Találatok a következő kifejezésre: Mi az LH-teszt És hol (3 db)

Mi az Lh teszt, és hol lehet beszerezni? Hogyan és mikor kell használni?

Babát szeretnénk a párommal, december óta próbálkozunk, sajna sikertelenül. Azért érdekelne az Lh teszt. Válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Gyógyszertárakba vagy a DM- be /nekem a DM-es vált be. Le van írva a tájékoztatóba hogy kell használni, nagyon jó mert tudod hogy mikor van a peteérésed.

Gyógyszertárakba vagy a DM- be /nekem a DM-es vált be. Le van írva a tájékoztatóba hogy kell használni, nagyon jó mert tudod hogy mikor van a peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
A DM-es csak 5 db. és elég drága. Lehet rendelni neten kersztül is olcsóbban és többet. Én a babatervezõk otthona oldalról rendeltem, de vannak olyan gyógyászati boltok ahol személyesen is kapsz. Keress rá a google-n. A kora esti órákban kell használnim mert az LH hormon ilyenkor éri el a csúcsot. Tehát minden nap kb. 6-7 óra felé, azonos idõben. Vizeletbe mártod. Van benne használati utasítás is. Én a ciklusom 11-18 napjáig használtam. Így pontosan látod mikor van peteérés és ha még méred hozzá a reggeli hõdet is, akkor szinte eltéveszthetetlen. üdv és sok sikert
elõzõ vok.: 6-7 óra között az nem reggel, hanem este 6-7 óra!! (csak pontosítok)
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm:-)

Mi az az LH-teszt? És hol lehet venni?

Sok helyen olvastam, de én nem ismerem.

Legjobb válasz: Az LH-teszt az ovulációt mutatja ki, vagyis azt, hogy mikor kell együtt lenni a pároddal, ha babát szeretnétek. Ugyanúgy kapható a gyógyszertárban, mint a terhességi teszt. Más néven az LH-tesztet ovulációs tesztnek is hívják.

Az LH-teszt az ovulációt mutatja ki, vagyis azt, hogy mikor kell együtt lenni a pároddal, ha babát szeretnétek. Ugyanúgy kapható a gyógyszertárban, mint a terhességi teszt. Más néven az LH-tesztet ovulációs tesztnek is hívják.

Mi az az LH teszt? És mire való? És hol lehet beszerezni?

Köszönöm aki válaszol!

Legjobb válasz: Köszönöm.Keddre nem várom és azt írták hogy csináljak ilyen tesztet,de már vettem terhességi tesztet de még nem tudom meg csináljam-e.Annyit csalódtam már,minden hónapban!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Keddre nem várom és azt írták hogy csináljak ilyen tesztet, de már vettem terhességi tesztet de még nem tudom meg csináljam-e.Annyit csalódtam már, minden hónapban!
Az LH hormon nagyon hasnló a HCG terhes hormonhoz, ezért ÁLLÍTÓLAG még a terhes teszt elõtt megmutatja, hogy babás vagy-e. Ha ezt szeretnéd tudni, akkor reggelente pisilj rá több napon keresztül és ha erõsödik a csík, akkor valószínû, hogy van baba. A sima terhes tesztet legkorábban holnap reggel csináld, de még valószínû negatív lesz akkor is ha babás vagy, pozitívnak szerdán/csütörtökön illik lennie, de lehet, hogy csak háro-négy nap késésnél lesz pozitív (mint nálam, addig minden reggel negatív volt). Nyugi, bízz a sikerben, már csak néhány nap és kiderül, hogy jön-e a kis manó.
A kérdező hozzászólása: Köszi.A következõ kérdésem az lett volna hogy megcsináljam e ma a tesztet vagy csak reggel, de akkor mostmár csak reggel csinálom meg!!!Remélem azért már mutat valamit holnap!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!