Találatok a következő kifejezésre: Mi az Holocaust Mi történt (1 db)

Mi az a Holocaust? Mi történt?

Kérlek, mondjátok el:) (S ne a guglira küldjetek, mert direk emberekt?l kérdezem, uis a személyes sz?r?kre is kíváncsi vagyok:)

Legjobb válasz: Húú, errõl jó hosszan lehetne írni, próbálom rövidre fogni. A holocaust szó szerint égõ áldozatot jelent. A történelembe arra használják ezt a megnevezést, amikor a második világháboró során a zsidókat és egyéb "nemkívánatos" embereket (pl. cigányokat, fogyatékosokat) semmisítettek meg szervezetten. Bár én hallottam olyat, hogy egyesek szerint ez nem is történt meg, de szerintem meg igen.

Húú, errõl jó hosszan lehetne írni, próbálom rövidre fogni. A holocaust szó szerint égõ áldozatot jelent. A történelembe arra használják ezt a megnevezést, amikor a második világháboró során a zsidókat és egyéb "nemkívánatos" embereket (pl. cigányokat, fogyatékosokat) semmisítettek meg szervezetten. Bár én hallottam olyat, hogy egyesek szerint ez nem is történt meg, de szerintem meg igen.
úgy birom hogy az ilyen kérdésekre mindig ilyen válaszok jönnek: -xy hülyeséget mond ne nézd meg azt a filmet ne olvad el azt a könyvet nem úgy volt. én jobban tudom mert én mást olvastam és nekem van igazam. -a túlélõk mind mást mondanak, tehát biztosan hazudnak. én (aki át sem éltem) jobban tudom, én mondok igazat! -én tizen-huszas éves fejjel, én jobban tudom! A sok hülye 70-80 éves mind hazudik! kedves 20:23-is jobban tudja hogy volt valójában hiszen akkor élt! Nem te voltál a könyvelõ?
fú az utolsó válaszoló...xD szerintem volt, de nem annyi embert öltek meg, ahányat a törikönyvek írnak...könyörgök:annyi embert ellátni, fuvarozni nem elhet!a németek háborúztak, és még ennyi emberrel kellett volna foglalkozni... szóval az egész rohadtul el van túlozva...és persze a gazdag zsidókat akkor is békénhagyták..csak a szerencsétlen prolis zsidókat csesztették...
Kár, hogy nem voltál ott:)
Ez is olyan, mint az a zsidó írónõ, aki nemrég bukott le. Neki volt valami olyan könyve, hogy kislányként menekült meg és végigvándorolt Európán. Csak éppen kiderül, hogy a környéken sem volt, szépen bevallota, hogy csak kitalálta. Persze errõl nem lehetett hallani sehol sem.
Felénk most volt egy ilyesmi kiállitás, ahol lehetett beszélgetni egy "túlélõvel"! Persze ment a mártirkodás meg a szokásos mesék! Egy szemfülesnek tünt fel, hogy ha a bácsi ott volt a koncentrációs táborban akkor hová tünt a tetoválás a karjáról!Persze elterelte a témát!:) ))
Ahogy látom itt is sok van, mert lepontozzák válaszokat. Ha érdekel a miért olvasd el a könyvet ami fentebb van.
Minden évbe millió forintos költségvetésü megemlékezések folynak.Az iskolákba megemlékeznek, és a gyerekek ebbe nõnek fel hogy szegény zsidóknak milyen rosz volt, kötelezik hogy nézzék azokat a filmeket amibe az ölik õket.Szerintem is sántit a dolog. Kérdés már csak az hogy ez miért jó a zsidóknak?
jaja. nem hoztak még a háború kitörése elött zsidó ellenes törvényket. a fénykép és filmfelvételek mind hamisítványok, csakúgy mint a fennmaradt tételes elszámolások a kiírtott zsidókról, a rengeted Zyklon–B csak víztisztításra meg a tifuszt terjesztõ tetvek elleni védekezésre szolgált, a megtalált tömegsírok csak a zsidó proganda díszletei, az SS vallomások mind hamisítványok és/vagy kényszer hatására készültek. A szövetséges csapatok meg tökre félreértették az egészet, mert az általuk talált táborok valójában a Német Anorexiások Szövetségének gyógytelepei voltak. Meg amúgy is zsidók üzemeltették õket. te komolyan ennyire hülye vagy?
A holocaust egy olyan dolog amivel egy szûk csoport sakkban tart egy világot a mai napig. Ha sokat jársz utána elég sok helyen felmerül ez hogy meg sem történt... Nézd meg a sorstalanságot és abban van egy elég ironikus jelent a végén amikor a srác hazatér: magyar kérdezi a srácot hogy látta-e a gázkamrákat és a hullákat stb... majd a srác azt mondja nem, õ nem látta konkrétan soha, de hallott róla.
Az életkor itt nem számít. Ha sok ember ugyanazt a történetet annyiféleképpen meséli el ahányan vannak, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy nem mondanak igazat. Azaz maximum egy mondhat igazat. Az pedig akár lehet az a zsidó néni is, aki azt állítja, hogy szó nem volt semmiféle elgázosításról. Ismertek olyan embert, akinek anyagi, vagy bármilyen haszna származott volna abból, hogy cáfolta a holokauszt mítosz hazugságait? Ha nem az igazság szeretete hajtja, akkor miért meg szembe bárki is egy olyan hatalmas erõvel, ami még törvényeket is hozat a hazugságai védelme érdekében? Ezen gondolkozzatok!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi az állítmány? Józsi, menj el az iskolába! Gondolom a "menj el" az állítmány. Csakhogy egyetlen nyelvtankönyv sem határolja körül ezt a fajta szerkezetet, amikor állítmányról beszél.

9

Hogyan öltöztek a középkori kereskedők?

Segítségre lenne szükségem, hogy hogyan öltözött egy kalmár mondjuk a XV. század környékén (vagy egyszerűen a középkorban). Ha valakinek van tudása, hogy akár miben különbözött, egy arab, magyar, orosz, vagy angol kereskedő, netán (esetleg képeket is tartalmazó) linke(ke)t tudna mutatni, nagyon megköszönném!

2

Már lehet tudni, hogy mikor fogják ujjáépíteni Salamon templomát Jeruzsálemben?

2

Mi volt az "agrárius-merkantil vita"?

1

Tudjuk, hogy az anyag molekulákból épűl fel a molekulák atomokból az atom az atommagból és a körülötte keringő elektronokból az atommag pedig a nukleonokból épül fel (neutron, proton) na és a nukleonok miből álnnak? Köszönöm.

5

Vajon mit jelenthet?

A bontott tégla históriáját tartsuk evidenciában.

1

Mi volt az amitől az ember lett az uralkodó faj a bolygón?

Mi indította el ezt a folyamatot? Szerencsénk volt amikor a majom felkapott egy botot, hadonászott vele és rájött hogy ez jó?

15

A reformkor kibontakozása és a polgárosodás főbb kérdéseit vki elmagyarázná?

Nagyon örülnék neki ha vki összegezné nekem legalább 1 A4 es lapra tudnék vmit írni, mert nem nagyon értem ezt témakőrt sajnos... Neten is találtam már sok kidolgozott tételt róla, de... Hát nem a legjobbak szerintem, vagy csak én nem értem :)

0

Szent Katalin kardjával mi történt Szent Johanna (Jeanne d’Arc) halála után? Most meg van még, vagy elveszett?

2

Mi az egyház véleménye a dinoszauruszokról?

Elismeri hogy léteztek? ha igen, isten miért teremtette meg őket és írtotta ki?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!