Találatok a következő kifejezésre: Mi az IRC (4 db)

Mit lehetne tenni az IRC újjáélesztése szempontjából. Sokkal korrektebb volt mint a chat.hu és oda be is lehetett lépni egyszerűen, ráadásul nem volt teli idétlen kamaszokkal?

Szeretnénk én és még sokan mások, ha a régi biztonságos mely külföldön még nagy népszer?ségnek örvend szóval az IRC újra feltámadna ... Köszönöm válaszotok.

Legjobb válasz: az irc él, maximum rossz csatornákat (szervereket?) nézel. a freenodeon pl igen nagy az aktivitás, de az irc2.hu is elég népszerû.

az irc él, maximum rossz csatornákat (szervereket?) nézel. a freenodeon pl igen nagy az aktivitás, de az irc2.hu is elég népszerû.

Mi az az ident (IRC)?

Mi az az ident (IRC)?

Legjobb válasz: Ejj... http://www.google.com/search?q=irc+ident&hl=hu&lr=lang_hu

Mi az az IRC?

Legjobb válasz: Hasonló program, mint az MSN, csak nem lassul be, ha egyszerre akár 8 emberrel folytatsz beszélgetést közösbe. Ezenkívül kevésbé látványos (pl.smileyhasználatban) http://www.irc.hu/page1.html

Hasonló program, mint az MSN, csak nem lassul be, ha egyszerre akár 8 emberrel folytatsz beszélgetést közösbe. Ezenkívül kevésbé látványos (pl.smileyhasználatban) http://www.irc.hu/page1.html
A kérdező hozzászólása: köszi :) de nem tudom hogy kell bejelentkezni..nem nagyon értem
Be tudsz menni web felületrõl is. Most csak egy példát mutatok, de amúgy rengeteg weboldalon van ilyen IRC alapú chat: http://zarszo.try.hu/chat


A WRC vagy IRC rally-ban mi adja ki vezetés közben az a sípóló hangot?

Legjobb válasz: A WRC-kben a turbófeltöltõ tudott szépen sípolni, de amire te gondolsz, az inkább a váltó hangja, ami azért visít olyan magas hangon, mert egyenesfogazású.

A WRC-kben a turbófeltöltõ tudott szépen sípolni, de amire te gondolsz, az inkább a váltó hangja, ami azért visít olyan magas hangon, mert egyenesfogazású.
Ami szisszen egyet az a turbófeltöltõ, ami folyamatosan sípol az meg a váltó


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!