Találatok a következő kifejezésre: Mi az Nincs semmi örömük ezeknek (1 db)

Mi az Emo? Nincs semmi örömük ezeknek a fiataloknak? Régen ez mit jelentett?

Látom az utcán ezeket a majdnem torz fiúkat lányokat, de nem értem miért csinálják ezt! Elég rossz az élethet való hozzáállásuk és amiket itt is írkálnak róluk az elég negatív, mint ?k maguk.

Legjobb válasz: 15 - 16 éves korban mindenki bekattan egy kicsit, és olyankor kell valami ilyen a tökömtelevanutálomazéletet- stilus. Ezzel a torz külsõvel fejezik ki a nem tetszésüket. Hidd el nekik sem olyan jó, és õk se tudják megmagyarázni, miért csinálják. A többség 17 éves korára kinõ belõle.

15 - 16 éves korban mindenki bekattan egy kicsit, és olyankor kell valami ilyen a tökömtelevanutálomazéletet- stilus. Ezzel a torz külsõvel fejezik ki a nem tetszésüket. Hidd el nekik sem olyan jó, és õk se tudják megmagyarázni, miért csinálják. A többség 17 éves korára kinõ belõle.
Az erdedti emo stílus, azoknak a fiataloknak a depressziós, hangulatú stílusa volt akik állandóan veszekedtek a szüleikkel, mert õk nem hallgatták meg õket és egy idõ után már a gyerekek se foglalkoztak a szülõkkel. Tehát az egész a családi kapcsolatok hiányából fakadt, de ma már ez teljesen megváltozott. Az viseli ezt a stílust aki akarja.
Az emo szó az emotion angol szóból jött létre, ami érzelmet jelent.. Az emo-sok érzelmes embereknek tartják magukat, akik azt hiszik hogy õk szenvedik meg a világ kinjait, de amugy ez egy nagy marhaság.
Van egy pár fiatal (14-16 éves) lány és fiú az ismeretségi körömben, akik követik ezt az elmebeteg stílust, de pusztán azért, mert ez a divat. Mert ez trendi. Hát nos. Nem panaszkodhatok, 20 éves vagyok, szóval nem sorolnám magamat az idõs kategóriába, még a felnõttbe sem nagyon. De ilyen téren elég konzervatív vagyok. Állítólag a hajuk azért lóg a szemükbe, hogy ne lássák, milyen gonosz a világ, és hogy mennyi probléma van. Beszélgettem a szüleikkel és teljesen a padlón vannak gyermekeik "viselt" dolgai miatt. Csak azt nem értem, hogy egy 14-16 éves gyereknek miért nem lehet parancsolni? Vagy a helyes útra terelgetni. Azt hiszem, itt valami nevelésbeli gond van...
Az a vicces, hogy ezek a "szörnyen depressziós" kölyköknek fogalmuk sincs az igazi fájdalomról..Kérdezem én, amikor mindegyik megveteti a márkás divatcipõit meg a többi kiegészítõt, hónaponta vágatja azt a "madárhajat" magának, akkor mi az, hogy velük senki nem törõdik és nekik rossz sorsuk van? Annak a gyereknek van rossz sorsa, aki az utcán él vagy akinek a szülei keményen dolgoznak a betevõ falatért..de akinek annyi nehézsége van a mindennapokba, ogy kiválassza mit vegyen fel..hát no comment. Emellett az a problémájuk, hogy az emberek lenézik és kinevetik õket. Én, ha így néznék ki nem csodálkoznék..Ráadásul annyi ilyen szörnyûség járkál az utcán..Kíváncsi vagyok mikor megy ez ki a divatból..
az utolsó(elõtti) válaszolóval teljesen egyetértek....a kis hülyék semmit nem tudnak a világról sme.....
A kérdező hozzászólása: teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval! Hát ha én a gyermekemnek azt mondom, hogy nem akkor az úgy van! Miért csak a rosszat látják ezek a gyerekek? Millió gyerek felnõtt úgy , hogy rossz körülmények között élt, szegények voltak, gyakran kajára sem volt. Elég sok olyan gyerek van ezek között akiket látásbólismerek, de ezeknek a szüleiknek nemhogy nincs anyagi problémájuk, hanme már gazdagnak mondhatók! Kicsit kéne nekik dolgozni a hajfestékért meg az "emo" cuccaikért aztán rájönnének, hogy van fontosabb is mint sajnálkozni.
Véleményem szerint az emók viselkedésének és magatartásának okait a túlságosan elkényelmesedett és automatizálódott világban találhatjuk. Nem azt állítom persze, hogy kizárólag a gyerekek és fiatalok kreativitásának gyér kifejezése váltja ki az össz fiatalkori depressziót, de szerintem ez a tényezõ nagyban hozzájárul a melankólia kialakulásához. Túlságosan elkényelmesedett az ember; ahogy a mondás is tartja: ép testben ép lélek. Ha minden a fenekünk alá van rakva, kevésbé vagyunk rákényszerülve, hogy lefoglaljuk magunkat különbözõ tevékenységekkel, és ez hosszútávon észrevétlenül is depressziót okozhat. Egész nap számítógép elõtt ülni, vagy sok szemét zenét hallgatni jelenti ma a kreativitást sok fiatalnál. Ha valaki felfrissíti az agyát egy kis klasszikus irodalommal, klasszikus zenével, -filmekkel, mûvészettel, tuti, hogy könnyebben áthidalja a lelki hullámvölgyeit. Saját tapasztalatból írok.
Igazad van (én az elözõ válaszoló vagyok), az emok ezzel nem jutnak elõbbre. Már írtam, ez egyfajta lázadás. Avval hogy az emberek úgy fordulnak feléjük, hogy -óóóó a depressziós hülyegyerek-, vagy elítélik õket, csak azt érik el hogy jobban magukba fordulnak. Amit tesznek figyelemfelkeltés is, sokszor más érzelmeket mutat az ember kifelé, mint amit valójában érez. Õk az emberek pofájába vágják az érzéseiket, amik nyilván rossz érzések, hiszen nem boldogok. ÉS erre nyilván nem pozitív visszajelzéseket kapnak, mostmár egész sokan tiltakoznka lásd Oroszországban betiltották, hogy kiskorúak feltûnõ emo külsõvel jelenjenek meg. ezzel az ellenkezõjét érik el, én tuti bedurvulnék, nincs joguk ahhoz hogy egy embert az alapvetõ jogaiban akadályozzák meg. Sztem ameddig nem okoznak gondot, nem szabad õket bántani, mégegyszer mondom: õk így lázadnak, hagyjuk õket lázadni, ha így akarnak így is fognak, ha megpórbálják megakadályozni csak mégjobban belelökik ebbe az életfelfogásba, ahelyett hogy inkább befogadnák, és így az illetõ is rájöhetne h tök fölösleges ez a magatartás. Az emo az egész világot nézve nem probléma, inkább az ilyen oroszországi politikusok és társaik oldják meg az igazi problémákat, hogy egy fiatalnak se jusson eszébe hogy így lázadjon ez ellen az elcseszett, romlott világ ellen. Nyilván amiket írok azok nem az elkorcsosult emokra vonatkoznak. Egy 12-13-14 éves picsát aki emonak ÖLTÖZIK, meg kell fogni aztán bedobni a fürdõszobába, ahol összeütheti, meg össze is vagdoshatja magát. Õk ezt divatból cisnálják, ezeket kell megszorongatni a szülõk által. Akik nem fogják fel az emo valódi mondanivalóját azok nem azok és MIATTUK van minden ellenszenv az igaziak iránt IS. Amikor jobban benne voltam ebben a stílusban, sok atrocitás ért, pl. 180 centis fiúk lökdöstek meg a villamoson -köcsög emo- kiáltozással....ezek után meg nemhogy abbahagytam, hanem csak jobban belemélyedtem, hogy nesztek. szval én tudom mirõl van szó.
sziasztok:) Én nem vagyok teljesen emo, hiszen sosem voltam szalagon gyártott emberke, én az vagyok aki vagyok:) csak egy pár motívumot vettem át ebbõl a stílusból. Nohát.Kezdjük ott hogy vannak ezek a 12-14 éves lányok, fiúk akik azt mondják emok...hát õk bizony nem emok, õket úgy hívjuk pózerek. Õk azok akik divatból csinálják, akik vágják az ereiket (nagy világfájdalomból) akik tombolnak a Tokio Hotelre, és aztán a Fókuszban mondogatják, hogy -hát igen amióta Tokio Hotelt hallgatok ilyen a kezem- (belevésve: hogy (L)BILL(L)) Én ezt nevezem a szánalmasnak.Õk nem fogják fel, hogy mi az emo igazi lényege, mert nem az érfelvagdosás.Aki erre hajlamos az emo nélkül is megteszi:) Az emo nem most alkult ki(csak most jött divatba, de szerencsére már tûnik el lassan) Amerikából indult, és egy erõs, ütõs, "durva" punkrock zenei stílus ellensúlyozásra hozták létre. Felvették ezt az erõs, kemény zenét , ordításokkal és hörgésekkel, de belerakták az érezlmeket, a lassú részeket, a lágy dallamot, stb:) A téma pedig: szerelem, fájdalom, barátság, barátok elvesztése, POLITIKA, háborúk stb. Elég sok zenei irányzata van pl: Hardcore, emocore, screamo. Ugyanígy természetesen az emonak is pl.: emo, hardcore, saucyemo, screamo, scene Na most a derpesszióra és egyebekrõl az én véleményem. A hippik úgy lázadtak a világ ellen, hogy a gazdagok "csöves"(nem jut hirtelen más szó eszembe:S) ruhába öltöztek, sarut hordtak, ittak, buliztak.boldgoságot hírdettek és világbékét. virágokat szortka összevissza:) . Az emok így. Azzal, hogy kimutatják az érzelmeiket, félig eltakart szemmel járkálnak, ez egyfajta lázadás: megmutatják hogy egy 16 éves "kisfelnõtt" is érzi hogy mi folyik a világban, és igen nekünk is vannak érezlemink ránk is ugyanúgy hatással vannak a háborúk, a gyilkosságok és egyebek. Tehát mi a különbség egy emo és egy nem emo között? A nem emo megnézi a HÍradót amiben éppen 30 ember lelölvésérõl tudosítanak és elkapcsol, az emo megnézi, elkapcsol, és ELGONDOLKOZIK rajta, hogy miért történik így és miért van ez? remélem ez így érthetõ:) Az emo képviselõi általában a felsõbb rétegekbõl és esetleg a középrétegbõl kerülnek ki, hiszen nem tagadhatjuk, a kiegészítõk, gatyák és cipõk elég drága mulatságok. És az elõzõ hozzászólóval egyetértek (bár én nem vagyok gazdag) mindneki tudja: a pénz nem boldogít, egy halálgazdag gyereknek is megvannak a gondjai, és lehet hogy épp EZÉRT emo, mert mindenki azt hiszi, hogy nekik mindenük megvan, ahogy Ti is. PEdig nincs. húúú...van még kérdésetek nézegetem majd, hogy írtok e vmit, most hirtlen csak ennyi jutott eszembe. Amúgy 16 éves vagyok, de az emot, és a motívumait:D illik már 17-18 MAX 19 éves korra kinõni:D:D:D
én nem vagyok imó, a szüleim törõdtek velem, viszonylag gazdagok vagyunk, mégis 7 éves korom óta járok pszihiháterhez... nem divatból... szóval az, hogy egy 14-16 évesnek fogalma sem lehet róla, hogy mi az a fájdalom, csak ha az utcán él vagy árvaházban, hülyeség, mert ez sokkal inkább belülrõl fakad, mint a körülményekbõl. és nincs olyan, hogy valaki divatból depressziós. valaki vagy depressziós, vagy menõségbõl halálfejes fekete cuccokat hord, de a mentális betegségek nem választható dolgok.
A kérdező hozzászólása: igen, hát tényleg elég érdekes, hogy milyen körülmények között élnek és az nekik még mindig nem jó. Persze biztos van aki tényleg komolyan gondolja, de annak meg inkább egy orvos kéne! meg szörnyû, hogy milyen szavakat meg kifejezéseket használnak! szerintem nem káromkodás lehet, de idegen a fülemnek. Hallottam párat, de még idézni sem tudom! Ez mire jó???
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat! Ha valaki tud még ilyesmiket szívesen olvasgatom , mert ezeknek a dolgoknak a tudatában már végképp elitélem ezeket a gyerekeket még inkább szüleiket! Akkor ez is csak divat, de elég rossz divat! Biztos meghülyülnék, ha egyszer úgy jönne haza a gyerekem mint egy halálmadár!
Magyarországban az imó egy DIVAT.Többnyire csak divatimük vannak, de ez már nagyjábül lecsengett.VAGYIS nem.Ott van még a mi jóbarátnénk, Tóth Gabi......
Bocsánat hogy ti kulturáltan beszéltetek de én nem tok úgy akik emosok sztem egyben homoksak is és hogy többet ne soroljak vége...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudok venni Árkádban fekete ünneplőnadrágot?

Nem vagyok egy ropiméret, de annyira vészes sem, és nem tudom merre induljak, milyen boltba vannak ilyenek.

1

Hol lehet lapni most divatos (kicsit csöves feelingü, vagy füles) sapkát 3 ezer alatt?

sajnalok annyit kiadni erte :/

4

176 centis tornadressz jo 178 as magassagra?

4

Tényleg megszűnik a MARC cipő? Vagy csak Magyarországról vonul ki?

Egy ideje már sehol sem találok.

0

Hol lehet online tally weiles ruhákat rendelni?

Kinéztem egyet, de nem vettem meg :/

0

Az alábbi linken található kabáthoz hasonlót (nem túl drágán) hol tudok venni Budapesten?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

0

Fekete férfi szövetkabáthoz milyen cipő megy?

milyen stílusú? esetleg link?

2

Hogy hívják azt a felsőt, aminek nincs váll része, csak a kar részére terjed ki a ruha, illetve mikor az ujj külön áll a ruhától?

pl.: <[link]

1

Szegeden lehet valahol kapni állatos mamuszt felnőtt méretben, ha igen hol?

1

Tényleg túl rövid ez a szoknya? Ti szoktatok ennyire minit hordani?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!