Találatok a következő kifejezésre: Mi az Fizikai memória (4 db)

Miért írja ki azt a gép, hogy "fizikai memória listázása"? és mit jelent, mit kell ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: A fizikai memoria az a ram menyiség ami a gépedbe van de hogy miért irja ki a géped azt nem tudom valoszinü hogy tul kevés és azért listázza bár attol függ hogy a bios listázza inditáskor vagy a windows .

A fizikai memoria az a ram menyiség ami a gépedbe van de hogy miért irja ki a géped azt nem tudom valoszinü hogy tul kevés és azért listázza bár attol függ hogy a bios listázza inditáskor vagy a windows .
A kérdező hozzászólása: bocsánat hogy meg mertem kérdezni ...
Nem "gonoszságból" írtam.Ha ennyi idõ után nem írt rá senki, akkor kevés esély van a válaszra.Ha meg akarod oldani, magadnak kell utána nézned.

Mi az a Fizikai memória?

Legjobb válasz: a memória, ami a gépedben van. kicsi hosszúkás alkatrészek hoszabbik élükkel az alaplaba állítva.

a memória, ami a gépedben van. kicsi hosszúkás alkatrészek hoszabbik élükkel az alaplaba állítva.
amirõl az elöttem szóló beszél az a dimm ez tartalmazza azokat a kis flesh-eket ami adat tárolásra alkalmas. De konyha nyelven valóba ezeket a dimm-eket nevezzük fizikai memóriának.

Win7 rendszerem van 2gb ram volt benne (1-1gb). Most tettem bele +1gigát (1-1 512mb-ost). Aza baj, hogy a feladatkezelőbe fizikai memóriához 2gb-ot ír, de a sajátgépbe kiírja a 3gb-ot és a biosban is. Mi lehet a baj?

DDR2-es ramok 800mhz.

Legjobb válasz: Egyforma RAMokat szokás bepakolni (egyforma méret, egyforma órajel) nem össze vissza ide 5MB oda 15Mb plusz még 512 meg egy GB meg még kettõ. Ez így sz.r

Egyforma RAMokat szokás bepakolni (egyforma méret, egyforma órajel) nem össze vissza ide 5MB oda 15Mb plusz még 512 meg egy GB meg még kettõ. Ez így sz.r
#1 Már miért lenne szar? Mert ennyire volt pénze? Max a kétcsatornás memóriakezelés nem fog menni. Ráadásul ha pl. 32 bites rendszere van, az ennél többet nem is fog kezelni. Nézd meg az alaplapod kézikönyvében, hogy milyen sorrendben kell feltölteni a memória slotokat. (általában a legnagyobbal kell kezdeni)
A kérdező hozzászólása: Igen 32bites a win7-em.Most kivettem az 1ik 512-es ramot és úgy felismerte a 2.5gb de ha visszateszem a másik 512-est akkor megint csak 2 gigát ismer fel. 1-1 1gb Kingmax 800mhz 1-1 512mb Croshair
Gondolom van egy videokártyád 1 GB memóriával. A 32 bites windows összesen kb 3, 5 GB memóriát tud megcímezni, amibe a videomemória is beletartozik. ha azt levesszük, akkor pont 2, 5 Gb marad. Itt az ideje, hogy 64 bites rendszerre válts.
A kérdező hozzászólása: Nem csak egy 256mb-os karim van.


Hogyan lehet frissíteni a memóriát? És az állandó fizikai fáradságot, mi módon lehet elkerülni?

16 éves vagyok és el?rehozott érettségit csinálok, és hazajövök a suliból és egyszerüöen annyira fáradt vagyok fizikálisan és mentálisan is, hogy alig tudok leülni tanulni.

Legjobb válasz: Valószínûleg kapsz majd tanácsot különbözõ szerekkel, energiaitallal kapcsolatban. Ezeknek komoly kockázata van. Amit nyugodtan kipróbálhatsz: 1) ne ülj le tanulni suli után. Jutalmazd meg magad valamivel legalább egy órára. Csináld azt, ami jól esik. Ha szeretsz mozogni, bringázni, focizni, barátnõddel sétálni, az a legjobb. Ki kell kecmeregni a mókuskerékbõl, legalább egy fél órára. 2) Amennyire lehet, vedd a sulit lazára ebben az idõszakban. Senki sem tud reggeltõl estig koncentrálni napokon, heteken át. 3) Ne "tanulj", hanem problémákat oldj meg. Minden tantárgy anyagát lehet rejtvénynek tekinteni, érdekes kérdéseket lehet föltenni (fõleg ha jól tanítják). Remélem ez segít.

Valószínûleg kapsz majd tanácsot különbözõ szerekkel, energiaitallal kapcsolatban. Ezeknek komoly kockázata van. Amit nyugodtan kipróbálhatsz: 1) ne ülj le tanulni suli után. Jutalmazd meg magad valamivel legalább egy órára. Csináld azt, ami jól esik. Ha szeretsz mozogni, bringázni, focizni, barátnõddel sétálni, az a legjobb. Ki kell kecmeregni a mókuskerékbõl, legalább egy fél órára. 2) Amennyire lehet, vedd a sulit lazára ebben az idõszakban. Senki sem tud reggeltõl estig koncentrálni napokon, heteken át. 3) Ne "tanulj", hanem problémákat oldj meg. Minden tantárgy anyagát lehet rejtvénynek tekinteni, érdekes kérdéseket lehet föltenni (fõleg ha jól tanítják). Remélem ez segít.
A kérdező hozzászólása: köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!