Találatok a következő kifejezésre: Mi az Office xp (3 db)

Mi az az Office xp?

Legjobb válasz: Ez egy Microsoft által fejlesztett programcsomag. A Microsoft Office XP (megjelenési dátuma 2002) egyesíti a Word (szövegszerkesztõ), Excel (táblázatkezelõ), Powerpoint (bemutatókészítõ), Access (adatbázis-kezelõ), Outlook (e-mail kliens) és Publisher (kiadványszerkesztõ) programokat, illetve kiegészítéseként a Frontpage honlapkészítõ is elérhetõ a teljes verziójú csomagból. Tehát az Office egy programcsomag, amibe beletették az irodai alkalmazásban használt általános programokat. Így nem egyesével kell megvásárolni a Word, Excel, stb. programokat, hanem egyben megvásárolható. Az Office XP óta két újabb Office-verzió jelent meg: Az Office 2003 és a Office 2007, mindkét programcsomag jelentõs újításokat tartalmaz, már nem ajánlott az XP programcsomag telepítése.

Ez egy Microsoft által fejlesztett programcsomag. A Microsoft Office XP (megjelenési dátuma 2002) egyesíti a Word (szövegszerkesztõ), Excel (táblázatkezelõ), Powerpoint (bemutatókészítõ), Access (adatbázis-kezelõ), Outlook (e-mail kliens) és Publisher (kiadványszerkesztõ) programokat, illetve kiegészítéseként a Frontpage honlapkészítõ is elérhetõ a teljes verziójú csomagból. Tehát az Office egy programcsomag, amibe beletették az irodai alkalmazásban használt általános programokat. Így nem egyesével kell megvásárolni a Word, Excel, stb. programokat, hanem egyben megvásárolható. Az Office XP óta két újabb Office-verzió jelent meg: Az Office 2003 és a Office 2007, mindkét programcsomag jelentõs újításokat tartalmaz, már nem ajánlott az XP programcsomag telepítése.

XP-t laptopon újrahúztam, minden okés, egyedül az Office 07 csomag nem akar felmenni. Próbálkoztam már néhányszor különböző helyekről, CD-ről vagy anélkül, de nem sikerült, gondolom valamilyen szoftveres baja van. Mi hiányozhat hozzá?

frémwörk 1.1-t?l 3.5-ig megvan, mi lehet a kínja? asztali gépen ugyanerr?l a telepít?cédér?l simán engedi. összehasonlítottam a laptopon és az asztalin lév? szoftvereket, de nem láttam különbséget, vagy vak vagyok.

Legjobb válasz: Mert fos. Libre office?

Mert fos. Libre office?
Nos én is találkoztam ezzel a helyzettel :S nem lehet hogy HP(Hewlett Packard) a géped? Szerintem egy szervizcsomagot kéne rádobnod és mûködne is :) Mondjuk a 37.999 FT -s verzióval már mukszik XD
A kérdező hozzászólása: Montihun-nak volt igaza. :D feltettem egy újat, az már megy. azért kösz!

XP-t használok. Az Office 1 hónapja frissített (? ), azóta a wordben a times new roman betûtípust csak félkövér, excelben csak dõlt módon tudom használni. Újratelepítettem, így sem jó. Mit csináltam vagy mit nem csináltam? Köszi.

Legjobb válasz: Nézd meg a Vezérlõpult-Betûtípusok mappában, hogy megvan-e minden szükséges típus. Lehet, hogy "valami csoda folytán" kitörlõdött, vagy átnevezõdött néhány. Jártam úgy régebben, hogy a fiam feltelepített egy játékot, innéttõl kezdve a videószerkesztõm feliratozó részében bizonyos betûtípusok csak cirill-ben voltak elérhetõk.

Nézd meg a Vezérlõpult-Betûtípusok mappában, hogy megvan-e minden szükséges típus. Lehet, hogy "valami csoda folytán" kitörlõdött, vagy átnevezõdött néhány. Jártam úgy régebben, hogy a fiam feltelepített egy játékot, innéttõl kezdve a videószerkesztõm feliratozó részében bizonyos betûtípusok csak cirill-ben voltak elérhetõk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!