Találatok a következő kifejezésre: Mi az Pi-víz (3 db)

Mi az a pí víz, és mire jó?

Legjobb válasz: Eddig még senki sem tudta ekem értelmesen elmagyarázni, hogy mi is az a pí víz. Egyszerûen egy módzer arra, hogy a csapvizet el lehessen adni aranyárban.

Eddig még senki sem tudta ekem értelmesen elmagyarázni, hogy mi is az a pí víz. Egyszerûen egy módzer arra, hogy a csapvizet el lehessen adni aranyárban.
A kérdező hozzászólása: ebben van valami :)
Még csak meg sem tisztítják - pedig ezt is ígérik, akik adják. Tisztítatlan csapvíz. Még a kerületet is lehet azonosítani, ahol kifolyik a csapból.
Ha mondjuk használnád a google-t, sok mindent találnál róla. Például azt, hogy energetizált és tisztított víz, így a szerkezete is más, mint az átlagosnak. És ez akkor is érzõdik, ha iszok belõle: a pi víz "selymesebb". Ilyet akkor is éreztem, miután a tibeti hangtálból ittam a víz rezegtetése után.
A Pi víz alapja, a természet egyik csodája, amelyet sikerült mesterségesen utánozni. Ezt a természeti csodát egy japán kisváros mellett fedezték fel, ahol két hegy között egy kis patak folyik. Az egyik hegy fõleg magnetitbõl a másik fõként kálcium vegyületekbõl épül fel. A két hegy között a patak szilikátokban gazdag kõzeteken folyik át. Japán tudósok felfedezték, hogy ennek a pataknak a vize bámulatos hatással van a környezõ növényzetre. Ezt a vizet el is nevezték Pi víznek és meg is kezdõdtek a kísérletek a megfigyelt jelenségek laboratóriumi reprodukálására. Rájöttek, hogy speciális anyagok használatával a Pi víz mesterségesen elõállítható. Ennek a felfedezésnek az eredménye az a gép amivel ezt elõ állítják!
Vagyis még mindig nem tudjuk, mi is az a pí víz.
A speciális többrétegû szûrés, s szilikát kõzetek és a mágnesek teljes mértékben természetes víztisztítást és energizálást tesznek lehetõvé. Így a közönséges csapvíz ásványokban gazdag Pi-vízzé alakul. Ha így egyszerûbb megérteni, - mágnesen átfolyatott víz, és ezáltal ami nem kell azt kiszûrik, és ami jó a szervezetnek, azt pótolja az ásványkõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Ezzel én is egyet értek! Én megválaszoltam a tudomásom szerint Pi-víznek mondott folyamatot! A többi mindenkinek a saját tapasztalata! Bár a képek(A növény fejlõdése)amik a neten vannak, igen látványosak, ha igaz!

Mi az a Pi-víz? Ez valami egészséges cucc?

Legjobb válasz: Ez elvileg egyfajta szûrt víz. Tehát mind1 milyen ásványi meg mindenféle gagyi vizet iszol elvileg azokban hormonok vannak, amik nem károsítják a szervezeted, de nem is tesznek jót neki. Úgyhallottam, hogy ezt szûrik amikor csinálják ezt a vizet. Nem biztos információ, mert barátomtól hallottam, de szerintem neten könnyedén utánanézhetsz.

Ez elvileg egyfajta szûrt víz. Tehát mind1 milyen ásványi meg mindenféle gagyi vizet iszol elvileg azokban hormonok vannak, amik nem károsítják a szervezeted, de nem is tesznek jót neki. Úgyhallottam, hogy ezt szûrik amikor csinálják ezt a vizet. Nem biztos információ, mert barátomtól hallottam, de szerintem neten könnyedén utánanézhetsz.
hosszú volna leírni http://www.pi-viz.hu/ismerteto.html
Egyszer tudósok leteszteltek 4 fajta, boltban kapható PI-vizet. Elvégeztek rajta egy csomó növekedési, stb. tesztet - és persze megnézték az összetételét is. Tanulság: - az összetétele CSAPVÍZ! NINCSEN szûrve! Még azt is meg lehetett mondani, hogy Budapest mely részén folyt ki a csapból! Egyébként ezeket a hormonokat, stb. baromi drága lenne kicsûrni. Ha olcsó lenne, a vízmû is kiszûrné. - a növények növekedését, termését NEM serkentette! EGYÁLTALÁN NEM!
Ha valódi Pi-vizet akarsz, akkor sajna meg kell venned a vízszûrõ készüléket, ami kb. 30000 ft, de az tény, hogy teljesen más az íze, és az illata is. Ég és föld a csap- és a Pi- víz közti különbség...

Mi az igaszság szerintetek a mesterséges gyógyvizekről? (Oxigénnel dúsított-, Deutérium szegény-, Pi-víz)

Van olyan eset, hogy ezek befolyásolták a daganatok visszafejl?dését, megszünését? Valóban növelik a lúgosságát testünknek? Immuner?sít?k? Használnak egyáltalán?

Legjobb válasz: Mindenki maga dönti el, hogy miben akar hinni. Ajánlom figyelmedbe a következõ oldalt: http://index.hu/tudomany/2011/01/12/atveres_az_oxigenes_viz/ Én inkább másra voksolnék. Most kezdem a méhpempõ kúrát. Errõl itt olvashatsz: http://www.mehpempo.hu/ vagy ha beírod a google-ba akkor nagyon sok mindent találhatsz. De én rosszat nem találtam róla.

Mindenki maga dönti el, hogy miben akar hinni. Ajánlom figyelmedbe a következõ oldalt: http://index.hu/tudomany/2011/01/12/atveres_az_oxigenes_viz/ Én inkább másra voksolnék. Most kezdem a méhpempõ kúrát. Errõl itt olvashatsz: http://www.mehpempo.hu/ vagy ha beírod a google-ba akkor nagyon sok mindent találhatsz. De én rosszat nem találtam róla.
Mivel mi forgalmazzuk(a lúgos vizeket)ezért õszintén mondhatom, hogy sok visszajelzés van róluk(reflux, fogyás stb)de olvastam Szendi Gábor véleményét is a lúgos vizekrõl, ami elgondolkodtatott.Lehet, hogy az én vásárlóim mind bebeszélik maguknak, hogy hatni fog, és így lesznek jobban?!A deutérium-mentes víz hasznos daganatok esetén, de ilyen esetben érdemes kizárólagosan azt fogyasztani.Nem olcsó.Egyébként a desztillált víz is hasonló a deutérium-menteshez, csak a desztvíznek alacsonyabbak a mutatói(talán 2-es, míg a deut-mentes 5-ös)tehát én javaslom a desztillált víz fogyasztását, ha gond van.Mindkét említett vizet otthon is elõ lehet állítani egy kis ügyességgel(neten megtalálod).Az oxigénes vizek...valamilyen pozitív hatással biztosan bírnak, de ezeknél figyelni kell, hogy lehetõleg rövid idõn belül elfogyasszuk, mert az oxigén tartalma idõvel rendesen fogy.Oxigénes víz helyett nagyon ajánlom a hosszú belégzéseket, amíg bírjuk a levegõ bent tartását, azután a tüdõ lehetõség szerinti teljes kiürítését, és ezt ismételni többször.Csodásan felélénkíti és gyógyítja az alig lélegzõ embert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!