Találatok a következő kifejezésre: Mi az LOL, (98 db)

Homoszexuális-e az, aki nõgyûlölõ és mi az oka annak, ha valaki megvetéssel néz egy nõre?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy homoszexuális. A homoszexuális különben sem nõgyûlölõ, legfeljebb nem tekint szexuális szándékkal a nõkre. Ez éppen olyan hülyeség, mintha azt mondanánk, a heteroszexuális férfiak férfigyûlölõk. Már miért is? Hogy valaki gyûlöli a nõket, annak számtalan oka lehet, csalódás, kudarc, vagy csak egyszerûen nincsenek egészséges érzelmei. Lehet, hogy pl. a kutyákat vagy kecskéket szereti jobban.

Nem biztos, hogy homoszexuális. A homoszexuális különben sem nõgyûlölõ, legfeljebb nem tekint szexuális szándékkal a nõkre. Ez éppen olyan hülyeség, mintha azt mondanánk, a heteroszexuális férfiak férfigyûlölõk. Már miért is? Hogy valaki gyûlöli a nõket, annak számtalan oka lehet, csalódás, kudarc, vagy csak egyszerûen nincsenek egészséges érzelmei. Lehet, hogy pl. a kutyákat vagy kecskéket szereti jobban.
Én is nõgyûlölõ vagyok. Nem nagyon kedvelem a lelki világukat, a viselkedésüket. Ez nem azt jelenti hogy egy nõt ne találnék szexuálisan vonzónak, vagy ne lett volna olyan akire azt mondtam volna hogy normális (és mindkettõ teljesült). Bár ez utóbbi ritka eset. Persze nekik is megvannak az alapvetõ pitsahisztijük, meg egyéb nõi rigolyáik, csak kisebb mértékben jellemzõ.
Szerintem nem feltétlenül.Mint, ahogy vannak olyan homokosok, akik például odaáig vannak a nõkért és egyeseket példaképnek tekintenek.
Szerintem mind a féfi, mind a nõgyûlölõ a lelke mélyén rohadtul fél a másik nemtõl. Ezt onnan gondolom, hogy sokáig én meg férfi gyûlölõ voltam. Az igazi homokos szerintem nem nõgyülölõ, hanem érdektelen, maximum azt a dolgot gyûlöli, hogy a nõket kéne szeretnie.
Én több homoszexuális férfit ismerek, és egyik sem nõgyûlölõ. Nagyon jó fejek.
a fogalom is eléggé lazán használt, de többnyire a rossz tapasztalat. aztán hogy az a tapsztalat mennyire reprezentatív, valós vagy torzan érzékelt, vagy jogos, más kérdés. szerintem a nõgyûlölésnek nincs köze a szexuális vonzalomhoz. meg merem kockéztatni, a gyûlölködésünk leginkább általában csak saját ostobaságunk indikátora.

Mi az a LOL, lol? Mit fejeznek ki az emberek ezzel?

Legjobb válasz: A lol hangos röhögést, felnevetést jelent. Mindegy, hogy kisbetûs vagy nagybetûs, bár a nagybetûs hangsúlyosabb. Ezzel azt is elmondtam, hogy mit fejeznek ki ezzel :-)

A lol hangos röhögést, felnevetést jelent. Mindegy, hogy kisbetûs vagy nagybetûs, bár a nagybetûs hangsúlyosabb. Ezzel azt is elmondtam, hogy mit fejeznek ki ezzel :-)
Én úgy hallottam, hogy a "lot of laugh" rövidítése, ami meg sok röhögést jelent... nekem is úgy mondták.
Vagy Lot Of Laugh, vagy Laughing Out Loud - Az elsõ sok nevetést, a második hangos felnevetést jelent.
Igen, tényleg ezt jelenti, de csak úgy mondom, hogy az internet megjelenése elõtt azt jelentette, hogy "Lots of love":D

Mi az a Lol?

Legjobb válasz: a kérdés maga is lol kategória :-D egyébként: http://hu.wikipedia.org/wiki/LOL

a kérdés maga is lol kategória :-D egyébként: http://hu.wikipedia.org/wiki/LOL
A kérdező hozzászólása: Köszönet!


Azt hiszem egy kis charm volt :)
Lolának egy medálos karkötõje volt és arra kapott az anyjától egy újabbat.

Mit jelent LoLban az, h feed, feedelés?

A többi ilyen kifejezés is érdekelne.Köszönöm előre is.Most kezdtem a játékot.Ma kipróbáltam Xerathot és csináltam vele 12-1-1 et , ez jó? Amugy azaz death is a turret miatt volt.Ledobott a játék.lv13 nyertünk.

Legjobb válasz: Ok nélküli többszöri halál. Ha kell még segítség akkor küld el üzibe a lol-os neved és, hogy melyik szerveren vagy.

Ok nélküli többszöri halál. Ha kell még segítség akkor küld el üzibe a lol-os neved és, hogy melyik szerveren vagy.
" hogy kell ragozni te idióta véglény. :D" Te tényleg életképtelen vagy, nincs mit tenni. Képtelen vagy felfogni mit írnak ide és mit írsz te. Nem ragozását írtam a feed szónak, hanem a LOL-ban használatos kifejezéseit. De te annyira buta vagy, hogy képtelen vagy ezt felfogni. Pont ilyen hülyegyerekkel van tele a bronze.
Remélem az elsõ nem fog egy újabb ökörséget írni ide az adc-krõl
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek.És ezen ne veszzetek össze.Mind2 választ tökéletesen megértettem.Az ad carry meg ezek is nagyon érdekelnek.
Te meg kiba'zott hülye vagy, az se jobb. Ha dobálózol itt a menõ szótáras szövegeddel legalább tanuld meg, hogy kell ragozni te idióta véglény. :D
keress egy szótárt és meg mit jelent a feed szó, ebbõl következik a feeding, feeder, feed kifejezés. Másrészt hülyeséget írtál, értelmezni se tudod a válaszomat és fogalmad sincs arról hogy mit írtál. Bronze V-ös lehetsz, ne irkálj baromságokat.
Ráadásul értelmesebben. Mi az, hogy "táplálod" az enemy-t, inkább etetés, de így akkor már a csöcsére is vehetné, hogy tejet szopasson egy Master Yi-vel. Besza'ok. :D
Hülyeséget? Ugyan ezt írtam csak rövidebben xD
Elsõ jó nagy hülyeséget mondott, az angol feed szóból származik ami azt jelenti hogy táplálni. Ha sokszor meghalsz (pl. 1-10-es stat) akkor feedeled az enemyt, mert amikor meghalsz az ellenség pénzt kap, magyarul pénzel táplálod a haláloddal, tehát az enemy erõsebb lesz ezáltal. 12-1-es stadod tökéletes, nem is haltál meg sokszor, így az enemy kevés pénzhez jutott belõled. Te viszont 12-szer öltél, így rengeteg pénzhez jutottál, sok jó cuccot tudtál venni, így nagyobb damaget kiosztva, így segítve gyõzni a csapatot.
"Szótárt" Ilyen szó nincs öregem. És ez egyfajta ragozás, csak az a baj, hogy hibás. :D És még én nem értem mit beszélsz. Kiskorú takonypóc gyerek.

Mi az XD és a LOL? Valaki megírná nekem ezek jelentését?

Mindenkit?l ezt hallom, mindenhová ez van írva, de fogalmam sincs, hogy mit jelent.

Legjobb válasz: a smileyt ismered? :-) (fordítsd balra a fejed és kijön egy mosolygós fej) na az XD ugyan ez, south park szerû nevetõ figura leegyszerûsítve, összehúzott szemek és D a nevetõ száj LOL = laugh out loud (hangosan nevetek) ROFL = rolling on the floor vagy hasonló, azza a földön fetrengsz a nevetéstõl WTF (csodálkozás) = what the f..k OMG = szörnyülködés (oh my God = Istenem! vagy Te jó ég!!)

a smileyt ismered? :-) (fordítsd balra a fejed és kijön egy mosolygós fej) na az XD ugyan ez, south park szerû nevetõ figura leegyszerûsítve, összehúzott szemek és D a nevetõ száj LOL = laugh out loud (hangosan nevetek) ROFL = rolling on the floor vagy hasonló, azza a földön fetrengsz a nevetéstõl WTF (csodálkozás) = what the f..k OMG = szörnyülködés (oh my God = Istenem! vagy Te jó ég!!)
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mi az a lol, meg XD?

Legjobb válasz: a lol a Laugh out loud (hangosan kiröhögni) rövidítése, az xD az meg símán röhögés

a lol a Laugh out loud (hangosan kiröhögni) rövidítése, az xD az meg símán röhögés
ahogy az elõzõ mondta Lol nem tudod mi az az XD lol
LOL XD ez a kérdés már-már beteges :D az XD-t ha megfordítod egy csukott szemmel röhögõ fejet kapsz, a LOL meg ahogy az elsõ is írta az csak ahelyett van hogy ne azt írogasd , hogy pl: hááát én szétröhögöm a belemet ezen, hanem azt írd: LOL ez jó XD

Mi az a LOL szo? Mire irjak? , mia a magyar megfeleloje?

Legjobb válasz: Google.com és/vagy GYIK keresõ.

Google.com és/vagy GYIK keresõ.
Hangosan felnevetni. Laugh out loud

LoLban mik azok a Ward Skinek?

Legjobb válasz: Benne van a nevében nézz utána mik azok a wardok.

Benne van a nevében nézz utána mik azok a wardok.

Mi az a LoL? Minek a röviditése?

Egy csomószor látom hogy ezt irják a mondatok végére.

Legjobb válasz: laughing out loud vagy laugh out loud

laughing out loud vagy laugh out loud
magyarul: hangosan nevet
inkább 'kiröhög' eredetileg. fõképp az gáz, de vicces dolgokra használták eredetileg. ma már mindenre.
loughing out loudly---> hangosan nevetni
vagyis LAUGHING!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!