Találatok a következő kifejezésre: Mi az nedves (76 db)

8 éve élek együtt a barátnõmell és elég sok a vita még mindig a szüzességével kapcsolatban mivel az elsõ együttlétünknél nem éreztem a szûzhártyáját és elég nedves állapotba volt és ki is volt tágulva a hüvely bejáratnál is szûz e volt?

ekkor barátnõm 15 éves volt és nem is vérzett le a farkam 16 cm 4cm vajon szûz e volt?

Legjobb válasz: El kéne már végezni azt az általános iskolát. Nehéz írni, mi?

El kéne már végezni azt az általános iskolát. Nehéz írni, mi?
istenem. nektek sincs min veszekedni mi?
Ki az a retardált, aki engedi a 15 éves lányát másnál lakni, a tetejébe évekig?
Én már régen kidobtalak volna, idióta f asz!
"a kérdésre válaszolná okoska lécci" A "válaszolná" az milyen igealak? ilyennel még nem találkoztam. A szexelést legalább az általános iskola elvégzéséhez kéne kötni Milyen az a barátnõmell? Jó melle lehet a barátnõdnek biztos. Tanulj már meg írni!!!
1. Miért érdekel ennyire, hogy a barátnõd szûz volt-e még? Én már a második ilyen veszekedésnél kidobtalak volna...és ha nem volt az? 2. A szüzesség nem attól függ, hogy meg van-e a szûzhártyája vagy sem. Ha még nem járt benn fiú/férfi akkor még szûz. A szûzhártyája pedig átszakadhatott masztizás közben is ( ha pedig fel is dugott valamit akkor lehet azért sem volt olyan szûk(ami egyébként egyénenként változó), de attól még szûz maradt), de akár sportolás közben is, bár utóbbi inkább csak akkor ha rendszeresen sportol és csak bizonyos sportoknál... 3. Az hogy elég nedves volt...örülj neki. Semmi köze a szüzességnek.
Te dugtad meg és mi mondjuk meg, szûz volt -e? És ha nem? Szerintem az volt, de ha te nem bízol meg benne, minek vagy vele? Az én elsõ barátom is megkérdõjelezte utólag hogy õ volt -e az elsõ, repült is, mint a gyõzelmi zászló!
Az elsõ barátnõmet úgy megdugtam, hogy nem hitte el, hogy elõtte nem voltam még nõvel. Ki is dobtam a hülye pi­csát. (Nem, de komolyan, mi a f­asz van veletek, emberek?)

A pasiknak mi az izgató abban ha nedves a barátnőjük/partnerük?

Legjobb válasz: az a mi a nõknek abban, hogy a pasi farka kemény.

az a mi a nõknek abban, hogy a pasi farka kemény.
Komolyan nem kötelezõ már a biólóga óra manapság? CSak engem szopattak tizenkettedikig??
Meghozta ELsõbbségivel a pizsamáskocsi a pizsamádat kérdezõ.
Mert miért lesz nedves..? És az mihez kell...? Na? Kitalálod? ;)
Az, hogy nedves. Az kellemes, jó érzés, fõleg, ha jó meleg :) A kihûlt testnedvek már kevésbé guszták
ez engem is érdekelne, mert egy kicsit undorítónak találom a dolgot :/ 18/L
pont ugyan azt akartam írni mint az 1# =D Üdvözlettel Legly
A kérdező hozzászólása: De járok biosz órára, és azt is tudom hogy "nedvesnek kell lenni" a behatoláshoz, hogy élvezetes legyen a szex! És igen bevallom még szûz vagyok! Csak azt akartam tudni hogy mi az izgató abban a pasiknak, ha a lány nedves! És azért ha egy pasinak feláll, mégsem teljesen ugyanolyan mint ha egy lány nedves lenn! Az is jó lett volna válasznak, ha azt írjátok hogy csak mert....nem értem miért kell köcsögölni, nem erre van kitalálva az oldal...:/
ejnye, olyasmi, mint a kemény mellbimbó. (bár abban az esetben nem biztos, hogy te izgattad fel, lehet, hogy csak fázik). Na, a nedves bugyinál meg elég egyértelmû :) Gondolj bele a fordítottjába, a barátod átöleled, és megcsókolod, és érzed, hogy feláll neki tõle. Nem izgató, hogy ennyire kíván? hidd el, biológiai szükséglet is, ha már a bioszórák kimaradtak, ha szárazon rakja be valaki, na az igen fájdalmas lesz (mind a kettõtöknek). Miért érzem, hogy a kérdezõ, és a másik két 17-18 éves lány sem volt még soha sráccal?
Semmi csak tudjuk hogy ránk vannak indulva és a szex mindig jól jön :)
Most tényleg én vagyok itt az egyetlen lány aki szerint ez nem undorító? Ez de gáz...
Én személy szerint nagyon nedves tudok lenni és nem prûd vagyok, de ez tényleg izgatja a fiúkat? Mert nekem ez kicsit furcsa és undorító érzés. (17/L)
Nem nektek kell tetsszen, lányok! Viszont ennyi idõsen ilyen prûdnek lenni mûvészet.
Mi undi ? Az hogy nedvesek vagytok ?
A kérdező hozzászólása: igen, szerintem is egy kicsit undi!! :/ :) 18/L
De, ha egy pasinak feláll, az eléggé ugyanaz a kategória. Engem inkább az zavar, ha néha nem tudom annyira elengedni magam, és nem nedvesedek be, mire odanyúl. Vagy a fogamzásgátló szedése alatt is gond volt ebbõl. Úgyhogy nedvesedj csak nyugodtan, és felejtsd el ezt a hülyeséget, hogy "undi"... 23/L

Kivül szőrös, belül nedves, legényeknek igen kedves. Mi az?

Nem az amire els?ként gondolsz!

Legjobb válasz: Csikóbõrös kulacs! Szõr között turkál, akkor "mûködik", amikor áll! F-el kezdõdik, sz-el végzõdik, mi az?

Csikóbõrös kulacs! Szõr között turkál, akkor "mûködik", amikor áll! F-el kezdõdik, sz-el végzõdik, mi az?
Hát persze, hogy az õszibarack! :) Vagy esetleg a szarvasbõrrel bevont itókás flaska? :D
20:55-nek. Fodrász :D
Sülyed a titanic???!! ajjjaj mi lesz itt seeeegíííííítsééégg!!!(Mááj hárt vill góóó óóóóóón) õszibarack!! neM
00:11 es vok! és a nem után még 2db kérdõ jelet akartam írni:D
Erre mondjuk azt: "Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem." :D
Szerintem meg a kajszi barack
hát én elsõre egy vaginára gondoltam de lehet hogy nem az :D
A kérdező hozzászólása: 20:55-ös Talált, sülyedt
Medve. (xD)
Kopasz barack

Mi az a ciklonszűrő? Grátisz adták a nedves-száraz porszivóhoz, amit most vettem. Nem is hallottam még erről, az eladó sem tudta mi az.

Legjobb válasz: Úgy mûködik, mint a forgószél kicsiben, a szennyezõdés a forgásba hozott levegõbõl a centrifugális erõnek köszönhetõen kimegy szélre, a tiszta levegõ meg közpen marad, az mehet kifelé a porszívóból.

Úgy mûködik, mint a forgószél kicsiben, a szennyezõdés a forgásba hozott levegõbõl a centrifugális erõnek köszönhetõen kimegy szélre, a tiszta levegõ meg közpen marad, az mehet kifelé a porszívóból.
Nem kívánod az újat annyira, mint a régit.
Nem kívánod annyira. Ez Tuti!
a réginek nagyobb volt a szerszáma
Nem kívánod annyira, ez elég egyértelmû. Én a régi páromnál száraz voltam , mint a Góbi-sivatag. A mostani ha csak hozzám ér, már elfolyok. 27L
A kérdező hozzászólása: Az újnál az elején még nagyon benedvesedtem és csak mostanában száradok ki hamar
Talán elszállt az újdonság varázsa. Vagy nem voltál mostanában annyira ráhangolódva. Esetleg egyszer fáradt voltál, nem nedvesedtél, azóta pedig rágörcsölsz, és azér nem sikerül.

Kívül szőrös, belül nedves, férfiaknak igen kedves. Mi az?

Legjobb válasz: Zotyo.hu? Telehugyozott bundapénztárca az anyóson

Zotyo.hu? Telehugyozott bundapénztárca az anyóson
csikóbõrös kulacs
Kiwi?
WoW
Õszibarack? XD
Utolsó! Sztem egy 12 éves kiscsaj lehet xD
Nehogy már én mondjam meg neked.
pina ? :D
Nem mindig syôrös.
hód.
pénzszag
bmw szag?
A férfi illata. Az a kanos illat. 20/N.
Penetráns oszló hulla illat.
Best of Chevignon.
zöld Malizia :)
hát a puncim nem nedves tõle..:D de GUCCI Guilty :) :DDD
Nézze meg az ember... tök õszinte vagyok, komolyan válaszolok egy lehetetlennek tûnõ kérdésre, és még így is lepontoznak...
PÉNZ
illattól mikor lesz nedves egy puna válasz a kéjnedv plusz hüvely váladék 1:5 arányba elegyedik
feromon?? ?/f
Hát engem az összes férfi illat beindít mármint axe, old spice meg ilyenek.Amúgy a zöld maliziának tényleg nagyon jó illata van.

Ha egy nő nedves lesz akkor mi az az anyag?

tudom mire szolgál, csak mégis miből áll vagy h miaz

Legjobb válasz: A Bartholin mirigyek váladéka.

A Bartholin mirigyek váladéka.
Az minden nõnél más.. Az én barátnõmé sajtospizza
PÁRA:D:D Amúgy a többiek jól írják!
pára
hüvelyi váladék... ha összetételét akarod, akkor a nagyja úgyis víz, a többit meg googlizd ki, de szerintem fõleg fehérje lesz
dehogy pára, plutónium!
Keress rá a Bartholin - mirigyekre, ezek termelik a váladékot, nálatok hasonló funkciója van a Cowper-mirigynek
Föl lehet azt szedni szétverés nélkül is, csak ésszel kell csinálni.
Mi épp most cseréltük, nem kell azt szétverni, hacsak nincs lebetonozva.
Sikerült megoldani?
A kérdező hozzászólása: Nem csak le van csavarozva, hanem le is van ragasztva (betonozás nyomát nem látok). Így állítólag a felszedésnél törik a WC csésze is... ehhez nem értek így nem mertem nekilátni... néhány órát fordítottam arra, hogy mégis megpróbáljam a szilikonnal, majd jött a szigetelõszalag, sõt kettõ... reggelre megint csöpögött... >:/ szóval nem sikerült, de ha nincs szó feltörésrõl gumicserénél, belevágok.
Ott szabad esésben "esik" kifelé a víz, így nem szabadna neki engednie. Ha nincs legalább 1 kis esése neki, akkor , mindig pang benne egy kis víz és az kicsurog. Esetleg dugulás van kifelé vagy nem a kimenõn szivárog az hanem az öblítõcsövön lévõ gumiharang/gumidugó(bejövõn) és rá csurog a vastagra. Széles szigszalaggal kellene áttekerni a 110mm csövet, az jobban tömít.
Szerinted egy alsó kifolyásos WC-nél tudja tákolgatni a gumit a WC fölszedése nélkül??? Hátsó kifolyásos WC-rõl van szó, ott meg nincs semmi szabadesés...
Utsó..Igazad van, rosszul fogalmaztam, A hátsó kifolyásúnál IS lejtenie kell a kijövõ csõnek, ha ez nincs meg akkor pang benne a víz és ez mindig kiszivárog akárhogy tömíted. Elvileg emelni kellene a wc-n, , vagy a T idomot lejjebb tolni pár millivel , vagy excenteres idommal lehetne variálni.

Mi az a 'nedves álom' a pasiknál?

Legjobb válasz: Gondolom az, amikor szexrõl álmodnak és alvás közben elélveznek.

Gondolom az, amikor szexrõl álmodnak és alvás közben elélveznek.
Fiatal koromban nekem is elõfordult kb. 4-5 alkalommal, de mindig szexuális álom során, és egybõl felkeltem utána. Teát nem csak reggel láttam hogy ejj mi történt :) Egyébként nem jó dolog, takaríthatod ki utána az alsógatyát, a mosásba mégsem lehet rakni tele cuccal :) De aztán kinövi az ember ezt szerintem.
bakker akkor én enyhén le lehetek maradva. én még sosem keltem úgy h minden tiszta sperma. pedig már 17 vagyok
jaja északai magömlést hivják igy
A SÖR, A BOR, A PÁLINKA. Mind nedves és egy feleség mellet sajnos csak álom.
Nekem is szoktak szexuális álmaim lenni és úgy ébredek, hogy orgazmusom van, de ezt már írtam és jó válaszokat kaptam rá. Ja, egyébként lány vagyok. :) Tényleg nem rossz...
De király álmaid vannak basszus :D Igen nem feltétlenül kell szexuális tartalmúnak lennie az álmának....csak úgy magától is "kijön"
Tapasztalataim alapján, akármelyik álom erotikus fordulatot vesz ebben az esetben. Egyszer például egy motoron száguldva ugrottam rá egy meztelen nõre. Ilyenkor azonnal felébredünk, és szembesülünk az eredménnyel.
Fõként pubertás korban fordul elõ, hogy az akkor még nagy mennyiségben termelõdõ és felgyülemlett ondó, éjszaka (akár szexuális álom nélkül is) folyik ki a fiúkból. Késõbb a rendezõdõ szexuális élet (már akinek) megoldja a túltermelõdési problémát. Nyomok a lepedõn bekezdés: http://www.trendifogamzasgatlas.hu/legjobb_barat
Igen az éjszakai magömlést emlegetik így. De nem feltétlenül szükséges hozzá erotikus álom tudtommal :) De ezt egy fiú jobban meg tudja mondani :)
nekem csak egyszer volt eddig az is osztálykiránduláson xD rögtön ahogy észrevettem öltöztem fel és mentem a mosdóba lemosni a gatyámról xDDD 14/F bocs lehet hogy OFF volt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!