Találatok a következő kifejezésre: Mi az MSN (728 db)

Mi az MSN szex? Nem vagyok prüd, szinte mindent kipróbáltam már élő hús-vér nővel az ágyban, de ezt nem értem.

Bocsássatok meg de nekem szükségem lenne egy kis felvilágosításra. Ez az MSN szex nem fér a fejembe. Világosítson fel valaki, mit kell csinálni ? Ülök a gép el?tt és jó kis erotikus szövegeket írok egy ismeretlennek, aki visszaír valami hasonlót. Aztán közösen felizgulunk ?

Legjobb válasz: Pl. leírod, mit tennél vele, és õ veled. Lehet kamozással egybekötni közös maszturbációt.

Pl. leírod, mit tennél vele, és õ veled. Lehet kamozással egybekötni közös maszturbációt.
Erotikus, izgató szövegeket irnak egymásnak (esetleg webcamerán is nézik egymást de azt inkább webcamsex-nek hivjuk)és felizgulnak és elkezdenek együtt élvezni.:S
nem feltétlenül kell ismeretlennek lennie! sõt. (régebben mi is csináltunk ilyet) Lényegében olyan, mint a telefonszex: a vonal két végén maszturbáció zajlik és közben elmondjuk a másiknak, h mit csinálnánk vele..és mit csinálunk épp magunkkal.
Kb oylan mint a telefonsex, csak itt irsz és kozbren webcamerázol.
Pfff ennél csak a chat sex jobb!Tiszta kész vagyok mikor ilyenekt hallok ilyen hülyeséget!!!!!!Az hogy a pároddal rég taliztál és msnen irtok ezt azt az oké de azért miért kell szexnek hivni?
Az egy hülyeség... Szerintem.

Mi az msn címed? ^^Adjátokmeg

Wááááá^^

Legjobb válasz: [email protected]

Mikor, igen?
kor, nem? :D
Írj Privátra, és akkor megadom. 20f decsak, ha csajszi vagy.
Privátban elküldeném, de nem bírom. Ha elküldöd te, akk felveszlek. :)
én megadtam, és engedélyezem, hogy felvegyél.
nincsjobbdolgod?.b+.com
A kérdező hozzászólása: Õh am 14 éves lányvagyok^^ Pls adjátokmeg^^ Nemfogom feltörni*-*
[email protected]álatát.végre
Ésha feltöröd?
hát, nemtom, miért kell pont az enyém? :D

Mi az MSN?

Legjobb válasz: Csevegõprogram, amit a gépre telepítés után úgy tudsz használni, hogy felveszel ismerõsöket, akiknek szintén telepítve van a program, és beszélgettek. Mint itt.. Csak élõben :)

Csevegõprogram, amit a gépre telepítés után úgy tudsz használni, hogy felveszel ismerõsöket, akiknek szintén telepítve van a program, és beszélgettek. Mint itt.. Csak élõben :)
MSN ugymint MicroSoftNetwork Wiki leírja részletesen: http://hu.wikipedia.org/wiki/Windows_Live_Messenger
Csevegõ program.élõben beszélhetsz azokkal, akiket felvettél.csak le kell tölteni és telepíteni.:)
Naon szép az elõzõé (és hosszú) :)


Mi az msn-en a szkript? Szkriptek meg ilyesmi?

Msn-en alul a beszélgetésbe ottvannak a hangulatjelek,animációk,rezg? figyelmeztet?,hangklip,bet?színek,SZKRIPTEK,meg ilyesmi de mi az a szript??? rákattintottam kiírta hogy további hasznos új funkciók a messengerbe. Új szkriptek letöltése...nade mi az é mire jóó??? el?re is köccönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Júúúúj...bocsánat véletlen az egyéb kérdésekbe írtam!! légyszi írjon valaki! :(:(

A kérdező hozzászólása: Júúúúj...bocsánat véletlen az egyéb kérdésekbe írtam!! légyszi írjon valaki! :(:(
én vagyok, akinek irtál a közösségi oldallal kapcsolatban :P :) sajnos nem hiszem, h. tudom, mert megnéztem ott alul, h. mik vannak.hát van a hangulatjel, animáció, rezgés, hangklip, betûszin, még valami hátteres szin vagy mi :S és az utolsó, hogy ahol irkálsz abban az ablakban milyen kép legyne..akármilyet tehetsz, de sztem nem az a szkript
megint én : max : uninstalálod, nem vészes :)
A kérdező hozzászólása: akááár....:) köszi a válaszokat most elleszek egy darabig :D
A szkriptek --kis mini alkalmazások amit ha beépítesz az msnbe akkor plusz funkciókhoz juthatsz --pl hogy a winampon hallgatott zenéid látszódjanak , vagy dátumot és pontos idõ jelenjen meg a személyes üzenet helyett. És ezen kívûl még egy csomó mindent rakhatsz fel ..
A kérdező hozzászólása: Valaki???Könyörgöm valaki írjon!!! *_*
A kérdező hozzászólása: köszönöm azért a választ.csak addig nem nagyon szeretném letölteni ameddig nem tudom mi az..:)
újra én: nem hiszem, h. nagyon hasznosak :S sajnos : http://pcforum.hu/tarsalgo/49272/MSN+skript+kereses.html http://www.msgpluslive.de/scripts/view/251-MSN-Time-Logger/ nézd át googlen :S

Az MSN-em a sírba tesz :D 3 msn címem van, és harmadik napja az egyikre nem enged fel, a másik kettőre viszont igen, kb 5 másodpercre, majd ledob. :S:D valaki esetleg nem tudja mit kezdjek vele azonkívül h telepítsem újra?

Rohadtul unom már :D az e-buddy is kezd rosszalkodni, msn nélkül viszont nem tudok élni :D

Legjobb válasz: Vírus nem lehet a hátérben? Nem használsz véleten MSN plus-t meg hasonlókat? Szedd le teljesen az MSN-t, restart, aztán töltsd le a Microsofttól a legfrissebb verziót. Tedd fel, és próbáld ki. Segíthet, ha az MSN profilját is letörlöd. (Documents and settings\<felhasználói neved>\Application Data\Microsoft és ott valami, munkahelyen nincs MSN)

Vírus nem lehet a hátérben? Nem használsz véleten MSN plus-t meg hasonlókat? Szedd le teljesen az MSN-t, restart, aztán töltsd le a Microsofttól a legfrissebb verziót. Tedd fel, és próbáld ki. Segíthet, ha az MSN profilját is letörlöd. (Documents and settings\<felhasználói neved>\Application Data\Microsoft és ott valami, munkahelyen nincs MSN)
A kérdező hozzászólása: én is vírusra gondoltam *-) és de minden msn kiegészítõ és "tuning" fent van hozzá... köszi a választ, lehet télleg újra kell rakni az egészet

MSN profik! Mi az oka annak, hogy minden én általam felvett ismerősömnél, msn-en, a partnerinformáción belül, azt írja ki, hogy nem vagy fenn ezen partnered listáján?

Beállításokon belül sem írja ki, hogy ki vett fel... most csináltam új msn-t, a régin is tapasztaltam már az utóbbi id?ben, hogy akiket én veszek fel, azoknál nem írja ki, hogy felvettek, ha visszaigazoltak sem...nemtudom mi lehet a baj.. vagy hogy ilyenkor mi a teend?, hogy reális adatot lássak, mert elég zavaró, hogy az msn szerint nem vagyok fennt senkinek a listáján.. holott... de igen!

Legjobb válasz: Sajnos van egy rossz tulajdonsága az msnnek. Összeszed magával mindig egy kevés ganyét, amit semmi nem vesz észre(legalábbis nekem még egy antivirusom sem vette észre). Viszont van egy program, amit ha letöltesz és használsz, maradéktalanzul eltávolítja az msn után megmaradt szemetet, ami jelen esetben nálad is problémát okoz. Link: http://www.msnfan.hu/blog/msn-eltavolito.msn

Sajnos van egy rossz tulajdonsága az msnnek. Összeszed magával mindig egy kevés ganyét, amit semmi nem vesz észre(legalábbis nekem még egy antivirusom sem vette észre). Viszont van egy program, amit ha letöltesz és használsz, maradéktalanzul eltávolítja az msn után megmaradt szemetet, ami jelen esetben nálad is problémát okoz. Link: http://www.msnfan.hu/blog/msn-eltavolito.msn

Nem tudok belépni az msn-mre mindig kiirja h valami hibaezért csináltm új msn-t, de aztán meg és megint kiirta már szinte a gépünkön 2 hete nincs msn-n mert a testvéreimnek se hozza be . Letöltöttük már a 2009 2008 stb msn-ket de semmi mit csináljak?

Legjobb válasz: elsõ ötletem az, hogy mostmár csak a LEGÚJABBAT engedi! ha nem mûködne az, hogy letöltöd a legújabbat, akkor ebuddy.com-t ajánlom, ami webes msn, vagy myvipen lépj be!

elsõ ötletem az, hogy mostmár csak a LEGÚJABBAT engedi! ha nem mûködne az, hogy letöltöd a legújabbat, akkor ebuddy.com-t ajánlom, ami webes msn, vagy myvipen lépj be!
A kérdező hozzászólása: Beszart a myvip-em is az iwiw em meg a citromail om is :C:C:C nagyon fontos lenne , hogy használjam..
akkor gépet tessék letakarítani. (minden meghajtót) akkor 101%-osan megoldódik a probléma :)

Az az msn-m van, ahol a kép is megjelenik, és rögtön a szöveges üzenet, amit elözö nap írtak. Nekem a régi msn kell, ahol nincs ez. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elõször töröld a jelenlegi MSN programot a számítógépedrõl! Ezt úgy tudod megtenni, hogy belépsz a Start menü / Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése részbe, ahol kikeresed az MSN programot (windows live néven lesz valószínûleg), majd a törlés gombbal törlöd! Ha ezzel megvagy le kell töltened egy régebbi, számodra megfelelõ verziót, és azt feltelepíteni. Itt találsz párat: http://www.msnfan.hu/msn-letoltes/kategoria-megtekintese.html Ha nem jó egyik se, google-ben is fogsz találni rengeteg verziót. Szerintem neked a 7.0 vagy talán a 7.5 fog kelleni. Remélem tudtam segíteni!

Elõször töröld a jelenlegi MSN programot a számítógépedrõl! Ezt úgy tudod megtenni, hogy belépsz a Start menü / Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése részbe, ahol kikeresed az MSN programot (windows live néven lesz valószínûleg), majd a törlés gombbal törlöd! Ha ezzel megvagy le kell töltened egy régebbi, számodra megfelelõ verziót, és azt feltelepíteni. Itt találsz párat: http://www.msnfan.hu/msn-letoltes/kategoria-megtekintese.html Ha nem jó egyik se, google-ben is fogsz találni rengeteg verziót. Szerintem neked a 7.0 vagy talán a 7.5 fog kelleni. Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az infót.

Miért van az hogy most telepítettem újra a gépemet és mikor felakarok tenni egy msn-t akkor azt írja ki hogy az msn régebbi fajta és hogy a gépemen újabb van fent és töröljem le és hogy akkor engedni fogja? De sehol sincs feltelepítve a gépemre msn.

Legjobb válasz: Start/Futtatás "msnmsgr" idézõjelek nélkül. Ha nem indul el az msn, akkor tényleg nics fennt, próbáld ezt feltelepíteni, az installit.cmd-t futtasd. http://users.atw.hu/offlinewlm/letoltes/letoltes.php

Start/Futtatás "msnmsgr" idézõjelek nélkül. Ha nem indul el az msn, akkor tényleg nics fennt, próbáld ezt feltelepíteni, az installit.cmd-t futtasd. http://users.atw.hu/offlinewlm/letoltes/letoltes.php
A kérdező hozzászólása: oké kösz

Mi lehet a gond a webkamerámmal? Az msn-en nagyon szaggat! A gépen tökéletes csak az msn-en majdhogynem megáll a kép!

Legjobb válasz: Lehet, hogy félreértem az "A gépen tökéletes.." részét a kérdésednek, de ez úgy hangzik, mintha akkor lenne tökéletes, mikor csak úgy megnyitod a kamerát, és saját magadat látod a saját monitorodon... Mikor meg az MSN-ben akarod használni, akkor akadozik. Ha így van, akkor semmi baja a webkamerádnak! Egyszerûen lassú a neted, vagy talán nem is lassú, csak nagy a pinged, vagy hasonló...

Lehet, hogy félreértem az "A gépen tökéletes.." részét a kérdésednek, de ez úgy hangzik, mintha akkor lenne tökéletes, mikor csak úgy megnyitod a kamerát, és saját magadat látod a saját monitorodon... Mikor meg az MSN-ben akarod használni, akkor akadozik. Ha így van, akkor semmi baja a webkamerádnak! Egyszerûen lassú a neted, vagy talán nem is lassú, csak nagy a pinged, vagy hasonló...
A kérdező hozzászólása: Igen amikor megnyitom akkor jó!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen !lecsökkentettük a pinget és tökéletes a webcamera!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!