Találatok a következő kifejezésre: Mi az Torrent és hogyan kell használni (2 db)

Mi az a Torrent és hogyan kell használni?

Legjobb válasz: a torrent lényege, hogy egy központon keresztül az arra kapcsolódott gépek bizonyos állományait böngészheted, ill. az ide elhelyezett anyagokból tölthetsz a saját gépedre. maga a letöltendõ anyag nincs a központi gépen, az csak a megtalálhatósági információkat tárolja. a letöltés elindítása után már azzal a géppel(gépekkel) vagy kapcsolatban, ahol a letöltendõ anyag ténylegesen megtalálható. használata: 1.- letöltesz egy torrent klienst (pl.: utorrent) 2.- felkeresel egy rakás torrent oldalt, és kiválasztod a letölteni kívánt anyagot, majd elindítod a letöltést.(javaslom a http://torrent.lap.hu használatát, itt rengeteg magyar nyelvû torrent oldalt találsz)

a torrent lényege, hogy egy központon keresztül az arra kapcsolódott gépek bizonyos állományait böngészheted, ill. az ide elhelyezett anyagokból tölthetsz a saját gépedre. maga a letöltendõ anyag nincs a központi gépen, az csak a megtalálhatósági információkat tárolja. a letöltés elindítása után már azzal a géppel(gépekkel) vagy kapcsolatban, ahol a letöltendõ anyag ténylegesen megtalálható. használata: 1.- letöltesz egy torrent klienst (pl.: utorrent) 2.- felkeresel egy rakás torrent oldalt, és kiválasztod a letölteni kívánt anyagot, majd elindítod a letöltést.(javaslom a http://torrent.lap.hu használatát, itt rengeteg magyar nyelvû torrent oldalt találsz)
A kérdező hozzászólása: ok köszi
Ezen az oldalon is rengeteg sok mindent megtudhatsz a bittorrent mûködésérõl. http://torrentfan.downlinkz.com/a-technologia.html
Magáról a torrentezésrõl. Torrentet nem lehet letölteni, azok nincsenek.

Mi az a Torrent? Hogy kell használni és miért van az hogy rákattintok egy 800 Mb-s videora és lejön 1 mp alatt? És még valami, honnan tudok ingyen letölteni Island Fever-t?

Legjobb válasz: A torrent az egyik legelterjedtebb fájlcserélõ program. Általában valamilyen oldalról történik (tracker). Utorrentet és Bittorrent programokat használok.Esetleg free donwnload manager.

A torrent az egyik legelterjedtebb fájlcserélõ program. Általában valamilyen oldalról történik (tracker). Utorrentet és Bittorrent programokat használok.Esetleg free donwnload manager.
Itt mindenre találsz választ ***** Ez uTorrentre persze...* Automatikusan eltávolított tartalom.
csak a .torrent fájl töltõdik le olyan gyorsan, a letöltéshez meg kell nyitnod uTorrentel vagy Bittorrentel


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!