Találatok a következő kifejezésre: Mi az Beé-közép (17 db)

Mi az a Beé-közép?

Legjobb válasz: beé közép?

beé közép?
a beeeeééééé (XD) közép ha B közép akar lenni akkor az nem a focistadinoknál van?:D Itt nyilván az ott lévõ szurkolókat érti:D Általában õk szoktak lenni a "huligánok"
Vagy várj:D vedd úgy h az elõzõ üzenetet nem is láttad:D Menj ki 1 meccsre, foglalj jegyet oda, vidd be a másik csapat sáljait, pólóit stb, majd a meccs közepén vagyinkább a végén amikor veszt a csapat, akkor te elöveszed az ellennek a sálját és elkezded ordibálni h Szép volt fiuk!:D aztán vársz:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de igazából, nem a B-középre gondoltam, hanem a Beé-középre. utóbbinak nincs köze a focihoz azt hiszem.
'Beé István, az immár zsinórban negyedik aranyáért hajtó négyes másik régi motorosa amondó, édesapját lassan többen ismerik, mint õt magát világbajnok kajakosként: "Az öregem a kajak-kenu-válogatott vezérszurkolója, a Beé-közép névadója'-na szóval róla kapta a nevét ez a kenus kifejezés. Beé István édesapja által toborzott Beé-közép, amely egyenpólóban, szócsõvel, dobokkal „felfegyverkezve” buzdította nemcsak a magyar versenyzõket, de a nem éppen kajak-kenus nemzetnek mondható országok szerényebb képességû versenyzõit is.-szóval ez egy szurkolócsapat neve.
Egy adott csapat szurkolóinak az elitje az igazi fenegyerekek akik bármit megtesznek a csapatért és a meccsek alatt õk táplálják lélekben a csapatot. A negatív oldaluk, hogy olyannyira odaadó társaság, hogy az ellendrukkerek béközepével összecsapnak és elindul a ramazuri.
Semmi, akkor állítsd le amikor lent van.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet, tovább megy, aztán megáll középen. Nem akkor áll meg, mikor lekapcsolod, mondjuk ez a normális mûködés!
Talán a relé tönkrement.
Csak elállítódhatott. Elfáradt ott az egyik alkatrész. Olyan ez mint a rugóknál, ami már nem mai darab, nem viszi fel teljesen azt, amit rátettek. Vidd szervizbe, nem lehet drága. A suzuki nem a drága szervizköltségérõl híres!
vedd le a lapátot karral együtt...aztán járasd egy picit...amikor a bajuszkapcsolóval leállítod, akkor tedd rá úgy az egyiket, hogy ne érjen az ablakhoz...majd indítsd újra...ha jó, akkor próbáld ki motorinditással is...rosszul van beállítva...
Lehet, hogy rosszul van beállítva, ha mégsem, akkor az ablaktörlõ motor végállás érzékelõjével lehet gond, szerintem.....

Több hete már hogy a homlokom közepén (és szétszórtan az egész arcomon) egy pattanástelep van. Mindenféle házi pakolást és sok másat kipróbáltam. Mit vessek be hogy tényleg megszabaduljak tőlük? !

(15/L)

Legjobb válasz: Keress fel egy bõrgyógyászt, õ tud ajánlani valami speciális krémet, vagy egyél egy kis élesztõt (max.2szer egy héten), de egy kis tejjel is kikeverheted az élesztõt és kend rá az arcodra, hagyd rajta 10-15 percig míg megszárad, aztán óvatosan dörzsöld le. Nekem bejött :)

Keress fel egy bõrgyógyászt, õ tud ajánlani valami speciális krémet, vagy egyél egy kis élesztõt (max.2szer egy héten), de egy kis tejjel is kikeverheted az élesztõt és kend rá az arcodra, hagyd rajta 10-15 percig míg megszárad, aztán óvatosan dörzsöld le. Nekem bejött :)
A kérdező hozzászólása: Hûha. Élesztõt már régóta nagyon gyakran eszem, viszont arcra még nem próbáltam, de kifogom.


Szörnyű érzésem van mostanában! Az éjszaka közepén, hajnaltájt felébredek, de a testem nem reagál, meg sem tudok moccanni, be vagyok zárva a fejembe! Mi lehet ez?

Nem tudom kinyitni a szemem, megmozdítani a végtagjaimat, nem jön hang a számon, semmit nem tudok csinálni, de már ébren, tudatomnál vagyok. Teljesen bepánikolok, ordítani szeretnék, halálfélelmem van! Próbálok egy egy végtagra koncentrálni, hogy meg tudjam mozdítani, de nem megy. Mintha be lennék zárva a testembe. Nem tudom mennyi idő telhet el, mikor egyszercsak sikerül átvennem az irányítást, és kipattan a szemem. (Ilyenkor mindig hanyatt fekszem, kezeim a fejem felett pihennek.)

Legjobb válasz: Alvásparalízis.

Alvásparalízis.
Szia, Velem is ugyan ez van csak amikor el alszok és meg akarok fordulni. ez azért van mert a tested érzékeli hogy fenn vagy de az agyadban egy pont ami gátolja hogy amit álmodsz meg csináld õ még azt hiszi hogy alszol.Ilyenkor azt kell csinálni hogy le kell nyugodni, mély levegõ, és gyorsan ki probálni nyitni a szemed, vagy az egész testedre koncentrálni és rángani egyet nekem mindig be válik:-)
A kérdező hozzászólása: De jó, nem vagyok egyedül! :) Mármint nem jó, mert sajnálom, hogy te is megtapasztaltad! Igen, ezt próbálom én is, amit írtál, próbálok hirtelen mozdulatot tenni, hogy kijöjjek a dologból.... Nagyon gáz érzés... Köszi a válaszod!!
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló! Köszönöm!!!!
Ez a hablabla... minden emberrel meg esik az egész családom, baráti körömben is meg esett mindenkivel és szokott is. Hogy le állhat a szived.... 90 éves öregaszonynak le állt azt erre fogták blabla... ez a wikipédia csak rémiszgeti az embert semmi komoly ne félj!
Szivesen, igen nagyon gáz érzés nekem az elsõ ilyennél azt hittem meg haltam.^^ a 2 olyan volt mintha egy boszorkány varázsolgatott volna de az azért mert ugye a tested azt hiszi fenn vagy de az agyad nem^^

Mit kéne tennem? Ahányszor megállok robogóval a zebránál, hogy átengedjem a gyalogosokat még egy vagy két autó elhúz mellettem. Maradjak az út szélén, vagy húzódjak be a sáv középre, hogy engem üssenek el?

Legjobb válasz: Ne állj meg robogóval átengedni a gyalogosokat, ilyen egyszerü. Ugyanis az autósoknak a motor ugyebár nem visszatartó erõ, mivel elférnek tõled, nem kézteted megállásra. Még balestet is okozhatsz, hogy lelép a gyalogos, mert elengeded, de a kocsi meg szépen elüti. Zebránál meg hírtelen ne állj középre, akkor elcsaphatnak, jah. Akkor úgy csináld, hogy elötte már jóval középen haladsz és akkor már nyugodtan meg is állhatsz középen.

Ne állj meg robogóval átengedni a gyalogosokat, ilyen egyszerü. Ugyanis az autósoknak a motor ugyebár nem visszatartó erõ, mivel elférnek tõled, nem kézteted megállásra. Még balestet is okozhatsz, hogy lelép a gyalogos, mert elengeded, de a kocsi meg szépen elüti. Zebránál meg hírtelen ne állj középre, akkor elcsaphatnak, jah. Akkor úgy csináld, hogy elötte már jóval középen haladsz és akkor már nyugodtan meg is állhatsz középen.
igen, jól mondják. Annyit tehetsz, hogy belenézel a visszapillantóba, majd holttér, és ha nem jön senki, intesz a gyalognak hogy mehet. Ha látod a tükörbõl hogy jön egy autó esetleg próbáld meg finoman kitenni a kezed oldalra, jelezni a kocsinak hogy lassítson, álljon meg (a standard "lassíts" mozdulattal). Ezzel egy idõben jelezhetsz a gyalognak hogy várjon még, mert jönnek. Persz ez szitu függõ, figyelj nehogy a kezed vigyék le :) Egyébként dícséretre méltó, hogy figyelsz a gyalogokra.
Ugyanez van busznál is, hogy megállok a zebránál átengedni a gyalogosokat, és elmennek mellettem, biztos megállóban állok, ilyenkor ha nincs nagy forgalom ráállok a mellettem levõ sávra is, hogy ne férjenek el az autók.

Gitarosok! En ugy erzem hogy az ujjaim tul vastagok ahhoz hogy le tudjam az A akkordot helyesen fogni. Se a mutato+kozep+gyurus se kozep+gyuru+kis kombinacioval nem megy. Nem fernek be a bundok koze. Mit tegyek?

En kezdo gitaros vagyok,western gitaron tanulok.

Legjobb válasz: Milyen gitárod? Lehet valami gyerekméretû 3/4-es... Vegyél nagyobbat, vagy kezdj el basszusgitározni, oda nem lehet túl nagy kezed...

Milyen gitárod? Lehet valami gyerekméretû 3/4-es... Vegyél nagyobbat, vagy kezdj el basszusgitározni, oda nem lehet túl nagy kezed...
A kérdező hozzászólása: Normal felnott meretu..
tölts fel egy képet arról mikor lefogod az adott akkordot és úgy látszik mintha nagy lenne az ujjad
A western gitáron baromi nehéz bármit is lefogni:D Térj át basszusra, oda csak nem lehet nagy a kezed. Bocsánat, igazi tapasztalatom nincsen, lány vagyok...
A kérdező hozzászólása: Nekem nem az erovel van bajom, meg nem is faj, hanem a bund tul szuk a 3 ujjamnak.
márpedig annak el kell férnie :D nem lehet akkora nagy kezed
Én nem vagyok egy nádszál, ezért az ujjaim is vastagok. Elektromos gitáron tanultam klasszikus-pengetést. Nekem nincs baj a bundszélességgel, csak az ilyen C-knél, F-eknél, meg a bonyolultabbaknál nehéz a lefogás (mondjuk, a C még úgy ahogy elmegy).
A western gitárnak keskenyebb a nyaka, mint a klasszikusnak, de az elektromosoknak is vékony, és egy csomóan megtanulnak vastag ujjú emberkék elektromoson is játszani. Sok ilyen jellegû kérdés van, hogy túl vastag, túl rövid stb. de mindig azt mondom, gyakorlat kérdése. Kicsit talán többet kell gyakorolni, de rá fogsz jönni hogy a legjobb. A tanárom szerint legalább is, bármilyen ujjakkal rendelkezõ meg tud tanulni gitározni. Kitartás. Amúgy inkább az A-nál a 2-3-4-es (közép-gyûrûs-kicsi)ujjaddal erõltesd, mert úgy helyes. Ha rosszul tanulod meg, az akkordváltásnál még több gondod lesz.
A kérdező hozzászólása: köszi

9 igazolatlan hiányzásom gyűlt össze ebben a tanévben. Jött levél az igazgatótól (most a nyár közepén). Ma ismét néztem a postaládát és a gyermekjóléti szolgálattól jött levél, hogy gondviselőmmel fáradjunk be. Mit tehetnek, ha 9 órám van csak?

Úgy tudom 10től kellene levelet küldeni és ha utána is több lesz akkor pénzbüntetés stb..

Legjobb válasz: Valóban 10-nél kell a gyermekjólétit értesíteni. Nem kell semmit tenned, egyeztetnek veletek egy idõpontot, lesz egy beszélgetés, ahol megígéred, hogy összekapod magad és jövõre nem lesz ilyen. És remélhetõleg be is tartod :)

Valóban 10-nél kell a gyermekjólétit értesíteni. Nem kell semmit tenned, egyeztetnek veletek egy idõpontot, lesz egy beszélgetés, ahol megígéred, hogy összekapod magad és jövõre nem lesz ilyen. És remélhetõleg be is tartod :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!:)

Az a problémám, hogy amióta be kerültem közép iskolába, teljesen meg bolondultam. Mit tegyek, hogy vissza álljon a régi életem?

Sziasztok! Amióta középsuliba járok, el kezdtem lógni, ahol csak tudok..Mikor az álltalánosban, nem csináltam ilyet soha...már a saját anyám sem bízik meg bennem...és én is nagyon haragszok magra ezekért.

Legjobb válasz: Atyaég, minek ez a vallásos térítés?!

Atyaég, minek ez a vallásos térítés?!
Takarodjál suliba, második órára beérsz. És gondolj arra hogy anyádék nem fognak örökké eltartani, és ha így haladsz, majd lehet tõlem fogsz egy húszast kérni tablettásra. Amúgy meg csak annyit kell tenned hogy fejben eldöntöd hogy most már járni fogsz, vaaagy. Vagy rád száll majd a gyámhatóság, elveszik a családit, védelem alá vesznek, és megmondják hogy még egy igazolatlan és elvesznek anyádéktól. (Tapasztalat)
elvenni nem fognak anyádéktól csak akkor ha valami más gond is van..pl vernek vagy ilyesmi..(tapasztalat)
Lehet nálatok nem, de nálunk simán elvisznek. Anyádék ''nem nevelnek'', mert ezt állítják be ha lógsz, az õ hibájuk lesz. Esetleg még rájuk basznak egy 300ezres büntetést. Lehet nálatok lazábban veszik kérdezõ, de szerintem ne kisérletezz vele, már az is frusztráló hogy 1-2 hetente be kell járni, elmondani mivan veled, tárgyalásokra járni stb.
Otthagyjam az iskolát? Szerinted meddig kellene iskolába járnod? ․․․․․ És a szüleid szerint? ․․․․․ EGYEZNEK a válaszaitok? Még ha egyeznek is, akkor is lehetnek napok, amikor legszívesebben otthagynád az iskolát. Érezted már azt, amit ezek a fiatalok? „Néha annyira kivoltam, hogy fel sem akartam kelni. Azon gondolkodtam, hogy mire jó az iskola. Egy csomó olyat tanulunk, amit soha az életben nem fogok tudni használni” (Rachel). „Sokszor olyan elegem volt a suliból! Szívem szerint otthagytam volna, és kerestem volna egy állást. Semmi hasznát nem éreztem az iskolának. Egy munkahelyen legalább megfizetnék az idõmet” (John). „Egy szegényebb belvárosi részbe jártam középiskolába, és nehezen ment a beilleszkedés. A tanulással nem volt gondom, de a többiek nem fogadtak be, és sokat voltam egyedül. Még azok sem beszélgettek velem, akiket ugyanúgy elkerültek. Nagy kísértést éreztem arra, hogy otthagyjam a sulit” (Ryan). „Mindennap majdnem négy órán át írtam a leckémet. Állandóan tele voltam házi feladatokkal, és egyfolytában dolgozatokat írtunk. Úgy éreztem, nem bírom tovább, ki akarok szállni” (Cindy). „Volt egy bombariadó, né
igazából a 14 év alattiakat veszik nagyon komolyan vagyis azokat akik még általánosba járnak.+ súlyosbító körülmény ha a tesóid is lógnak. tudom hogy nem mindenhol van ugyanúgy.mi pl pénzbüntetést sem kaptunk.....pedig lógtam nagyon sokat 2 éven át!! de te ne tedd ezt kérdezõ mert te jössz ki belõle szarul így is úgyis:D

Kénszag jön be az utcáról, olyan mintha épp egy gyógyfürdő közepén lennénk. Mi lehet ez, kell szólni valakinek emiatt?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy gázszagot érzel? Mivel a földgáz szagtalan, ezért kémiailag "megbüdösítik", hogy ha folyik valahol a gáz, akkor azt észre lehessen venni. Ez nem a régi gázszag, szerintem értékelheted kénesnek is.

Nem lehet, hogy gázszagot érzel? Mivel a földgáz szagtalan, ezért kémiailag "megbüdösítik", hogy ha folyik valahol a gáz, akkor azt észre lehessen venni. Ez nem a régi gázszag, szerintem értékelheted kénesnek is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!