Találatok a következő kifejezésre: Mi az Office (77 db)

Mi az az Office xp?

Legjobb válasz: Ez egy Microsoft által fejlesztett programcsomag. A Microsoft Office XP (megjelenési dátuma 2002) egyesíti a Word (szövegszerkesztõ), Excel (táblázatkezelõ), Powerpoint (bemutatókészítõ), Access (adatbázis-kezelõ), Outlook (e-mail kliens) és Publisher (kiadványszerkesztõ) programokat, illetve kiegészítéseként a Frontpage honlapkészítõ is elérhetõ a teljes verziójú csomagból. Tehát az Office egy programcsomag, amibe beletették az irodai alkalmazásban használt általános programokat. Így nem egyesével kell megvásárolni a Word, Excel, stb. programokat, hanem egyben megvásárolható. Az Office XP óta két újabb Office-verzió jelent meg: Az Office 2003 és a Office 2007, mindkét programcsomag jelentõs újításokat tartalmaz, már nem ajánlott az XP programcsomag telepítése.

Ez egy Microsoft által fejlesztett programcsomag. A Microsoft Office XP (megjelenési dátuma 2002) egyesíti a Word (szövegszerkesztõ), Excel (táblázatkezelõ), Powerpoint (bemutatókészítõ), Access (adatbázis-kezelõ), Outlook (e-mail kliens) és Publisher (kiadványszerkesztõ) programokat, illetve kiegészítéseként a Frontpage honlapkészítõ is elérhetõ a teljes verziójú csomagból. Tehát az Office egy programcsomag, amibe beletették az irodai alkalmazásban használt általános programokat. Így nem egyesével kell megvásárolni a Word, Excel, stb. programokat, hanem egyben megvásárolható. Az Office XP óta két újabb Office-verzió jelent meg: Az Office 2003 és a Office 2007, mindkét programcsomag jelentõs újításokat tartalmaz, már nem ajánlott az XP programcsomag telepítése.

Felpontozlak! A gépemen Office 2007 van. Mivel felvidéken élek, és magyar a nyelvem, a gépemen az Office is magyar. De a munkámat szlovákul kéne írnom. Hogyan tudnám az Officebe beletenni a szlovák nyelvi ellenőrzést?

Legjobb válasz: Kinyitod a Word-ot, bekapcsolod a nyelvi ellenorzest. Rákattintasz a nyelvi ellenorzés ikonjára és kijon egy ablak, ahol ki tudod választani, milyen nyelvet ellenorizzen (egy millió nyelvbol lehet válogatni). Magát a billentyuzetet át kell kapcsolni szlovákra, hogy szlovák betukkel tudj írni.

Kinyitod a Word-ot, bekapcsolod a nyelvi ellenorzest. Rákattintasz a nyelvi ellenorzés ikonjára és kijon egy ablak, ahol ki tudod választani, milyen nyelvet ellenorizzen (egy millió nyelvbol lehet válogatni). Magát a billentyuzetet át kell kapcsolni szlovákra, hogy szlovák betukkel tudj írni.
Pontozz fel!

Informatika egyetemen miket tanulnak, mert ugy tudom hogy nem csak programozást van még mellé egy csomó matek meg gondolom, hogy az office -okal is foglalkoznak 1 bemutatót 1 táblázatot stb. jól gondolom?

Legjobb válasz: "Olyan sincs, hogy office, hogy jut valakinek eszébe, az csak egy program az ovisoknak. Ha szövegszerkesztés akkor tex, latex." LoL. Azért nincs Office, mert nem tartozik a munkádhoz, szakmádhoz, amire szükséged van, feltételezik, hogy ki tudod guglizni. Mellesleg igen sok felnõtt ovis dolgozik akkor az irodákban, szegény visszamaradott titkárnõk és aktatologatók... Ha szövegszerkesztés akkor notepad2, látod, én is tudok buta, arrogáns hülyeségeket mondani.

"Olyan sincs, hogy office, hogy jut valakinek eszébe, az csak egy program az ovisoknak. Ha szövegszerkesztés akkor tex, latex." LoL. Azért nincs Office, mert nem tartozik a munkádhoz, szakmádhoz, amire szükséged van, feltételezik, hogy ki tudod guglizni. Mellesleg igen sok felnõtt ovis dolgozik akkor az irodákban, szegény visszamaradott titkárnõk és aktatologatók... Ha szövegszerkesztés akkor notepad2, látod, én is tudok buta, arrogáns hülyeségeket mondani.
Nézd, aki szerint az Officet csak ovisok használják, de bezzeg a tex, azzal nem sok szakmai értékû vitát látok a jövõben. Elvakult arrogáns balf*sz, akibõl sajnos túl sokat termel ki az egyetem. Tudom, mi az a tex, de hogy jön ez ide? Mindkettõvel lehet szöveget szerkeszteni, azért ennyi hasonlóságot még a te csökött agyad is felismer gondolom.
Elég sok mindent kell tanulni iylen helyeken, nem csak informatikát.
Office nem nagyon van. Azt majd hogy nem csak a titkárnõk használják(erõs túlzás). Arra pedig bõven elég a középiskolai info óra. Amúgy nekünk egyik fél évben volt egy minimális excel programozás, de ennél több office-ra nem kell számítani. Az, hogy mit tanulnak szakonként változik. A programozás, matek, algoritmus- számelmélet mindenhol alap. Utána jönnek hozzá a szak sajátosságának megfelelõ órák.
Innen is lehet tájékozódni kicsit, hogy milyen tárgyak is vannak mondjuk az ELTE IK-n és azok mit is tartalmaznak: http://www.inf.elte.hu/karunkrol/oktatas/tantervek/Lapok/tan..
A kérdésedet megválaszolták. Office nálunk csak a Solverre szûkült, az is csak operációkutatással kapcsolatban és csak érintõlegesen. Egyébként rengeteg matematikai tárgy (fõleg analízis, lineáris algebra, diszkrét matematika, matematikai logika), sok programozáselméleti tárgy (algoritmusok, mesterséges intelligencia, fordítóprogramok, párhuzamos programozás), illetve programozási nyelvek, de ez utóbbiak nem a leghangsúlyosabbak lévén, hogy programozási nyelveket bárhol bármikor meg tudod tanulni, akár otthon könyvekbõl vagy a netrõl is, a lényeg úgyis a gyakorláson van. A többi elméleti tárgy is inkább arra jó, hogy egy bizonyos programtervezõi- és fejlesztõi szemléletet adjon, illetve a matematika esetében egy biztos alapot amit különbözõ fejlesztéseknél esetleg felhasználhatsz. Egy programozó matematikus.
A kérdező hozzászólása: A kérdésem már senkit se érdekel ?:)
Na nem fogok itt veled vitatkozni, mert van aki dolgozik is. :D De nem tudom, hogy most magad jellemzed-e, mert ha igen, akkor megértem, hogy ilyen morcos vagy, egyéb esetben nem tudom milyen logika alapján állítasz fel a szakmai hozzáértésemrõl képet, mikor se engem, se egyetlen egy munkámat még nem láttad, de te biztos ilyen új generációs programozó van, ezt is egyetemen tanítják? (ne válaszolj, úgyse érdekel :D )
És sajnos az ilyen emberek érnek el sikeres karriereket pl multiknál. Hatalmas pofával tudják nyomni a saját álláspontjukat (még ha lenne ilyen, nevezzük inkább érdeknek, mert az álláspont feltételez némi ismeretet), amivel a menedzsmentet pont meg is lehet gyõzni.
Én programozókról beszéltem, hogy nem szokás Office-t használni (fõleg nem tanítani), és sajnállak, hogy nem tudod értelmezni az iróniát, és kulturálatlan jelzõkkel próbálod csökevényes p.nisz méreted kompenzálni. :D Nekem nekem kell bizonyítanom szakmai tudásom, míg te már sikeresen bizonyítottad tudatlanságod, szinte minden oldalon található egy hozzád kapcsolódó kötekedés, ami szakmailag nem állja meg a helyét, úgyhogy köszönöm szépen, de nem kérek a te szakmai értékelésedbõl, mert az igen messze áll a szakmától.
aki infó szakra megy annak az office alap dolog, hogy tudja. Na de mérnök infón a következõket tanítják: -Analízis( azaz ingegrálás, deriválás, mátrixok, utóbbira nagyobb hangsúlyt fektetnek) -egyéb matek cuccok( valószínûségszámítás, számításelmélet) -Fizikát -mikro és makroökonómia -üzleti jog -jelek és jelrendszerek, elektronika, szabályozástechnika, hálózati ismereketeket, -programozás:( elsõ félév c nyelv második c++), de majdnem ninden félévben van szoftverlabor, meg egyéb helyek, ahol elõjönnek ezek mind) -szoftvertechnológia, operációs rendszerek, képfeldolgozás, adatbázisok) Ezeket mindenki tanulja ha jó veszem ki a bme tantervét. Erre jönnek a szakirányak Alkalmazott informatika szakirány Autonóm irányító rendszerek és robotok szakirány Hálózatok és szolgáltatások szakirány Hírközlõ rendszerek biztonsága szakirány Intelligens rendszerek szakirány Médiainformatika szakirány Rendszerfejlesztés szakirány Számításelmélet szakirány Szolgáltatásbiztos rendszertervezés szakirány Akárhol is vagyunk tuti elõjön a programozás. Office-t meg ahogy mondtam mindekinek tudnia kéne használni. Ha meg a programozáson aggódsz, akkor kezd el most valamilyen nyelven( mivel úgyis ezzel kezded legyen a c nyelv, nem könnyû kezdésnek de hasznos)
iostream megint bizonyította szakmai tudatlanságát :D Nem tudom miért nem hagysz fel a gyk-n lévõ kezdõk butításával. Ugye tudod mi a tex és notepad2 között a különbség? Körülbelül annyi mint C++ és notepad++ között, de neked hiába magyarázná bárki.
A kérdező hozzászólása: Két éve tanulok matek infó szakon középiskolába c-t tanulunk de látom lesz még mit.
Mi c#-ot tanulunk. Office meg ilyenek nincsenek, alap dolgoknak veszik hogy tudod, ezért felesleges berakni egy tárgyra úgy sem tanulna rá senki, mivel azt gondolná tudja, persze nyilván lehetne ott is durva dolgokat tanitani. Nekünk matek annyira nem vészes, van még fizika, elektronika, közgáz. A legnagyobb hangsúly a programozáson van.
Hogy nálunk (SZE) mik vannak, azt konkrétan meg is tudom neked mutatni. Az alábbi linken oldalt válaszd ki a mérnök infó szakot, illetve állítsd be a többi paramétert is. Ez után menj a szûrésre, majd katt a tárgyfelvételi mátrixos linkre. http://neptun.sze.hu/on-line-kiadott-tajekoztatok
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat


Miben más az Office 2007 az Office 2003-hoz képest?

Legjobb válasz: Teljesen másképpen néz ki a felülete. http://office.microsoft.com/hu-hu/word-help/az-eszkoztarakat..

Teljesen másképpen néz ki a felülete. http://office.microsoft.com/hu-hu/word-help/az-eszkoztarakat..
Igen, csoportosítja az ikonokat, nem kell legörgetni (nekem speciel ez jobban tetszik, mint a 2003 menüi). Egy-két apróság, ami így hirtelen eszembe jutott: Ami nagyon hasznos, hogy ha kijelölsz egy szöveget, és elkezded nézegetni a betûtípusokat, betûszínt stb., akkor azonnal megmutatja, milyen lesz, rá sem kell kattintani. A 2007-es excel-ben a más típusú Wordartok idegesítenek. Meg vannak jópofa új betûtípusok is :) Biztosan van még sok különbség, nekem ezek volt a legszembetûnõbbek (csak wordöt meg excelt használok, a többit ritkán)

Nem akarja aktiválni az Office-t. Most töröljem le? Vagy mit tegyek?

Egy id?ben kiírta az office, hogy “…alkalmazást nem telepítették az aktuális felhasználó számára”. Neten néztem, hogy törölni kell az opa12.dat-t, töröltem is, minden oké elindul.... CSAK! Mikor megnyitom, elvileg aktiválni akar, interneten, oké rákattintok, de azt írja, hogy már nem lehet és hogy 21 alkalommal tudom még megnyitni. Hogy aktiváljam, másik kóddal? Vagy minden proginak saját kódja van, és töltsek le újat? Nem vágom..

Legjobb válasz: Torrentes office-ról beszélünk, amint látom. Enterprise editiont leszeded, és nem lesz gondod. Nekem is volt ilyen az ultimate-val. Mivel az enterprise céges licenc, így korlátlanul telepíthetõ.

Torrentes office-ról beszélünk, amint látom. Enterprise editiont leszeded, és nem lesz gondod. Nekem is volt ilyen az ultimate-val. Mivel az enterprise céges licenc, így korlátlanul telepíthetõ.
Tört Office már csak ilyen. Inkább töröld ezt a vacakot. Töltsd le az ingyenes OpenOffice.org 3.2-t. Van benne Writer (szövegszerkesztõ), van Calc (táblázatkezelõ) és Impress (mint a Powrr Point) és sok más. Ingyenes, minden kiterjesztést kezel, jobb, mint ez a Microsoft vacak. De annak minden maradványát törölni kell, Registrybõl is. És elsõ használatnál pl. .doc fájloknál Társítással fog indulni, aztán megtanulja a Windows. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/openoffice3.html
Két hónapja töröltem végleg az MS Office-t (Word 97), azóta tanulom az OpenOffice-t. Sokkal többet tud és ingyenes, úgynevezett "szabad szoftver". http://www.fsf.hu
töltsd le helyette ezt! Ashampoo_Office_2008. http://kephost.hu/share-4DEB_4BF132D1.html Letöltési méret: csak 40.9 MB rar archívum Telepítési méret: csak 48.9 MB! ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Keress egy Office 2007 Enterprise-t, lehetõleg buherálatlant. Egy ilyen nem buherált Office 580 MB körül van, javítások nélkül. Telepítés során kérni fog egy kódot (nem kötelezõ megadni, de akkor késõbb fogja kérni :) Menj fel a http://judgedredd.fw.hu -ra, és ott találsz mûködõ termékkulcsot.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a suli miatt nekem a MS Office kell..
Akkor meg kell venni, egyáltalán nem olcsó, 26 ezer ft-ba kerül. http://www.qwerty.hu/shop/product/2728/microsoft-office-2007..

Felakarom telepíteni az Office-t és valami olyasmit ír ki, hogy az alaplap nem támogatja. Mi van ilyenkor?

Legjobb válasz: Ilyet még nem láttam. Miféle gép? Milyen windows, milyen office? Eredeti?

Ilyet még nem láttam. Miféle gép? Milyen windows, milyen office? Eredeti?
"Olyasmit ír ki"... Másold ide betû szerint, addig nincs mirõl beszélni, meg ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: e machines laptop, nem eredeti win7.többet nem tudok most mondani mert nincs elõttem a gép.

MI a véleményetek az Office 2013-ról? Nektek bejön? És csak szerintem indul gyorsabban, mint a 2007-es meg a 2010-es vagy ti is azt tapasztaltátok?

Legjobb válasz: Maradok a LibreOffice-nál, ott nincsenek ilyen problémáim. Egyébként nekem az összes office tökegyforma -- használom, és kész, még sose jutott eszembe a nüánszok boncolgatása. Nem mindegy, ha magad se tudod eldönteni?

Maradok a LibreOffice-nál, ott nincsenek ilyen problémáim. Egyébként nekem az összes office tökegyforma -- használom, és kész, még sose jutott eszembe a nüánszok boncolgatása. Nem mindegy, ha magad se tudod eldönteni?
LibreOffice INGYEN van és jó.
Minden office témát teli kell szemetelni azzal a trágya LibreOfice-szal? Azért sem töltöm le!!! A kérdés az volt, hogy mi a véleményetek az office 2013-ról! A LibreOffice felhasználók tudnak egyáltalán olvasni?
Trágya, mint minden MSOffice, ha sok a pénzed, vedd meg, nekem demo volt, de leszedtem.
Nem, Mogyika16, mi csak írni tudunk, ahhoz kell nekünk egy jó irodai programcsomag, amely ugyanazt tudja, mint az MS-Office. Nem tudom, mivel bántott meg téged a Microsoft, hogy ezt a minõséget trágyának gyalázod, nekem egészen jól bevált. Az olvasás önmagában amúgy se sokat ér szövegértés nélkül. Talán érdemes még egyszer nekifutnod a hozzászólásomnak. Dióhéjban: A ma használatos Office-ok gyakorlatilag ugyanazt kínálják, és lehetséges, hogy nem érdemes tízezreket kidobni azon az alapon, hogy az egyik mintha egy árnyalattal gyorsabban töltõdne be.

Mi lehet az Office 2007-tel?

Megnyit minden dokumentumot, de nem lehet azt módositani. És ha egy új dokumentumot akarok létrehozni, akkor megnyittja, de nem lehet bele semmit irni. Miért van ez?

Legjobb válasz: trial verzió van fönt és még nem aktiváltad, viszont lejárt a próbaalkalmak száma. Új laptop vásárlásakor a legtöbbre fel van telepítve az office, de az csak trial, bemutató verzió. (knor)

trial verzió van fönt és még nem aktiváltad, viszont lejárt a próbaalkalmak száma. Új laptop vásárlásakor a legtöbbre fel van telepítve az office, de az csak trial, bemutató verzió. (knor)

Miért nincs telepitve a gépemre az office? Eredeti win7 van benne. Mivel tudnám megnyitni a power pointos dolgokat? Sulihoz kell.

Csak word starter meg excel starter van benne,miert?

Legjobb válasz: A Microsoft Office nem a Windows része. Külön megvásárolandó. Ha csak meg akarod nyitni, nem szerkeszteni, akkor ez is megteszi: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=6

A Microsoft Office nem a Windows része. Külön megvásárolandó. Ha csak meg akarod nyitni, nem szerkeszteni, akkor ez is megteszi: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=6
A windows 7 egy operációs rendszer. A Microsoft Office programcsomag pedig egy programcsomag. Attól még, hogy ugyanaz a cég gyártja, egyik megvásárlásával nem vagy jogosult a másikra is... Ez olyan, mintha vennél az Intel-tõl egy CPU-t, és kapnál egy komplett gépkonfigot mindenestül :) Azt is szépen megveszed, és lesz. Ha pedig nem akarod megvenni, szedd le az ingyenes OpenOffice programot. Az is megnyitja a powerpointot (meg minden MS office-os fájlt).
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
A kérdező hozzászólása: és akkor az asztali gépembe, hogy-hogy belerakták?
Lehet, hogy benne volt a gép árában, vagy az is lehet, hogy a számtech boltban feltették rá egy kalóz verziót.
Kaptál a Windos7-hez eredeti dobozt/telepítõt vagy van-e windows címke a gépen? Ha nincs egyik sem, akkor nem eredeti a windowsod sem. Amúgy LibreOffice-nak +1
Epic Fail.
A kérdező hozzászólása: cimke rajta van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!