Találatok a következő kifejezésre: Mi az jel, amit (156 db)

Nehezen indul, erõtlen.
Hat szerintem kezd az elejerol: Vizsgald meg a gyertyakat, az nagyon sokat segit, utanna konnyu valaszoni: Ha a gyuruk kopottak akkor fekete olajos lesz a gyertya, ha falsot sziv vagy egyszeruen a lambda szonda(karburator) problema akkor feher, a ha a szelepek nem zarnak akkor alltalaban finomlerakodasos es joesetben oszbarna a gyertya, vagyis a vegnyomas ezesetben mindent elarul. Ha az osszes gyertya egyforman fekete de nem olajsaros akkor sokat kap vagy eltomodott legszuro, ha egy gyertya olajsaros akkor joesetben gyujtasproblema az adott hengerben amely megette a gyuruket az adott helyen.
A veszteségméréssel viszont le lehet tapogatni a dugattyú útját AHP-FHP-ig. A kapott értékekbõl lehet következtetni, hogy mennyire hordós, ovális a henger. Vagy ha a szelepnél lenne a bibi, ott talán még hallani is lehet a süvítõ hangot.
Én ajánlottam a végnyomás mérését is, nézd csak meg. Csak ott jobban el lehet választani egymástól a rosszul záró szelepeket és a kopott hengerfalat, gyûrûket. Ha kap a motor a hengerbe egy kis olajat, akkor az a fáradt gyûrûk mellett megállva tömít és sokat javul az érték. Veszteségmérésnél viszont hosszabban kell tartani a nyomást, ott sokszor nem elég ez a kis olajozás.
A kérdező hozzászólása: azt gondoltam valami vicc az a veszteségmérés!
5.Válaszoló: A sûritési végnyomás mérést nem befolyásolja a szelepek nem megfelelõ zárása? Vagy miért azt ajánlottad inkább?
(mi volt a komolytalan az elsõ 2 válaszomban?)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az 5 ös válaszolónak igaza lehet!
Nehézkes indítás, hidegen erõsen, halványkéken füstölõ motor (a kopott olajlehúzó gyûrû jóvoltából), gyorsan híguló motorolaj (belekeveredik az üzemanyag, de ezt nem is olyan könnyû észrevenni - viszont ha nõ az olaj mennyisége, az gyanús), illetve csökkenõ teljesítmény. A kompressziós végnyomás mérésével is meg lehet állapítani (ha a hengerekbe olajat töltve sokat javul az érték, akkor a gyûrûk mellett enged), illetve nyomásveszteség-méréssel is lehet próbálkozni, az pontosabb információt ad a kopottságról, de ott a rosszul záró szelepek is befolyásolják az eredményt.
A kérdező hozzászólása: csak komoly válaszokat kérek
Vidd el veszteségmérésre.
A kérdező hozzászólása: indul könnyen csak ugy érzõdik nincs benne erõ
mi volt a gond a motorral? nem hengerfejes volt?

Az minek a jele amikor a középső ujj van a gyűrűsön?

mert tudom, hogy fordítva az a westcoast jele de így?

Legjobb válasz: *húdemenõvagyokbaze*

*húdemenõvagyokbaze*

Alsónaciba is beleügyeskeditek az ovis jelet? Mi az a ruhadarab, ami megúszhatja? Ti milyen jeleket használtok?

sziasztok! hamarosan megy oviba a fiam, a jeleket elkezdtem beleügyeskedni a ruhákba, de bevallom nem egyszer?. A legjobb talán a vasalós, de rengeteg kell! Ti hogy oldjátok meg, csak nekem okoz fejtörést? próbálkoztam textilfilccel - katasztrófa. A fiam jele óra, nem sikerült felismerhet?t rajzolnom :D Köszönöm, ha írtok! Érdekel, más hogy van ezzel.

Legjobb válasz: Én a zoknik kivételével mindenbe belerajzoltam a jelet alkoholos filccel. Aránylag egyszerû dolgom volt, a fiam jele létra. Direkt olyant választottam amit könnyû lerajzolni.

Én vettem pár vasalhatós matricát és csak az ágynemûjére vasaltam rá. A cipõjébe, szandijába, sapkájába alkoholos filccel dekoráltam a jelét. Egyéb ruhadarabot nem jelölök, felesleges, mert a polcán a zsákban van. Fõleg azért, mert utána a tesó lesz ovis, és már túl sok jel lenne benne:)
Én a zoknik kivételével mindenbe belerajzoltam a jelet alkoholos filccel. Aránylag egyszerû dolgom volt, a fiam jele létra. Direkt olyant választottam amit könnyû lerajzolni.
Szintén alkoholos filc, de a pöttyöslabdát nagyon egyszerû rajzolni. Mi megjártuk már, ha valamibe elfelejtettem belerajzolni. Nálunk új csoport van, egyszerre 7 kezdtek beszokni és megértettem, hogy az ovónéni felcserélte a zsákokat, mert még nem tudta, h ogy melyik jel és zsák melyik kislányé és egymás mellett van a zsákjuk és mindjárt elsõ nap össze is barátkoztak, de már egyre kevesebbszer fordul elõ, bár én is reggelente úgy kezdem, hogy amit ráadok, és még nincs benne a jele, akkor gyorsan belerajzolom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! igen, az óra csak elsõre tûnik könnyû jelnek :D hát, akkor mindenbe belepasszírozom azt a jelet...csak néhol olyan kicsi erre a hely! és a legvékonyabb alkoholos filccel is csak bénázok, de még gyakorolok! :D
Húúúú, az óra az tényleg nehéz, egyébként én a textilfilcet javasoltam volna, nálunk az tök jól bevált. De órát én sem hiszem, hogy tudtam volna vele varázsolni... :D Egyébként alsónaciba meg zokniba nem raktam jelet, kivéve a tornazokni, de nálunk azt külön kérték is az óvónõk.
Alkoholos filc. De én alig tettem bele egy-két ruhájába, eddig még nem szóltak érte, minden megvan. Nekünk kisharang. Én haragudtam is érte, mert a legtöbb helyen lehet választani, itt meg z óvónõk osztották ki a jeleket.
alkoholos filccel belerajzoltam, bevallom hanyagul, mert nem mindenbe. De volt egyszer, hogy leborította magát a fiam és két ugyanolyan, jel nélküli bugyit mutattak, vajon melyik a gyerekemé? Na akkor felmerült, valóban hasznos lenne, minden ruhadarabba, mert tényleg van egyforma ruha.
Rossz a sorrend, elírtam, bocsánat. Helyesen: *általában nem bírják a sok mosást*
Vettem ovijelet és belevarrtam. Nekünk nem kellett csak az ágybelibe: paplan, párna, lepedõ, meg az ovizsákra és a tornazsákra varrtam. Két utóbbi felesleges volt, mert kb. csak nekünk van belevarrva. Az ovis jelet árulják pl. háztartási boltban. (Remélem segítettem)
A kérdező hozzászólása: nálunk külön kérték, hogy mindenbe, de mindenbe rakjunk jelet...


le van némítva azt jelenti az a jel , a hangerõszabályzóval, ami bal oldalt van, húzd fel a hangját !a felsõ gomb lesz az
A kérdező hozzászólása: Nem az... :S ha le halkítom akkor elõjön a csengõ forma és az át van húzva...állítólag a G3-mal kapcsolatos a jel... :S nem tudom... :S
Rezgésre van állítva, nem csengésre. ha van használati utasításod, megtalálod benne a jel értelmezését.
Rezgõ módban van a telefon. Az áthúzott csengõ meg azt jelenti, el van némítva.
kérdezd meg tõle, hogy mi van , mit akar...
Inkább a szavainak higgy.
Ha azt mondta maradjatok barátok akkor nem akar semmit! A jeleket valószínû félreértelmezed! 20/L
A kettõ nem zárja ki egymást. Nem vagy az esete, de látja benned a férfit. De lehet hogy a jeleket félreértelmezed. Az se lepjen meg ha nem tudja mit akar.

Mi az a jel a fiúknak, ami valóban tudatosítja is bennük, hogy a lány szeretne vele lenni, találkozni, járni? Fiúk, mi az a jel, ami nálatok azt jelenti "gyere ide és hívj randira"?

Komolyan, már annyi jel van köztünk, hogy már tudja, hogy be jön nekem és tudom azt is, hogy én is neki. De vár.

Legjobb válasz: Ha õ nem kezdeményez, akkor neked kell

Ha õ nem kezdeményez, akkor neked kell
Neki nem kell szerintem már jel, alapból egy félénk fiúcskáról van szó, és se így se úgy nem fog odamenni hozzád, még akkor sem ha kivillantod a cickóidat, szóval arra vár hogy te menj oda, mert rá aztán várhatsz várhatsz várhatsz és várhatsz....
Ha nem veszi a lapot, akkor neked kell lépned.
A kérdező hozzászólása: Nem tûnik félénknek. És én nem fogok kezdeményezni.
Sokkal egyszerûbb a nõknek...
Akkor lehet csak tényleg vár, mondjuk nem vágom mire..:D 17f
Akkor neked ezekszerint mégse tetszik eléggé, ha fontosabb a kis szereped mint õ..
A kérdező hozzászólása: Volt már úgy, hogy kezdeményeztem... És az egész kapcsolatban is ilyen passzív volt. Én azt tartom , hogy ez igen is kijár a nõknek. Fõleg, hogy már 1000x biztattam.
sok beszélgetés, állandóan a társaságom keresése. mivel ilyen még nem történt így ez lenne a jel nálam.

Csajok mik azok a jelek amikkel utaltok arra hogy bejön a srác?

Mik azok a jelek élõben és faceboo-kon egyaránt? És mik azok amit elõször megnéztek egy fiún? 14-16 éves lányok véleménye érdekelne

Legjobb válasz: én személy szerint ha nekem bejön egy srac akkor nem csak jelekkel közlöm vele hanem szembesitem vele de ha nem vagy bátor akkor fb n például lájkolod a képét vagy kommentelsz neki hogy milyen jól néz ki élöben pedig szemkontaktus meg ilyenek , am én elöször egy pasin a szemét nézem meg :D am szurkolok :)

én személy szerint ha nekem bejön egy srac akkor nem csak jelekkel közlöm vele hanem szembesitem vele de ha nem vagy bátor akkor fb n például lájkolod a képét vagy kommentelsz neki hogy milyen jól néz ki élöben pedig szemkontaktus meg ilyenek , am én elöször egy pasin a szemét nézem meg :D am szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: és vannak még egyéb jelek? például olyan szövegek amik erre utalnak?
Én sutyiban mindig az õ arcát figyelem, ha beszélek vele, vagy a szemét vagy a száját nézem, gyakran kezdeményezek beszélgetést. A neten pedig gyakran írogatok neki. (Félénk vagyok)
szemkontaktus, mosoly
szerintem teljesen máshogy viselkedik egy lány, gyakran momshat hülyeséget ami zavarba hozza, próbál mindig a fiú közelébe lenni és fenntartani a beszélgetést.
Én például mindig nézem és ha rámnéz akkor gyorsan elkapom a fejem.
Facen nem vagyok fent.. :( Én mikor bejön egy srác, kerülöm a tekintetét, mert félek, hogy elpirulok, furán viselkesek (ezt fõleg a barátnõim veszik észre), állandóan mosolygok... Elõször ami megfog egy fiúban az a szeme, haja és az öltözködése (zenei stílusa).. ;)
Én is így vagyok hetes. Hatos vagyok.

Holnap megyünk beiratkozni az oviba, jövő héten első szülői értekezlet. Az óvodai jelet mikor kell majd kiválasztani a gyerkőcnek? Egyáltalán lehet választani, vagy mindenki azt kapja, ami jut neki? Nálatok hogy volt?

Legjobb válasz: Nálam mindhárom gyerkõc vegyes csoportba került, így az elballagó nagyok jelei közül lehetett választani érkezési sorrendben. (Szekrények is jelölve vannak, így semmiképpen nem lehetett saját magunk által választott jel, csak az ottlevõk.)

Nálam mindhárom gyerkõc vegyes csoportba került, így az elballagó nagyok jelei közül lehetett választani érkezési sorrendben. (Szekrények is jelölve vannak, így semmiképpen nem lehetett saját magunk által választott jel, csak az ottlevõk.)
Nálunk (Veszprém) az elsõ szülõin osztották ki a jeleket, nem lehetett választani, így lett a fiam egérke, de nem bánjuk! :)
Nálunk a beiratkozáskor kérdezték mi volt a jele bölcsiben. Mondta is a lány hogy ceruza(nem értette a vezetõ nõ, ceruszának mondja)mondtuk hogy ceruza volt a jele erre õ mondta hogy kék ceruza:) Mondták hogy náluk ebben az oviban nincs ceruza jelû ember de megbeszélik és akkor lehet az a jele. Mivel az neki is könnyebb beszokni ha már a jelét ismeri..
A kérdező hozzászólása: Igen, arra gondoltam, hogy a meglévõk közül választani! :) De mondasz valamit: a fiam is vegyes csoportba kerül, 12 gyerek megy el, akkor biztosan azok közül kerül ki a saját jele majd. Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ma minden kiderül, megyünk beiratkozni! :)

Kinek volt terhességi jele arckipirosodás, hõhullám és még mik voltak az elsõ jelek amit tapasztaltatok ami utalhat babára?

Legjobb válasz: Nekem volt hõhullàmom..mellbimbó érzékenység...de a mensi kimaradàs a legfõbb:) sok sikert:)

Nekem volt hõhullàmom..mellbimbó érzékenység...de a mensi kimaradàs a legfõbb:) sok sikert:)
hõhullám, gymorégés de nagyon.ez a 3.terhességem de mindnél így volt. fájt a mellem, fejem, minden.

Csajok! Ti mikor érzitek az előjáték során, hogy most már tovább lehet lépni? Ki mit érez akkor amikor készen áll a behatolásra? Kinél milyen látható vagy érzékelhető jele van ennek? Jelzed is vagy elvárod hogy kitalálják?

Legjobb válasz: Hát, párom tudni szokta. Nem tudom, van-e jele, de õ mindig kitalálja - érzi, mikor már elég nedves arrafelé, és eléggé tágul, hogy már jöhet a dolog. Meg hallja. Néha jelzek, hogy namostmáraztángyere.

Hát, párom tudni szokta. Nem tudom, van-e jele, de õ mindig kitalálja - érzi, mikor már elég nedves arrafelé, és eléggé tágul, hogy már jöhet a dolog. Meg hallja. Néha jelzek, hogy namostmáraztángyere.
Hát ha nálunk már meg volt a petting azután csak.. simán érzem, hogy mennyire megõrülök a barátomért! Olyankor valahogyan mindig megérzi, hogy mikor kezdje el, bár lehet hogy azt veszi észre , hogy konkrétan leóhajtom teperni :D
Ha már nagyon luccs vagyok. Azt érzem, hogy valami hiányzik belõlem. Elvárom, hogy kitalálják, szeretem ha engem irányítanak.
Hát néha elõfordult, hogy a párom túlzásba vitte az elojátékot :D Nekem nagyon hosszú volt, de olyankor finoman jelzek neki :) De késõbb már kitalálta. Ha nagyon fel vagyok izgulva, elõtte általában meg szokott ujjazni és utána jöhet :)
Nálam ilyen nincs.Eleve nincs elõjáték se. Bármikor készen állok arra, hogy betegye akár szárazon bárhogy.
A kérdező hozzászólása: 3: Miért fiú vagy? :) )))))
A kérdező hozzászólása: Ok ne haragudj!
Nálunk akkor van behatolás, ha a nyalástól elélvezett a barátnõm. Ha éppen nem kívánja a nyalást akkor meg szól, hogy most csak szex legyen...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ment a zöldpacsi :)
3. vagyok és nem vagyok fiú. :) Mibõl is gondoltad? :D :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!