Találatok a következő kifejezésre: Mi az C-c kötéshossz (1 db)

Mi az a C-c kötéshossz?

Legjobb válasz: Két szénatom közti egyszeres kovalens kötés hossza. (C-C a jele). sajnos nem tudom, ez pontosan mennyi is... Lehet, hogy van más válaszlehetõség is, de ha kémia, akkor biztosan ez lesz.

Két szénatom közti egyszeres kovalens kötés hossza. (C-C a jele). sajnos nem tudom, ez pontosan mennyi is... Lehet, hogy van más válaszlehetõség is, de ha kémia, akkor biztosan ez lesz.
az elõzõ válasz helyes, de azért picit pontosítanám: C-C kötéshossz a két szénatom tömegközéppontja, azaz az atommagjai közötti távolság....


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Candide házi dolgozatban segítene valaki?

Candide-ről ,mint szereprőröl kéne minimum 1,5 oldalas esszét írnom. Segítene valaki? Nem tudom mit kéne róla leírni másfél oldalban...és nem az erősségem a kényszer fogalmazás XD,előre is köszi! :3

1

Milyen szerepet töltött be Bem József a forradalomban?

4

Matek házifeladat? (1, 2a a harmadikon-9b másodikon) /1, 2 a harmadikon+9b másodikon) =

2

6 alanyi alárendelő összetett mondatot kell írnom? De, hogy ezek ne szólások meg közmondások legyenek. Sűrgős! Valaki még el is tudná magyarázni nekem egyszerűen, mit miért és hogyan kell? Mert nem értem ezt az alárendelés, mellérendeléses dolgot.

4

Írj levelet a hős nevében Derüljön ki hogy kienk szól és a levél írója. Milyen élethelyzetben?

Madárka, madárka, Csacsogó madárka, Vidd el a levelem, Vidd el a levelem Szép magyar hazámba Ha kérdi: ki küldte? Mondjad, hogy az küldte, Kinek bánatába Szíve fájdalmába, Meghasad a szíve

1

Matek hf? . (3a+5b) (3a-5b) =

(xnégyzeten-6a)(xnégyzeten+6a)=

7

Hogyan kell megoldani az alábbi egyenletet? SOS

Az egyenlet a következő:
1/4*300+1/x*300=300*3/4
Az eredményt megadták, x=2

Próbálkoztam több féleképpen, de sehogy sem jön ki.
Előre is köszönöm a segítséget!

2

Ki Az Egri Csillagokban Balogné?

főszakács???

2

Valaki nem tud nekem írni ma estig egy érvelést nekem?

"Az egészségügyi ellátás fejlődésének és az életkörülmények javulásának hatására mára 69.3 évre emelkedett Magyarországon a várható élettartam. Az ENSZ becslése szerint 2009-ben 455 ezer százéves ember élt a Földön, és számuk 2050-re megnégyszereződik majd."

De vajon valóban szeretnénk ennyire hosszú ideig élni? Jó lenne ez az emberiség számára? Fejlettebb fajjá válnánk? Érvelésében fejtse ki álláspontját!

terjedelem: 3 kézzel írt A4-es oldal.
követelmény: 3-as tagolás.
Erre valaki meg tudná nekem csinálni? Ha privátban ír akkor meghálálom.

6

(2x+1) (x-4) - (x+2) (3x-4) =-6x egyenletnek mik a gyökei?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!