Találatok a következő kifejezésre: Mi az Hol lehet (642 db)

Ettél már sushi? Finom volt? Mi az? Hol lehet olyat kapni?

Bocsi, nem vagyok benne biztos, h így kell leírni. A "szusi"-ra gondoltam:)

Legjobb válasz: én Miskolcon ettem(a Tokyo étteremben lehet kapni) akkor tudtam meg,h a sushi nem feltétlenül nyers hal!! kívül(az a sötét rész) alga van,benne vmi isteni finom rizs és annak a közepén lehet a hal v vmi más Én lazacosat és uborkásat ettem. A nyers hal tényleg nem jött be,de az ubis nagyon ízlett :)

én Miskolcon ettem(a Tokyo étteremben lehet kapni) akkor tudtam meg, h a sushi nem feltétlenül nyers hal!! kívül(az a sötét rész) alga van, benne vmi isteni finom rizs és annak a közepén lehet a hal v vmi más Én lazacosat és uborkásat ettem. A nyers hal tényleg nem jött be, de az ubis nagyon ízlett :)
szerintem naoon finom :) egy conon kóstoltam^^
Imádom.nagyon finom :)
én ettem, és remek volt :) otthon is könnyen elkészíthetõ pl: raksz bele párolt répát, uborkát, lazacot és szójaszószba kicsit belemártogatod akkor nagyon finooom =) egyszer kóstold meg, ha ínyenc vagy akkor ízleni fog ;) 16/L
rákos, tonhalas, lazacos, polipos, uborkás, bármi jöhet. :D
Ettem többször. Nem ízlett. Japán étel, falatok rizzsel, hallal, rákkal, zöldséggel algába csomagolva. Sushibárban.
én ettem lazacosat az arénában.ott van egy sushi bar. nem rossz de nem is olyan jó.:S
Még nem ettem, mert számomra nem bizalom gerjesztõ nyers halat enni, bármilyen szép köntösben tálalják is. Viszont állati jól néz ki, esztétikailag csillagos 5-ös. Úgy tudom, az ára is borsos, mivel nagyon spéci halacska kell hozzá. Képek: http://images.google.hu/images?q=sushi&oe=utf-8&rls=org.mozi..
Meztelen lányokról max leenném
Nagyon szeretem! Lehet, hogy rendelek is vacsira a Wasabiból:) Egyébként az elsõ kóstolás után azt mondtam, hogy fúj ebbõl többet nem kérek. De azóta jópárszor ettem, és rá lehet kapni az ízére:)
Nem feltétlenül kell halnak lennie benne. Én pl. a vegasushit imádom. :D
A kérdező hozzászólása: sushiT
Én már ettem. Az ország keleti oldalán, Tirpákiában. És nagyon gut volt. 1 dologra kell vigyázni. Könnyen rá lehet cuppani! Bár ezzel csak a testednek teszel jót. Kortól függetlenül, mindenkinek ajánlom!

Jancsiszeg / Milton-kapocs. Barkácsboltban néztek rám furán, hogy mi az? Hol lehet még kapni szerintetek?

Legjobb válasz: Jancsiszeget vasboltban, milton kapcsot papír írószerben.

Jancsiszeget vasboltban, milton kapcsot papír írószerben.
A jancsiszeg az, amit a cipészek is használnak bakancsoknál, egy olyan szög, aminek a feje domború, ha ledobod, hegyével fölfelé áll. A miltonkapocs szintén domború fejû, de nem szög, hanem két oldalra széthajtható kapocs. Ha a barkácsboltban is így kérted, hogy "Jancsiszeg / Milton-kapocs", azért néztek rád furán, mert ott valóban lennie kellene jancsiszegnek (a tényleges szögnek), d azt nem hívják milton kapocsnak. Igaz, a milton kapcsot sokan nevezik jancsiszegnek.
Bõrõs boltban is lehet, ahol cipõ javitáshoz vannak dolgook
A kérdező hozzászólása: köszi, ez a kettõ dolog ugyanaz, papírboltban megnézem még
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én Milton - kapcsot Tescoban vettem egy dobozzal.Úgy emlékszem két méretben volt.


Hol lehet megnézni hogy egy fotball meccsen kik fognak játszani, kik a sérültek és mi lesz a kezdőcsapat? Ugyanez a tenisznél hogy sérült e valaki pl azt hol lehet megnézni?

Legjobb válasz: A kezdõcsapatot általában csak a kezdés elõtt 1-1,5 órával tudod megnézni. A sérülteket az adott csapat honlapján érdemes megnézni.

A kezdõcsapatot általában csak a kezdés elõtt 1-1, 5 órával tudod megnézni. A sérülteket az adott csapat honlapján érdemes megnézni.

Mikor es hol lehet jelentkezni az x-factorba?

mondja meg valaki es magyar zsurik lesznek vagy azok az angolok?

Legjobb válasz: biztos hogy magyar zsûri, válogatós reklám meg tuti lesz a TV-be, hogy hol lesz

biztos hogy magyar zsûri, válogatós reklám meg tuti lesz a TV-be, hogy hol lesz
Miért? Jelentkezni fogsz?

Hallottatok az altató mackóról? Mi ez? Tv-ben hallottam de már csak a végére értem oda. MI ez? Hol lehet kapni? Ez vmi csodafegyver altatásra?

Legjobb válasz: nekünk van..már amit a brendonban lehet kapni...de nem ér semmit se...és nem kevésbe kerül,pedig mi is vártuk,h majd az ifiur könnyebben elalszik...

nekünk van..már amit a brendonban lehet kapni...de nem ér semmit se...és nem kevésbe kerül, pedig mi is vártuk, h majd az ifiur könnyebben elalszik...
Szerintem erre gondolsz. http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=20.. Én nem hiszem, hogy csodafegyver, biztos ez is olyan, hogy valakinek bejön, valakinek nem. Nekünk nincs, így konkrét véleményt nem mondhatok.
A kérdező hozzászólása: Köszi. igen erre gondoltam!
elsõ vagyok, igen ez van nekünk...de csak a helyett foglalja...ne adj ki érte pénzt...
A kérdező hozzászólása: Akkor ez egy újabb PR trükk hogy elkeljen a raktáron maradt több ezer mackó figura! :-( Kár, pedig reménykedtem h nem kell órákat tutujgatni a picúrt. :) )) Marad akkor PAPAmaci :) )))))
Itt találsz szarvast, illetve a héten mintha bölényrõl is hallottam volna: [link]

Van egy simsonom és nem lehet húzni gázt be van ragadva azt hol lehet megnézni vagy mit kell csinálni hogy müködjön?

Legjobb válasz: Lehet, hogy annyi a kenõanyag (zsír/olaj) a gázbowdenben, hogy már nem mozdul meg tõle. Vagy akár az is elõfordulhat, hogy a markolatnál ugrott szét valami.

Lehet, hogy annyi a kenõanyag (zsír/olaj) a gázbowdenben, hogy már nem mozdul meg tõle. Vagy akár az is elõfordulhat, hogy a markolatnál ugrott szét valami.
A markolat alatt van egy kis biztosíték ha az nagyon meg van húzva akkor beszorul, de ha túl laza akkor meg kiakadhat és leesik azon állíts (ha kell) ill, a Karburátor-t pucold ki Brigéciolal. Akkor sem jó, a Bovden lehet a hibás, lehet valahol kiszálkásodott és megszorult a bovden.

Homeopátiával porallergiát gyógyítani lehet-e? Hol kapni és mi az amivel lehet?

Legjobb válasz: Gyógyítani nem lehet, csak tünetmentessé tenni. Próbáld meg az AMBROSIA ARTEMISIAEFOLIA golyócskákat. Unokámnak néhány nap után megszûntek a tünetei.

Gyógyítani nem lehet, csak tünetmentessé tenni. Próbáld meg az AMBROSIA ARTEMISIAEFOLIA golyócskákat. Unokámnak néhány nap után megszûntek a tünetei.
Nem lehet gyógyítani vele. Soha semmilyen tanulmány , kutatás nem igazolta homeopátia hatásosságát.
A Baoberry rendbe teszi az immunrendszert, húgomnak 1.5 hét múlva elmúlt az allergiája.

Fiúk és lányok mit gondoltok, hol lehet értelmes fiúval találkozni, azt tudom már hogy nem a discokban. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nézd én már egy éve egyedül vagyok. Ismerkedni vagy diszkóban, vagy társkeresõn lehet. Az más kérdés, hogy ezek milyen minõségben mennek... Mert az fix, hogy egyetemen, utcán, könyvtárban soha az életben nem fogsz egyetlen srácot sem találni. Nem jönnek oda, nem hívnak el randira, csak akkor, ha tálcán kínálod fel magad. Értsd ez alatt, hogy táncolsz vele, te mész oda, jó mélyen belenézel a szemébe, hogy észrevegyen, vagy írsz neki egy emailt, hogy szeretnéd megismerni. De maguktól aztán semmit... Baráti társaságban azért nem találsz párra, mert nem akarnak feszültséget, vagy közbelép a haver, más esetben meg csak félnek a visszautasítástól. Az egész egy óriási zsákutca, amibõl én már nem is akarok kikerülni. Elfogadtam, hogy így van. Pl ma is olyan aranyos volt egy fiú, végig bámult a buszon, de asszed megszólított, vagy valami? Pedig nem küldtem volna el...

Nézd én már egy éve egyedül vagyok. Ismerkedni vagy diszkóban, vagy társkeresõn lehet. Az más kérdés, hogy ezek milyen minõségben mennek... Mert az fix, hogy egyetemen, utcán, könyvtárban soha az életben nem fogsz egyetlen srácot sem találni. Nem jönnek oda, nem hívnak el randira, csak akkor, ha tálcán kínálod fel magad. Értsd ez alatt, hogy táncolsz vele, te mész oda, jó mélyen belenézel a szemébe, hogy észrevegyen, vagy írsz neki egy emailt, hogy szeretnéd megismerni. De maguktól aztán semmit... Baráti társaságban azért nem találsz párra, mert nem akarnak feszültséget, vagy közbelép a haver, más esetben meg csak félnek a visszautasítástól. Az egész egy óriási zsákutca, amibõl én már nem is akarok kikerülni. Elfogadtam, hogy így van. Pl ma is olyan aranyos volt egy fiú, végig bámult a buszon, de asszed megszólított, vagy valami? Pedig nem küldtem volna el...
egy lány is uu leszólíthat 1 srácot...nincs azzal semmi...nem kell a lánynak arra várni h mikor szólít már le.
hol laksz ?
Köszi... :D
Sok sikert!:D
Például nem r*banc és nem hisztizik. Nem divatp*csa. Okos, épeszû. Például :)
Normális? Mi az, hogy normális? Nagyon tág fogalom. Én pl. már egy olyan nõvel is beérném, aki picivel szebb az ördögnél, csak legyen valami, mert megõrülök. De ez már tényleg off.:)
Sajnos nem, és nem is bírnám ki nélküle. Nem akarom részletezni az okokat mert nagyon off topic lenne, és nem hiszem hogy bárki kíváncsi rá, meg az önsajnálkozásomra, de nekem nem adatik meg hogy szórakozzak, vagy lányok között tobzódhassak. Nagyon-nagyon szûk réteg jön be. (nem, nem emo-sokra és hasonló agyamentekre gondoltam, hanem normális lányokra, csak belõlük kevés van)
17 évesen már az igazit keresed? Inkább lazulj egy kicsit, add lejjebb az igényeid, és szórakozz. Az igazit ráérsz megtalálni vagy 10 év múlva.
mûszaki üzletek :D én is normális vagyok, és aki tényleg normális, az otthon van, és csinál valami értelmeset.
Eszembe jutott még valami - saját körben mozgás. Ha nincs olyan hobbid, akkor itt az ideje belevágni egybe, amire régóta vágytál. Nekem ez pl. a siklóernyõzés vagy az íjászat (hogy késõbb lovasíjászkodhassak). Vagy kutyasuli, kutyás rendezvények. Stb. Vagy hastánc - bemutatókon tuti tudsz ismerkedni fellépés után. Szóval ki is mozdulhatsz, csak éld az életed, csináld, amit szeretsz, és tartsd nyitva a szemed. Találd meg a saját utad, közben majd jön a szerencse. :) (Én ajánlottam a netes társkeresést.)
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötleteket, van már egy ilyesmi elképzelésem, csak sokszor kevés az idõm például nemsokára ismét suli +dolgozok is, így nehézkesebb egy hobbi beiktatása.
Norb66: "nem hisztizik" Nekrofil vagy? Mert ha nem, akkor ilyet nehéz lesz találni. :)
A kérdező hozzászólása: Norb66--Kivételes vagy, mert ilyen fiatalon komoly kapcsolatot keresel.Nem mindenki azt csinálja és úgy gondolkodik mint a vele egy korban lévõk, például én sem.Ugyanúgy, mint neked lányt, nekem fiút nehéz olyat találni.Sajnos ez van.
Nem tudom, de engem is érdekelne a válasz:) Bármerre járok, kevés normális sráccal találkozok, akikkel meg lenne az összhang. Igen, 18 vagyok, nem kell még az igazit keresnem, de egy olyan fiút találni csak nem bûn, aki megbecsül, és nem vág át mint szart a palánkon, nem? És hová megy a világ? Nem tudom, nõként adni kell a jeleket, de szerintem a férfinek illendõ kezdeményeznie. Az a bizonyos "vadász ösztön" már nincs meg?
Udvarlásra ne várj, mert nem fog udvarolni senki, ez már nem így megy, a nõ nem felsõbbrendû, hogy körberajongják, neked is tenni kell ha pasit akarsz, nem várhatod a sült galambot.
Régen sem azért udvaroltak a nõnek mert az felsõbbrendû volt. Nagyon el vagy tévedve... Önszántukból udvaroltak, mert szerették volna hogy a nõ az övék legyen. A mostani pasik meg csak siránkoznak, hogy így nincs barátnõm, meg úgy nincs, no meg olyanokat írnak mint te kedves utolsó. Igen, a szerepek felcserélõdtek, ezért tartunk ott, ahol.
De ugyanakkor az is igaz, hogy nekem nem is olyan "nõk" kellenek mint amilyen nekik van. Szóval féltékeny nem vagyok egy kicsit se, de igazságtalan :)
Meglehet :) De nem vagyok se kocka, se izomagyú, se hülye (legalábbis rossz értelemben ^^) se homokos. De az igaz hogy nem adnám oda magam akárkinek, már én is beálltam az igazit keresõk közé :)
Norb66-ha nekik van nõjük, neked nincs, akkor talán mégsem olyan selejtek, és benned van a hiba.:)
hát az értelmesebbek otthon maradtak és sajnos a mai technikáknak köszönhetõen elkockultak :D na jó nem, biztos akad még pár normális vhol. de hol??? :D
A kérdező hozzászólása: A fõvárosban.
koncerteken :P már ott azzal aki nem részeg XD egyébként meg járj klubbokba, ha sulis vagy iskolai összejövetelekre, vagy kérj meg néhány ismerõsödet, hogy hozzanak össze a haverjaikkal :D esetleg neten is keresgélhetsz 15/L
ha mutatsz képet lehet hogy normális csávó vagyok:ÐÐÐÐÐ gyere ki 15kerbeee
Lassan már beszorul minden "értelmes" ember a net mögé.... Egyre kevesebbel lehet az utcán vagy szórakozóhelyeken összefutni.... A másik meg, hogy akár egy kajáldába is a legtöbben a barátnõikkel mennek el, vagy a srácok a haverjaikkal...és odamenni egy társasághoz mindig nehezebb, mintha egyedül lenne az illetõ!
Vagy vársz, mert nagy szerencse kell, hogy egy ilyen pasi megtaláljon, az én barátnõm ezért szerencsés:) Vagy pasizol és keresel egyet. 20f
A kérdező hozzászólása: Igazad van, mert, ha esetleg eljutok valamelyik szórakozó helyre, akkor is az jön le nekem, hogy mindegyik fiú csak azt akarja.Nem állítom, hogy csak olyanok járnak discózni, de én sajnos csak ilyen fiúkkal találkoztam. Udvarolni ma már azt gondolják nekünk lányoknak kell, nincs már az mint régen pár éve akkor én még tapasztaltam, hogy meghívnak egy italra és beszélgetni szeretnének vagy csak nyomulás nélkül táncolni. Nagyon rossz felé tart a világ ebbõl a szempontból is.-:)
Akárhol (a diszkón kívül persze), csak meg kell látni õket. Aki normálisan öltözködik (nem trikó -20 fokban pl.), az vagy normálisan viselkedik és nem rajoskodik vagy játssza az eszét lehet hogy normális és megér egy "közelebbrõl" megnézést. :) Ja és a csaja is sok mindent elárul róla. Akinek p*csa "kinézetû" barátnõje van, arra nem kell irigynek lenni :) 17/F
Igen, akkor a következõ években az lesz a trend, hogy az egyedülálló lányok (akik komoly kapcsolatot szeretnének egy normális férfival)sorra szólongatják le a számukra szimpatikus fiúkat az utcán, bevásárlóközpontban, suliban. Gyönyörû kilátások, mert ha mi nem lépünk semmit, örökre vénlányok maradunk. Akkor most kinek is kell kapcsolat? Mert azoknak a fiúknak, akik ülnek a babérjaikon, gyanítom nem. De azt elvárják, hogy egy lány odalépjen eléjük és ismerkedést kezdeményezzen... Ezt nem sértésnek, vagy nemek közötti forradalomkirobbantó gondolatnak szánom, csak van bennem egyfajta elkeseredettség, hogy ebben a világban senkinek nincs szüksége a szerelemre.
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is ezt érzem és elkeseredett vagyok evvel kapcsolatban, mert szeretnék majd normális összetartó családot, de nehéz dolgom lesz! Nem gondoltam volna régebben, hogy ilyen nehéz dolog egy normális férjjelöltet találni!
Én sem. Viszont huszonévesen már igencsak szeretnék én is tartós kapcsolatot kialakítani, amire lehet alapozni késõbbi családalapítás tekintetében. De sehogysem megy. Pedig mindent kipróbáltam már, egytemen, szórakozóhelyen, munkahelyen, még társkeresõn is. Mégis mind kudarcra van ítélve más és más okból. Úgy érzem, hogy az egésznek semmi értelme. Várni nem szabad a sültgalambot, de elémenni sem lehet teljes gõzzel. Nem értem hol a hiba.
Net. Nekem csak ott sikerült. Máshol nem aggatják magukra, hogy kik õk, milyen az életük, de ott igen, ott tudsz válogatni, és téged is megtalálnak a hozzád hasonló gondolkodásúak. Csak egy baj van vele, hogy sokszor azért kell lemondanod normális férfiakról, mert túl nagy a távolság. Én online társkeresõkön sok olyan értékes emberrel találkoztam, hogy alig hittem a szerencsémnek - sõt, az egyiknél (én hülye) feladtam a dolgot, mert biztos voltam benne, hogy elõbb-utóbb kifognak rajtam a riválisok, egyszerûen nem bírtam volna felvenni a lépést velük, így inkább önként átadtam a terepet, mélyen megbántva a fiút, aki nem is értette, mi történt - pedig nekem adta az esélyt a kapcsolatra, más az idõ alatt a közelébe sem járt ennek a lehetõségnek :( "... minden nõnél van jobb nõ, minden bajnok legyõzhetõ..."
Azok a pasik akik elvárják hogy a lány udvaroljon nekik azokat le kell szarni. Kevés "lovag" akar ma már, de megéri rájuk várni. Én közéjük tartozom, én még én udvarolok egy lánynak és szólítom le, de szerencsére nem vagyok egyedül. Akinél ez fordítva mûködik az selejt, egoista kis nyomorult p*cs. És természetes mivel az élet igazságtalan nekik vannak csajaik, és én vagyok 2 durva pofára esés után is egyedül hosszú ideje.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, majd csak lesz valami pozitív változás:-)nem görcsölök rajta tovább, ti se tegyétek!
Nem cserélõdtek fel a szerepek, csak a csajoknak nem tetszik, hogy nekik is tenni kell valamit a kapcsolatért, nem csak ülni a seggükön és elvárni, hogy a herceg megérkezzen a fehér lovon, ha meg eljön, akkor meg nem elég érdekes, gazdag stb. Ti akartatok egyenjogúságot, hát most megkaptátok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!