Találatok a következő kifejezésre: Mi az PDA és a (7 db)

Mi a különbség az Iphone és a PDA mobilok között?

Csak mert küls?re eléggé hasonlítanak.

Legjobb válasz: pda-n windows ce vagy mobil fut, iphoneon meg az apple saját oprendszere: iphone os http://hu.wikipedia.org/wiki/Pocket_PC http://hu.wikipedia.org/wiki/IPhone a pda egy kéziszámítógép, de némelyikükkel telefonálni is lehet az iphone egy okostelefon, ami nagyon sok mindent tud pda-t gyárt több féle cég is, de iphonet csak az apple

pda-n windows ce vagy mobil fut, iphoneon meg az apple saját oprendszere: iphone os http://hu.wikipedia.org/wiki/Pocket_PC http://hu.wikipedia.org/wiki/IPhone a pda egy kéziszámítógép, de némelyikükkel telefonálni is lehet az iphone egy okostelefon, ami nagyon sok mindent tud pda-t gyárt több féle cég is, de iphonet csak az apple
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, sokat segített!

Mi az alapvető különbség a PDA és a PNA között?

Legjobb válasz: A PDA az egy mini számítógép különbözõ alkalmazásokkal, a PNA pedig csak navigációs szoftver futtatására való. (Okos emberkék egy kis buherálással megoldják, hogy a PNA is PDA-ként mûködjön, de ez a Te szempontodból most nem érdekes.)

A PDA az egy mini számítógép különbözõ alkalmazásokkal, a PNA pedig csak navigációs szoftver futtatására való. (Okos emberkék egy kis buherálással megoldják, hogy a PNA is PDA-ként mûködjön, de ez a Te szempontodból most nem érdekes.)
A kérdező hozzászólása: Akkor miért van az, hogy az igo8 csak PDA-n futtatható buhera nélkül?

Mi a különbség az apple és a pda között?

Legjobb válasz: az apple egy cég. mint pl. az Opel a pda meg egy eszköztípus. mint pl. a fûnyíró

az apple egy cég. mint pl. az Opel a pda meg egy eszköztípus. mint pl. a fûnyíró
A PDA egy rövidítés. Szószerint meg nem mondom mi az, de zseb-számítógépként lehetne jellemezni leginkább. Az apple így kisbetûvel alma. Nagyon finom, egészséges gyümölcs.
A PDA Personal Data Assistant, egy kis tenyérszámítógép. Az Apple pedig a Macintosh-számítógépek és kapcsolódó termékek gyártója. Ezeken a gépeken nem kell tartanod vírusoktól, nem lassul be, nincs kékhalál, és sokkal jobban használható, mint a Windows.
ezazz induljon a flame:D
A kérdező hozzászólása: látom, sikerült jó nagy hülyeséget kérdeznem. :) )))


Mi az a PDA és a GP(R)S?

Melyik mit tud, mi a különbség, és milyen árban vannak körübelül?

Mi az a PDA és mit lehet vele csinálni?

Legjobb válasz: http://www.technet.hu/pdamania/20040407/mi_is_az_a_pda/

Az elsõ válaszolo adot tlinket de azér leírom: OLyan mint egy "mini"számítógép inkább laptop.Elfér a tenyeredbe a gombokat 1 kis bot félével kell ütnöd..:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!