Találatok a következő kifejezésre: Mi az Maca Vibe (2 db)

Multi maca ogyi tiltólistán van. Akkor miért lehet kapni? Maca vibe ogyi listás tehát bevizsgált azt merjem megvenni? Nem tudom mi a különbség köztük.

Utána néztem sok dolognak, fer 14 drágának bizonyul a számunkra..kerestem a lehet?ségeket..sokat olvastam a multi macáról és a maca vibe kapszulákról..majd megláttam egy orvos válaszol rovatot ahol a következ?t írta a doktorn?..

Legjobb válasz: Ha rajta van a listán vedd meg. A másikat biztos nem venném meg!

Ha rajta van a listán vedd meg. A másikat biztos nem venném meg!
A kérdező hozzászólása: Igen, a multi macát mi sem vesszük meg..de már megnyugodtam..a maca vibével kapcsolatban is..mert most néztem abba nincs Zygophyllales..
Az OÉTI lista Mo-on egy baromság. Más EU országokban miért nem tiltják be csak nálunk? Ezen még senki sem gondolkodott?
Csupán már csak azt nem értem, hogy más királydinnye tartalmú készítményt miért lehet megvásárolni Mo-on. Ha tudnák az emberek, hogy mi megy valójában a háttérben és valójában hogyan tiltanak be termékeket akkor sokan meglepõdnének. Kb semmi valós alapja nincs az ilyen-olyan betiltásoknak.
Nem mellesleg milyen tiltólistáról beszélsz? Semmilyen tiltólistán nincs a Maca. Csak hülyeségeket írkáltál.

Mi az a Maca Vibe? Homeopátiás szer?

Legjobb válasz: http://www.herbariashop.com/index.php?s=zoom&i=189&sm=257Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!