Találatok a következő kifejezésre: Mi az Honnan (860 db)

Win7-nél az eszközkezelőben egy driver hiányzik. De mi az, honnan tudom megállapítani, hogy fel is tegyem? Kép lent.

http://kepfeltoltes.hu/110127/570573888K_pkiv_g_s_www.kepfel..

Legjobb válasz: Jobbklikk rá és illesztõprogram frissítése. Ha nem megy, akkor tedd be a gépedhez kapott lemezt, általában van rajta diagnosztikai lemez, ami megnézi, mi zsír, mi nem zsír.

Jobbklikk rá és illesztõprogram frissítése. Ha nem megy, akkor tedd be a gépedhez kapott lemezt, általában van rajta diagnosztikai lemez, ami megnézi, mi zsír, mi nem zsír.
diagnosztikai program, nem lemez. Bocs.
Valszeg ez a chipkészleted lesz, az szokott így megjelenni. Leszeded a gyártó oldaláról, vagy felrakod a cd-rõl, amit kaptál az alaplaphoz.
A kérdező hozzászólása: Kösz!
A kérdező hozzászólása: CardReader volt a hiány. Azért feltettem a chipset-et és vga-t. Érdemes is volt, mert a vga driver telepítése után javult az élményindex...

Ezt a játékot, vagy nem tudom hogy mi az honnan tudom letölteni? Ez a videó: www.youtube.com/watch? V=5V5_qRfsKhA&feature=related

Azt hogy google a barátom azt ne er?ltessük, mert már kerestem, és csak videókat hoz be.

Legjobb válasz: Több esély lenne válaszra, ha rendesen belinkelnéd......

Több esély lenne válaszra, ha rendesen belinkelnéd......
Ez az. Meg se tudjuk nézni ember...
agoogleba ird be: mibõl készül a tejföl. Kidob egy csomó választ.
A kérdező hozzászólása: hát gondolom arra gondolt h miként lép reakcióba vagy mittoménxdxdd
A kérdező hozzászólása: ezt énis megtaláltam-.-xdd olyan kéne ami kitér azokra a kérdésekre amit leirtam((:
Nincs több!:p
Hogyan mûködik a tejföl?:oo
Szerintem írd meg, hogy hogy készül, hogy a bacik hogy erjesztik, milyen bacik vannak benne. Hogy végül mibõl áll, milyen fehérjék, zsírok, stb vannak benne. Aztán az emésztésrõl is írhatsz, hogy a zsírok hogyan alkotnak micellákat a bélben az epe hatására... Szerintem ezek a kémiai vonatkozásai...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm((:

Mi az átlag mellbőség 16 év körül? És honnan lehet tudni, hogy hányas melltartó kell?

Legjobb válasz: azt nem tudom mi az átlag, de most a második kérdésben mi a kérdés? elmész a boltba és felpróbálod, és amelyik jó, annyis kell. honnan máshonnan lehetne tudni??

azt nem tudom mi az átlag, de most a második kérdésben mi a kérdés? elmész a boltba és felpróbálod, és amelyik jó, annyis kell. honnan máshonnan lehetne tudni??
Én 16 vagyok és 70/B a méretem. De ismerek olyat akinek kisebb, de olyat is akinek nagyobb. Még nõni fog, változó mindenkinek.

Ha vibrátort rendelek a netről, annak a dobozára rá lesz írva, hogy mi az? Tehát ha kihozza a postás, akkor rögtön lehet látni, hogy honnan és mit rendeltem?

Legjobb válasz: attól függ, honnan rendeled. a komoly szexwebshopok diszkrét csomagban küldik. a vateráról vett már nem biztos...

attól függ, honnan rendeled. a komoly szexwebshopok diszkrét csomagban küldik. a vateráról vett már nem biztos...
én postás vagyok, egyszer megszakadt a csomagolás és egy szõrös bilincs volt benne :) idõs nénike vette át
vatera XD használt elemes vibri tölthetõ elemekkel akciosan :D
Nem, pedig nem ártana.
ha a doboz okéis , de a feladó sexshopmindenkiert KFT. na akkor feltünõ.
Ityöp válasza ) nem írják rá és kérd " a postán marad " módot de ne feledd megadni a posta címét. kiértesítenek, és ott miután kifizetted kiadják, de....ne ott próbáld ki !
Pontosan tudjuk mit rendeltél! ~egy postás~
A kérdező hozzászólása: nem az zavar, hogy a postás megtudja-e, hanem az, hogy a szüleim ne tudják meg
Sex-shop nincs a kornyeken?
A kérdező hozzászólása: ez a gond, hogy nincs, mindenképp rendelnem kell
Nem lesz rá írva, sõt még kitapintani sem lehet majd!
Erre nincs garancia. És arra se, hogy kihozzák idõpontra. Ha nem vagy otthon, akkor a szomszéddal próbálkoznak majd, És ha õ átveszi, akkor tudni fogja miért zárkózol be esténként!
Hat altalaban tudjak mi van benne mivel, gyors-posta szolgalat hozza ki de lehet, hogy szerencsed lesz, nem tudom. Miert nem keresel inkabb egy hus-ver "vibratort"?
minek vibrátor? itt vagyok én
A kérdező hozzászólása: és melyik az a hely, ahol idõpontra tudom rendelni?
gusztusos.. ha normális szexshopból rendeled akkor jelöletlen dobozban érkezik abban lesz benne maga a vibri a saját eredeti dobozában. minden értelmes webshop így csinálja nem csak a szexshop témakörben ügyködõk.
Rendelt olyan helyrõl ahol kiviszik pikkpakk pontra. Egyébként nem lesz ráírva.
Utazz el a baratnoidel egy kozeli nagyvarosba es ott vasarolsz magadnak, senki se fog semmirol tudni.

Honnan tudom hogy szerelmes vagyok? Amikor az a fiuval beszélek, találkozok stb. nagyot dobban a szivem. De igazából nem tudom mit érzek? Honnan tudom meg?

Legjobb válasz: Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D

Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D
Nekem a gyomromba is "repkednek" a pillangók olyankor. De egyébként azt kell érezned amit az elsõ válaszoló is írt.

Honnan tudom mi az azonosítóm?

OTP netbankba szeretnék bejelentkezni, de kell hozzá azonosító, a számlaszám és a kód, ebb?l az utóbbi 2 megvan, de nem tudom mi az azonosítóm. Megnéztem a szerz?dést de azon sincs rajta. Valami ötlet, hogy mi alapján tudnám megnézni, vagy kideríteni hogy mi az?

Legjobb válasz: Eddig honnan írtad be? Vagy ha teljesen új vagy, kellett, hogy kapj egy papírt ezekrõl. Ha sehogyse találod, csak a bankfiókban fogják megmondani. Hétfõn...

Eddig honnan írtad be? Vagy ha teljesen új vagy, kellett, hogy kapj egy papírt ezekrõl. Ha sehogyse találod, csak a bankfiókban fogják megmondani. Hétfõn...
Áhh.. nem, megpróbálhatod a telefonos ügyfélszolgálatot. Ott adataid ellenõrzése után meg fogják tudni mondani. Elsõ voltam.
Nem a számlaszerzõdésen, hanem az OTP-direkt szerzõdésen keresd, az oldal közepén lesz.

Honnan tudhatom meg, hogy nem csak barátként tekint rám? Mik azok a jelek? Honnan tudhatom meg, hogy nem csak játszik velem?

Komoly válaszokat. Köszönöm 19L

Legjobb válasz: kérdezz rá.. ez a legegyszerûbb..bátraké a szerencse :D

kérdezz rá.. ez a legegyszerûbb..bátraké a szerencse :D
példa? miket csinál? am pl, ha más lányokkal is ugyanazt csinálja, mint veled, akkor csak hülyít.
A kérdező hozzászólása: Például a karjával hozzám ér, vagy a combunk ér össze. Becézget, mindig odajön hozzám, mellém áll. És nem tudom olyan furin néz rám. Vagyis nekem ez a megérzésem. Mélyen a szembe néz, de nem több mint 5 ms-ig. Ilyenek....
5 ms? azta...5 ezredmásodpercig mélyen a szemedbe néz...hogy csinálja?

Az eperszedőnek mi az angol címe, és honnan tudom olcsón megrendelni Magyarországon belül?

Amennyiben nem túl 'véres' szeretném elolvasni, de közben angol vizsgára is készülnék.

Legjobb válasz: The strawberry picker az angol címe, és nem tudom honnan tudod angolul megvenni

The strawberry picker az angol címe, és nem tudom honnan tudod angolul megvenni

Lányok! Milyen érzés mikor elmentek? Honnan tudod, hogy Ez, az?

Legjobb válasz: Ez barom kérdés. Mér a fiúk honnan tudják?? Talán mert olyan jó érzés, h beleremegsz és nem bírsz magaddal??!

Ez barom kérdés. Mér a fiúk honnan tudják?? Talán mert olyan jó érzés, h beleremegsz és nem bírsz magaddal??!
ORgazmus után egy rövid ideig hiperérzékeny a csikló (ha klitoriális orgazmusról van szó), olyankor úgy érzed, hogy most egy kis ideig nem kívánsz további ingerlést, meg úgy benned van az az érzés, hogy most valaminek vége.
Az orgazmus szakaszosan jön és egyre erõsebb hullámokban aztán érzed a csúcsot.. másképp nem tudom neked elmondani.. a nõk is váladékoznak ilyenkor egyébként, csak nem olyan látványosan mint a férfiak.. az h remeg a lábad sex után az még nem orgazmus..
Elõzõnek igaza van.....ha nem tudod, h volt-e már orgazmusod, akkor még nem volt.....azt nem lehet összetéveszteni semmilyen más érzéssel.....ha végre összejön, tudni fogod......:) 20/L
Értem. :-) Nos, amíg nem vgy biztos benne, addig nem volt még orgazmusod, ezt szokták mondani. Az izomremegés nekem is megvan, meg sok minden más is, de amikor elélvezek, a hüvelyem ritmikusan összehúzódik. Ha már éreztél ilyet, akkor tudhatod, hogy ez az orgazmus. Ha nem vagy biztos benne, akkor valószínûleg még nem volt orgazmusod. Az ugyanis összetéveszthetetlen. Remélem, segíthettem. :-)
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok. :) Ugye rengeteg nõ nagyon nehezen tud eljutni a csúcsra. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mit éreztek közben. Mert nekem is sokszor remegett már a combom, olyan jó volt stb..., de nem vagyok benne biztos, hogy volt-e már orgazmusom vagy sem. Hogy az, amit szoktam érezni az Az-e?
Aki nézett már utána a nõi orgazmusnak a neten, az tudná, hogy a hüvely ritmikus összehúzódásáról van szó, ami jól érezhetõ. Kérdezõ ezt nyilván nem tudja. :-( Vagy még nem élvezett el a csaja sosem. :-P
Egyáltalán nem hülye kérdés, hiszen a fiúknál azért látható jele van (ondó). Egy nõnek egy aktus során lehet több orgazmusa is, de van, hogy hetekig semmi, attól még ugyanúgy élvezi az együttléteket. Az a baj, hogy sokan pornón nevelkednek, ami rohadtul nem a valóságot tükrözi, egy nagy becsapás az egész, ezért van ennyi nagyképû és nulla teljesítõképességû fiatal.
Egy kitörõ robbanást érzek, ami a fiúknak is szokott lenni.
Az elsõ válaszolónak igaza van... 23/N
Kikapcsol a világ és az lebeg elõttem, hogy OLYAN JÓÓÓÓÓ :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!