Találatok a következő kifejezésre: Mi az MSN (728 db)

Mi az MSN szex? Nem vagyok prüd, szinte mindent kipróbáltam már élő hús-vér nővel az ágyban, de ezt nem értem.

Bocsássatok meg de nekem szükségem lenne egy kis felvilágosításra. Ez az MSN szex nem fér a fejembe. Világosítson fel valaki, mit kell csinálni ? Ülök a gép el?tt és jó kis erotikus szövegeket írok egy ismeretlennek, aki visszaír valami hasonlót. Aztán közösen felizgulunk ?

Legjobb válasz: Pl. leírod, mit tennél vele, és õ veled. Lehet kamozással egybekötni közös maszturbációt.

Pl. leírod, mit tennél vele, és õ veled. Lehet kamozással egybekötni közös maszturbációt.
Erotikus, izgató szövegeket irnak egymásnak (esetleg webcamerán is nézik egymást de azt inkább webcamsex-nek hivjuk)és felizgulnak és elkezdenek együtt élvezni.:S
nem feltétlenül kell ismeretlennek lennie! sõt. (régebben mi is csináltunk ilyet) Lényegében olyan, mint a telefonszex: a vonal két végén maszturbáció zajlik és közben elmondjuk a másiknak, h mit csinálnánk vele..és mit csinálunk épp magunkkal.
Kb oylan mint a telefonsex, csak itt irsz és kozbren webcamerázol.
Pfff ennél csak a chat sex jobb!Tiszta kész vagyok mikor ilyenekt hallok ilyen hülyeséget!!!!!!Az hogy a pároddal rég taliztál és msnen irtok ezt azt az oké de azért miért kell szexnek hivni?
Az egy hülyeség... Szerintem.

Mi az msn címed? ^^Adjátokmeg

Wááááá^^

Legjobb válasz: [email protected]

Mikor, igen?
kor, nem? :D
Írj Privátra, és akkor megadom. 20f decsak, ha csajszi vagy.
Privátban elküldeném, de nem bírom. Ha elküldöd te, akk felveszlek. :)
én megadtam, és engedélyezem, hogy felvegyél.
nincsjobbdolgod?.b+.com
A kérdező hozzászólása: Õh am 14 éves lányvagyok^^ Pls adjátokmeg^^ Nemfogom feltörni*-*
[email protected]álatát.végre
Ésha feltöröd?
hát, nemtom, miért kell pont az enyém? :D

Mi az MSN?

Legjobb válasz: Csevegõprogram, amit a gépre telepítés után úgy tudsz használni, hogy felveszel ismerõsöket, akiknek szintén telepítve van a program, és beszélgettek. Mint itt.. Csak élõben :)

Csevegõprogram, amit a gépre telepítés után úgy tudsz használni, hogy felveszel ismerõsöket, akiknek szintén telepítve van a program, és beszélgettek. Mint itt.. Csak élõben :)
MSN ugymint MicroSoftNetwork Wiki leírja részletesen: http://hu.wikipedia.org/wiki/Windows_Live_Messenger
Csevegõ program.élõben beszélhetsz azokkal, akiket felvettél.csak le kell tölteni és telepíteni.:)
Naon szép az elõzõé (és hosszú) :)


Mi az msn-en a szkript? Szkriptek meg ilyesmi?

Msn-en alul a beszélgetésbe ottvannak a hangulatjelek,animációk,rezg? figyelmeztet?,hangklip,bet?színek,SZKRIPTEK,meg ilyesmi de mi az a szript??? rákattintottam kiírta hogy további hasznos új funkciók a messengerbe. Új szkriptek letöltése...nade mi az é mire jóó??? el?re is köccönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Júúúúj...bocsánat véletlen az egyéb kérdésekbe írtam!! légyszi írjon valaki! :(:(

A kérdező hozzászólása: Júúúúj...bocsánat véletlen az egyéb kérdésekbe írtam!! légyszi írjon valaki! :(:(
én vagyok, akinek irtál a közösségi oldallal kapcsolatban :P :) sajnos nem hiszem, h. tudom, mert megnéztem ott alul, h. mik vannak.hát van a hangulatjel, animáció, rezgés, hangklip, betûszin, még valami hátteres szin vagy mi :S és az utolsó, hogy ahol irkálsz abban az ablakban milyen kép legyne..akármilyet tehetsz, de sztem nem az a szkript
megint én : max : uninstalálod, nem vészes :)
A kérdező hozzászólása: akááár....:) köszi a válaszokat most elleszek egy darabig :D
A szkriptek --kis mini alkalmazások amit ha beépítesz az msnbe akkor plusz funkciókhoz juthatsz --pl hogy a winampon hallgatott zenéid látszódjanak , vagy dátumot és pontos idõ jelenjen meg a személyes üzenet helyett. És ezen kívûl még egy csomó mindent rakhatsz fel ..
A kérdező hozzászólása: Valaki???Könyörgöm valaki írjon!!! *_*
A kérdező hozzászólása: köszönöm azért a választ.csak addig nem nagyon szeretném letölteni ameddig nem tudom mi az..:)
újra én: nem hiszem, h. nagyon hasznosak :S sajnos : http://pcforum.hu/tarsalgo/49272/MSN+skript+kereses.html http://www.msgpluslive.de/scripts/view/251-MSN-Time-Logger/ nézd át googlen :S

Az MSN-em a sírba tesz :D 3 msn címem van, és harmadik napja az egyikre nem enged fel, a másik kettőre viszont igen, kb 5 másodpercre, majd ledob. :S:D valaki esetleg nem tudja mit kezdjek vele azonkívül h telepítsem újra?

Rohadtul unom már :D az e-buddy is kezd rosszalkodni, msn nélkül viszont nem tudok élni :D

Legjobb válasz: Vírus nem lehet a hátérben? Nem használsz véleten MSN plus-t meg hasonlókat? Szedd le teljesen az MSN-t, restart, aztán töltsd le a Microsofttól a legfrissebb verziót. Tedd fel, és próbáld ki. Segíthet, ha az MSN profilját is letörlöd. (Documents and settings\<felhasználói neved>\Application Data\Microsoft és ott valami, munkahelyen nincs MSN)

Vírus nem lehet a hátérben? Nem használsz véleten MSN plus-t meg hasonlókat? Szedd le teljesen az MSN-t, restart, aztán töltsd le a Microsofttól a legfrissebb verziót. Tedd fel, és próbáld ki. Segíthet, ha az MSN profilját is letörlöd. (Documents and settings\<felhasználói neved>\Application Data\Microsoft és ott valami, munkahelyen nincs MSN)
A kérdező hozzászólása: én is vírusra gondoltam *-) és de minden msn kiegészítõ és "tuning" fent van hozzá... köszi a választ, lehet télleg újra kell rakni az egészet

MSN profik! Mi az oka annak, hogy minden én általam felvett ismerősömnél, msn-en, a partnerinformáción belül, azt írja ki, hogy nem vagy fenn ezen partnered listáján?

Beállításokon belül sem írja ki, hogy ki vett fel... most csináltam új msn-t, a régin is tapasztaltam már az utóbbi id?ben, hogy akiket én veszek fel, azoknál nem írja ki, hogy felvettek, ha visszaigazoltak sem...nemtudom mi lehet a baj.. vagy hogy ilyenkor mi a teend?, hogy reális adatot lássak, mert elég zavaró, hogy az msn szerint nem vagyok fennt senkinek a listáján.. holott... de igen!

Legjobb válasz: Sajnos van egy rossz tulajdonsága az msnnek. Összeszed magával mindig egy kevés ganyét, amit semmi nem vesz észre(legalábbis nekem még egy antivirusom sem vette észre). Viszont van egy program, amit ha letöltesz és használsz, maradéktalanzul eltávolítja az msn után megmaradt szemetet, ami jelen esetben nálad is problémát okoz. Link: http://www.msnfan.hu/blog/msn-eltavolito.msn

Sajnos van egy rossz tulajdonsága az msnnek. Összeszed magával mindig egy kevés ganyét, amit semmi nem vesz észre(legalábbis nekem még egy antivirusom sem vette észre). Viszont van egy program, amit ha letöltesz és használsz, maradéktalanzul eltávolítja az msn után megmaradt szemetet, ami jelen esetben nálad is problémát okoz. Link: http://www.msnfan.hu/blog/msn-eltavolito.msn

Nem tudok belépni az msn-mre mindig kiirja h valami hibaezért csináltm új msn-t, de aztán meg és megint kiirta már szinte a gépünkön 2 hete nincs msn-n mert a testvéreimnek se hozza be . Letöltöttük már a 2009 2008 stb msn-ket de semmi mit csináljak?

Legjobb válasz: elsõ ötletem az, hogy mostmár csak a LEGÚJABBAT engedi! ha nem mûködne az, hogy letöltöd a legújabbat, akkor ebuddy.com-t ajánlom, ami webes msn, vagy myvipen lépj be!

elsõ ötletem az, hogy mostmár csak a LEGÚJABBAT engedi! ha nem mûködne az, hogy letöltöd a legújabbat, akkor ebuddy.com-t ajánlom, ami webes msn, vagy myvipen lépj be!
A kérdező hozzászólása: Beszart a myvip-em is az iwiw em meg a citromail om is :C:C:C nagyon fontos lenne , hogy használjam..
akkor gépet tessék letakarítani. (minden meghajtót) akkor 101%-osan megoldódik a probléma :)

Az az msn-m van, ahol a kép is megjelenik, és rögtön a szöveges üzenet, amit elözö nap írtak. Nekem a régi msn kell, ahol nincs ez. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elõször töröld a jelenlegi MSN programot a számítógépedrõl! Ezt úgy tudod megtenni, hogy belépsz a Start menü / Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése részbe, ahol kikeresed az MSN programot (windows live néven lesz valószínûleg), majd a törlés gombbal törlöd! Ha ezzel megvagy le kell töltened egy régebbi, számodra megfelelõ verziót, és azt feltelepíteni. Itt találsz párat: http://www.msnfan.hu/msn-letoltes/kategoria-megtekintese.html Ha nem jó egyik se, google-ben is fogsz találni rengeteg verziót. Szerintem neked a 7.0 vagy talán a 7.5 fog kelleni. Remélem tudtam segíteni!

Elõször töröld a jelenlegi MSN programot a számítógépedrõl! Ezt úgy tudod megtenni, hogy belépsz a Start menü / Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése részbe, ahol kikeresed az MSN programot (windows live néven lesz valószínûleg), majd a törlés gombbal törlöd! Ha ezzel megvagy le kell töltened egy régebbi, számodra megfelelõ verziót, és azt feltelepíteni. Itt találsz párat: http://www.msnfan.hu/msn-letoltes/kategoria-megtekintese.html Ha nem jó egyik se, google-ben is fogsz találni rengeteg verziót. Szerintem neked a 7.0 vagy talán a 7.5 fog kelleni. Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az infót.

Az msn-en való ismerkedésben mi a jó? Főleg így. Elmagyarázná valaki? (többi lent)

Fenn vagyok pár társkeres? oldalon és ott írogatok lányoknak.már többen visszaírtak hogy vegyem fel ?ket msn-re és akkor ott beszélünk.mondom oké(bár annyira nem vagyok oda érte).felveszem ?ket el is kezdek írni de még 1 óra után is csak én kérdezek ?k meg egyszer se csak válaszolnak.ha pl 20 percig nem írok semmit max annyit kérdeznek hogy ott vagyok e még.Ezt miért kell csinálni? mert így elég nehéz ismerkedni h semmit nem kérdez rólam.én meg már nem tudok mit írni.

Legjobb válasz: Én lány vagyok, és ismerkedtem régebben a neten én is, msn-en ugyanúgy. Ha a pasiban megfogott valami, érdekesnek és szimpatikusnak találtam, akkor elõszeretettel beszélgettem vele msn-en, órákon át, volt úgy, hogy egy pasival este 8-tól hajnali 3-ig folyamatosan, többször egymás után (másnap pedig mentem dolgozni). Viszont ha felvesz egy unalmas, közömbös ember msn-en, aki nem mozgat meg bennem semmit, nem indítja be a fantáziámat, nem érdekel, akkor én sem szoktam feleslegesen írogatni neki... Ilyenkor finoman megmondtam neki(k), hogy sorry, de ez van. Ezzel nem arra akartam célozni, hogy te is ilyen lennél, csak lehet, hogy nincs meg mindenkivel a közös hang... (Gondolom a barátaid között is van olyan, akivel errõl tudsz beszélgetni, míg mással meg amarról...)

"A kérdező hozzászólása: 14:41-nek és mitõl lesz valaki érdekes, szimpatikus?" Szerintem meg ez lényegtelen, csak add önmagadat. "vagy akkor miket kérdezzek?" Ami érdekel. "mert ha õ nem érdeklõdik akkor nem is tud megismerni h kb milyen vagyok.vagy ezt én látom rosszul?" Ha nem érdeklõdik, akkor nem is akar megismerni.
14.41 vagyok. Hát, fogalmam sincs, attól függ, hogy neked mi az érdeklõdési köröd, van-e benned a lánnyal valamilyen közös pont. Ez egyénfüggõ, tényleg. Volt, hogy úgy beszélgettem el valakivel az idõt a semmirõl, hogy fel sem tûnt, hogy már órák óta ugyanabban a pózban ülök a gép elõtt, és zsibbad mindenem. Szó volt akár hülye gyerekkori élményekrõl, arról, hogy a kockasajtot miért hívják kockasajtnak, "a kékalgák nemi életérõl", bármirõl, ha megvan a közös hang, szerintem bármirõl lehet dumálni a másikkal. Ha te is valami olyasmit kérdezel tõle, amirõl szívesen mesél, akkor lehet, hogy jobban megnyílik, mert az általános dolgok után hamar kimerülnek a beszélgetések, ezért kell feldobni valami jó témát...
Szerintem ez nem feltétlen az msn hibája, azon áll vagy bukik inkább a dolog, hogy érdekled-e õket. Ha bejössz nekik, kíváncsiak rád, ha nem annyira, akkor csak írogatnak valamit. Amúgy ez nem tudatos, de magamon is megfigyeltem, hogy jobban folyik a csevegés, ha bejövõs a srác. A másik lehetõség az lenne, hogy olyan gyors vagy, hogy nincs idejük visszakérdezni se, de a 20 perc miatt ezt nem hiszem. De azért jobb ha néha hagysz idõt, mert én pl nem szoktam nagy témaváltásokat csapni, de ha eszembe jut egy kérdés valamirõl ami szóbakerült, akkor rákérdezek, de ha addigra már 20 másik kérdés volt, akkor nyilván nincs rá mód. Amúgy szerintem azért preferálják az msnt, mert ott gyorsabban mennek a dolgok, levelet mondjuk naponta írtok egymásnak, van benne x dolog, aztán annyi. Msn-en meg egy este alatt csomó dologról tudtok beszélgetni (arról nem beszélve, h emiatt talán jobban kiderül, ha vki csak kamuzik).
Én lány vagyok, és ismerkedtem régebben a neten én is, msn-en ugyanúgy. Ha a pasiban megfogott valami, érdekesnek és szimpatikusnak találtam, akkor elõszeretettel beszélgettem vele msn-en, órákon át, volt úgy, hogy egy pasival este 8-tól hajnali 3-ig folyamatosan, többször egymás után (másnap pedig mentem dolgozni). Viszont ha felvesz egy unalmas, közömbös ember msn-en, aki nem mozgat meg bennem semmit, nem indítja be a fantáziámat, nem érdekel, akkor én sem szoktam feleslegesen írogatni neki... Ilyenkor finoman megmondtam neki(k), hogy sorry, de ez van. Ezzel nem arra akartam célozni, hogy te is ilyen lennél, csak lehet, hogy nincs meg mindenkivel a közös hang... (Gondolom a barátaid között is van olyan, akivel errõl tudsz beszélgetni, míg mással meg amarról...)
Ne ismerkedj olyan csajokkal, akiknek a szellemi képessége csak addig terjed, hogy feltelepítésk az MSN-t. Ha fel tudja rakni a Skype-ot, akkor már ok lehet. :)
Így jár aki bízik a netes társkeresésben.
Élõben ilyen sose történik, kukába az internettel!!négy
A kérdező hozzászólása: bár csak jövõhét vége fele lenne a találkozás úgyhogy addig van idõ.
A kérdező hozzászólása: még nem mert tegnap délután beszéltünk. ma délelõtt én dolgoztam.így csak délután tudok vele beszélni de még nem lépett fel.
És azóta beszéltetek?
A kérdező hozzászólása: akivel utoljára beszéltem attól megkérdeztem mert kíváncsi voltam rá h akkor most szimpatikus vagyok e neki mert nem sokat kérdez.azt mondta hogy igen.utána kérdeztem h találkozhatnánk e valamikor.erre is azt mondta h igen.meg h addig még beszélünk. most akkor ez hogy van?
Mellesleg nekik ez nem társkeresés, vagy ismerkedés, csak szórakozás. Semmi több.
*feltelepítsék
A kérdező hozzászólása: 14:41-nek és mitõl lesz valaki érdekes, szimpatikus?vagy akkor miket kérdezzek?mert ha õ nem érdeklõdik akkor nem is tud megismerni h kb milyen vagyok.vagy ezt én látom rosszul?
mi társkeresõ-->msn--->tali jöttünk össze :D van 3 gyerekünk 29/l

Miért van az hogy most telepítettem újra a gépemet és mikor felakarok tenni egy msn-t akkor azt írja ki hogy az msn régebbi fajta és hogy a gépemen újabb van fent és töröljem le és hogy akkor engedni fogja? De sehol sincs feltelepítve a gépemre msn.

Legjobb válasz: Start/Futtatás "msnmsgr" idézõjelek nélkül. Ha nem indul el az msn, akkor tényleg nics fennt, próbáld ezt feltelepíteni, az installit.cmd-t futtasd. http://users.atw.hu/offlinewlm/letoltes/letoltes.php

Start/Futtatás "msnmsgr" idézõjelek nélkül. Ha nem indul el az msn, akkor tényleg nics fennt, próbáld ezt feltelepíteni, az installit.cmd-t futtasd. http://users.atw.hu/offlinewlm/letoltes/letoltes.php
A kérdező hozzászólása: oké kösz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!