Találatok a következő kifejezésre: Mi az CoDeeN (164 db)

Angry Birds Rio-ban mi az redeem code? Honnan tudok olyat szerezni?

Legjobb válasz: A redeem code nem egy kifejezés, hanem egy utasítás. Reedem (the) code, azaz a sorozatszám kiváltása, visszavétele a használatból. Kódod meg onnan van, hogy vásárláskor adtak...

A redeem code nem egy kifejezés, hanem egy utasítás. Reedem (the) code, azaz a sorozatszám kiváltása, visszavétele a használatból. Kódod meg onnan van, hogy vásárláskor adtak...

Mi az a CoDeeN (proxy)? Miben más mint egy "sima" proxy? Vagy milyen proxyk vannak és mi a különbség köztük?

Legjobb válasz: általános célú proxy. Princeton hotzák létre. ugyanaz mint a sima proxy. csak ennek ez a neve,címe hogy codeen. enyi.

általános célú proxy. Princeton hotzák létre. ugyanaz mint a sima proxy. csak ennek ez a neve, címe hogy codeen. enyi.


Mi az Armani Code-Luna női parfümnek az utánzata? Vagy esetleg valami hasonló illatú parfümnek a neve? Kép van róla lent hogy mire gondolok.

http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&sa=N&biw=1366&bih=636..

Legjobb válasz: Tessék: http://parfumutanzatok.hu/n%C5%91i-parf%C3%BCm/giorgio-arman..

A kérdező hozzászólása: köszönömszépen:)
Nem azokat össze lehet szedni aki mindet össze szedi az büszke lehet magára

PRODUCT CODE mit jelent? Mije az a telefonnak?

a PRODUCT CODE = IMEI szám?

Legjobb válasz: http://www.google.hu/search?sourceid=navclient&hl=hu&ie=UTF-.. (semmi köze az IMEI-hez!)

Hogyan utaljak lloyds szamlarol otp-re netbankon keresztul? Mivel az optnek nincs account sem sort code? Vagy mi a legolcsobb es legegyszerubb modja h havonta utaljak az otp-re?

Legjobb válasz: Úgy tudom, a Lloyds-nál van arra lehetõség, hogy ha tartósan és rendszeresen van utalnivalód, akkor õk azt automatikusan levegyék a számládról és utalják, amíg kell. Nem vennék rá mérget, de rémlik, mintha hallottam volna valami ilyesmit. Menj be a Lloyds-ba és kérdezz rá.

Úgy tudom, a Lloyds-nál van arra lehetõség, hogy ha tartósan és rendszeresen van utalnivalód, akkor õk azt automatikusan levegyék a számládról és utalják, amíg kell. Nem vennék rá mérget, de rémlik, mintha hallottam volna valami ilyesmit. Menj be a Lloyds-ba és kérdezz rá.
Nekem is Lyoyds számlám van, és minden hónapban utalok az otthoni OTP-re.Én úgy oldottam meg, hogy ne kerüljön inden utalás + 25-30 fontba, hogy kértem a llyodstól ingyenesen egy társkártyát.Ezt a kártyát hazaküldtem a testvéremnek.Minden hónapban a tesóm a llyods kártyáról levesz egy bizonyos összeget, és beteszi az OTP számlámra.Csak a valuta árfolyamot kell bekalkulálni..Már 5 éve így csinálom, és ez vált be.
Második, én most akartam ilyen társkártyát, de már nem lehet csináltatni. Én inkább gyûjtögetem és hazaviszem.
második vagyok.. Meglep hogy nem lehet társkártyát csináltatni, mert a párom hétfõn nyitott Llyods számlát, és rögtön kért is társkártyát.Azt is kapott..
megint én vagyok.. Ha viszont nem adnak társkártyát akkor sincs gond.AKkor nyitni kell egy új számlát egy másik banknál.PL:Barclay's-nál vagy HSBC-nél..Az ott kapott kártyát kell hazaküldeni.Te meg amikor kapod a llydstól számlára a pénzt, fogod és ingyen átutalod a másik bankszámlára a megfelelõ összeget.Otthon meg csak leveszik és átrakják az OTP-re..Egy kicsit foglalkozni kell vele, de legalább nem kell 30 font átutalási összegeket fizetni..Egy ismerõsöm így csinálja..
A kérdező hozzászólása: Kosz lanyok
A kérdező hozzászólása: es a tarskartyat mire fel kerted? mert hogy a ferjem kapott egyet mivel ketten vagyunk egy szamlan...igy is adnak meg egyet vajon?

Hogy kell jatszani neten cod mw2 t? mi az amit a legelejen kell csinalni valmi stream?

Legjobb válasz: vegyél fel msnre: [email protected] nemjáccottam még vele ezért kellene dumálnunk h épp mi történik. én karácsonykor kapom és akkor játszhatnánk együtt is. ja és a steamben tudok segíteni =)

vegyél fel msnre: [email protected] nemjáccottam még vele ezért kellene dumálnunk h épp mi történik. én karácsonykor kapom és akkor játszhatnánk együtt is. ja és a steamben tudok segíteni =)

Mi az az "OpenGL - error code 7"?

Játék közben állandóan kifagy a gép és kidob egy ablakot amiben az OpenGl error code 7-re hivatkozik. Már próbáltam frissíteni a videókártya drivert, a játékokat is újratelepítettem, de semmi változás.

Legjobb válasz: a kártyád nem tudja az az Open GL szabványt, ami szükséges az adott játékhoz, szerintem

a kártyád nem tudja az az Open GL szabványt, ami szükséges az adott játékhoz, szerintem
A kérdező hozzászólása: Épp az a probléma, hogy eddig futottak a játékok, és tegnap adta be az unalmast a gép.
nem telepítettél drivert vagy ilyesmi, aztán mégse jó neki? Ha semmi se sikerül, akkor meg csinálj egy rendszer-visszaállítást tegnapi, vagy tegnapelõtti idõre
A kérdező hozzászólása: Szerintem hardver hiba lehet, mert kínomban már a rendszert is újraraktam, de ugyanaz. Viszont már nem csak játék közben fagy ki, hanem rendszeres idõközönként és "a kernel leáll ám újraindul". Azért köszi a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!