Találatok a következő kifejezésre: Mi az és hogyan lehet (4036 db)

Minecraft LAN világ. Mi az, és hogy lehet másnak felcsatlakozni rá?

Szeretnénk egy szervert, de sose m?ködik.. ezért LAN világot választottuk, de nem tudjuk, hogy lehet rá felcsatlakozni.

Legjobb válasz: lannal csak akkor tudsz ha össze van kötve a gépetek egy kábellel, tehát ha nem egy szobában vagytok akkor már necces :D

lannal csak akkor tudsz ha össze van kötve a gépetek egy kábellel, tehát ha nem egy szobában vagytok akkor már necces :D
A kérdező hozzászólása: Már megvan. Több városnyira vagyunk egymástól, de az IP mindig segít xD Köszönöm a választ!
csõ kérdezõ nekem is ez a bajom hogy csináltad meg?

(win7) különböző dll-ek hiányoznak. Mik azok és hogy lehet kiküszöbölni?

Legjobb válasz: keress rá a google-ba (ha játékoknál írja ki)

keress rá a google-ba (ha játékoknál írja ki)
http://www.dllfiles.com-ról tölsd le õket és tedd be a játék mappájába. Ilyen d3dx9_34.dll fájlokról van szó, ugye?

Mi az a "holdjegy"? "Napjegy"? Mégis mik ezek, és hogy lehet megtudni, az enyém mi?

Nézegetem az oldalt, nagyjából most először. És azt hiszem ilyenkor jövök rá, hogy semmit se tudok a horószkópról. (Pedig nagy vagánynak tartottam magam, amiért tudom, hogy csillagjegyem oroszlán, aszcendensem skorpió.) Erre most olyan kifejezésekkel találkozom, hogy csak csuhajja. Nézek mint hal a parton. Felvilágosítana valaki? Ja, és még valami: ha oroszlán vagyok, skorpió aszcendenssel, melyik jegy van előnyben? Mert ahogy nézem, az oroszlán leírása alig pár dologban illik rám, míg a sorpió teljesen. Ez most hogy is van? Én azt hittem, mindig a csillagjegy van előnyben. Előre is köszönöm, annak, aki segít!

Legjobb válasz: A napjegyed az oroszlàn, ez azt jelenti, hogy az alaptulajdonsagaid (kulso, szemelyisegtipus, egeszseged) az oroszlanra jellemzoek. Persze a pontosabb meghatarozashoz kene tudni, melyik bolygod hol all, milyen fenyszogekkel. Ha nagyon erdekel, neten utana tudsz nezni:) Az aszcendensed meghatarozza a gondolkodasmododat, mivel ez a skorpioban van, igy skorpio fejjel gondolkozol:) Az elethez es masokhoz valo hozzaallasodat tukrozi. Az, hogy melyik van elonyben, mas kerdese. A tibetiek szerint harom dolog hatarozza meg a szemelyiseged. A horoszkopod, (ami olyan egyedi mint az ujjlenyomatod,) a neveltetesed, es a sajat donteseid :) Ha kerdesed van, irj nyugodtan priviben :)

A napjegyed az oroszlàn, ez azt jelenti, hogy az alaptulajdonsagaid (kulso, szemelyisegtipus, egeszseged) az oroszlanra jellemzoek. Persze a pontosabb meghatarozashoz kene tudni, melyik bolygod hol all, milyen fenyszogekkel. Ha nagyon erdekel, neten utana tudsz nezni:) Az aszcendensed meghatarozza a gondolkodasmododat, mivel ez a skorpioban van, igy skorpio fejjel gondolkozol:) Az elethez es masokhoz valo hozzaallasodat tukrozi. Az, hogy melyik van elonyben, mas kerdese. A tibetiek szerint harom dolog hatarozza meg a szemelyiseged. A horoszkopod, (ami olyan egyedi mint az ujjlenyomatod, ) a neveltetesed, es a sajat donteseid :) Ha kerdesed van, irj nyugodtan priviben :)
Pardon, kicsit vitatkoznék: a Napjegy az egót, a tudatos személyiséget mutatja, milyen valaki belülrõl, mit él meg tudatosan. Az Ascendens jegye az ami kifelé látszik a világban, ahogy megnyilvánulsz, amit elöször észrevesznek rajtad. A születési uralkodó bolygó az Ascendens jegyének uralkodó bolygója pedig átszínezi ezt a képet, ami kivülrõl lejön belõled a világnak. És a Holdjegyed az a lelkiséged, a mély, ösztönös reagálásaid. Az Ascendensnek alapjáraton semmi köze úm. a gondolkodásodhoz, az a Merkúr bolygó helyzetétõl és a 3.házad (kommunikáció, gondolkodás, értelmi képességek, tanulás stb.) helyzetétõl függ.


néma mód?
Biztos néma módon hagytad.
A kérdező hozzászólása: Nincs néma üzemmódban. Rendesen csörög és minden ok-n mûködik. Pár napja jelent meg a kis ikon rajta.

Word táblázattal van gondom, nem tudom kivenni az üres helyeket. Mi ez, és hogy lehet eltüntetni?

Mit kell vajon lenyomni,hogy ez megjelenjen,vagy eltűnjön ?

Legjobb válasz: Ezek végejelek, amelyek a nyomtatáskor nem fognak látszani. A besatírozott, fordított P betûre emlékeztetõ jellel ellátott gombot kell kiütnöd, hogy eltûnjenek. Arra szolgál, hogy ne zsúfold tele fölöslegesen nem látható vezérlõkarakterekkel a szövegedet, meg hogy mi van szóközzel vagy tabbal eltolva, és effélékre. érdemes megszoknod, hogy idõnként bekapcsold, ha valamit nem értesz.

Ezek végejelek, amelyek a nyomtatáskor nem fognak látszani. A besatírozott, fordított P betûre emlékeztetõ jellel ellátott gombot kell kiütnöd, hogy eltûnjenek. Arra szolgál, hogy ne zsúfold tele fölöslegesen nem látható vezérlõkarakterekkel a szövegedet, meg hogy mi van szóközzel vagy tabbal eltolva, és effélékre. érdemes megszoknod, hogy idõnként bekapcsold, ha valamit nem értesz.
1. Eszközök menü > Testreszabás > Eszköztárak fül: Szokásos is! legyen bejelölve... http://imagerz.com/QE8VX0tvAwMBUFgcEgVQ 2. töröld, a kényszerített sortöréseket. (a cellában, az utolsó szövegrész után, ne legyen kényszerített sortörés (Shift+Enter), egyszerûen klikkelj a következõ cellába!) http://imagerz.com/QE8VX0tvAwMBUFgcFQVQ
A kérdező hozzászólása: a 11:30-asnak köszönöm, így már jó lett,

Nincs meg a webcamomhoz a telepítő cd, így nem tudom használni. Azt hallottam, hogy internetről le lehet tölteni valamit, ami megoldja a problémát. Mi az, és hol lehet letölteni?

Legjobb válasz: Googleba írd be a webkamerád típusát + azt a szót hogy driver, töltsd le a talált drivert, indítsd újra a gépet, és jó lesz.

Googleba írd be a webkamerád típusát + azt a szót hogy driver, töltsd le a talált drivert, indítsd újra a gépet, és jó lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Ha nagyon nem találsz, ez segít: http://regisztralok.blog.hu/2011/07/29/driver_79

Mi ez? és hogyan lehet kezelni? Baba arcán patanás szerű ízé, de sok és nagyok. Tápszeres. Az is lehet tejkiütés?

Legjobb válasz: szerintem nem. a fiamon születése óta van, 17 hónapos. idõnként elmúlik, aztán elõjön. állítólag hormonális dolog és elmúlik magától.

szerintem nem. a fiamon születése óta van, 17 hónapos. idõnként elmúlik, aztán elõjön. állítólag hormonális dolog és elmúlik magától.
Szia! Pont ma reggel volt a tv2-n a babapercekben, hogy tápszeres babán is kijöhet a tejkiütés. nem nagyon tudtam figyelni, mert a kisfiamnak kiabálhatnékja támadt, de valami olyasmit mondtak, hogy ha nagyon nem múlik akkor bõrgyógyász ír rá kencét.
A kérdező hozzászólása: barátnõm 1 hónapos kisfia, neki nagyon olyan az arca és elégpiros is. mert az én fiamnak jönnek mennek, de azok kisebbek meg ahogy észre vettem neki inkább a melegtõl jönnek elõ.

Vírus miatt újra kellett telepíteni a Windowst. Nem szól a hangszóró, azt írja, nincs aktív keverőeszköz. Az mit jelent és hogy lehet csinálni?

Legjobb válasz: Valószínûleg fel kell telepíteni a hangkártya illesztõprogramját. Legegyszerûbben a hangkártyához mellékelt CD-rõl lehet megtenni alaplapra integrált hangkártya esetén az alaplaphoz mellékelt CD-rõl. A legújabb program a gyártó honlapjáról is elérhetõ. Az illesztõprogram-keresést elvégezheted az eszközkezelõben is.

Valószínûleg fel kell telepíteni a hangkártya illesztõprogramját. Legegyszerûbben a hangkártyához mellékelt CD-rõl lehet megtenni alaplapra integrált hangkártya esetén az alaplaphoz mellékelt CD-rõl. A legújabb program a gyártó honlapjáról is elérhetõ. Az illesztõprogram-keresést elvégezheted az eszközkezelõben is.

Az akváriumomban a növényeken feketés-zöldes kis szálú valamik nőttek. Mik ezek és hogyan lehet védekezni ellenük?

Üdvözletem.

Legjobb válasz: Azt gondolom algás a víz. Lehet kapni különbözõ algaelleni szereket és 2-3 algaevõ hal is megtenné a hatását!!

Azt gondolom algás a víz. Lehet kapni különbözõ algaelleni szereket és 2-3 algaevõ hal is megtenné a hatását!!
Én is pár algaevõ harcsát javasolnék az akváriumba!:)
Vegyél Aymonierit. Igaz, nem csak nagyobbacska, fürge halakkal érdemes összerakni (ezenkívül nehéz is kifogni), de azért megeszi az algákat. 2 db elég belõle.
Ez a feketealga, az én akváriumomban is van/volt. Azok beválnak amit az elõttem irók mondtak, de ha egyszer megjelent, többször már nem fog eltûnni:S sajnos ezt tapasztalatból mondom:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!