Találatok a következő kifejezésre: Mi az és hogyan lehet elkészíteni (7 db)

Mi az URL, és hogyan lehet elkészíteni?

Legjobb válasz: Kedves Válaszoló! Válaszod arra enged következtetni, hogy a témát jól érted. Mivel más személyre ebben nem számíthatok, pontosítok: nagyon kéne a pénz, ezért a TeszVeszben szeretnék órát és görkorit eladni. Ehhez fotók is kellenének. A szövegbõl arra következtettem, mintha oda kéne valahogy benyomnom az óra fotóját, vagy annak helyét, és a TeszVesz szerkesztõje onnan tenné az én sablonomba. Kérlek, ennek ismeretében adj tanácsot. Köszönöm ! Tóth László.

A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszoló! Válaszod arra enged következtetni, hogy a témát jól érted. Mivel más személyre ebben nem számíthatok, pontosítok: nagyon kéne a pénz, ezért a TeszVeszben szeretnék órát és görkorit eladni. Ehhez fotók is kellenének. A szövegbõl arra következtettem, mintha oda kéne valahogy benyomnom az óra fotóját, vagy annak helyét, és a TeszVesz szerkesztõje onnan tenné az én sablonomba. Kérlek, ennek ismeretében adj tanácsot. Köszönöm ! Tóth László.
Ahhoz, hogy eladj valamit akár a TeszVesz-en, akár a Vaterán, Neked nem kell honlapot készítened. Menj fel a kérdéses oldalra, regisztrálj, és alaposan tanulmányozd át a felhasználási feltételeket! Azokon kimerítõ választ fogsz kapni a kérdéseidre! Sikeres licitet kívánok! http://www.teszvesz.hu/ http://www.vatera.hu/
Szia, én nem az elõzõ válaszoló vagy, de azt hiszem tudok neked segíteni. Tehát a teszvesz.hu-n akarsz valamit eladni ha jól értem igaz? Az oldal az eladni kívánt tárgyakrol készüt képek url-jét kéri igaz? Ez esetben egy kicsit más a helyzet. Gondolom nincs regisztrált tárhelyed, így keresned kell egy képmegosztó oldalt pl: http://photobucket.com/ itt ha regisztrálsz, fel tudod tölteni a képeidet, és csatolnak hozzá egy url címet, ami túlképp a foto elérési útja lesz. Ezt aztán be tudod másolni a teszvesz oldalára. Ha valami nem érthetõ írj nyugodtan.
A kérdésed elsõ részére, pedig: URL (Uniform Resource Locator) 'URL'-cím (egységes erõforráshely meghatározó) nemzetközi szabvány szerint felépített hálózati cím az Interneten, amelyen egy erõforrás (adatállomány) elérhetõ;
A kérdező hozzászólása: Mindnyájatoknak köszönöm a kedves és gyors segítséget!! Most párommal el kell menjünk, --ezt már nem tudom kikerülni, --de 3-4 óra múlva elkezdem felhasználni a Tõletek kapott tudást. Szép hétvégét Nektek !
I made you a URL... but I ate it. :(

Szaraz es miteszeres az arc borom, mivel javithatnek rajta? Milyen krem vagy arctisztitoval? Esetleg amit itthol lehet kesziteni? Es hogyan kell elkesziteni es hanyszor kell hasznalni?

Legjobb válasz: Szia! Az én bõröm is ugyanilyen. Alapjáraton száraz, néha a homlokom zsírosabb, az orrom és az állam pedig mitesszeres. Kb 2-3 hónaponta járok kozmetikushoz, hogy teljesen kitisztítsa az arcomat. Emellett minden reggel és este használok egy arctisztítót, amely biztosítja, hogy ne legyen száraz a bõröm egész nap. Sõt ugye még a szennyezõdéseket is eltávolítja. Hát amit én tudok javasolni csak annyi, hogy semmiféleképpen ne használj arcradírt a mitesszereidre, mert az mégjobban kiszárítaná a bõröd. Ha megteheted járj el kozmetikushoz 2 hónaponta és emellett használd a Loreal-tól a TRIPLE ACTIVE arclemosó tejet a bõr egyensúlyáért.

Szia! Az én bõröm is ugyanilyen. Alapjáraton száraz, néha a homlokom zsírosabb, az orrom és az állam pedig mitesszeres. Kb 2-3 hónaponta járok kozmetikushoz, hogy teljesen kitisztítsa az arcomat. Emellett minden reggel és este használok egy arctisztítót, amely biztosítja, hogy ne legyen száraz a bõröm egész nap. Sõt ugye még a szennyezõdéseket is eltávolítja. Hát amit én tudok javasolni csak annyi, hogy semmiféleképpen ne használj arcradírt a mitesszereidre, mert az mégjobban kiszárítaná a bõröd. Ha megteheted járj el kozmetikushoz 2 hónaponta és emellett használd a Loreal-tól a TRIPLE ACTIVE arclemosó tejet a bõr egyensúlyáért.


Fehérje/proteinturmix Általában valamilyen proteinpor, gyümölcs, tojás, tej. Izlés szerint

Hogy lehet otthon mérget elkészíteni, v. mi az a méreg v. nagyon erős altató amihez bárki hozzá férhet vagy otthon is el tudja készíteni? Egy történetet írok és ahhoz kéne.

Legjobb válasz: Ricin, ricinus. De sokfélét lehetne még írni, még az otthoni környezetben is körbevesznek minket a mérgezõ növények: kutyaszõlõ, farkasalma, aranyvesszõ, krumpli, barackmag, nadragulya, bodza, stb. Ezek fõként mérgezõ növények, altató hatásuk nem igazán van. Viszont házilag is bárki elõ tud állítani belõlük mérgezõ hatású folyadékot, olajat.

Ricin, ricinus. De sokfélét lehetne még írni, még az otthoni környezetben is körbevesznek minket a mérgezõ növények: kutyaszõlõ, farkasalma, aranyvesszõ, krumpli, barackmag, nadragulya, bodza, stb. Ezek fõként mérgezõ növények, altató hatásuk nem igazán van. Viszont házilag is bárki elõ tud állítani belõlük mérgezõ hatású folyadékot, olajat.

Kisebb méretű lufi szívet szeretnék csinálni, nem pont a képen látható méretben, hanem kb.50db lufiból, hogyan és mi módon lehet elkészíteni az alapját/alakját?

http://www.leggomb.hu/bemutatkozunk/sziv_2.jpg

Legjobb válasz: Kell egy erõs drót forma, aztán erre kell a kettesével összekötött lufikat felrakni.

Kell egy erõs drót forma, aztán erre kell a kettesével összekötött lufikat felrakni.
A kérdező hozzászólása: A kettesével összekötött lufi után a következõ kettõt 90 fokban elfordítva kötöm fel?
Valahogy úgy is lehet, hogy arra a régi típusú csipeszes, forgatható körszárítóra rögzíted rá, és akkor azzal tudod csavartra csinálni, és utána rögzíted a drótra, amivel formázhatod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!