Találatok a következő kifejezésre: Mi az 4-es teszt (13 db)

Mi az a 4-es teszt? (nem tudom a pontos megnevezést) Mikor érdemes megcsináltatni?

Legjobb válasz: Mennibe kerül és hol tudok utánanézni?

Mennibe kerül és hol tudok utánanézni?
Szerintem ez az Integrált tesz.és az 25.000, - ft.
bocsi, teszt:)
Az illetékes helyen érdeklõdj, nem csinálnak mindenhol, de igen drága , és többször kell menni vizsgálatra. Én olvastam egy plakáton a nõdokinál. Gondold meg, hogy megéri-e ennyit áldozni rá, hisz a sima 16 hetes afp ha jó, akkor semmi baj:-) (én ellene vagyok ennek a nagy afp hiedelemnek...)
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok amit még kérdeztél: Az Integrált-Tesztet a Preventrend Kutató és Szolgáltató Kft. biztosítja az angol Wolfson Betegségmegelõzési Intézet, Magzati Diagnosztikai Központjával kialakított együttmûködés keretében, a Genetikai Ártalmak Társadalmi Megelõzése Alapítvány szakmai felügyeletével. Magzati Diagnosztikai Központ 1148 Budapest, Bolgárkerék u. 3. Tel.: +36 1 273-0794 Mobil: +36 20 772 5845 A teszt ára 25000 Ft 28 hetes kismama
Az 5. válaszolónak üzenem, hogy több helyen sem stimmel, amit ír: A négyes tesztért nem kell "többször menni", csak egyszer, vérvételre és SOKKAL pontosabb és használhatóbb, mint az afp, ami se akkor nem ér semmit, ha rossz, se akkor, ha jó. Sok Down-kóros születik tök jó afp-vel (egy sima hüvelyi vérzéstõl már magasabb az afp) és rengeteg kismamát beparáztatnak feleslegesen. Viszont egy igazán meggyõzõ (bõven 5 számjegyû) négyes teszt igen megnyugtató, és sokkal több beteg babát kiszûr, mint az afp Istenhegyi géndiagnosztika amúgy.
A pozitív napon vagy napokon meg az elsõ negatív napon feltétlen legyetek együtt! A kalkulátorral meg ne foglalkozz.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
Ha rendesen megjött, nyálkahártyával együtt, akkor nem.
Mikor voltatok pontosan együtt? Aznap amikor az ovuteszt 2 csík volt? Vagy utána levõ nap? Mert én úgy tudom hogy a 2 csík megjelenése után 24-36 órával várható a peteérés. Lehet épp akkor nem voltatok együtt. És hány nap szünetet szoktatok hagyni az együttléteitek közt? Mert a mindennapos együttlét nem tesz jót a spermiumok minõségének. Így nem tudnak célba érni, mert csak körbe-körbe köröznek, meg vannak zavarodva. Itt láthatod, hogy is néz ki ez az állapot: http://www.youtube.com/watch?v=h24FRMRSN44 Ám ha legalább 3 nap szünet van 2 ejakuláció közt, akkor fürgék nagyon. Itt láthatod: http://www.youtube.com/watch?v=D7N6MGPd6B8 Ezt addig mi sem tudtuk a párommal míg szakemberrel nem beszéltünk.
Csinálj most is egy terhes tesztet, ha negatív, akkor tuti nem vagy terhes, csak valamiért késik az ovud, esetleg elmarad. Az ovu tesztek mennyire negatívak most? Jelentkezik azért 2. csík, csak halványan, vagy egyáltalán nem?
Off Jó a videó!! :) )

Ha teszem azt 4 honapos terhes leszek, mikor lejarna a GYES em, es kozlom a szandekomat, hogy vissza akarok menni a korabbi munkahelyemre dolgozni, kotelesek visszavenni?

4 honaposan mondjuk eppen nem latszana annyira, tehat nem is kellene annyira az orrukra kotnom. Felrohato ez nekem?

Legjobb válasz: Kötelesek visszavenni, de nem azért, mert terhes vagy, hanem mert gyes után min. 1 hónapra köteles visszavenni. Eddig tiszta. Aztán, mikor visszamentél, akkor meg már nem rúghat ki az 1 hónap után se, mivel terhes vagy. tehát semikor se tud kirúgni. Szóval nem kell sumákolni, vissza kell vegyen és ki nem rúghat. Valóban szólj majd, ha visszamentél, hogy terhes vagy, ne nagyon számitsanak rád...

Kötelesek visszavenni, de nem azért, mert terhes vagy, hanem mert gyes után min. 1 hónapra köteles visszavenni. Eddig tiszta. Aztán, mikor visszamentél, akkor meg már nem rúghat ki az 1 hónap után se, mivel terhes vagy. tehát semikor se tud kirúgni. Szóval nem kell sumákolni, vissza kell vegyen és ki nem rúghat. Valóban szólj majd, ha visszamentél, hogy terhes vagy, ne nagyon számitsanak rád...

Ha ki viszem babámat az udvarra és a fa alá terítek egy pokrócot (persze árnyékba) akkor nem gonnd ha a földre teszem? Ebbe bele kötne a védő nő ha éppen akkor jönne mikor mi a fa alatt játszunk? 4 hónapos babáról van szó!

Legjobb válasz: A gyerek a saját környezetéhez szokik hozzá, ott nõ fel, a saját családja, kertje bacijaihaz, ezt a védõnõnek is tudnia kell. Figyelnék hogy árnyékba legyen, lehet rajta fejkendõ vagy kalap, szellõzõ ruha, cumija meg amit a szájába vesz ne legyen a földön, fûben, ennyi bõven elég. Friss levegõnél nincs is jobb. Esetleg a kutyákat elzárnám amíg ott van a védõnõ.

A gyerek a saját környezetéhez szokik hozzá, ott nõ fel, a saját családja, kertje bacijaihaz, ezt a védõnõnek is tudnia kell. Figyelnék hogy árnyékba legyen, lehet rajta fejkendõ vagy kalap, szellõzõ ruha, cumija meg amit a szájába vesz ne legyen a földön, fûben, ennyi bõven elég. Friss levegõnél nincs is jobb. Esetleg a kutyákat elzárnám amíg ott van a védõnõ.
Miért kötne bele? Nálunk szép fû van a kertben, nincs kutya ami szabadon lenne oda piszkítan, ha akart, lemászott, le gurult a fûbe a plédrõl, és felfedezte a környezetet! Ezzel nem teszel kárt a gyerekben! Sokan a játszótéren is lerakják a picit a fûbe, had másszon!
Szerintem egy kicsit még várj, még elég magas az uv. Esetleg egy óra múlva.
miért kötne bele? menj nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Nem most per pillanat gondoltam majd a délutáni órákban olyan 5 körül :) Mondjuk nálunk vannak kutyák de ápoltak és az udvar másik végében végzik a dolgukat :) Köszönöm a válaszokat !!!További szép napot mindenkinek :)
A játszótér sem lesz tisztább. A védõnõ max tanácsot adhat.
Semmi baj nem lehet, a védõnõ se tilthatja! Nyugodtan tedd le a plédre!
Tesztelj egyet pár nap múlva reggel, utána majd meglátod
Ugyanígy vagyok, nekem 5. napja késik és szerdán negát teszteltem.Én még várok jövõ hét elejéig, ha nem jön meg, tesztelek újra, szerintem te is várj még pár napot.Drukkolok!

Sokszor látom hogy 4 karikás pessoa zablának az utolsó és a nagy karikájára közösítõszíjat tesznek ez mire jó?

Kb ugyanaz az erõhatás mint ha sima zabla lenne vagy 3 karikás pessoa akkor minek?

Legjobb válasz: Nem ugyan olyan, mert egyesíti a két hatást.

Nem ugyan olyan, mert egyesíti a két hatást.
A kérdező hozzászólása: és kb mihez hasonló?
lánccal használják, és olyan mint egy nagykantár csak egyben. egy feszitõ és egy csikó zabla, csak össze kötve. Ha lánc nélkül használják bármelyik lyukba csatolva, akkor ponotsan ugyan olyan mint egy sima csikó zabla.
Egyáltalán nem olyan, mint a csikózabla, hiszen emelõ hatású, ez nem a láncon múlik. Minél lejjebb van csatolva, annál inkább. Tehát ha átkötõvel használod, akkor kapod a csikózabla hatását + az emelõ hatását, egyben.
Ahogy írták, lánc nélkül is megvan az emelõ hatás. Ha lánc nélkül csak a legalsóba csatolom, az már messze nem egy sima csikózabla, ez puszta fizika... A nagykantártól amúgy már csak abban is eltér, hogy emiatt nem tudsz külön hatni a csikó-, vagy a feszítõzablára, ezért egyes feladatok pontos kivitelezésére nem alkalmas.

Mikor a kormány hangoztatja büszkén, hogy az USA-nak tetszik az új alkotmánymódosítás és, hogy ez azt jelenti õk, hogy a magyar kormány teljesen demokratikus, azt miért nem mondják mellé, hogy csak azért mert a 4. módosítást teszi semmissé?

http://index.hu/kulfold/2013/11/01/meghogy_antidemokratikus_..

Legjobb válasz: A kormány SOHA nem igazságot mondja. Csak kiragadja azt a mondatot, ami neki szimpatikus.

A kormány SOHA nem igazságot mondja. Csak kiragadja azt a mondatot, ami neki szimpatikus.
A demokráciának semmi köze ahhoz, amit a kormányok annak neveznek.

Az ovu tesztem a 15. napon volt uo 2 csíkos, se előtte se utána nem jelzett. Ez mit jelent? Az ovutesztnek több napot kell mutatnia? Ez a 4. gyógyszermentes hónap és 2 hónapja próbálkozunk. Ma vagyok a 29. napon és 2 napja barnázok, teszt negatív.

Van már egy 2 éves lányunk, aki nehezen sikerült. Köszönöm válaszotokat.

Legjobb válasz: az ovu-teszt van ainek egy napig,de van akinek 2napig mutat pozitívat.ez a normális.hormonális problémákra mutat a 3,vagy annál több napos pozitív ouve teszt.na most,akkor vagy a legtermékenyebb,amikor a teszt elõször vált negatívba,a te esetedben ez a cikludos 16.napja volt.innentõl az érett petéd 12max24óráig élt.ha eközben találkozott a hímivarsejtekkel,akkor nagy a valószínûsége,hogy összejött a gyerkõc.hiszen az ovu-tezst nem azt mutatja mikor VAGY termékyeny,hanem hogy mikor LESZEL az.a spermiumok 3naponta termelõdnek újra és akár 5napig is elélnek a petevezetékben.a legmegfelelõbb nap,mikor próbálkoznotok kellett volna:a ciklusod 15.napja.ha összejött,gratulálok,ha nem,aggodaloma semmi ok,minden hónap egy új esély:-) szerintem ha most barnázol,az nem baba.de szorítok!

az ovu-teszt van ainek egy napig, de van akinek 2napig mutat pozitívat.ez a normális.hormonális problémákra mutat a 3, vagy annál több napos pozitív ouve teszt.na most, akkor vagy a legtermékenyebb, amikor a teszt elõször vált negatívba, a te esetedben ez a cikludos 16.napja volt.innentõl az érett petéd 12max24óráig élt.ha eközben találkozott a hímivarsejtekkel, akkor nagy a valószínûsége, hogy összejött a gyerkõc.hiszen az ovu-tezst nem azt mutatja mikor VAGY termékyeny, hanem hogy mikor LESZEL az.a spermiumok 3naponta termelõdnek újra és akár 5napig is elélnek a petevezetékben.a legmegfelelõbb nap, mikor próbálkoznotok kellett volna:a ciklusod 15.napja.ha összejött, gratulálok, ha nem, aggodaloma semmi ok, minden hónap egy új esély:-) szerintem ha most barnázol, az nem baba.de szorítok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!