Találatok a következő kifejezésre: Mi az Lh teszt (33 db)

Mi az Lh teszt, és hol lehet beszerezni? Hogyan és mikor kell használni?

Babát szeretnénk a párommal, december óta próbálkozunk, sajna sikertelenül. Azért érdekelne az Lh teszt. Válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Gyógyszertárakba vagy a DM- be /nekem a DM-es vált be. Le van írva a tájékoztatóba hogy kell használni, nagyon jó mert tudod hogy mikor van a peteérésed.

Gyógyszertárakba vagy a DM- be /nekem a DM-es vált be. Le van írva a tájékoztatóba hogy kell használni, nagyon jó mert tudod hogy mikor van a peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
A DM-es csak 5 db. és elég drága. Lehet rendelni neten kersztül is olcsóbban és többet. Én a babatervezõk otthona oldalról rendeltem, de vannak olyan gyógyászati boltok ahol személyesen is kapsz. Keress rá a google-n. A kora esti órákban kell használnim mert az LH hormon ilyenkor éri el a csúcsot. Tehát minden nap kb. 6-7 óra felé, azonos idõben. Vizeletbe mártod. Van benne használati utasítás is. Én a ciklusom 11-18 napjáig használtam. Így pontosan látod mikor van peteérés és ha még méred hozzá a reggeli hõdet is, akkor szinte eltéveszthetetlen. üdv és sok sikert
elõzõ vok.: 6-7 óra között az nem reggel, hanem este 6-7 óra!! (csak pontosítok)
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm:-)

Mi az az LH-teszt? És hol lehet venni?

Sok helyen olvastam, de én nem ismerem.

Legjobb válasz: Az LH-teszt az ovulációt mutatja ki, vagyis azt, hogy mikor kell együtt lenni a pároddal, ha babát szeretnétek. Ugyanúgy kapható a gyógyszertárban, mint a terhességi teszt. Más néven az LH-tesztet ovulációs tesztnek is hívják.

Az LH-teszt az ovulációt mutatja ki, vagyis azt, hogy mikor kell együtt lenni a pároddal, ha babát szeretnétek. Ugyanúgy kapható a gyógyszertárban, mint a terhességi teszt. Más néven az LH-tesztet ovulációs tesztnek is hívják.

Korai terhesség esetén az Lh teszt mit mutat? +, -?

Legjobb válasz: Szia! Lh teszt vagyis ovulációs tesztre gondolsz? Én kiprobáltam mert az olvastam, hogy kimutatja a terhességet. Az lh teszt is pozitiv lett mint a terhességi teszt.

Szia! Lh teszt vagyis ovulációs tesztre gondolsz? Én kiprobáltam mert az olvastam, hogy kimutatja a terhességet. Az lh teszt is pozitiv lett mint a terhességi teszt.

Mi az az Lh teszt?

Legjobb válasz: Ovulációt, peteérést lehet vele kiszûrni, hogy mikor van a sikeresebb fogamzás érdekében. Hasonló elven mûködik mint a terhességi tesztek, azzal a különbséggel, hogy az lh akkor pozitív, ha a controll és a csík egy forma erõsségû, vagy a csík erõsebb a controllnál. Minden más esetben negatív az lh - teszt.

Ovulációt, peteérést lehet vele kiszûrni, hogy mikor van a sikeresebb fogamzás érdekében. Hasonló elven mûködik mint a terhességi tesztek, azzal a különbséggel, hogy az lh akkor pozitív, ha a controll és a csík egy forma erõsségû, vagy a csík erõsebb a controllnál. Minden más esetben negatív az lh - teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Mi az az LH teszt? Előbb kimutatja, mint a HCg-s?

Legjobb válasz: Az LH teszt az ovulációdat mutatja, tehát segítségedre lehet abban, hogy meghatározd a peteérésedet. Amikor a teszten 2 nagyjából egyforma erõsségû csík jelenik meg 24-48 órán belül a tüszõ megreped és a petesejt kiszabadul. A teszt segítségével nagyjából meg lehet határozni, hogy melyek a termékeny napok. Nem terhesség kimutatására szolgál!!

Az LH teszt az ovulációdat mutatja, tehát segítségedre lehet abban, hogy meghatározd a peteérésedet. Amikor a teszten 2 nagyjából egyforma erõsségû csík jelenik meg 24-48 órán belül a tüszõ megreped és a petesejt kiszabadul. A teszt segítségével nagyjából meg lehet határozni, hogy melyek a termékeny napok. Nem terhesség kimutatására szolgál!!
Még nem írtam van több féle, a tescoban is van , nálunk az óvszerek környékén, a rossmannban-CORAX a neve...5db teszt 2000ft. 2. válaszoló
A kérdező hozzászólása: Van valamilyen márkaneve? Hol lehet kapni?
A kérdező hozzászólása: Még a kérdésemhez: A terhességet elõbb kimutatja?
A kérdező hozzászólása: Köszönom a választ! ". válaszoló! Pont erre voltam kíváncsi, amit írtál! Akkor várok addig, amíg egyszercsak elmarad a mensi, és Clearblueval tesztelek. Ez kedden, szerdán lenne esedékes.... Köszi!

A ciklus 12. napján reggel az LH teszt fél perc alatt totál pozitív lett, tegnap este és előtte est viszont negatív. Más is volt már így, mit jelenthet?

Legjobb válasz: És a tegnap az hányadik ciklusnap? Azt nem írtad meg! Amúgy célszerû délután LH-tesztezni, akkor van ált. az LH-csúcs. De valószínûleg azt jelenti,hogy megvolt a csúcs, aztán köv. nap már negatívnak kell lennie...

És a tegnap az hányadik ciklusnap? Azt nem írtad meg! Amúgy célszerû délután LH-tesztezni, akkor van ált. az LH-csúcs. De valószínûleg azt jelenti, hogy megvolt a csúcs, aztán köv. nap már negatívnak kell lennie...
A kérdező hozzászólása: tegnap este a 11.napon is teszteltem, meg az elõzõ napokon is, már a 8. naptól csinálom az lh teszteket este fele de mind negatív lett. ezért érdekes hogy ma reggeli meg pozitív. na mindegy majd még nézem tovább
kedves kérdezõ, baba lett? :)

Ha ma lett poz az LH teszt mikor van a tüszőrepedés? És mikor a legesélyesebb a terhesség?

Legjobb válasz: ha ma elõször pozitív akkor nem igen van válasz, mostantol jobb ha kétnaponta együtt vagytok és ha lehet ma kezdjétek...kb elvileg holnapután lesz az lh csúcs, amikor a teszt erõsebben mutatja.. Hajrá,és ha bírjátok akkor naponta is lehet én bírtam :-)

ha ma elõször pozitív akkor nem igen van válasz, mostantol jobb ha kétnaponta együtt vagytok és ha lehet ma kezdjétek...kb elvileg holnapután lesz az lh csúcs, amikor a teszt erõsebben mutatja.. Hajrá, és ha bírjátok akkor naponta is lehet én bírtam :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Erre voltam kiváncsi! Persze h bírjuk!!!!!!
Szia! Mi a pozitiv napon és a köv. napon voltunk együtt és sikerült teherbeesnem.
Minden pozitív, és az azt követõ elsõ napon amikor negatív lesz a teszt, mivel a pete az elsõ negatív napon lökõdik ki. Ha két napig pozitív, akkor sikerült fel- és leszálló ágat is elkapnotok. Hajrá!

HIsztek abban, hogy az Lh teszt vizeletből már későn mutatja ki a tüszőrepedést? MIkor + a teszt, akkor már lehet meg is történt az ovuláció?

Írjatok példákat, hátha csak téves információ. Nagyon sok helyen olvastam, hogy vérb?l hamarabb kimutatja és mire eléri azt a szintet, hogy a vizelet is kimutassa már rég lemaradunk róla.

Legjobb válasz: Hát ezt én is szeretném tudni. Tegnap voltam ultrahangon, miszerint már megtörtént a tüszõrepedés, valószínû aznap,vagy tegnapelõtt. Viszont a Gabriel LH tesztem ma lett pozitív, miszerint még ezután lesz ovuláció. Ezt már tényleg nem értem.

Hát ezt én is szeretném tudni. Tegnap voltam ultrahangon, miszerint már megtörtént a tüszõrepedés, valószínû aznap, vagy tegnapelõtt. Viszont a Gabriel LH tesztem ma lett pozitív, miszerint még ezután lesz ovuláció. Ezt már tényleg nem értem.
A kérdező hozzászólása: Pontosan errõl beszélek.. nem értem én sem. sajnos keveset tudunk együtt lenni, ezért használom a tesztet, aztán lehet hogy nem is jót mutat.. még esetleg tapasztalat aki pont akkor volt csak együtt amikor pozi volt a teszt?
Múlt hónapban nekem is (ciklus.hu szerint) akkor volt PÉ, amikor este + lett az ovu teszt:) Én is utána néztem és ugyanezt olvastam. De mégis sokan vannak, akiknek így sikerült. Sõt! Az orvosi lexikonban azt olvastam, az lh csúcs a tüszõrepedés után 24 órával a vizeletbõl kimutatható. Szóval én sem értem...
Utolsó vagyok, és mi csak az elsõ negatív napon hajnalban tudtunk együtt lenni...és semmi. Sajnálom, csak negatív véleményt tudok írni.
Én nem hiszek benne. Ez azt jelentené, hogy az LH hormon csak 24 órás késéssel jelenne meg a vizetelben. Ezzel szemben itt egy tesztsorozat: http://kiwu.winnirixi.de/tests/ovutest.jpg Ha megnyitjátok, láthatjátok, hogy az illetõ nõ tesztelt reggel, délben és késõ délután, több napon át. Pozitív tesztje két napon keresztül volt késõ délután. Ugyanaznap, csak 4 órával korábban még negatív volt a teszt. Ez azt jelenti, hogy 4 óra alatt kimutathatóan megnövekedett a VIZELETBEN az LH hormon mennyisége. Nem kellett hozzá 24 óra. Ettõl függetlenül szerintem elõfordulhat és elõ is fordul, hogy este pozitívat tesztelsz, és még aznap megvan az ovuláció. MInden további nélkül. Nem kötelezõ, hogy az ovu csak másnap vagy harmadnap következzen be.
Elõttem szólóval teljesen egyetértek. A tapasztalatom szerint a + teszt nálam MINDIG megelõzte az ovut. (Hõmérõztem is, és a jeleket is figyelembe vettem) Sajnos attól még hogy jókor vannak együtt a párok még nem biztos semmi sem.
Bocs, azt elfelejtettem az elõbb, hogy 6 hónapja használom, mert mi se tudunk gyakran összebújni. 2x sikerült, csak sajna nem maradt meg. A lényeg, hogy a kérdésedre válaszoljak, szerintem jól mûködik, ne ess pánikba. :)

Tegnap az Lh teszt halvány két csíkos volt, ma meg nem lett erősebb a második csík mensi utáni 5. -napon akkor már volt peteérésem? Vagy mi lehet velem?

Legjobb válasz: elvileg most nem kellene ketcsikosnak lennie nalad a Lh-tesztnek. Nalam mndig pozitivat jelzett, bärmikor neztem a ciklusom alatt, ezutän elmentem dokihoz, es ki is derült a pcos-problemam. Mindig magas volt miatta az LH-szintem

elvileg most nem kellene ketcsikosnak lennie nalad a Lh-tesztnek. Nalam mndig pozitivat jelzett, bärmikor neztem a ciklusom alatt, ezutän elmentem dokihoz, es ki is derült a pcos-problemam. Mindig magas volt miatta az LH-szintem
Szia!Szerintem ezek a tesztek egyáltalán nem megbízhatóak.Nekem a teszt szerint nem volt peteérésem.A nõgyógyász látta az ultrahangon , hogy van peteérésem.Ennyi.Szerintem felesleges pénzkidobás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!