet visznek haza dolog mára már nem teljesen úgy van... Manapság sokkal jellemzõbb, hogy akik benyalják magukat, azok többet visznek haza.

Férfiak/fiúk! Mi az a tulajdonság, amit egy nőben a legjobban szeretni, illetve utálni tudtok? MI az, ami vonz titeket?

Köszönöm a válaszokat!:-)

Legjobb válasz: Miért van az, hogy a jó tulajdonságok közül a legtöbb illik rám (van önbizalmam is, de nem vagyok flegma sem, nem szoktam káromkodni, vidám vagyok... ) és így is több mint egy éve nincs barátom, de még csak nem is próbálkoznak? :/ Amúgy pedig szerintem elõttem a srácok/férfiak jól leírták, ha pasi lennék, én is ilyeneket írtam volna :)

Miért van az, hogy a jó tulajdonságok közül a legtöbb illik rám (van önbizalmam is, de nem vagyok flegma sem, nem szoktam káromkodni, vidám vagyok... ) és így is több mint egy éve nincs barátom, de még csak nem is próbálkoznak? :/ Amúgy pedig szerintem elõttem a srácok/férfiak jól leírták, ha pasi lennék, én is ilyeneket írtam volna :)
Szeretni:Kedves legyen, megértõ, és tartson ki a kapcsolatban.Igényes legyen és ne legyen annyira "divatmániás"Tehát öltözködjön, sminkeljen de ne úgy hogy mindig mindenbõl a legdivatosabb legdrágább cuccok, meg 20 kiló smink kelljen neki Utálni:Igénytelen, beképzelt, kötekedõ, vagy épp tipikus plázacica.Rühellem az olyanokat pl.: akik 20kiló alapozóval 2méteresre kikent szempillával meg szájjal szaldgálnak Részemrõl ezek.
Hát amit a legjobban szeretek, az ha nyitott mindenre, és normális gondolkodásmódja van, nem fél kitûnni a tömegbõl. Nem az a sablonos nagyvárosi elkényeztetett hülye p... van tartása, nem sértõdik meg minden kis semmiségen, vicces. Amit utálok, ha flegma, lekezelõ, vagy plázacica, Ha a barátnõivel bulizás a hobbija, semmihez sem tud érdemben hozzászólni, nem ért semmihez. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ha csak egyet lehet választani mindkettõbõl akkor a szerethetõ tulajdonság az empátia, ami pedig nagyon taszít, az pedig ha egy nõ káromkodik.
Nos, a legjobb az, ha nyitott a világra, kedves, intelligens, empatikus, ugyanakkor van önbizalma is, na meg persze csini-szexi. Szerény véleményem szerint a legnehezebb megtalálni az önbizalom és a kedvesség közti egyensúlyt. Egy önbizalomittas, ugyanakkor flegma és lekezelõ nõ vonzó lehet a kisugárzása miatt, de nem lehet vele mit kezdeni hosszútávon, mert saját magán kívül igazából senki nem érdekli õt. A másik véglet pedig az önbizalomhiányos, kedves, visszahúzódó nõtípus, aki folyton zavarban van és dadogva beszél, na az sem valami szerencsés. Ami a két véglet között van, az a tökéletes. Szóval én legjobban azt utálom, amikor egy nõ ilyen univerzum központjának meg kishercegnõnek tartja magát és nincs másokra tekintettel.
Szeretni: figyelmes, elõzékeny, õszinte, rugalmas, nõies, belevaló, dilis, idióta, gerinces... :D Utálni: figyelmetlen, egoista, hazug, rugalmatlan, pasis, beszari, konzervatív, átlagos, gerinctelen... :D 22f

Férfiak! Mik azok a tulajdonságok amik elengedhetetlenek egy nõnél? ( külsõ, belsõ egyaránt)

Elõre is köszönöm

Legjobb válasz: "miért bukik a legtöbb férfi a nagycicis, kacsaszájú plázacicusokra" Ez nem így van. Értelmes, jó ízlésû férfiak ki nem állhatják a kacsaszájat.

"miért bukik a legtöbb férfi a nagycicis, kacsaszájú plázacicusokra" Ez nem így van. Értelmes, jó ízlésû férfiak ki nem állhatják a kacsaszájat.
Legyen kibaxottul bájos. Arra nagyon bukom:DD
Szia kedves kérdezõ. :) Ezen már én is gondolkodtam, hogy megkérdezem. :P De azért vicces ez az egész... :P Nagyon sok pasi kérdezi itt, hogy a nõk miért olyanok, hogy csak a pénzre hajtanak, stb, stb...és, hogy nem veszik észre a belsõ értékeket... Ja meg valamelyik kérdés az volt, hogy mivel kell szerintünk egy 28-30 éves férfinak rendelkeznie...nem tudom már pontosan a kérdést, de a lényeg nem is ez, hanem a kérdezõ egyik válasza, hogy milliószor hallotta már azt, hogy jaj, nem is fontos a pénz, mindegy, hogy a pasi szegény vagy gazdag... Na, itt esik a fene s*ggre... Általában a pasik is azt mondják, hogy legyen a csaj bájos, jó humorú, okos, jól nevelt... Na igen, de ha csak "ennyi", akkor általában miért bukik a legtöbb férfi a nagycicis, kacsaszájú plázacicusokra ? :D Jó persze, a külsõ is fontos, de ahogy én végignézem az embereket az utcán, valahogy egyre kevesebb átlag csajt látok, majdnem mindegyiken van valami mû... :D
Mindegy, milyen vagy, úgyse kellenél. 20/F
Aki férfi annak tagadhatatlanul mindig is a nagycsöcsû feltûnõ 'nõk' jönnek be, kölcsönösen leszarják a belsõ értékeket csak nézzen ki jól. És van a másik férfi típus akinek ennek az ellentéte kell. Vannak a válógatós férfiak.. 'legyen hosszú szõke haja, a rövid hajú nõk szerintem egyáltalán nem nõiesek vagy a kék szemû csajokra bukok' típus. Végülis õk isa külsõre mennek, deha megtalálnak barnahajúként még arra is képesek, hogy közöljék veled, hogy 'a szõke jobban állnam aszõkét jobban szeretem' stb. Igazi férfi az akinek pár kell, és nem csak a külsõdet nézi és tud értékelni a mai világban. Hé 'férfiak'! Nagyon egyszerûek vagytok és átláthatók.
Na ja. Vagy az a szöveg hogy "nem kell soványnak lenned, a fiúk azt szeretik ha van mit fogni". Haggggyuk már. Valljuk be, ha lenne 1 pasi elõtt 2 csaj, az egyik átlagos kinézetû normális lány lenne, a másik egy agyonszolizott vékony, mûcicis mûhajú, agyonsminkelt plázacica, akkor minden pasi a farka után menne és a másodikat választaná. Mindegy mennyire buta vagy nyávogós.
"Egy k*baszott kisangyal, az ágyban durva domina"
Nagy mellei legyenek, és rideg legyen.
Ahogy viszont én látom: egyéjszakásra, futó kalandra elsõsorban a kihívó, feltûnõ külsõvel megáldott/rájátszott lányokat tartják kívánatosnak. ezekben az esetekben a belsõ max annyiban számít, hogy meleg legyen odabent. és hogy ne kelljen túl sok Martinit venni neki. viszont aki komoly kapcsolatra vágyik.. ott többnyire nem a külsõ a mérvadó. fontos persze, de nem annyira, mint a bulihelyeken egy-két kettyintésben reménykedõ "úriemberek" esetében. ha ápolt, igényes, normálisan öltözködõ, csinos lányról van szó, akkor már állíthatjuk, hogy legalább egy, de inkább több pasinak valamilyen szinten bejön. viszont hogy tesznek-e azért, hogy összejöjjenek a lánnyal, az már személyfüggõ. van, akinek a humor a legfontosabb, van, akinek az IQ. van, aki az érzékeny, anyáskodó, aggódó, óvó nõket keresik, és van, aki a határozott, harsány, játékos, vagány csajokat. van, akinek az a fontos, hogy nõies legyen jellemben is a lány, a báj, a kellem, stb. általánosságban azonban elmondhatjuk, hogy párkapcsolatban a pasik ugyanazokat az alapvetõ dolgokat tartják fontosnak, mint a nõk: hûség, õszinteség, odaadás. érzelmek, természetesen, de ez az ismerkedés kezdeti szakaszában még nem elvárható. remélem nem írtam nagy butaságot :D fiúk, cáfoljatok meg, ha mégis :) 20/l
Külsõleg: vékony, nagy mell, szép arc, bájos és kihívóan öltözködõ. Belsõ: fõzzön, mosson, takarítson, mindig kész legyen a sexre és mindenben értsen velem egyet, ne legyenek igényei. Remélem érzed az ironiát!!!
Annyira tipikus mindenki veri a nyálát, hogy hú kcsg férfiak csak a külsõre mennek blabla... Lényegében: Ha 1 éjszakásat keres a pasi, akkor teljesen m1 jól nézzen ki. Ha viszont párt keres magának (és komolyan is gondolja az egészet) akkor egyaránt számít mind a külsõ és belsõ tulajdonság. Az én preferencia rendszerem: Belsõ: értelmes(ez nem egyenlõ minimum 3 diplomával), lehessen vele beszélgetni, legyenek közös hobbijaink, közös érdeklõdésünk szórakozás terén, humorérzék, párkapcsolati szinten is legyen érett. Külsõ: Hát ne legyen dagadt, illetve 2.2 méter magas, hajszín stb teljesen m1, na meg ne szarrá szolizott melírozott p*csa legyen, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat :-) Szoval peldanak okaert mi a velemeny errol : egy , 170cm magas , barna haju, 66kg lany aki szeret sutni-fozni, takaritassal sincs problemaja, elegge szarkasztikus es kicsit kifordult a humora, magaraol ne mindana hog szep masok szerint az
#10:Pedig nem mindenki szereti, ha vékony egy lány.Én például szinte mindig a teltebb lányokhoz vonzódtam(de nem a kövérekhez). Engem például az is zavar, ha ki van festve egy lány. Én úgy gondolom, hogy mind a két nemnek ugyanaz a legfontosabb a másikban.Az pedig a biztonságérzet és az, hogy legyen közös témájuk.A biztonságérzet alatt nem azt értem, hogy egy nõnek kellene megvédenie a férfit, hanem arra gondolok, hogy akár férfi, akár nõrõl van szó, mindkettõnek azt kell éreznie a párjától, hogy kivételesek számukra.Késõbb pedig ebbõl adódik a bizalom. De ilyet a legnehezebb találni.Én eddig egyszer találkoztam ilyen lánnyal(legalább is azt hittem), végül pofára estem. A legfontosabb nekem egy nõben, hogy megbízható legyen és ne ígérgessen fût fát, ne vezessen az orromnál fogva, aztán ejtsen pofára, miközben még a becsapás pillanata után is azt hajtogatja, hogy milyen fontos vagyok neki és mennyire szeret. A külsõ is fontos, de az nem azt jelenti, hogy úgy kell kinéznie, mint egy modell.Elég, ha kicsit ad magára és igényes. Aki pedig itt hajtogatja, hogy minden férfi egyforma, annak csak azt üzenem, hogy én ugyanezt elmondhatnám a nõkrõl, azok után, amennyiszer csalódtam bennük.Fõleg, hogy még abban is csalódtam, akirõl azt hittem, hogy más, mint a többi lány. Elkezdhetem hajtogatni, hogy a nõknek az a fontos, hogy a párjuk 190+ magas legyen, mert eddig azt vettem észre, hogy az én 180 centim kevés mindenhez.Aki becsapott, amellett is hiába álltam ott jóban-rosszban, itt hagyott egy 2 méteres kopaszért.Szóval lehet általánosítani mind a két fél részérõl. De szerintem csak pechesek vagyunk és mindig pont a selejt embereket fogjuk ki.
A kérdező hozzászólása: Hát azt veszem észre , hogy itt inkább comment háború indult mintsem válasz adás a kérdésemre. Azoknak akik komolyan válaszoltak és azoknak is akik nem köszönöm. Várom a további válaszokat :)
10. válaszolónak köszönöm az általánosítást, de ezt figyeld: én pl. ki nem állhatom a szolizott barna bõrûeket (a fehér bõr szerintem a legszebb) mûhaj, mûcici -> fúj már, bottal sem piszkálnám meg smink meg a halálom, teljesen felesleges, most pár napig látszik egy pattanás, nagy ügy! 21/F
A végén tartsa a szájában... de végig. Ha nem akarja ne nyelje le, de az orgazmusom közben érezzem az ajkait! ;D ezt szoktad teljesíteni kérdezõ?
az hogy normális légy
Azért írtam, hogy a legtöbb... Sajnos igen is, egyre kevesebb a normális, intelligens, jó modorú férfi... Nem mondom, hogy nincs, de nagyon kevesen vannak.
A kérdező hozzászólása: Cuki vagy :D Nem is kelletem magam van párom egyszerûen kíváncsi vagyok , hogy mi az amit a mostani Férfiak fontosnak tartanak :)
Külsõ: (min. 1 kéz) ÉS (látás VAGY (beszéd és hallás)) Belsõ: gondolkodás képessége ÉS fogalmazás képessége Na ez a minimum. :)

Lányok! Mit szerettek a férfiakban, mi az ami meg tud fogni titeket, és mi az amit alapjába véve elvártok?

Ha van id?tök ezeknek az ellenkez?jét is leírhatjátok!

Legjobb válasz: Szeretem ha végighallgat, szeretem, ha pontos, szeretem, ha nem ad okot még viccbõl sem félékenykedni, szeretem ha szeret:)

Szeretem ha végighallgat, szeretem, ha pontos, szeretem, ha nem ad okot még viccbõl sem félékenykedni, szeretem ha szeret:)
Engem elsõ látásra az fog meg, ha rám mosolyog. Aztán elvárom, hogy kedves legyen, vicces, és sokat-sokat törõdjön velem. Komolyan vegye a dolgokat. +Zoli legyen a neve :P XD Nem szeretem, ha egy férfi nem kedveskedik a kiszemeltjének, illetve azt sem, HA AZONNAL ELVÁRJA HOGY SZERESSÉK, ELMENJENEK VALAHOVA VELE, ANÉLKÜL HOGY TENNE ÉRTE VALAMIT! +Zoli legyen a neve
Szerintem fontos az ha kedveskedsz neki, dicsérgeted, de az se jó ha túlzásba viszed.Nekem pl. egyszer azért tetszett meg valaki, mert ilyeneket mondogatott és mellette olyannak is éreztem magam, de a végén már sok volt hogy állandóan csak dicsérget(és vége is lett, szóval csak mértékkel)...fontasabb ha felhozol valami vicces sztorit, vagy megnevetteted...az sokat ér, mert látod rajta, hogy jól érzi veled magát.:)
A lányokat csak megnyerõ külsõvel és vastag pénztárcával lehet megfogni, de a legtöbben túl álszentek ahhoz, h ezt bevallják.
Engem a másik fél hangja meg tud fogni, nagyon szeretem a hangokat.:) Elvárás: hûség, ne feküdjön össze akárkivel, ne legyen egyéjszakás kalandja. Legyen számára fontos a családja, legyen jó kapcsolatban a szüleivel. Legyenek céljai az életben, és 24 órából ne töltsön 24-et a számítógép elõtt. Ne igyon, ne cigizzen. De ezek nem feltétlenül garantálják, hogy tényleg kijövünk, mert volt már, akinél stimmeltek a dolgok, mégsem tudtunk beszélgetni, szóval legyen meg az összhang. Ez igaziból 2 embertõl függ. Legyen képes új dolgokat befogadni, megismerni, tanulni, és akkor én is tudok. Érezzem magam biztonságban mellette. Legyen hasonló értékrendünk, és késõbbi tervei között legyen benne a család. (+Szeresse a könyveket olvasni, és nem hátrány, ha tud énekelni.) Hát én szívem szerint ilyesmit szeretnék, de vannak, amikbõl lehet és kell is engedni, mert így egy az egyben nem valószínû, hogy létezik Õ.:) Én a férfiakban azt szeretem, hogy "erõsebbek", biztonságot adnak, meg... nem tudom, azt, hogy férfiak.:) Persze a férfiak sokfélék. Azt hiszem, azt szeretem, amit Külsõleg tetszenek a szõke hajú férfiak, de ez nem akadályoz engem semmiben, plátói rajongásom tárgya barna hajú volt, akivel pedig jártam, fekete.:) Külsõleg: legyen nálam picit magasabb (175 vagyok), és lehet nagyobb darab, mert én sem vagyok nádszál vékony. 19/L
Ami bejön: humorérzék, megbízhatóság, büszkeség magabiztosság, határozottság, férfiasság, hûségesség, ragaszkodás, érzelmesség, érzékenység intelligencia, megértés, szenvedély, öntörvényûség, álljon ki mindig önmagáért és értem, legyen kicsit "alfahím", ne hajoljon meg senki elõtt (kivéve engem), tudjon harcolni a céljaiért, legyen családcentrikus, társaságban a társaság középpontja, legyen jó szövege. Külsõleg: ne legyen nálam sokkal alacsonyabb, legyen vonzó, ápolt, kis pocak, finom illat, kifejezõ szemek. (De a lényeg, hogy valamiért vonzónak érezzem). Ami NEM jön be: magamutogató viselkedés, gyávaság, visszahúzódó viselkedés, határozatlanság, félénkség, humortalanság, unalmasság, megjátszás, túl "vastag pénztárca" (nincs jó tapasztalatom a túl gazdag pasikkak), túl kiizmosított test, vagy ha túlságosan ad a külsejére.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a sok választ lányok, nagyon aranyosak vagytok! :)
hát h ha kedvel azt ne csak mondogassa hanem mutassa is ki!!! (nem feltétlen ajándékokra gondolok!)

Mit jelent az hogy jó nő vagy, mire értik a férfiak?

Legjobb válasz: én arra, hogy szép és értelmes

én arra, hogy szép és értelmes
jó = szép erre komolyan magadtól nem jöttél rá?
Ez személyfüggõ, kinek milyen a , , jó nõ, , , nekem: magas, szép arcú, karcsú derekú (egészségesen karcsú), kellõ intelligenciával rendelkezik.
Na vajon mire? Arra, hogy jól néz ki és szívesen gerincre vágnák.

Mire gondolnak a férfiak szex közben, hogy ne menjenek el hamar? Mert ha odafigyelek mit csinálok éppen és milyen jó, akkor azonnal vége.

próbáltam bonyolult számtanfeladatokat megoldani fejben,meg hármasával visszafelé számolni,de nem mindig jön össze így se a hosszú menet :D

Legjobb válasz: gondolj szõrös vikingekre, meg hájas baseball játékosokra :D

gondolj szõrös vikingekre, meg hájas baseball játékosokra :D
a Matolcsy csintalan szemeire.
Viagra :)
jaj, majd alakul a dolog.. a lidokainos ovszertol meg senkinek nem lesz semmi baja.
A kérdező hozzászólása: 1hónapja, de az elõzõvel is ez volt...Hogy mi a baj?Hogy neki kevés az az idõ.
A bombázó repülõkre, meg a csavaros fagyira.
régóta vagytok együtt? mi a baj, az hogy kevés ideig tart?
A kérdező hozzászólása: Az jött be még , ha ment a tv szex közben és erõsen rákoncentráltam az ott menõ csevejre, vagy ha úgy voltunk , a képre is.Viszont nem mehet mindig a tv.Lehet ez így nem túl "romantikus" de hát a nõ miatt csinálom , hogy neki jó legyen.
A kérdező hozzászólása: 26
A kérdező hozzászólása: Lidokainos óvszer anyaga nem megy rá a nõre is?Szóval nem érzéketlenedik el? Focis , jó tipp:D
hány éves vagy?
érdemes önkielégítésnél gyakorolni, mielõtt elmész hagyd abba. A másik, ami nekem bejött a long love óvszer, az segített.
Én a focira gondolok közben, hogy mennyire unalmas és szánalmas. Egyszerûen annyira gyûlölöm, hogy ez órákig mûködik :D))
Neked találták ki ezeket a „last longer” reklámos baromságokat. XD Amúgy meg ne kínozd magad. Játssz tovább a csajjal, húzd fel jól, és úgy rövidebb aktus is elég. Szerintem. vagy csináld álmosan. :D
Én például felszoktam hozni két videókártyát és érveket sorakoztatok fel mind2 mellet hogy melyiket vegyem D De amúgy elég ha nem gondolsz rá nem zaklatod fel magad tulságosan

Miét ondják azt a férfiak rám?

Többször előfordult már, hogy amikor először beszéltem telefonon valakivel, azt mondta ne haragudjak, de meg kell jegyeznie, hogy milyen szexis a hangom, olyan mint a szextlefonokban. A párom is azt mondja, hogy nagyon selymes, finom a hangom. Hogy lehet egy hangra így felfigyelni?

Legjobb válasz: mutasd....vegyél fel egy 2 mondatos szöveget és töltsd fel youtube-ra. hadd halljuk mi is.

mutasd....vegyél fel egy 2 mondatos szöveget és töltsd fel youtube-ra. hadd halljuk mi is.
Keress egy folytatásos történetet valami call centeres lány életérõl...
Miért hagyod le minden szó elsõ betûjét?
A kérdező hozzászólása: :) :) :)
Meseolvasás :) Esti mese felnõtteknek. Tuti siker lenne, a mûsoridõ 10 perc.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam a ádiózásra, vonz is, de a mûsoridõt magad kell megtölteni tartalommal. Ezen a téren nem vagyok túl kreatív.
nekem meg azt mondják, hogy buja mély hangom van, olyan megnyugtatós....Pedig amikor a saját hangomat hallgatom, én nem hallom annak. (nem dohányzom, nem iszom)
Menj el rádiózni egy éjszaklai mûsorba
ha már ilyen adottságaid vannak ki kéne használni. A szextelefonozás jól fizet :D
A kérdező hozzászólása: De érdekes. Soha nem értettem miért lepõdnek meg annyira rajta. Nahát!
Van ilyen hang, bizsergeti a férfi fület, beindítja a fantáziát.Ez egy hatalmas kincs, örülj neki:) (ha esetleg érdekel, életemben 1x hallottam ilyen hangot, de az olyan hatást váltott ki, mintha egy meztelen nõ táncolna) Szerencsés vagy:)
A kérdező hozzászólása: Vicces. :D

Mit gondolnak a ferfiak mikor az utcan ismeretlen noknek odamondjak hogy jaj de csinos vagy?

Legjobb válasz: én sem tudom, hogy mégis mit gondolnak, mi történik ettõl a beszólástól... az illetõ hölgy majd visszafordul és odamegy elkérni a számát? vagy mi? :D

én sem tudom, hogy mégis mit gondolnak, mi történik ettõl a beszólástól... az illetõ hölgy majd visszafordul és odamegy elkérni a számát? vagy mi? :D
A tirpákok szoktak ilyet csinálni.
Hogy csinos.
Hogy csinos a nõ?!
Lehet olyan ronda hogy megsajnálják és megpróbálják felvidítani.
5: Én is azt látom... Nekem is szólongattak már be jópáran utcán, egy normális pasi sem volt közöttük, mind retkek. A jó pasik vagy csak odapislogtak és szemeztünk egy kicsit, vagy volt olyan, aki odajött és udvariasan meghívott egy kávéra.

Honnan érzik azt a férfiak, hogy mikor fognak elmenni?

Legjobb válasz: Te honnan érzed amikor pisálnod kell?

Te honnan érzed amikor pisálnod kell?
a szívünk súgja
A kérdező hozzászólása: Én nem figyeltem, hogy ki milyen kérdést tett fel, talán felizgultunk, azért... :D
akkor megyek el amikor akarok
hát egyszerûen érzik hogy mikor kell kimenni a friss levegõre :D ezt talppal szokás érezni
szól a fejemben az orgazmus manó!
Ugyan úgy mi is elkezdjük érezni. Mint ti nálatok az orgazmusnál.Fokozódik fokozódik majd kitör. Miért mit gondoltál?
Honnan szedtétek össze egy perc alatt ezeket az egyformára sikerült kérdéseket? Amúgy meg te honnan érzed ha kezd történni veled valami? Na hasonlóképpen.
A kérdező hozzászólása: Hát az pisa :D Én meg lány vagyok.
Erre akkor lehetne valamennyire pontosabban válaszolni, ha élõben (mondjuk kézzel) segítenél a csúcshoz érni és folyamatosan próbálnám mondani: mit érzek... Budapesti vagy? Kipróbálhatnánk! :)

30-35 illetve 23-29 éves férfiak nálatok mi az a minimum kor, ami alatt semmiféleképpen nem jönnétek össze egy lánnyal\nővel?

A korotokat írjátok le légyszíves! Előre is köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: 20.

20.
Semmiféleképpen? 18 alatt :) Amúgy húúúúúszon húsz alatt. 26F
22 alatt nem. 30F
járásra 19 felett, szexre 14-15 felett: D 23/f
18, esetleg 17 alatt már nem. 23 leszek hamarosan
18 nagyon határeset, inkább 19+ 23f
25. 36/f
Nekem 30 az alja, bár prostikból jöhet fiatalabb is, de általában nem érdekelnek a 30 alattiak. 35F
18 év. 25/F
Miért a két intervallum? Te melyikbe tartozol? Mondjuk 18-28 között talán. 18 alatt már elég veszélyes lenne, sokszor 25 alatt is túl éretlenek még agyilag a népek. 25/F
20 alatt nem. És nem a kor a döntõ, hanem az, hogy milyen a személyisége. 32F
16 alá nem mennék. 23/f
Legjobb a 20+, de ha valami csoda folytán extrém elbûvölõ, akkor minimum 18. 25F
20-22 alatt tuti nem 35F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!