Találatok a következő kifejezésre: Mi az C-c (1040 db)

Mi az a "c c c c c"?

Többször írták msnen, valami nevetés féle?

Legjobb válasz: 5 darab c betû, vagy CCCP-t akartak írni

5 darab c betû, vagy CCCP-t akartak írni
Jaa, szerintem is CCCP...
A arachidonoil-etanolamid Smiles alakja. A név a szanszkrit ananda szóból, melynek jelentése "öröm". (vagy tudja a tököm sry)
Caribbean Community Climate Change Centre Egyébként amire gondolsz, az inkább ez: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=c-c-c-c-c-com..
A kérdező hozzászólása: inkább a legutolsó lesz szerintem, köszi :)
Vagy cíget, rosszallását fejezi ki. Gondolom te is szoktál cancogni, mikor valami nem úgy jön össze, ahogy eltervezted. Cö, Caj, cccc én így szoktam írásban cígetni. :D
Vagy egyszerûen csak beragadt a gombja.

Mi az a C-c kötéshossz?

Legjobb válasz: Két szénatom közti egyszeres kovalens kötés hossza. (C-C a jele). sajnos nem tudom, ez pontosan mennyi is... Lehet, hogy van más válaszlehetõség is, de ha kémia, akkor biztosan ez lesz.

Két szénatom közti egyszeres kovalens kötés hossza. (C-C a jele). sajnos nem tudom, ez pontosan mennyi is... Lehet, hogy van más válaszlehetõség is, de ha kémia, akkor biztosan ez lesz.
az elõzõ válasz helyes, de azért picit pontosítanám: C-C kötéshossz a két szénatom tömegközéppontja, azaz az atommagjai közötti távolság....

Mi az a C-pentán?

Azon kívül, hogy szigetelőanyag, ezt én is tudom. De miből áll pontosan és mi a különbség a pentán és a C-pentán között?

Legjobb válasz: Van a c penta. Van b penta És van Apenta :)

Van a c penta. Van b penta És van Apenta :)
A kérdező hozzászólása: Valami frappánsabb ötlet nincs? :)


Mi az a c++?

Legjobb válasz: Egy igen elterjedt és népszerû programnyelv. http://hu.wikipedia.org/wiki/C%2B%2B

Egy igen elterjedt és népszerû programnyelv. http://hu.wikipedia.org/wiki/C%2B%2B
Bõvebben ott a wikipédia link, vedd a fáradtságot, hogy elolvasd a magyar nyelvû leírást...
A kérdező hozzászólása: bõvebben

LED tv-knél mi az a C tuner? Milyen szerepe van? Mihez kell?

Legjobb válasz: Kábel TV tuner. Pl. a MindigTV adását a másik tuner egység fogja.

Kábel TV tuner. Pl. a MindigTV adását a másik tuner egység fogja.
DVB-C: digitális kábeltévé vétele DVB-T: földfelszíni (antennával fogható) digitális adás vétele (pl. Mindig TV)

Ki zongorázik és mit az Életképek c. film végén?

Legjobb válasz: Rondo Veneziano a film kezdõszenéjét adja,nem a végén lévõ zogoradarabot.

A kérdező hozzászólása: Rondo Veneziano a film kezdõszenéjét adja, nem a végén lévõ zogoradarabot.
Szakcsi Lakatos Béla / Sachi / - Peace For Pastorius https://www.youtube.com/watch?v=HjnsafJV5QI

Hol lehet elérni a facebook szerkesztőségét mi az email cìmük?

azért kellene mivel hogy nagyba raktam ki a csoportokba a hirdetéseimet egyszer csak kijelentkezett ozt azt irja hogy azonistsam magam amikor bejelentkezek! Beadja ismerőseim képét de hátt mind a 200-300 ismerőseim képét honan tudjam melyik kép kié meg amikor el is találom vagy azt ìrja hogy tul sok időbe telt probáljam újra vagy pedig hogy nem jol azonosìtottam! Pl volt az a saját képem beadja nincs meg jelölve senki rajta de a saját nevem nem irja a válaszok közé ha nem 5 másik ember nevét kérdem én igy hogy azonosìtsam magam? Meg akkorom irni nekik álítják visza a profilom!

Legjobb válasz: Nincs szerkesztõsége, ez nem folyóirat, portál. És milyen nyelven írnál nekik, ha lehetne? A magyar nem megy. Nagyon nem. Angollal hogyan boldogulsz? Ezzel a profil-helyreállítási metódussal nem találkoztam még. Nincs beállítva sem jelszó-emlékeztetõ, nem tudod elérni a regisztrálásnál használt postafiókod, nincs alternatív email-cím és mobilszám? Semmi? Hát, akkor így jártál. Azt sem tudom, hogy lehet, hogy nem ismered meg a barátaidat.

Nincs szerkesztõsége, ez nem folyóirat, portál. És milyen nyelven írnál nekik, ha lehetne? A magyar nem megy. Nagyon nem. Angollal hogyan boldogulsz? Ezzel a profil-helyreállítási metódussal nem találkoztam még. Nincs beállítva sem jelszó-emlékeztetõ, nem tudod elérni a regisztrálásnál használt postafiókod, nincs alternatív email-cím és mobilszám? Semmi? Hát, akkor így jártál. Azt sem tudom, hogy lehet, hogy nem ismered meg a barátaidat.
A kérdező hozzászólása: He elérem az emailom hiába változtatok jelszot akármi ugyan ugy azonosítanom kell am ugy hogy képzeld el hogy egy embernek nem egy képe van ha nem több minden képüket honan ismerjem fell pl az olyan szar képet is beadott hogy komiba ird a véleményed közös emléked stb.. Biztos ismered egy fekete háttér benne kékel irott betû plusz egy party szemcsis képek higy egy party szemüveg több mint tìz féle színbe! na meg akik bejelöltek idegenek mert hogy eladtam vagy vettem tõlük vmt azoknak a képeit se ismerem...!
A kérdező hozzászólása: ez se segitett vmi más ötlet esetleg?
persze, ez logikus! a facebookról próbálják kiszûrni a spameket, a robotokat Te hirdettél orbaszájba, vagyis úgy viselkedtél, mint egy hirdetõrobot.. tehát le kell tetszelni, hogy ember vagy e és hát a facebook abból indul ki, hogy csak olyan emberek az ismerõseid, akiket tényleg ismersz.. és nem 1 kép alapján kell választanod az 5 névbõl... szóval ez csak a sima védõhálójuk... máskor ne spamolj.. próbáld végigcsinálni, hátha bejutsz:D
A kérdező hozzászólása: azóta sikerûlt 3-szor is el találni az ismerõsöket de amugy egy ember egy kép! de van mikor másodszor is beadja de másik képet róla

Mi az hogy "c:\>"? FONTOS!

Most vettem új laptopot és miután beírtam a mai dátumot és az időt, a c:\> után is kéne valamit írni, de akármit írok be az írja, hogy Bad command or filename.

Legjobb válasz: Most lehet,hogy egy hatalmas marhaság amit írok..de..Van valami operációs rendszer telepítve a gépen?

Most lehet, hogy egy hatalmas marhaság amit írok..de..Van valami operációs rendszer telepítve a gépen?
Nézd meg jó alaposan: ez a DOS promptja. Éveken át sokak használták ezt az operációs rendszert, mára már inkább legenda, mint valóság. Ha használni szeretnéd, az alábbi parancsok közül válogathatsz: http://hu.wikipedia.org/wiki/DOS-parancsok_list%C3%A1ja
Ez a "bajuszos fickó csúcsos fejfedõvel" nevû emoticon......:)
A kérdező hozzászólása: Köszii! :D és 18 éves vagyok, jó? :D na és hogy telepítsek windows 7et??
Inkább kérj meg valakit, mert ha már így kérdezned kell, akkor nem fog menni...

Mi az Ezel c. sorozat hivatalos honlapja?

Legjobb válasz: http://www.imdb.com/title/tt1534360/officialsites

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)
Anyám...az elõzõek nem tudják...a hivatalos oldal ez: http://www.ezel.tv/
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)

Unionnak mi az értelme c-ben?

Legjobb válasz: Csak egy példányban létezõ adatmodell, ha írsz bele, felülírod az elõzõt. Pl név és jelszót tárolhatsz benne, meg munkamenet azonosítót.

Csak egy példányban létezõ adatmodell, ha írsz bele, felülírod az elõzõt. Pl név és jelszót tárolhatsz benne, meg munkamenet azonosítót.
Tyû, ez de rossz válasz volt. Még ha a válaszolú tudta is, mire gondolt, nagyon rosszul és félreérthetõen írta le A union ugye olyan adatszerkezet, ahol minden adat azonos címen kezdõdik, tehát egyszerre egy adatot tárol, de az lehet többféle. Használják egyrészt helytakarékossági okokból, hiszen elõfordul, hogy valaminek vagy ez vagy az vagy amaz az adata van, de soha egyszerre kettõ, és ekkor letárolni mind a hármat minden esetben pazarlás. Másrészt használják konverziós célokra is, például ha egy int és egy pointer van benne, akkor ha beleírok egy intet és kiolvasok egy pointert, az máris átkonvertálta. Persze ezek erõsen platformfüggõ dolgok, de általában elég alacsony szinten használunk csak uniont.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!