Találatok a következő kifejezésre: Mi az LoL Minek a röviditése (6 db)

Minek a rövidítése az SOS és a LOL?

Legjobb válasz: S.O.S! Ez egy nemzetközi morzekód vészjelzés („három pont − három vesszõ − három pont“) betûjele. A fogalom A rövidítésnek sokan tulajdonítanak értelmet („Save Our Souls”: „Mentsétek meg a lelkeinket”; „Save Our Ship”: „Mentsétek meg a hajónkat”; vagy „Send Our Savior”: „Küldjétek a megmentõnket”), de az igazság az, hogy azért egyeztek meg ebben a jelzésben, mert könnyû használni és felismerni. A Titanic süllyedésekor a hajó rádiója hiába küldött kétségbeesett S.O.S-jeleket, a segítség késõn érkezett. A jel e szomorú esemény hatására vált közismertté. A LOL az internetes szlengben használt kifejezés, az angol laughing out loud (magyarul hangosan felnevetni) rövidítése. A számítógépes kommunikáción kívül, a szemtõl-szemben lévõ párbeszédben is használják a 10-25 év közöttiek.

S.O.S! Ez egy nemzetközi morzekód vészjelzés („három pont − három vesszõ − három pont“) betûjele. A fogalom A rövidítésnek sokan tulajdonítanak értelmet („Save Our Souls”: „Mentsétek meg a lelkeinket”; „Save Our Ship”: „Mentsétek meg a hajónkat”; vagy „Send Our Savior”: „Küldjétek a megmentõnket”), de az igazság az, hogy azért egyeztek meg ebben a jelzésben, mert könnyû használni és felismerni. A Titanic süllyedésekor a hajó rádiója hiába küldött kétségbeesett S.O.S-jeleket, a segítség késõn érkezett. A jel e szomorú esemény hatására vált közismertté. A LOL az internetes szlengben használt kifejezés, az angol laughing out loud (magyarul hangosan felnevetni) rövidítése. A számítógépes kommunikáción kívül, a szemtõl-szemben lévõ párbeszédben is használják a 10-25 év közöttiek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Lehet hogy gáz lesz a kérdés de minek a rövidítése a LOL? Nem az a fajta vagyok aki ilyen rövidítéseket használ, szerintetek az gáz?

Legjobb válasz: "Laughing out loud" vagy "laugh out loud", magyarul kb az, mintha azt írnád, hogy "hangosan nevetek". Kb mint egy ":D" szmájli, csak mégsem az.

"Laughing out loud" vagy "laugh out loud", magyarul kb az, mintha azt írnád, hogy "hangosan nevetek". Kb mint egy ":D" szmájli, csak mégsem az.
https://www.google.hu/?gws_rd=cr&ei=KcxJUv76CMHZswb1wIGoAg#q.. Hasonló kereséssekkel hamar megtalálod ezeket a barom angol netes rövidítéseket.
A kérdező hozzászólása: Én sem birom ezeket a hülye rövid<téseket.-.-
Hát kurv*** nem azt jelent ti ! LOL=League Of Legends ez egy játék LOL=Laugh of Laugh Vagy is valamilyen nevetés helyet ezt he nyomod olyan mint egy nevetõs smile :-D

Mi az a LoL? Minek a röviditése?

Egy csomószor látom hogy ezt irják a mondatok végére.

Legjobb válasz: laughing out loud vagy laugh out loud

laughing out loud vagy laugh out loud
magyarul: hangosan nevet
inkább 'kiröhög' eredetileg. fõképp az gáz, de vicces dolgokra használták eredetileg. ma már mindenre.
loughing out loudly---> hangosan nevetni
vagyis LAUGHING!


Minek a rövidítése a LOL és az XD?

Legjobb válasz: az LMAO (laugh my ass off) te suta XD

az LMAO (laugh my ass off) te suta XD
Elsõ: Most miért pontoztatok le? A Wikipédiában olvastam pár hete h ezt jelenti... Az XD-t ugyis modhatjuk hogy annyira röhög hogy "összeszûkûl" a szeme.. Nem értem a lepontozást..
LOL = Laugh out loud (nagy nevetés) XD = Csukott szemmel röhög
A lol az a "laughing out loud", az xd pedig az elbutult internetes világ jelképe.
Te sem tudsz aludni, kérdezõ? :)
LOL xD ROLF IMAO :D:D ^.^
A kérdező hozzászólása: csukkott szemmel röhög? nincs két kézenfekvõ angol szó x és d kezdõbetûkkel, aminek valójában a rövidítése?
Az X az a szem es a D a szaj. Osszehuzott szemmel, tagra nyitott szajjal nevetni.
Tokeletesen igazad van, Utolso. Angol, magyar, nemet, es minden mas nyelven azt jelenti ahogy irtad. Ne torodj a lepontozassa, vagyis, akarmilyen pontozassal. En azert vagyok itt, hogy tanuljak, neha jot mosolyogjak a valaszokon, na meg kivancsisag.

Mi az a "LOL"? Valami rövidítés?

Sok helyen láttam kiírva,gondolom valami rövidítés,de nem tudom pontosan micsoda.

Legjobb válasz: a rotfl meg rollin on the floor laughing (azt hiszem:D) gurul a földön a nevetéstõl

a rotfl meg rollin on the floor laughing (azt hiszem:D) gurul a földön a nevetéstõl
Laughing out loudly vagyis hangosan röhög
stfu = shut the fuck up :D
omg oh my God
én úgy tudtam hogy Lot of Lough:) de végülis ugyanaz:)
A kedvencem az RTFM: Read The F*cking Manual! :D pár kérdezõnek ezt kéne beírni, csak nem értenék ;)
lolita oh lolita
Lorraine Oh Lorraine :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!
lol=loth of laugh vagy valahogy így kellí rni, minden ami vicces off: én a részegekre mondom: Offon van :D ( kikapcsolt)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!