Találatok a következő kifejezésre: Mi az Ftp (28 db)

Mi az FTP, FTP-kliens?

Legjobb válasz: http://ftp.lap.hu/

google-be beírod, nemis értem most ezt miért kellett ide írni...

Mi az FTP?

Nagyon érdekelne hogy mi az FTP ?

Legjobb válasz: fájlküldözgetésre kitalált protokoll. osztán a google nevû izét ismered-e?

fájlküldözgetésre kitalált protokoll. osztán a google nevû izét ismered-e?
10 mp alatt megtalálható róla minden információ. http://hu.wikipedia.org/wiki/File_Transfer_Protocol
Az ftp fájl letöltésre, feltöltésre kitalált protokol. Pl Total commander segítségével tudsz csatlakozni ftp szerverre, de akár a böngészõbõl is lehet, csak az "nem az igazi".
fingom sincs

Mit jelent az FTP-n keresztüli letöltés?

Vagyis valami ilyesmi.

Legjobb válasz: a létezõ legegyszerûbb letöltés. van amit csak egy FTP-t kezelni tudó programmal lehet letölteni (pl total commander) de nagy általánosságban az is ftp-s letöltés amikor vmire rákattintasz h letöltés és megjelenik a pop-up ablak, hogy hova szeretnéd letölteni.

a létezõ legegyszerûbb letöltés. van amit csak egy FTP-t kezelni tudó programmal lehet letölteni (pl total commander) de nagy általánosságban az is ftp-s letöltés amikor vmire rákattintasz h letöltés és megjelenik a pop-up ablak, hogy hova szeretnéd letölteni.


Mi a különbség a nem törvényes torrentezés és az ftp letöltés jogi megítélése között?

Legjobb válasz: az, hogy a torrentet nem igazán lehet támadni, mert a tracker internetoldalán csak pár kilobyte-os fájlok vannak, tehát az oldal nem tartalmaz illegális adatot, így jogilag támadhatatlan. Az FTP esetében a szerver üzemeltetõ követ el bûncselekményt a közzététel által. Magyarán a feltöltés a büntetendõ. Gyakorlatilag meg úgy megy, hogy a rendõr is ember és õ is örül annak, ha egy nehéz nap után hazamehet és letölthet valami filmet kikapcsolódás gyanánt :D Tehát olyan törvény ez amit soha nem fognak komolyan venni.

az, hogy a torrentet nem igazán lehet támadni, mert a tracker internetoldalán csak pár kilobyte-os fájlok vannak, tehát az oldal nem tartalmaz illegális adatot, így jogilag támadhatatlan. Az FTP esetében a szerver üzemeltetõ követ el bûncselekményt a közzététel által. Magyarán a feltöltés a büntetendõ. Gyakorlatilag meg úgy megy, hogy a rendõr is ember és õ is örül annak, ha egy nehéz nap után hazamehet és letölthet valami filmet kikapcsolódás gyanánt :D Tehát olyan törvény ez amit soha nem fognak komolyan venni.

Mi lehet a hiba az FTP-re való feltöltésben?

Feltöltöttem az oldalt és nem enged bejelentkezni, pedig felírja adatbázisba az adatokat, de nem mûködik a bejelentkezés, a regisztráció viszont igen. Az oldal feltöltése elõtt viszont minden jól mûködött.

Legjobb válasz: A hiba okát csak te fogod tudni megtalálni, tekintve h nekünk lövésünk sincs arról, hogy mit, hova töltöttél és hogy milyen bejelentkezésbõl meg regisztrációról beszélsz.

A hiba okát csak te fogod tudni megtalálni, tekintve h nekünk lövésünk sincs arról, hogy mit, hova töltöttél és hogy milyen bejelentkezésbõl meg regisztrációról beszélsz.

Az FTP-ben mit kell beírni címnek annak az oldalnak, amit menüpontnak akarok?

Nem tudom mit kell a menüpont címének beírni.

Legjobb válasz: Kérlek fogalmazd át, így nem tudjuk mi a kérdés!

Kérlek fogalmazd át, így nem tudjuk mi a kérdés!
pl. van egy oldalad http://www.blablabla.atw.hu csinálni új menüpont melynek név lenni: pl.: asd.html akkor beír cím: http://www.blablabla.atw.hu/asd.html
A kérdező hozzászólása: hogy csináljak a weboldalamnak új menüpontot HTML-ben?
De ennek mi köze az FTP-hez? Szerintem súlyos fogalmi zavarokkal küszködsz.
A kérdező hozzászólása: Nem az FTP-nek van köze a HTML-lel szerkeszthetõ oldalnak.
Húú basszki, te még közel sem jársz a HTML fogalmához, szerintem inkább kicsit még nézz utána.. Mlap os oldalakon vagye? VAgy rendes HTML oldalt készítesz

Regisztráltam egy tárhelyet magamnak és fel töltöttem rá ftp-vel az e107-et, de valami index.html-t kér. Mi az az index.html és mit kéne csinálnom?

Legjobb válasz: Az index.html egy indító honlap. Az e107-nél ez valószinûleg index.php lesz, ezért át kell állítani a tárhely konfigurálásánál a kezdõlapot index.php-re. Viszont az e107-et gyanítom telepíteni kell, mint pl a phpbb fórumot is.

Az index.html egy indító honlap. Az e107-nél ez valószinûleg index.php lesz, ezért át kell állítani a tárhely konfigurálásánál a kezdõlapot index.php-re. Viszont az e107-et gyanítom telepíteni kell, mint pl a phpbb fórumot is.
A kérdező hozzászólása: Hát ez nekem akkor nagyon bonyolult inkább leszedem ftp-rõl az e107-et. Tudnál ajánlani valami egyszerû oldal készítõt?
egy kicsit régi kérdés/válasz, de a CMS-eknél nincs egyszerûbb oldal készítõ (e107, joomla, php-fusion) Ha ennél is egyszerûbb megoldást akarsz, akkor vannak a [email protected] online weblapkészítõk (mindenkilapja.hu, gportal.hu.. - ezeket nem ajánlom) Tanulj egy keveset és már a cms-ekkel elboldogulsz
sztem érdemes lehet vagy megkérni egy weblapkészítõt, hogy segítsen, vagy pedig az e107 fórum oldalát sokat tanulmányozni :)

Mik azok az RPG meg FTP játékok? Meg vannak még de nem ismerem nem rég hallottam róluk meg itt is olvastam de nem értek hozzájuk.

tudok még valami MMORPG vagy mi meg tudom hogy több van de nem ismerem ?ket meg azt se tudom mik ezek! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: hát én az FSP-t tudom, first shooter person. Az olyan, hogy te vagy 1 "szereplõvel", az õ szemszögébõl látod az eseményeket. Az akció játékok ilyenek.

hát én az FSP-t tudom, first shooter person. Az olyan, hogy te vagy 1 "szereplõvel", az õ szemszögébõl látod az eseményeket. Az akció játékok ilyenek.
De vajon akkor milyen kategóriába tartozik az Oblivion? Mivel ugye ez egy belsõ nézetbõl is játszható kalandjáték... :-o
A kérdező hozzászólása: aha értem kössz a választ de várok még ha van!!!
törpés játék minden stratégiai... mivel miniatûr emberkékkel vagy :D ez egyértelmû :D:D :P jó én azért hívom így mert nem a kedvenceim XD
A GTA enm FPS, hanem TPS, azaz third-person shooter. Ezeknél nem belsõ nézet van, hanem hátulról látod az embert vagy akármit, amit irányítassz. Az RTS real-time strategy-t (valós idejû stratégia) jelent, ilyen pl. a Warcraft 1-3, az Age of Empires sorozat, a Command & conquer sorozat (kiv. a Renegade, az FPS). A TBS Turn-based strategy a körökre osztott stratégia, mint pl a Heroes sorozat. Sok játék van, ami nem sorolható be egy-egy típusba, mert több stílus keveréke.
A kérdező hozzászólása: kössz a válaszokat én is valahogy így képzeltem el a jelentésüket de nem tudtam pontosan talán csak az MMORPG-t tudtam a többit nem amugy birjátok a nevüket is leirni a játékoknak hogy pl a FPS az a GTA félék!
miért törpés? ilyet sem hallottam még:D
nah akkor én az RPG-t hívom "törpés játéknak" :D
FPS = first person shooter, azaz belsõ nézetû lövöldözõs játék. Ebbõl már egyértelmû melyek ezek. Ahol mászkálsz mint pók a falon és a puska csövét látod csak "magadból" és szétlõsz mindent ami mozog... meg azt is ami nem. RPG = role-playing game, ez a szerepjáték. Ennek már értelme is van, lehet fejlõdni, harcolni, képességeket összeszedni, fejleszteni, történet is van amiben te játszod a fõszereplõt meg sok minden más. Angol tudás sem árt hozzá, különben a lényegrõl marad le az ember, ami a történet. MMORPG = ez az online RPG, amiben sok más játékossal együtt járhatjátok be a virtuális világot, fejlõdhettek... meg minden nyavalya.
A kérdező hozzászólása: juj azt nem szeretem! de ha van ilyen akkor RPG § FPS!
Hibaüzenet?
A kérdező hozzászólása: /etc/init.d/proftpd start [....] Starting ftp server: proftpdfemark proftpd[6838]: warning: unknown/unsupported LANG environment variable 'hu_HU.UTF-8', ignoring femark proftpd[6838]: mod_tls_memcache/0.1: notice: unable to register 'memcache' SSL session cache: Memcache support not enabled femark proftpd[6838]: Fatal: LoadModule: error loading module 'mod_sql_mysql.c': Operation not permitted on line 123 of '/etc/proftpd/proftpd.conf' failed!
ide: femark proftpd[6838]: mod_tls_memcache/0.1: notice: unable to register 'memcache' SSL session cache: Memcache support not enabled ehhez ez kell:http://www.proftpd.org/docs/howto/Memcache.html plussz ezt kellene megnézni, hogy mi van ebben a sorban: femark proftpd[6838]: Fatal: LoadModule: error loading module 'mod_sql_mysql.c': Operation not permitted on line 123 of '/etc/proftpd/proftpd.conf' failed!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!