Találatok a következő kifejezésre: Mi az CX3000 (2 db)

Mi az a CX3000?

(21hetes kismama)

Legjobb válasz: Tökéletes :) erre a kérdésre nagyon jó választ találsz a 7. kérdés oszlopban, az egyiket én írtam, nem akarom még egyszer leírni, bocsi...

Tökéletes :) erre a kérdésre nagyon jó választ találsz a 7. kérdés oszlopban, az egyiket én írtam, nem akarom még egyszer leírni, bocsi...
ez nagyon jó! Zárt a méhszáj..tehát nem vagy kinyilva:) Grat a babához!!

Mit jelent az, hogy cx3000?

Legjobb válasz: Az elsõ szám a méhszáj hossza. (3-as a jó a terhesség végéig) A következõ szám a külsõ méhszáj tágassága. (0 a jó a terhesség végéig) Ezt követi a nyákcsatorna tágassága, majd a negyedik szám a belsõ méhszáj tágassága. (mindkettõnél 0 a jó érték a terhesség végéig)

Az elsõ szám a méhszáj hossza. (3-as a jó a terhesség végéig) A következõ szám a külsõ méhszáj tágassága. (0 a jó a terhesség végéig) Ezt követi a nyákcsatorna tágassága, majd a negyedik szám a belsõ méhszáj tágassága. (mindkettõnél 0 a jó érték a terhesség végéig)
Cx az cervix, azaz méhnyak. A 3 a méhnyak hosszát jelenti, 3 cm. Az elsõ 0 a külsõ méhszájat, a második 0 a méhnyakcsatornát, a harmadik 0 a belsõ méhszájat jelöli. A 0 értékek azt jelentik, hogy zártak. Ha elkezdenek kinyílni, akkor 1, 2, stb. értéket kapnak, attól függõen, hogy hány ujjnyira nyiltak ki. Ez a 3000 érték az ideális, a legjobb, legalábbis a terhesség utolsó hónapjáig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!