Találatok a következő kifejezésre: Mi az és hogyan (19276 db)

Xp usb-ről si3112sys nem található mi az és hogyan küszöbölhető ki?

egy régebbi notebookot akarok telepíteni pendrive-ról mivel más meghajtó nincs fel is raktam az useb-re az xp-t de telepítés közben mindég szt írja ki h si3112sys fájl nem található mi ez a fájl és mit lehet tenni előre is köszi

Legjobb válasz: Valószinüleg azt jelenti, hogy az alaplapi driver -t nem telepítetted és pl ha sata vinyód van akkor azt nem ismeri fel. Gyártótol származó lemez kell hozzá amivel feltelepíted az alaplapi vezérlõket. Telepítéskor (azt hiszem F6 vagy T /mindegy kiírja/ )Más gyártótól származó eszközt (driver) kell kiválaszd és mikor odaér a telepítés akkor kérni fogja a lemezt, valószinüleg floppy (A -meghajtót), amit az alaplapi telepítõ cd-n kell keresned és kimásold. Sajnos nem jó hírek, mert gondolom nincs floppy benne hogy "A" -ról telepítsd még azt is az oprendszeren kívül.

Valószinüleg azt jelenti, hogy az alaplapi driver -t nem telepítetted és pl ha sata vinyód van akkor azt nem ismeri fel. Gyártótol származó lemez kell hozzá amivel feltelepíted az alaplapi vezérlõket. Telepítéskor (azt hiszem F6 vagy T /mindegy kiírja/ )Más gyártótól származó eszközt (driver) kell kiválaszd és mikor odaér a telepítés akkor kérni fogja a lemezt, valószinüleg floppy (A -meghajtót), amit az alaplapi telepítõ cd-n kell keresned és kimásold. Sajnos nem jó hírek, mert gondolom nincs floppy benne hogy "A" -ról telepítsd még azt is az oprendszeren kívül.
az ajánlott a minimális gépígény is sokmindentõl függ. Pl max beállításokon biztos hogy egy minimális gépígényû rendszer akadni fog, lassú lesz.Itt pl az Aero ami nincs benne ami miatt a tejes sokkal többet fogyaszt (csak ha használod), de ha a képi megjelenítéseket a teljesítmény irányába tolod el és nem a minõség felé (videokártya beállítások és oprendszer beállítások (pl ki-beusztatás, animálás )csillogó vibráló xtramenûs stb akkor az terheli a gépet , ha ezeket leveszed akkor sokkal jobban fut, csak nem lesz olyan csicsa.
A kérdező hozzászólása: de akkor semmivel sem kisseb gép igényû mint pl az ultimate? régen olvastam valahol h ez már 256rammal is megy de ak ez kamu?
Igen jól tudod (butított win7)! Felteheted nyugodtan. 1-2 beállítást megteszel, felesleges szolgáltatzásokat, programokat kikapcsolsz, megjelenítéseket visszaveszed akkor semmi gond nem lesz vele csak annyi hogy butított.Veszteni nem vesztesz vele semmit.
A kérdező hozzászólása: Jó de a starter elvileg kisebb gépigényû mert az eredetileg is notbook-hoz lett kitalálva de ak ha azt mondod h ne túl jó akkor nem erõltetem
Menne, de nem biztos hogy jobb lenne mint egy xp. http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows7/products/system-..
A kérdező hozzászólása: Értem vagyis nem :) De köszönöm a segítséget így legalább rá jöttem hogy ehhez nekem már szak ember kell még egyszer köszönöm az idõdet és a türelmed csak négy egy kérdés szerinted win7 starter menne rajta 1, 6 cpu 1Gb ddr2 (samsung n150 plus)
Igen az odáig megvan (bootolható pendrive), hogy a pendrive -on telepítõ lemez rajta van csak telepítés közben kell telepíteni a floppyról a vezérlõt amihez kellene az a floppy... Ha bírja a géped telepíts rá másik oprendszert amik már tartalmazzák vagy készíts magad egyet: http://logout.hu/cikk/sata_driver_integralasa_xp_telepitobe/..
A kérdező hozzászólása: és olyat honnan tudsz segíteni programmal már próbálkoztam (Win to flash) illetve ezzel a hibával
Boot menü: http://motherboards-reviews.com/motherboards/MSI/G31TM-P35/i.. Sajnos ha jól tudom nem lehet pendrive-nak (USB)"A" betüjelet adni, de lehet lesz rá opció a biosban, de nem hinném, mert a telepítõ csak "A" -n keresi.Szükséged lesz usb floppy-ra. Másiki, hogy beszerzel egy "buherált" xp -t amibe beleintegrálták a sata vezérlõt.
A kérdező hozzászólása: és akkor ha nincs flopy meghajtóm akkor mi a hejzet nem lehet tenni semmit??
Biosban a Boot menüben kell elsõ bootra tenni a meghajtót (jelen esetben a pendrive-t)
Kicsit utánanéztem a fájloknak, ezeket (ilyeneket) kellene telepítés közben flopy-ról telepíteni (kiírni flopy-ra) > SIISUPP.VXD > SIWinAcc.sys > Si3112r.inf > Si3112r.mpd > Si3112r.sys > TxtSetup.oem > readme.txt > si3112r.cat ezeket a fájlokat megtalálod az alaplapod telepítõlemezén, valószinü a driver mappában win2k, sata, raid... akármi. Telepítéskor F6 ! http://img69.imageshack.us/img69/7176/ht7m.jpg
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Hát igen nincs flopy meghajtóm meg nem akarok akadékoskodni az értetlenségemmel de akkor hogy is csináljam odáig jutok el h a bios ban el tudom indítani az xp-t aztán megy is majd a a fent említett hibát írja ki szóval akkor hol is kell beállítani azt az eszközt elõre is kösz
A kérdező hozzászólása: Így mostmár értem és köszönöm a segítséget Jó éjszakát
egy fokkal rosszabb mint az intõ (ha jólemlékszem 2-es magatartásjeggyel jár)
Sárgalap, kapd össze magad, mert a következõ az igazgatói lesz, utána meg majd kitesznek valami városszéli iskolába.
Ahogy elsõ is írta, egyel rosszabb, mint az intõ. Sorban úgy van, hogy figyelmeztetõ, intõ, rovó. És adhatja szaktanár, osztályfõnök, igazgató, és nevelõtestület. Bár szerintem elég nagy dolgot kell ahhoz csinálni, hogy valaki ilyet kapjon. Állítólag ha összegyûlik X számú figyelmeztetõ, abból intõ lesz, ha megint X számú intõ összegyûlik, abból rovó lesz. Bár nálunk (általánosban) nem nagyon vették komolyan. Egyik évben a fiúk versenyeztek, hogy kinek lesz több. Az egyik fiú 40 valamennyivel nyert, és évvégén négyes volt a magatartása. Középsuliban meg nem volt divat a tanároknál. Inkább bevágták az egyest, h lemenjen az átlag.
Tanulj már meg írni, plusz figyelmedbe ajánlom a V betût. :)


Van valamilyen betegséged, ha igen mi az és hogy érzed javul e?

Legjobb válasz: Szia! Nekem igazából gerincferdülésem van,de mióta hiszek abban, hogy mûtét nélkül is bármi sikerülhet(csak hinni kell benne), azóta egyáltalán nem érzem, hogy bármi bajom is lenne.(Nem sorolnám a gerincferdülést a betegségek közé). Off:Nem hiszem azt, hogy egy mûtét bármit is helyrehozna. Valamiért van betegség a Földön, és nem azért, mert olyan jólelkû az emberiség.:) [Elnézést kérek, tulajdonképpen az egész válaszom Off-os, de megszerettem volna osztani ezt Veled/Veletek!]:)

Szia! Nekem igazából gerincferdülésem van, de mióta hiszek abban, hogy mûtét nélkül is bármi sikerülhet(csak hinni kell benne), azóta egyáltalán nem érzem, hogy bármi bajom is lenne.(Nem sorolnám a gerincferdülést a betegségek közé). Off:Nem hiszem azt, hogy egy mûtét bármit is helyrehozna. Valamiért van betegség a Földön, és nem azért, mert olyan jólelkû az emberiség.:) [Elnézést kérek, tulajdonképpen az egész válaszom Off-os, de megszerettem volna osztani ezt Veled/Veletek!]:)
Ha én azt tudnám, hogy mit csináltam magammal... :( Múlt héten hétfõn elmentem futni aztán utána nagyon fájt a sarkam. Nem foglalkoztam vele azt hittem, hogy egy kicsit megerõltettem, vagy hogy rossz a futó cipõm. Aztán még ezen a héten se múlt el, ha nem mozgatom nincs vele baj, de járni nem tudok rajta fájdalom nélkül. Meg van duzzadva is, igaz, hogy nem pihentettem mert iskolába csak gyalog tudok menni, de mostmár kezdek aggódni. Hétvégén pihentetem, ha nem javul irány az orvoshoz hétfõn. :( Ezenkívül még ekcémás is vagyok..
OFF: Gerincferdülésre legjobb gyógyír az úszás mellett a jóga ide tartozó gyakorlatai: Matsyendrasana (gerinccsavarás), Trikonasana (háromszögállás), Bhujangasana (kobraállás). Amúgy nekem allergiám van úgy 7 éve, ha betegségnek számít, és javult az utóbbi idõkben... Egyre enyhébbek a tünetei.
Nekem is parlagfû allergiám van.Mivel külföldön élek így azt hittem teljesen kigyógyultam belõle, mert itt kint semmi allergiám nincs.Tavaly augusztusban hazamentünk 3 hétre nyaralni, és ahogy átléptem a Magyar határt erõsen ki is jött.A 3 hetem borzalmas volt mert szenvedtem az allergiától..Szóval ha otthon vagyok nem javul az allergiám..Külföldön viszont egy napra sem jön elõ..
Alvadási zavarom van, tüdõtályogom és pajzsmirigy-túltengésem. És 22 éves vagyok. Amúgy jól vagyok, pozitívan állok a dolgokhoz és mindenben meglátom a jót. Sokat mosolygok, ez abszolút segített. Az alvadásra gyógyszert szedek, a tályog stagnál, a pajzsmirigyem meg úgy tûnik rendbe van. Szóval mûködik. :)

Qv06 mi az és hogyan tudom törölni?

Internet indításakor nem a kezdőlapom, hanem valami qv06 kezdőlap jelenik meg. Nem tudom törölni, átállítani, igaz nem vagyok nagy számítógép kezelő. Win7-em van. Segítséééééég!

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=fTye4IPXfvA Vagy nem? Segítségedre lehet még ez is: Malwarebytes Anti-Malware Free Egyébként szerezz be egy jó antivírust. Pl: ESET, Avast, AVG, Kaspersky, Avira

http://www.youtube.com/watch?v=fTye4IPXfvA Vagy nem? Segítségedre lehet még ez is: Malwarebytes Anti-Malware Free Egyébként szerezz be egy jó antivírust. Pl: ESET, Avast, AVG, Kaspersky, Avira
Nekem ezen oldal alján leírtak szerint sikerült törölni: http://www.qv06.org/hu/

A lábamon valami pattanáshoz hasonló izék vannak. Mik azok és hogyan lehetne eltüntetni?

Kis gugák, de a combomon mindenhol, néha 1-2 begyullad (vagy nem tudom mit csinál), olyankor ha megnyomom, egy kis fehér valami jön ki bel?le, ezért írtam, hogy olyan mint a patanás, de valamielyik már évek óta ott van, és elég zavaró (mondjuk f?leg nyáron).

Legjobb válasz: Borotválás után keletkeznek? Mert ha igen, akkor ezek szõrbenövések. És ezekre lehet kapni ilyen kenõcsöt.

Borotválás után keletkeznek? Mert ha igen, akkor ezek szõrbenövések. És ezekre lehet kapni ilyen kenõcsöt.
Szõrtüszõgyulladás.

Vannak félelmeitek? Ha igen mik azok? És hogy kezelitek?

Értem itt az egész terhességet,a szülésig. (pl.koraszülés,fájás gyengeség,sűrgősbeavatkozás,magzatvíz vétel stb...)

Legjobb válasz: Nem, nekem beindult 25 hetesen. De már itthon vagyok és még egyben. :) Éljen az orvostudomány. :)

Nem, nekem beindult 25 hetesen. De már itthon vagyok és még egyben. :) Éljen az orvostudomány. :)
Én is sokat olvastam, de szerencsére tudom azt, hogy a netes híreknek hinni sosem szabad. Egy valamitõl féltem, hogy nehogy császár legyen a vége.
Igen, vannak. Elejében az volt nehogy elmenjen, aztán az hogy egészséges legyen, most így 31hét 3 naposan az, hogy nehogy köldökzsinór probléma legyen, nehogy meghaljon, még belegondolni, leírni is rossz. Az a baj, hogy túl sokat olvasok és így sok rémhír is akad az olvasnivalók között. A szüléstõl annyiban félek, hogy ott is nehogy komplikáció lépjen fel, meg ilyenek. Már lehet tényleg betegesen félek... :(
huuu hetedik durva hogy elírtad :S remélem elírtad...
Mindenkinek vannak félelemei, az elején, hogy nem marad veletek, egészséges lesz-e, és aztán a vizsgálatok mennyiségének növekedésével, nõ az aggodalom is..... Nekem 18 hetesen elkezdett keményedni a pocakom, rövidültem is, de még 3 cm felett van a méhnyakam a 26. héten. Aztán találtak egy csomó antigént, amit havonta ellenõriznek, most a májfunkcióimat nézik, mert a jobb bordám alatt nagyon fáj, lehet, hogy "csak" epe, de most félek, nehogy HELLP-szindróma legyen :( De úgy néz ki, eddig minden rendben van, szerencsére, jó orvosom van, akiben és megbízom. Szerintem az a fontos, hogy olyan orvosod, szülésznõd, védõnõd legyen, akivel meg tudod beszélni a problémáidat és segítsenek. Nekem szerencsém van.
Én az elején attól rettegtem, hogy elmegy. Aztán attól, hogy baja lesz. Az amniocentézist nem vállaltam, mert rossz érzésem volt és úgy döntöttem, hogy ha beteg is, akkor sem leszek képes az abortuszra. A koraszüléses félelmem nálam bejött, de leállították 25 hetesen, azóta nagyon kímélem magam. Most, 30 hetesen már nem félek. A szülést várom, mert nem elsõ és tudom mivel jár. A fájdalom nem érdekel, csak az, hogy végre láthassam és megölhessem, ahogy most, hason keresztül.
23 hetes vagyok, és most perpillanat attól félek én is hogy koraszülés lesz, vagy bármi nagyobb baj. Anyukámnak sok babája elment, 6-ból ketten maradtunk meg a tesómmal, ezért nagyon félek, könnyen örökölhetem, hogy "gyenge" vagyok és nem tudom megtartani... a szüléstõl meg azért félek mert mivan ha gondok lépnek fel, mindig mindenhol vannak gondok :( remélem mindenki megnyugszik velem együtt:) mert ezek tudom hogy lelkileg árthatnak a bébinek... jo bébivárást mindenkinek
Utolsó vagyok: na, még a köldökzsinóros dolgoktól tartottam én is, sok a rossz hir sajnos...
Én attól féltem, hogy koraszülött lesz és azon aggódtam, hogy egészséges legyen. A szüléstõl annyira nem tartottam, az se érdekelt, ha császár lesz, az se, ha gátmetszés lesz, nem féltem a beöntéstõl se és nem csináltam ügyet a borotválásból se. Talán attól tartottam még, hogy oxitocint kell adni. Végeredmény: a második szülés majdnem koraszülés lett, benn feküdtem 10 napot, de annyira benn maradt utána, hogy a 39. hetet is betöltöttem. Mindkétszer teljes nyugiban szültem, érzéstelenitõ, gátmetszés, oxitocin, minden nélkül. Bármikor szülnék egy harmadikat is, szép élmény volt :)
persze hogy van.amik általában egy várandós nõ fejében megfordulnak!!! de van egy nagy félelmem is.a napokban derült ki hogy a méhnyakam meg van rövidülve 1, 5 cm a 3 helyett.és ez koraszüléshez vezethet.és még csak 24 hetes vagyok.szóval nagyon félek.egyébként már a második babám.
Én nem féltem, tudtam, hog ha nyugodt leszek, akkor haladni fog a szülésem, mnden rendben lesz, nem lesz komplikáció, így is lett. EDA-t kértem, még pihenni is tudtam. Nem is a szülés az ijesztõ, hanem az, ami akkor jön, amikor hazaviszed az elsõszülöttedet.

Adobe Dreamweaver --> Egy sárga táblázatra utaló izé van ott, mi az és hogyan tudok újat létrehozni? +kép!

http://kepfeltoltes.hu/100118/1246841331asdf_www.kepfeltolte..

Legjobb válasz: kitörlöd a kódoláasból,dolgozzál notepad dal,ha megakarsz tanulni rendesen dolgozni,és te készisd el az egéssz oldalt ne hasznájjál elöre elkészitett dolgokat

kitörlöd a kódoláasból, dolgozzál notepad dal, ha megakarsz tanulni rendesen dolgozni, és te készisd el az egéssz oldalt ne hasznájjál elöre elkészitett dolgokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!