Találatok a következő kifejezésre: Mi az C-c kötéshossz (1 db)

Mi az a C-c kötéshossz?

Legjobb válasz: Két szénatom közti egyszeres kovalens kötés hossza. (C-C a jele). sajnos nem tudom, ez pontosan mennyi is... Lehet, hogy van más válaszlehetõség is, de ha kémia, akkor biztosan ez lesz.

Két szénatom közti egyszeres kovalens kötés hossza. (C-C a jele). sajnos nem tudom, ez pontosan mennyi is... Lehet, hogy van más válaszlehetõség is, de ha kémia, akkor biztosan ez lesz.
az elõzõ válasz helyes, de azért picit pontosítanám: C-C kötéshossz a két szénatom tömegközéppontja, azaz az atommagjai közötti távolság....


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki volt István király nagybátyja?

2

Fizika szabadesés (7. -es anyag)?

Sziasztok, a héten nem voltam suliban és adtak 3 feladatot, de nem tudom, hogy kell számolni a szabad esést, feladatok:

3

Fogalmazas az X-faktorrol? Segitenetek?

Nagyjabol mar megirtam, de szerintem az keves lesz es nem vagyok vmi nagy angolos ezert a segitsegeteket kerem :/

0

Szophoklész: antigoné. antigoné és kreón harca. Erröl kéne fogalmazást irni. Valami jó oldalt nem tudtok ahol ez le van irva? Közép iskolába mennyi az elvárás oldal számba? FOGALMAZÁS KELL!

antigoné és kreón dármai harcárol kell fogalmazást irni.

4

Hogyan lehet megoldani a következő függvényes feladatot? Hogyan lehet igazolni a fv. Inverzét?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Lefordítanátok angolra? ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!

Reggel hatkor felkelek. Utána megmosom az arcom és a fogam. Eszek, felöltözök és elindulok az iskolába. Nem szeretek iskolába járni. Kedvenc tantárgyam az informatika. Háromkor hazajövök az iskolából. Megeszem az ebédem. Utána tanulok. Ha kész vagyok számítógépezem. Este megfürdök. Tízkor lefekszem aludni.

2

Egy repülőgép a 2 km-es útszakaszt hátszéllel negyed perc, ellenszélben 20 s alatt tette meg. Mekkora a repülőgép és a szél sebessége?

megoldással együtt gyorsba

1

Egy játékautó sebessége a Földhöz viszonyítva 0.25m/s. Mekkora a sebessége a 0.9m/s sebességgel haladó gyerekhez viszonyítva, ha egy irányban, illetve ha egymással szemben haladnak?

Megoldással együtt gyorsan kérném a választ?

2

Hány olyan pozitív egész szám van, amely nem nagyobb 2006-nál és tizes számrendszerbeli felírásához legalább egy 9-es számjegy kell?

1

Hogy kell innen tovább haladni? Van valamilyen azonosság?

egy egyenlet megoldása során eljutottam idáig:

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!