Találatok a következő kifejezésre: Mi az állandó magas (3 db)

Mi az az állandó magas cukorérték, ami már veszélyezteti szülés után a babát?

Nekem magasabb a cukrom, diétázom, de sajna nehéz id?ket élek, ideges vgyok, és hiába a diéta, magasabb a cukrom. Kiváncsi lennék, mi az a tartós érték, ahol már félni kell, hogy a baba károsodhat?

Mit jelent az állandó hasszurkálás, magas (abb) testhőmérséklet, hőhullámok, fejfájás, ingerültség?

1 hete voltunk együtt a párommal védekezés nélkül,pont peteérésnél...

Legjobb válasz: Egyenlõre semmit. Ha történt megtermékenyülés, akkor sem ágyazódott még be, vagy legalábbis még nem fejezõdött be, és a tünetek csak azután kezdõdnek. Sok sikert!

Egyenlõre semmit. Ha történt megtermékenyülés, akkor sem ágyazódott még be, vagy legalábbis még nem fejezõdött be, és a tünetek csak azután kezdõdnek. Sok sikert!
Hidegfront, mensi közeleg vagy terhesség, mindegyikre ugyanannyi az esély.

Anyukám állandóan hajtogatja, hogy majd' megőrül, mennyire elege van, milyen magas a vérnyomása, semmire nincs ideje és hasonlók. Nagyon szeretem őt, de ez az egy nagyon idegesít. Mit mondjak neki, hogy ne bántsam meg?

Attól semmi nem lesz jobb, hogy fennhangom ismételgeti, hogy milyen rossz. Miért nem lehet ezt megérteni? Ezzel másnak a hangulatát is elrontja.

Legjobb válasz: de talán valaki észbe kap és segít rajta, nem?

de talán valaki észbe kap és segít rajta, nem?
Én is anyuka vagyok, biztos idegesítõ számodra , de én meg tudom õt érteni.A legtöbb embernek a mai világban annyi baja gondja van, hogy csoda ha él.Kedveskedj neki, hátha az megnyugtatja.Rám az hat, ha ideges vagyok.
Valószínûleg ezzel a módszerrel próbálja elérni, hogy magadtól felajánld neki a segítségedet.
Szoktál neki segíteni? Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok. Ha megkér, segítek, de amikor ilyeneket mond, akkor általában olyan dolgokkal kell foglalkoznia, mint a számlák, pénzügyek, orvos, idõpiontra kell mennie valahova, stb. Ilyenekben nem tudok neki segíteni... egyszerûen túlságosan be van szervezve a napja, túl sok mindent kell elintéznie.
20 évesen a számlafizetésbe(legalább a postán való sorbanállásba) nyugodtan besegíthetsz. Egyébként tényleg, ilyenkor a legegyszerûbb odalépni, és megkérdezni, hogy "segítene-e az rajta, ha most megcsinálnád ezt vagy azt?" Vagy ha nincs konkrét ötleted, akkor egyszerûen: "tudok valamit könnyíteni, segíteni neked?"
Szegény, evvel csak a saját sorsát nehezíti. Meg a körülötte lévõknek sem boldogság. Valami(k) nem tetszik neki, és nem tud rajta segíteni.
20 évesen felnõtt vagy, átvehetnéd a gondok egy részét. Együtt éltek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!