Találatok a következő kifejezésre: Mi az Projekt (6 db)

Azt hogy csinálják és mire jó, mikor a projekt x ben kiböki a sört a csaj és utána meg kinyitja?

Hogyan kell rendessen csinálni? mert ugye a srácnak nem sikerlüt...

Legjobb válasz: Amúgy ezt ki "jelenséget" még tejnél is kipróbálhatod, ha mindkét oldalon kinyitod a dobozt;).

Amúgy ezt ki "jelenséget" még tejnél is kipróbálhatod, ha mindkét oldalon kinyitod a dobozt;).
Úgy csinálják, hogy csinálnak a sörös dobozra még egy nyílást. Ha még egy nyílás van a dobozon akkor sokkal gyorsabban folyik ki belõle a folyadék. Ha így akarsz sörözni gyakoroljad és megtudod hogy kell rendesen..
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat :D asszem maradok a sörnél ;)
Nagyfaterom is megmondta: A dobozos sörre csak azoknak teszik rá a nyitót, akiknek nincs bicskájuk! :D

Mi az a Projekt Revolution?

Azt tudom hogy benne van az LP a MCR a HIM meg még egy páran de ennek mi a lényege tulajonképpen?

Legjobb válasz: Remélem, nem késtem el a válasszal...

Remélem, nem késtem el a válasszal...

Mit szólnátok hozzá ha a feleségetek vagy akár a férjetek) napi 4-5 órát az exével töltene hónapokig egy projekt miatt?

Az elsõ házasság fiatalon köttetett, 2 évig tartott, 10 éve hogy vége. A mostani házasság boldog, kiegyensúlyozott 8éve tart, van két kigyerek (1 és 2 évsek) is. A feleség most elvállalt egy munkát, kb 5 hónapig tartana. Elsõ munka a gyerekek óta nem nagyon lehetett visszadobni, egyébként is kihívás és sok pénz. A volt férjjel kellene közösen dolgozni. Eddig nem nagyon volt ilyen.

Legjobb válasz: Én csak magamra tudok gondolni, ha nekem kellene az exemmel együtt dolgozni hát bizony az ég világon semmi nem történne az biztos. Pedig hosszabb kapcsolat volt, de tuti a lábam se remegne meg.

Én csak magamra tudok gondolni, ha nekem kellene az exemmel együtt dolgozni hát bizony az ég világon semmi nem történne az biztos. Pedig hosszabb kapcsolat volt, de tuti a lábam se remegne meg.
Ha képesek együtt dolgozni, akkor miért ne? Nyilván nem ok nélkül váltak el, szóval nem hiszem, hogy féltékenykedni kéne emiatt, ez csak munka. Az én szüleim is szoktak együtt dolgozni, mivel azonos területen tevékenykednek, és már nagyon régóta elváltak. Nincs ezzel semmi gond, nincsenek rosszban, jól dolgoznak együtt és egyikük párja sem féltékeny.
Ha a ti házasságotok rendben van, akkor ez nem lehet probléma.
Semmit. Az ex is olyan ember, mint a többi. Mellesleg nem véletlen ex, mégpedig jelen esetben igen régóta.
A kérdező hozzászólása: Nincs szó érzelmekrõl természetesen. Eddig más irányába sem tapasztaltam féltékenységet.
A kérdező hozzászólása: A gond talán az hogy nem túl szépeket meséltem róla. De ezeken már túlvagyok, nincs sértettség az exem felé. A férjem reakcióját azért nem értem mert sosem volt fèltékeny, most nem tudom mi van a háttérben. Tényleg csak az hogy nem tartja jó embernek vagy féltékeny
Ahhoz, hogy valakivel együtt dolgozz, nem kell a párdonak öt jó embernek tartani, vagy bármiféleképpen is pozitivnak gondolni. Ebben az esetben ö egy munkatárs, mint minden másik. Az ex sokkal kevésbé lehet "veszélyes" egy kapcsolatra nézve, mint bárki más, elvégre nem véletlen, hogy idöközben ex.
Az ex a ex. Van akivel nem BÍRNÉK dolgozni, de az más kérdés. Ha 10 éve vége... hát az már nemigen élõ dolog, sehogy se.
Saját példám: én 12 év után váltam el immáron majdnem harmadik éve, de kapcsolatban maradtunk. Tegnap például az új barátnõjérõl panaszkodott. Én azóta gyûrûs menyasszony vagyok, boldog párkapcsolatban élek. Ha együtt kellene dolgozni az exemmel, szívesen tenném, nem haraggal váltunk el. De nem tudok rá férfiként tekinteni, még a lábam sem remeg tõle többet. Elképzelni sem tudnám, hogy megcsókoljon, de nem is akarom. Szóval én magamról tudom, hogy nem lépnék félre az exemmel.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!