Találatok a következő kifejezésre: Mi az Mágneses Biorezonancia (1 db)

Mi az a Mágneses Biorezonancia?

Legjobb válasz: E komplex terápiát a legmodernebb technika egyik új típusú tagjával, a német eredetû Brügemann készülékkel, a BICOM géppel végezzük. Ez a készülék teljesen fájdalommentesen rekompenzálja az emberi szervezet életfolyamataiban beállott kóros változásokat, azokat az egészséges szöveti frekvencia-hullámokra hangolva. Kioltja a beteg frekvenciákat, nullpolarizálja azokat, majd az eredetileg létezett és ismét kívánatos frekvenciális biostruktúrát alakít ki a lehetséges mértékben. A kóros jelek eltünését nem kísérik sem vegyi, sem fájdalmas mellékhatások.

E komplex terápiát a legmodernebb technika egyik új típusú tagjával, a német eredetû Brügemann készülékkel, a BICOM géppel végezzük. Ez a készülék teljesen fájdalommentesen rekompenzálja az emberi szervezet életfolyamataiban beállott kóros változásokat, azokat az egészséges szöveti frekvencia-hullámokra hangolva. Kioltja a beteg frekvenciákat, nullpolarizálja azokat, majd az eredetileg létezett és ismét kívánatos frekvenciális biostruktúrát alakít ki a lehetséges mértékben. A kóros jelek eltünését nem kísérik sem vegyi, sem fájdalmas mellékhatások.
egy nagy kamu, én is próbéltam és semmi eredménye sem volt, bár akkor leszoktam de nem annak köszönhetõen, a körbyezetemben rengetegen megpróbáltak már ezzel leszokni, de senkinek sem sikerült:-( pénzkidobás. felejtsd el. tapasz, akaraterõ. nekem bevált! sok sikert!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Leírnátok a tapasztalataitokat a Vitacoollal kapcsolatban?

Negatív és pozitív tapasztalat is érdekelne.

1

Milyen ízesített dohány van, amivel cigit lehet tölteni? Milyen árban van?

1

Mit tehetnék, hogy jobb legyen?

Tegnap egy teljes vp-t elszítam egyedül, de úgy hogy a csövet ki se vettem a számból, és tüdőre szívtam végig... Nem vagyok dohányos és most leszakad a tüdőm és nem tudom hogy lehetne ezen segíteni...

1

Még van esély rá, hogy rendes lesz a tűdőm?

Most hagytam abba a dohányzást, és tökre megbántam, hogy cigiztem. Nem is a pénz, mert ritkán cigiztem, és nem sokat, csak bele gondoltam, hogy bazz tiszta mérget szívok a tüdőmbe.

Haverokkal cigiztem. kb 1,5 év alatt elszívhattam olyan 40-50 doboznyi mennyiséget. Sok félét szívtam: Djarum, Philip morris, Lucky Strike, Goldengate, Camel, Marlboro, Dunhill.
Ki fog ez tisztulni a tüdőmből?
Nagyon sok ez?
Azt mondják a tüdő folyton tisztul, csak ha mindig cigizek, nehezen megy neki.
Még fiatal vagyok 19 éves, akkor van rá esély, hogy a szervezetem megbírkózik ezzel?

5

Mennyire lehetek rászokva, mivel tudnám kontrollálni?

kb 2 és fél honapja kezdtem el cigizgetni, nem volt rá szükség, de jolessett. Általában ugy van h hétkznap csak napi 1-2 szál (van mikor egyse) de 1-2 hetente mikor bulizunk akkor egy este vagyis kb fél nap alatt megy a doboz. De mostanában érzem h jolesne 1-1 szál naponta, elszivnék egyet kaja után, ilyesmi. De van mikor Nálam a doboz, szivok néhányat, de mikor legközelebb kimennék már nem is esik olyan jol, nem akarok rászokni mert mégcsak nem is az h káros, de nagyon drága. Nem vagyok oly szegény, de van más helye is annak az ezresnek. Nahde m1, hogyan tudnám kontrollálni, mértéket tartani, vannak ilyenek itt? Nem erös dohányosokra gondolok, hanem a néha-néhásokra :D Segitsetek !!!

6

Elkezdtem kohogni a cigitol 1 2 hete de csak ilyen 3 4 5orankent kohogok 1et lehet komoly bajom 2eve cigizek napi. Fel vagy haromnegyed doboz?

6

Régen dohányoztam, de nem rendszeressen csak 1-1 szálat. A tüdőszűrő azt emnnyire mutatja ki? Kb 5-6 doboznyi összességében amennyit elszívtam összesen.

4

Miért nem tudom végig megtölteni a cigimet?

Ma vettem dohányt, hüvelyt és egy töltőt (ilyet:
Nem tudom vele végig megtölteni a cigit. A szűrő résznél kb 0,5-1 centire nem megy be a dohány. Elegendő dohányt tettem a töltőbe.

Mi a teendő? Hol a hiba?

4

Miért kapart a torkom a cigitől?

Most döntöttem el, hogy többé nem gyújtok rá! Ilyet sosem éreztem még.
Cigiztem néha-néha bulikon 1 évig.
Nem sokat szívtam.
De a legutóbbi alkalomkor rágyújtottam úgy 2 hét után, és ilyet még nem éreztem.
a cigi felénél olyan fura volt a torkom. Éreztem rajta hogy kapar, vagy nem tudom, de tiszta rossz volt.
Mégis mitől?
Eddig cigiztem, de sose éreztem ilyen rosszat.

1

A cigi füst károsabb ha valaki kifújja a füstöt, és más beszívja utána?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!