Találatok a következő kifejezésre: Mi az Paul Van (14 db)

Például önarcképet csinálhatsz vele. A tükörben nézed magad.
Ha találta, inkább leadhatta volna, hátha keresi valaki...

Szex bnőmmel, és amikor kezdtünk bele melegedni hallottam egy reccs hangot. De csak pár mozdulattal később éreztem meg hogy a gumi volt az. Az elején voltunk még messze voltam hogy elélvezzek. Ettől még lehet hogy para van? Mit ajánlatos most tenni?

Az eset tegnap este fele történt. Szóval több mint fél napja. Neki kb 1 hete ilyenkor volt menstruációja. Amikor kérdeztem, akkor meg azt mondta hogy kb 1 hét múlva lesz érése (naptár szerint). Menjek el vele patikába kúpért, vagy a n?gyógyászhoz 72 órásért? Vagy csak maradjak nyugton mert nem lesz bel?le semmi?

Legjobb válasz: dehogy menne . Mit gondolsz berakod és már terhes ? Még ha folyton úgy csinálod hogy nem benne mész el is sokáig nagy valószínûséggel semmi nem lesz . A gumik meg nem tudom ami elég vékony hogy élvezhetõ legyen a szex szét szakad ,de néha a vastag is szét szakad a pics ába mindenki mondja hogy a legbiztonságosabb módszer hát banyek ja ha nem vesszük figyelembe ,hogy tele van baki lehetõségekkel és sokkal szarabb a szex vele .

dehogy menne . Mit gondolsz berakod és már terhes ? Még ha folyton úgy csinálod hogy nem benne mész el is sokáig nagy valószínûséggel semmi nem lesz . A gumik meg nem tudom ami elég vékony hogy élvezhetõ legyen a szex szét szakad , de néha a vastag is szét szakad a pics ába mindenki mondja hogy a legbiztonságosabb módszer hát banyek ja ha nem vesszük figyelembe , hogy tele van baki lehetõségekkel és sokkal szarabb a szex vele .
Apuka leszel. Ha nem akarsz még, akkor irány a patika!
Ha ilyen spermicides kúpot akartok venni, akkor azt érdemes lenne aktus ELÕTT legközelebb, mert egy nappal késõbb már semit nem használ... Idióták. Amúgy nem, ettõl nem lesz terhes, amit itt leírtál.
konkrétan milyen kúpot szeretnél a patikában?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ üzeneted kissé megnyugtatott, a második meg kissé megmosolyogtatott. Szóval köszönöm :)
Jobb megelõzni a bajt irány a gyógyszertár.
de ha mégis féltek állítólag van egy módszer amitõl a spontán vetélés indul be: egyenesen kell állni lábakat összezárni, magaslábujjra emelkedni, és lecsapni a sarkad a földre... az okosok azt mondják, ez hatásos módszer... :D
Én a helyetekben nem mennék...iszonyatosan drága és ha tényleg így van, ahogy leírtad az esélye nagyon csekély... szerintem...
A kérdező hozzászólása: Eddig úgy csináltuk: CSAK és kizárólag gumival. És ha éreztem hogy jön, akkor kihúztam mindenestül és kész. De hallottam, hogy van amikor már az elején is jön egy kicsi, csak emiatt parázok most. Mert ha mondjuk nem védekezek, és utána még telibe bele is élvezek, akkor megérdemeljük hogy terhes legyen. Na de így? Persze terhesség ellen szól hogy aktus elején voltunk, naptár szerint (már amennyire ez hihetõ) most "biztonságos napok" vannak nála...
A kérdező hozzászólása: De akkor te a helyemben elmennél a pároddal a patikába kúpért, igaz?
Ez csak az én véleményem volt, ne hallgass rám... Különben is kicsi az esélye a terhességnek.
A kérdező hozzászólása: Akkor tehát kúp. Vasárnap hol találok nyitva patikát?
gumival dugod a nõd és ha érzed ha jön, kiveszed és úgy mész el? akkor minek húzod a farkadra azt a szart, öcsém? a gumi "megfogja" ami kijön belõled, minek veszed ki, mikor élvezel? ezt hol olvastad, hogy így kell? ááá, mindegy, csináld úgy! Úgy kell!!!

Hogy lehet minél több benzint megspórolni? Mivel már tél van és menet közbe ha nyomatja az autó a meleget hogy a pára is kimenjen meg én se fázzak az miatt nő a fogyasztás?

Legjobb válasz: Elméletben igen mert késõbb melegszik be a motor. És a ventilátor mûködtetéséhez is a fõtengelyrõl vesszük le az energiát. Igaz ezek olyan kicsi számok hogy nem érdemes ezen spórolni. A nagyon párás kocsi belül pedig hátráltatja a normális kilátást, tehát biztonsági okból is használd nyugodtan a belsõ fûtést

Elméletben igen mert késõbb melegszik be a motor. És a ventilátor mûködtetéséhez is a fõtengelyrõl vesszük le az energiát. Igaz ezek olyan kicsi számok hogy nem érdemes ezen spórolni. A nagyon párás kocsi belül pedig hátráltatja a normális kilátást, tehát biztonsági okból is használd nyugodtan a belsõ fûtést
Azzal növeli a fogyasztást, hogy hideg van, tehát többet megy dúsított keverékkel a motor. Ha te elkezded nyomatni a fûtést, még nehezebben fog bemelegedni, mert a fûtés elvonja a motor hõjét(ahogy nyáron ezzel megakadályozható, hogy felforrjon a víz, úgy télen ez gátolja a motor melegedését) tehát még többet megy "szívatóval", és ez nem jó sem a motornak, sem a pénztárcádnak. Veszel állófûtést bele, vagy egyszerûen nem fûtesz amíg be nem melegedett annyira, hogy legalább már teljesen meleg levegõt fújjon, és ne langyosat. Ha már meleg a motor, lényegtelen, hogy fûtesz vagy sem, kb annyira növeli a fogyasztást a fûtõventilátor, mint az, hogy hallgatod a rádiót vagy sem, jelentéktelen.
Benzinmotortól függõen 2-3000-es fordulatnál váltasz, emelkedõn visszakapcsolsz, hogy ne erõlködjön a motor, lejtõn szépen hagyod gurulni (de sebességben ám!), lámpák elõtti megállásnál használod a motorféket. Kb. ennyivel szokás trükközni.
Óriási badarság az, hogy a fûtés bekapcsolása növeli a fogyasztást! A fûtést akkor érdemes bekapcsolni, ha motor elérte az üzemi hõfokot, vagyis ez max pár perc. A fûtéshez a motor "hulladék hõjét" használja fel a fûtés rendszer. Ha nem kapcsolod be a fûtést, akkor az utcát fûtöd, ha bekapcsolod, akkor meg az autó belterét. Ez egy millió helyen le van írva a neten különbözõ autós oldalakon.
Ahogy írták, amíg nem melegszik be a motor, addig igenis növeli a fogyasztást a fûtés, hiszen lassabban melegszik be a motor s hidegen, ugye, sokkal többet fogyaszt. Ezért is rossz kis távokat menni vele, fõleg télen. A bemelegedett motor hulladékhõjét már nyugodtan használhatod. Benzinspórolás? Nézegess hypermiler oldalakat és technikákat, persze ésszel használd õket, vannak extrémnek nevezhetõk is (no meg a teljesen agyament baromságok, amik pici javulásért beáldozzák a biztonságot). A legfontosabb a fék kerülése, amennyiben nincs szükség a fékezõ hatásra, gondolok itt a szükségtelen motorfékezésre vagy a kanyar/piros lámpa elõtti nagy fékre, mert MUSZÁJ volt nyelezni az utóbbi 100 méteren... Az sose árt, ha az ember elõre tekint, nemcsak a közvetlenül elõtte haladóra, biztonságosabb is s kevesebb erõs fékezésben végzõdõ meglepetés éri az embert. Rendes vagy annál nagyobb követési távolság, a láthatóan idiótán vibráló sebességû idegbetegek vagy ijedõsök megelõzése... Lejtõn és megálláskor szabadon gurulás... Ennek vannak hatékonyabb, de valamivel kevésbé biztonságos verziói, amibe nem megyek bele :) A motor hatékonyabb, ha terhelve van, úgyhogy jobb kerülni a lagymatag gyorsítást ;) Az egyenletes sebesség sem annyira jó a fogyasztásnak, mint a gyorsítás/gurulás, ezt rengeteg hypermiler tapasztalta már (a különbség nem apró). Ésatöbbi, ésatöbbi. Autóval kicsit más, mint motorral (a motor sokkal gyorsabban lassul), s városban vagy autópályán sokkal kevesebb lehetõsége van az embernek, mint pl. egy helyes, szolidan kanyargós, településekkel tarkított hegyi úton (az kb. a legjobb fogyasztás szempontjából, ha az ember jól csinálja s nem is siet).
az nem szösz volt. ez egy jel, õ egy kiválasztott.
Úristen! Be ne dõlj már a sok hülyének! :D Ha a bal melled feletti izét érted, akkor szerintem az csak árnyék
Árnyéktörés. Az más lenne, ha Orb lenne a képen, ami egy lélek.
A kérdező hozzászólása: Remélem inkább az elõbbi az igaz! :)
Gyengélkedik a fényképezõgéped érzékelõje. A zajból látszik, hogy jó nagy fényérzékenységgel készült a kép, ilyen helyzetben elég gyakran kerülnek fura dolgok a képre. Vagy megrágott egy vámpírpók. Olyan gyors volt, hogy a következõ képre már nem is került rá. És szépen eltüntette maga után a nyomait. A vámpírok meg eleve nem látszanak a fényképeken.
A kérdező hozzászólása: Már ne haragudj de nem a mellemrõl csináltam csak :D arccal nem mertem volna kiírni a kérdést!
már ne haragudj de miért csináltál a melledrõl képet? :) ))
A kérdező hozzászólása: :)
szakadok a válaszokon xDD
A kérdező hozzászólása: Ok rögtön felhívom! :)
Fordulj Mr.Gordon Freeman-hez.
Neked örömet okoz egy ennyire béna kérdést kiírni vagy tényleg olyan hülye vagy, hogy nem veszed észre, hogy szivatnak ?
A kérdező hozzászólása: Jaj ne tényleg csak szivatnak akkor azért nem vette fel a telefont Mr.Gordon Freeman? Uramisten csodálkoztam volna ha nem írtál volna! Te .....
A második képen nincsen semmi, akkor a lencsén volt valami szösz mösz
A túlvilág üzenete hogy bár fiatal vagy menj el mellrák-szûrésre.
Vagy esetleg te csináltad photoshoppal -.-"
Szösz, bogár, gyengélkedõ fényképezõgép..:) Bármelyik lehet, és a szöszt is simán lesodorhattad, a bogár továbbrepült, a fényképezõgép meg fényképezõgép:D Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Úgy ollóztam le, ha annyira tudni akarod! Egyébként tudjátok mi a félelmetes, az hogy néha olvasok itt olyat amire én is mindig legyintek, hogy kamu az egész és most, hogy erre valaki azt mondja, hogy kamu most már elgondolkodtam, hogy mi van ha az sem volt kamu amirõl én hittem! Na de mindegy is lényeg a lényeg, hogy én tudom, hogy egyáltalán nem kamukérdés és ha fejre állok se tudok meggyõzni senkit errõl! Köszönöm a válaszokat és betudom annak hogy a fényképezõgépemmel volt a baj! Vagyis ez megnyugtatóbb!
Nem mertél volna arcos képet felrakni? Na de hova? :D Ezek szerint már elõre tudtad, hogy ott lesz a folt? :D Tényleg volt már ennél jobb kamukérdés..
A kérdező hozzászólása: :D
Könyörgök találj jelet a melltartós képeken is és töltsd fel!! Kérleeeeeek! :(((((( Kérlek, nagyon szépen kérlek! :( :) )) Vagy nem gondoltál arra, hogy ha pucéran készítesz képet, akkor még több jel lesz? Ha én ott lennék Veled, akkor tele lennél jellel ;) Csók cica:)
nagy az isten állatkertje, valamelyik barom még a kapuját is nyitvahagyta :DDDD
volt már sokkal jobb kamukérdés is.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ha valakinek elmesélem ezt szemtõl szembe kiröhög!
Ezt az esetet, csak egy szakértõ tudja kezelni!!!!
A kérdező hozzászólása: Ajajj:D most már tényleg félek! :D
A kérdező hozzászólása: De így? :S
egyszerûen valami céljuk van veled. Lehet hogy egy rokonod akar közölni veled valamit.
De ha így van akkor tényleg kiválasztott vagy.
Dehogy vagy kiválasztott. Szerintem szellemek vannak nálad és van valami dolguk veled. Jelezni akartak.
A kérdező hozzászólása: De milyen jel és kiválasztott de mire? Bõvebben légyszi! Köszönöm
De szerintem sokkal komolyabb, összetettebb dolognak a jele.
Ez tényleg egy jel!!! :O
A kérdező hozzászólása: Remélem :S
Szösz lehetett.
szerintem azt jelenti hogy gombold be a blúzodat :D viccet félretéve, akár lehet hogy nem is a ruhádon van , hanem a kamera lencséjén.
szerintem árnyék volt, bár ha már az ezotéria témába írod akkor szerintem is jelek voltak.
A kérdező hozzászólása: :) ok! 3 képet csináltam és csak ezen van ott a folt!
A lakásodban sajnos szellem van. A folt az ingeden egy úgynevezett ektoplazma, vagy más néven szellemmaszturbátum. Szerintem ne pucérkodj sokat abban a szobában, mert a ánuszkádat is meg fogja csinálni.
Egyértelmû hogy jel. Másik képen nincs folt.
Nem tudom miaz, de szúrnálak!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom nem akarok bolhából elefántot tényleg! De pl itt a másik kép! http://www.kepfeltoltes.hu/view/110416/P070411_08.43_www.kep..
Ha 3 képet csináltál és csak ezen van ott a folt akkor nem lehet a kamera miatt, vagy pl árnyék miatt.
Kiválasztott?szellemek?itt csupa "bolond" ember ír?töröld mega lencsét, tükröt mosd ki a blúzt(mégha nem is láttad rajta a fotóig) aztán csinálj új képet. sztem semmi természetfeletti:P
Jelekkel megpróbálnak rávezetni arra, amit közölni akarnak veled..
bolhából elefántot...
Igen így. Máshogyan úgyse tudják már közölni amit mondani akarnak, mivel nem fizikai lények.
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/110416/P070411_08.42_www.kep..

Nagyon nyikorog az éxszijam nemrég cseréltük, többször rálett huzva de semmi. Pára van halál. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Természetes jelenség, szappannal szokták bekenni, akkor elhallgat, komoly. Az oka a régi kopott ékszíjról rárakódott gumi maradványok. És ne állítsd feszesre mert tönkreteszed a csapágyakat!

Természetes jelenség, szappannal szokták bekenni, akkor elhallgat, komoly. Az oka a régi kopott ékszíjról rárakódott gumi maradványok. És ne állítsd feszesre mert tönkreteszed a csapágyakat!
Hidegben a gumi kicsit megkeményedik, azért nyikorog az ékszij. Kis szilikonnal fujd be, vagy ha nincs cseppents rá egy kis olajat, de ne sokat, mert akkor meg csúszni fog.
Nekem régen el volt kopva az ékszíjtárcsa és hiába volt feszes az ékszíj mert leért a tárcsa aljáig és nem az oldalán feküdt fel és így csúszott. Eleinte úgy oldottam meg hogy széleseb ékszíjat vettem de késõb már muszáj volt kicserélni az ékszíjtárcsát.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Mi az értelme Paul Van Dyk- Let Go klipjének?

komolyan csomó klipnek nincs értelme -én nem látom legalábbis(mutogatják a csajok a testüket, ugymond kurválkodnak:) meg pénz stb.

Legjobb válasz: semmi:)

semmi:)
bánhatod hogy nem velem ismerkedtél :)
hát ez azért van mert õszintén nem érdekli a dolgok szerintem.
2-esnek igaza van, abszolút nem érdekli , hogy, hogy vagy...
Elsõ körön a gyártónál érdeklõdj, a legegyszerûbb, ha van direkt ahhoz az ablakhoz való szellõzõ.
van pára függõ szellõzõ, olyant kéne rárakatni.
Milyen helyiség ez? Nem biztos, hogy az ablak ventillátor jó megoldás ha ez pl télen egy fûtött helyiség. A legjobb választás a hõcserélõs szellõztetõ lenne szerintem.
Célszerû lenne a párát onnan és akkor elszívni, ahol keletkezik, és amikor keletkezik. Ha a helyiség egy konyha, akkor a tûzhely fölé szerelt páraelszívó a leginkább hatékony. Még egy jó tanács: Gondoskodj a friss levegõ utánpótlásról is, például egy másik ablak kinyitásával. Az Aereco cég gyárt pára szabályozós légbevezetõt.
Zsolt 75 ! Azért azt alaposan meg kell gondolni, mekkora beruházás mekkora megtakarítást eredményez. Kiszámoltam a hõvisszanyerõ szellõztetés beruházás igényét: 491 Ft/W Kiinduló adatok: Beruházás 1 500 000, - Ft (összes költség légcsatornázva) Áramfelvétel 50 W (Hoval forgódobos) Hõvisszanyerés hatásfoka: 90 % Szellõztetett levegõ: 200 m3/h Belsõ hõmérséklet: 22 C Külsõ hõmérséklet: -15 C Összehasonlításképpen írom a 30 cm tömör tégla utólagos hõszigetelésénél számított adatokat: A nyolcadik centi hõszigetelõ: 28 Ft/W (ez az elõírt U=0, 45 W/m2K értékhez kell) A tizenkettedik centi : 54 Ft/W A huszadik centi : 130 Ft/W megjegyzés: Ezek az értékek csak a fehér polisztirol árát tartalmazzák, azt feltételezve, hogy a homlokzat felújítása amúgy is idõszerû lenne.
Most olvastam, hogy napelemes rendszer kulcsrakészen: 377 Ft/Wp (p = peak azaz csúcsteljesítmény) Megjegyzés: a nap többet süt egy évben, mint ahányszor -15 C a külsõ hõmérséklet.

Mit jelent a Paed drbpontosan egy tanáromnak van az a titulja és az miben külömbözik a magisztertől?

Legjobb válasz: Akkor ezt a kérdést még egyszer tedd fel, de érthetõen, ha lehet. Btw: nem PHD dr-re gondolsz?

Akkor ezt a kérdést még egyszer tedd fel, de érthetõen, ha lehet. Btw: nem PHD dr-re gondolsz?
Paed. dr.: pedagógiai doktor A magiszter az, aki megcsinálta a "mester"-t. A "Dr." pedig az, aki a PHD-t végezte el.
Szóval az egyiknek (mag-nak) mester-diplomája van, a másik pedig doktorit írt. Tehát az utóbbi még egyetem után pluszban elvégzett egy hároméves doktori iskolát.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget
Írd át a nevedet te észkombájn... -.-
Hát ja... az alapján, amit írtál, elég buta lehetsz; AHOGY leírtad, szintén azt mutatja, hogy ostoba vagy, mint a föld. Ezzel a kombóval Darwin szerint meg kellene halnod.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem azt mondani hogy megvaltoztaddtam a nevemet de ugysem segit hiaba mien nevet irok be

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!