Találatok a következő kifejezésre: Mi az Torrent (144 db)

Laikusként: Mi az a Torrent, és mit jelent a torrent jellegü program letőltés?

Legjobb válasz: Fájlcserélés. Az internet segítségével az emberek egymás gépérõl töltögetnek le anyagokat. Tehát amit letöltesz azt nem az internetrõl (weboldalról) töltöd, hanem valaki más gépérõl. Miközben letöltöd, automatikusan te is tovább adod valakinek, aki szintén továbbadja, és így tovább. A letöltõ programban láthatod hogy hány embertõl töltöd az adott anyagot, és hogy közben hány emberenek adod tovább. Használata roppant egyszerû, le kell tölteni a letöltõ programot (kliens), és telepíteni. Jelenleg a legnépszerûbb az utorrent. Ezután felmész egy torrent oldalra, itt letöltöd a kívánt anyag (pl film) torrent fájlát. Ez még nem maga az anyag (mivel mint említettem azt nem az oldalról fogod letölteni), csak egy pár kilobájtos torrent kiterjesztésû file ami a többiekhez való csatlakozást segíti elõ. Tehát letöltötted a torrent fájlt, ezután kettõt rákattintasz, és az utorrent automatikusan elkezdi letölteni. Dióhéjban ennyi, itt részletesebben is olvashatsz róla: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Fájlcserélés. Az internet segítségével az emberek egymás gépérõl töltögetnek le anyagokat. Tehát amit letöltesz azt nem az internetrõl (weboldalról) töltöd, hanem valaki más gépérõl. Miközben letöltöd, automatikusan te is tovább adod valakinek, aki szintén továbbadja, és így tovább. A letöltõ programban láthatod hogy hány embertõl töltöd az adott anyagot, és hogy közben hány emberenek adod tovább. Használata roppant egyszerû, le kell tölteni a letöltõ programot (kliens), és telepíteni. Jelenleg a legnépszerûbb az utorrent. Ezután felmész egy torrent oldalra, itt letöltöd a kívánt anyag (pl film) torrent fájlát. Ez még nem maga az anyag (mivel mint említettem azt nem az oldalról fogod letölteni), csak egy pár kilobájtos torrent kiterjesztésû file ami a többiekhez való csatlakozást segíti elõ. Tehát letöltötted a torrent fájlt, ezután kettõt rákattintasz, és az utorrent automatikusan elkezdi letölteni. Dióhéjban ennyi, itt részletesebben is olvashatsz róla: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.

Mi az a Torrent és hogyan kell használni?

Legjobb válasz: a torrent lényege, hogy egy központon keresztül az arra kapcsolódott gépek bizonyos állományait böngészheted, ill. az ide elhelyezett anyagokból tölthetsz a saját gépedre. maga a letöltendõ anyag nincs a központi gépen, az csak a megtalálhatósági információkat tárolja. a letöltés elindítása után már azzal a géppel(gépekkel) vagy kapcsolatban, ahol a letöltendõ anyag ténylegesen megtalálható. használata: 1.- letöltesz egy torrent klienst (pl.: utorrent) 2.- felkeresel egy rakás torrent oldalt, és kiválasztod a letölteni kívánt anyagot, majd elindítod a letöltést.(javaslom a http://torrent.lap.hu használatát, itt rengeteg magyar nyelvû torrent oldalt találsz)

a torrent lényege, hogy egy központon keresztül az arra kapcsolódott gépek bizonyos állományait böngészheted, ill. az ide elhelyezett anyagokból tölthetsz a saját gépedre. maga a letöltendõ anyag nincs a központi gépen, az csak a megtalálhatósági információkat tárolja. a letöltés elindítása után már azzal a géppel(gépekkel) vagy kapcsolatban, ahol a letöltendõ anyag ténylegesen megtalálható. használata: 1.- letöltesz egy torrent klienst (pl.: utorrent) 2.- felkeresel egy rakás torrent oldalt, és kiválasztod a letölteni kívánt anyagot, majd elindítod a letöltést.(javaslom a http://torrent.lap.hu használatát, itt rengeteg magyar nyelvû torrent oldalt találsz)
A kérdező hozzászólása: ok köszi
Ezen az oldalon is rengeteg sok mindent megtudhatsz a bittorrent mûködésérõl. http://torrentfan.downlinkz.com/a-technologia.html
Magáról a torrentezésrõl. Torrentet nem lehet letölteni, azok nincsenek.

Mi az a Torrent oldal?

Mi az a Torrent oldal, és torrent letöltések?

Legjobb válasz: A torrent oldalakrol tudsz letolteni bizonyos torrent fajlokat amit egy torrent kezelo programmal megnyitsz, es az letolti neked az adott filmet/zenet/akarmit.

A torrent oldalakrol tudsz letolteni bizonyos torrent fajlokat amit egy torrent kezelo programmal megnyitsz, es az letolti neked az adott filmet/zenet/akarmit.
viszont seedelni is kell a torrenten, vagy feltöltened. legalább is, elõnyös.:)
A kérdező hozzászólása: tudtok torrent oldalakat
bithumen de arra csak meghívóval lehet menni, mega majomparade-ra is. a powrtorrent.info -t nézd meg


Mi az a Nyílt nCore? És mit jelent az, hogy torrent oldal?

Legjobb válasz: Torrent: Több számítógép között megosztott gyors letöltést jelent Az oldal pedig ahonnan ezeket le lehet tölteni. A legálissága máig vitatott (én úgy tudom), de nagy valószínûséggel illegális. Az nCore pedig M.o. legnagyobb torrent oldala. A Nyílt nCore pedig az oda való nyílt regisztrációt jelenti, ami fake, mivel soha nincs nylt reg ncore-ra. De remélem fake a kérdés is.

Torrent: Több számítógép között megosztott gyors letöltést jelent Az oldal pedig ahonnan ezeket le lehet tölteni. A legálissága máig vitatott (én úgy tudom), de nagy valószínûséggel illegális. Az nCore pedig M.o. legnagyobb torrent oldala. A Nyílt nCore pedig az oda való nyílt regisztrációt jelenti, ami fake, mivel soha nincs nylt reg ncore-ra. De remélem fake a kérdés is.
olyan hogy nyílt ncore oldal nincs. ha ilyesmi eseményt küldenek neked facebookon, hogy csatlakozz akkor ne tedd, mert regisztrációkor 2x kell emeltdíjas sms-t küldened, ami minimum 4000 ft, és akkor nem kapsz lófaszt se. Az igazi ncore oldalak CSAKIS .CC és .NU végzõdésûek!! Torrent oldal: Egy olyan oldal ahol filmeket, játékokat, programokat és minden mást amit el tudsz képzelni letölthetsz. Persze ez illegális. Mármint nem pontosan az.. A letöltés nem illegális, csak a visszatöltés az. Ugyanis minden torrent oldalon ha letöltöttél valamit akkor azt vissza is kell "osztanod". Ami annyit jelent, hogy bent kell hagynod a kliensben a torrent fájlt, és addig otthagyni míg 1-es arányig / 1 hétig nem volt bent a kliensedben. Habár ez oldal függõ. A torrent oldal nem tárol semmilyen fájlt, csak magát az oldal felépítését, õk egy linket adnak a felhasználónak melyen keresztül letöltheti az adott fájl(ok)at A FELTÖLTÕ SZÁMÍTÓGÉPÉRÕL ÉS A SEEDELÕKRÕL. Tulajdonképpen ez annyit jelent, hogy az oldalon semmi nincs mint írtam, csak az oldalt felépítõ fájlok, a filmek, zenék stb a torrent feltöltõ számítógépén vannak, és te onnan töltöd le egy okos kis programmal, ami a megadott "announce" kód alapján mûködik. Kb ennyi :DD
"És mit jelent az, hogy torrent oldal?" Dióhéjban: fájl cserélõ oldal. Bõvebben: http://hu.wikipedia.org/wiki/BitTorrent "Mi az a Nyílt nCore?" Az nCore Magyarország egyik legjobb, legnépszerûbb torrent oldala. Akkor nyílt egy torrent oldal, mikor az embereket meghívó nélkül szabadon regisztrálhatnak ilyen oldalakra. Maga az, hogy az NCore -on nyílt regisztráció van egyszerû átverés, mivel az nCore -on még soha nem is volt és nyem is lesz nyíl regisztráció.
Jelenleg valóban nincs, de volt már kétszer is. Egyszer levelet lehetett nekik küldeni, és ha annak tartalma alapján úgy ítélte meg a staff, akkor küldtek meghívót. Én is így kerültem be. Másodjára tulajdonos váltáskor volt ilyen, akkor emeltdíjas sms küldésével lehetett bekerülni. Sok kritika is érte õket ezért. http://kephost.hu/image/3C1D_5235FFD7.jpg http://asva.info/itt-az-ncore-regisztracio-sms-ezo-szinglikn..

Mi az a torrent file?

(Ugye nem vírus? Mert nekem valaki azt mondta.)

Legjobb válasz: Egy sima szöveges fájl, akár jegyzettömbben is megnyithatod. A tartalma egy torrent kliens program számára horzdoz információt, hogy honnan és mit töltsön le. Maga a torrent fájl nem lehet vírus, hiszen nem futtatható állomány. A letöltés, amit elindít a kliensprogramban tartalmazhat bármit, akár vírust is.

Egy sima szöveges fájl, akár jegyzettömbben is megnyithatod. A tartalma egy torrent kliens program számára horzdoz információt, hogy honnan és mit töltsön le. Maga a torrent fájl nem lehet vírus, hiszen nem futtatható állomány. A letöltés, amit elindít a kliensprogramban tartalmazhat bármit, akár vírust is.
Nem vírus, aki azt mondta, az egy balf4sz. :\
Az illetõ valószínûleg a torrentrõl letöltött, bizonytalan eredetû programok veszélyeitõl akart óvni, csak nincs egészen tisztában a fogalmakkal.
A kérdező hozzászólása: Kösziii :) Meg is nyugodtam hogy nem feltétlenül vírus :) De tényleg vissza kell tölteni az oldalra ha letöltjük?
Attól függ, hogy milyen oldalról szedted.
"De tényleg vissza kell tölteni az oldalra ha letöltjük?" Nekem az egész rendszer nem teljesen világos, nem is torrenteztem soha, de az rémlik, hogy a felhasználók által biztosított adatforgalom mûködteti. Ha már másoknak köszönhetõen módodban áll letölteni, a minimum, hogy ne megúszni való kényszernek tekintsd azt, hogy te is besegítesz.

Hogyan működik a torrent business, mi az üzlet a torrent készítésben és a torrent oldal működtetésében?

Valamint hol éri meg a torrent készítőknek, az illegális filmek piacra dobása stb. Hiszen a legtöbb torrent oldal ingyenes és nincs is rajta reklám, akkor mi az üzlet benne?

Legjobb válasz: Jó szándék.

Jó szándék.
van rajta reklám, ugyan nem sok a legtöbbet támogatni is lehet, és ezek az önfenntartásra sem feltétlen elegendõek ha nem is a jó szándék, a pénz biztos nem a motivációjuk alapja
A kérdező hozzászólása: Konkrétan még mindig nem kaptam választ! Egyrészt mi az üzlet egy ncore vagy bithumen üzemeltetõjének, mikor semmi sem fizetõs de nyilván egy csomó kiadásuk van a szerverek miatt + a kockázat. Másrészrõl a kérdésem másik fele, itt van pl. két random torrent: Charlie.Chan.titka.1936.Dual.DVDRip-Stirlitz99 Madagascar.Escape.2.Africa.2008.HUN.BDRip.Xvid-ZHR Konkrétan Stirlitz99 és Zhr, õk pontosan mit csinálnak és mi az üzlet nekik? Szeretnék a kérdéseimre minél pontosabb választ kapni, ködösítés nélkül, mert nyilván ezekkel rengeteg munka van, de nem látom, hogy ez hol éri meg!
anyagi vonatkozásban semmiféle üzlet nincs benne: amit a médiában írnak, hogy több milliós bevételre tesznek szert nem igaz a szabadidejüket használják fel, a fölös pénzükbõl áldoznak rá(ha van)
a haszon talán az, hogy ezekkel is profi szintre viszik mondjuk az oldalüzemeltetést, videó- hangszerkesztést, és ezután komolyabb munkát el tudnak vállalni; gondolj bele: valahol bele kell jönni egy weboldal létrehozásában és üzemeltetésében, és a mai világban gyakorlat nélkül sehová sem vesznek fel embert informatikai területen(vagy nagy elõnyt jelent)

Mi az a torrent?

vagy uútorrent??

Legjobb válasz: http://www.google.com/search?btnG=1&pws=0&q=mi+az+a+torrent

google a legjobb barátod....
A kérdező hozzászólása: pontozzalak föl titeket?:D
A torrenttel tölteni lehet.letöltöd az utorrent programot.beregisztrálsz egy torrent oldalra vagy felmész a thepiratebay.org oldalra, a be regisztrált oldal vagy a thepiratebay keresõjébe beírsz egy film címet, zene címet, játék nevét...stb és a megfelelõ találatot letöltöd(ekkor csak a torrent. fájlt kapsz, ez még nem a film ) aztán megnyitod a torrent. fájlt, akkor meg fog nyílni a már letöltött utorrent program és a filmet, játékot, zenét...stb elkezdi letölteni a gépedre, ha kész akkor a hagyod a progiba(kliensbe)futni(seedelni, feltölteni)hagyni hogy másik is letudják tölteni és ne legyen alacsony az arányod.Amúgy a letöltött fájlt a Dokumentumok/Download mappában találod (Ez amit a download mappába találsz az a lényeg, ezt már tudod telepíteni, hallgatni vagy nézni)
elõzõ vagyok, ha kielégítõ volt a válasz akkor pontozz fel
Miért nem tudja vajon használni a google-t? Most tippeljetek, és a végén talán elmondja a kedves kérdezõ, hogy miért. A nyertes kap egy liter semmit! Az én tippem: Anyu nem tanította meg. G. (ha nem tetszett, lepontozhatsz, megengedem)

Van torrent készítő program ha van akkor mik az?

Legjobb válasz: Az utorent el is tudsz torrent fájlt készíteni..

Az utorent el is tudsz torrent fájlt készíteni..
Elvileg ahova fel töltötted ezt a torrentet biztos van egy szabályzat amibe le van írva mit hogy kel csinálni. Gondolom GY.I.K is található a honlapon. Nem vagyok feltöltõ ennél fogva én se tudok ez ügyben ennél többet segíteni.
A kérdező hozzászólása: nemtudom miért nekem nem engd mappát feltölteni szerinted miértí, í?
Itt egy kis videó mindent így csinálsz? http://www.youtube.com/watch?v=wdN2vWrc8Gw
A kérdező hozzászólása: van egy oldal és ott minden szarba belekötnek pl Az általad feltöltött torrentet (Szupersuli) Barby hibásnak jelölte a következõ indokkal: Eredeti release kizárólag eredeti formában tölthetõ fel!(NE változtasd meg az NFO-t illetve a torrent szerkezetét!vagy ez :szia sajnos igy nem jo egyiksem torold a nevbol a HUNDUB ES A rakkosa nevet ezek a relaszer keszitok es semi nem utalhat a torrentbe rajuk, torlod javitod es ujra felteszed es ok lesz leforditanád?
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Valaki eltudná magyarázni nekem mi az a torrent?

Le szeretnék tölteni egy játékot,de [email protected] sem értek az egészhez,azt mondják torrenten kell letölteni,de azt se tudom mi az.

Legjobb válasz: Letöltöd az uTorrent nevû programot, letöltöd azt a torrent fájlt, elindítod, és kész!

Letöltöd az uTorrent nevû programot, letöltöd azt a torrent fájlt, elindítod, és kész!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Utorrenten már le is töltöttem(left4dead), de nem találok sem ikont, sem mást. Nem tudod ezután mit és hogy kellene?

Mik azok a torrent oldalak?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Torrent

A kérdező hozzászólása: koszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!