Találatok a következő kifejezésre: Mi az Hol lehet hozzájutni (3 db)

A kérdező hozzászólása: Bocs egészségpénztár kártya!
A "kaffetéria" része. Én a munkahelyemen kaptam, közszférában dolgozom.Ja! a kaffetéria az béren kivüli juttatás.
Egészségpénztárakban. Triviális válasz, de így van. Rengeteg szolgáltató van, lehet választani. Te is befizethetsz a számlára, de a munkáltató is támogathat. Így vagy úgy de adókedvezmény jár utána, tehát nagyon rosszul nem járhatsz vele. Elsõdlegesen egészségügyi szolgáltatásokat fizethetsz vele, úgymint gyógyszertár, magánorvos, gyógyfürdõ, wellnesz. De ha minden igaz, akkor táppénzkiegészítést is igényelhetsz a keret terhére. Annyi a lényeg, hogy korlátozott termékkörre, de adókedvezménnyel használhatod a pénzed.

Mi az ezüstvíz? Hol lehet hozzájutni? Használható-e pajzsmirigy túltengés ellen?

Legjobb válasz: www.ezustcsepp.hu Ezen az oldalon mindent megtalálsz róla.

http://www.ezustcsepp.hu Ezen az oldalon mindent megtalálsz róla.

Még korábban hallottam, hogy létezik olyan spray (? ), amit a bútorokra szoktak fújni, hogy a cica ne azt kapargassa. Mit tudtok errõl? Ha van, hol, mennyiért lehet hozzájutni?

Kaparófája,játéka természetesen lesz a cicának,a bútorokat viszont nem szeretnénk,ha nagyon megkapircolná.Ha minden jól megy,hamarosan örökbefogadunk egy kiscicát,ezért érdeklõdöm.Illetve nem tudom,esetleg ha mégis a bútor foglalkoztatná,rászólással le lehet-e szoktatni/tiltani róla,megtanulja,hogy nem szabad,vagy ez csak a kutyával mûködik?Nem tudom,õk mennyire taníthatóak,eddig csak kutyám volt.Nagyon köszönöm a válaszokat elõre is!

Legjobb válasz: Legyetek elõbb bizakodóak :D Ha van olyan hely,ahol kaparhatja magát,akkor általában máshova nem fog menni. Ha mégis,akkor simán lenevelhetõ róla.Legutolsó esetben pedig létezik egy bizonyos spray,aminek a szagát nem bírják a cicák,így valószínû nem mennének a közelébe. De ha szárított narancshéjat teszel azokra a helyekre,ahova nem kell hogy menjen,az is be szokott válni.

Legyetek elõbb bizakodóak :D Ha van olyan hely, ahol kaparhatja magát, akkor általában máshova nem fog menni. Ha mégis, akkor simán lenevelhetõ róla.Legutolsó esetben pedig létezik egy bizonyos spray, aminek a szagát nem bírják a cicák, így valószínû nem mennének a közelébe. De ha szárított narancshéjat teszel azokra a helyekre, ahova nem kell hogy menjen, az is be szokott válni.
Van ilyen spray de mindig fújogatni kell mert elmegy a szaga. Megint más hogy van cica aki használja a kaparófát, van akit nem hoz lázba. Nekem szerencsém van nagyon okos cicám van, elsõ naptól használja, 2 emeletes kaparófás, bebújós bútor, alszik, játszik, kapar rajta és befújtam már az elején macskamenta spray-vel aminek a macskák imádják a szagát :) Én nem érzek semmit. Amúgy enyém most kezdi így majdnem 4 hónaposan feszegetni a határait. Elkezdte a tapétát és az ágyat is karmolni, asztalra próbál felugrani, ilyenkor hangosan rákiáltok, vagy dobbantok vagy bármi ijesztõ és egyre kevésbé csinálja. Kábelekrõl elsõ 2 nap sikerült leszoktatni pedig kedvence volt rágcsálni, de mindig ráfújtam és abbahagyta :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat :) Megpróbálom akkor eleinte én is elijeszteni" a bútoroktól, hátha nem kell fújkálni.Meg persze bizakodunk, hogy beéri a kaparófával:) Aztán ha mégsem, jöhet a menta a fára, a naracs pedig a bútorra...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!