Találatok a következő kifejezésre: Mi az, ujjazok egy lányt, (2 db)

Mi az, amikor ujjazok egy lányt, és a puncijában van egy érdekes valami? Olyan mint egy pici "tojás". Mi az?

És eddig minden lánynak volt "olyan".

Legjobb válasz: Még szerencse hogy az elõttem szóló talált magában méhszájat. A baj az lenne, ha nem lenne. Persze hogy minden lánynak van olyan. És akkor te már megtapasztaltad azt is, hogy ujjal is simán eléred, tehát nem kell hozzá félméteres farok :)

Még szerencse hogy az elõttem szóló talált magában méhszájat. A baj az lenne, ha nem lenne. Persze hogy minden lánynak van olyan. És akkor te már megtapasztaltad azt is, hogy ujjal is simán eléred, tehát nem kell hozzá félméteres farok :)
Az a méhszáj ti okosok...
Természetesen a méhszáj...
Nem az a baj, hogy nem vagy nõgyógyász, de szexelés elõtt(!!) az ellenkezõ nem anatómiájával illene valamennyire tisztában lenni... mi lányok is tudjuk, hogy milyen részekbõl áll a farkatok. Ha úgy gondoljátok, hogy érettek vagytok a szexre, akkor ezekkel az alapvetõ dolgokkal is tisztában lehetnétek.
Lány vagyok: én ugy gondolom, hogy lehet hogy a fiúk nincsenek annyira tisztában a biosszal, de végülis egy élvezetes sex-hez NEM kll tudni hol a méhszáj, mmijen a tapintása, meg semmi ijesmit. Egy igazi sex-hez NEM kell tudnia ezeket a dolgokat. bõven elég, ha azokat a részeket tudja mi-mi amitõl a lány jólérzi magát. (Gondolok itt az erogén zónákra, csikló...stb...)amugy én irtam azt, hogy én is tapasztaltam, MAGAMON
nem G-pont
G-pont
Nekem is van de nem hiszem hogy az a méhszáj mert ez a hüvelyem oldalán van és szerintem a méhszájnak abszolult de nem ott lenne a helye hanem a hüvely másik végén. Nemde?TI NAGYON OKOSOK!!!!Én sem tudom hogy mi az!!!
Szia. nem tudom mi az, de én is észrevettem. lány vagyok, és magamon tûnt fel.:S de a barátom nem mondott semmit, hogy zavarja, és nem is fáj, ugyhogy nem hiszem, hogy baj.
A kérdező hozzászólása: Úgy tesz itt pár hozzászóló, (gondolom természetesen lány) mintha a pasiknak ezt kötelezõ tananyagként tudni kéne... :s elnézést, hogy nem vok nõgyógyász, és hogy kíváncsi voltam. Köszönöm a hozzászólásokat!
Mondom h a méhszáj!Az apám nõgyógyász hadd tudja már jobban!%A végén ennek a "tojásnak" van egy picike bemélyedés, ez a bemenete!Ha te sem tudod akkor meg minek írsz?!Ne vétózd meg a másik ember szavát, ha jobban ért hozzá!
Az apám nõgyógyász hadd tudja már jobban!Mondom h a méhszáj!A végén van egy kis bemélyedés, az a bemenete!Minek vétózzátok meg, ha ti sem tudjátok?!Amúgymeg igenis fontos, hogy tudja h mi hol van.Elõnyösebb ha tudja, hogy mikbõl "állsz".Te is tudod h mi az a fityma, makk stb.Nem elég ha csak azt tudja, hogy hol tud elvinni, mert ez csak az élvezetnek jó.Tudnia kell hogy ha fáj egy idõ után akkor "töri" a méhszájadat a pénisze.Igenis tudnia kell a szexhez.Persze az ujjazás más, az nem annyira "bensõséges". :)
végre nem értünk egyet:)
az pedig a gpont, ami izgalmi állapotban kitapintható.. wikipedia + google!!!! ^^
NEM GPONT! MÉHSZÁJ! Ha a közepét kitapintod, érzed, hogy van rajta egy pici lyuk, ott a "bemenet" rajta.
nem lehet hogy felnyúltál az agyáig???XD

Mit erez egy lany amikor ujjazak? Milyen erzes az?

Legjobb válasz: ujjazás jobb, mert attól hüvelyi orgazmusom lehet a nyalástol csak csiklói és a hüvelyi azért ezerszer jobb:)

ujjazás jobb, mert attól hüvelyi orgazmusom lehet a nyalástol csak csiklói és a hüvelyi azért ezerszer jobb:)
szia! ha valki érzékin csinálja és úgy hogy meg van a kellö nedvesedés nagyon jó érzés.izgató és érzed ahogy mozgatja benned ez okoz neked izgalmat ahogy hozzáér a hüvely falához fõként a bemenetnél nagyon kellemes és a szélénél ott van a legtöbb érzõbimbónk.próbáljátok ki!
Jo erzes, foleg ha nyelvvel is izgat kozbe :) )
Hajlam adottság és személyiség kérdése, mindenkinek más az izlése, hozzáállása, érzékenysége, ha örömet akarsz okozni ez is megoldás. csak ápolt körmök és figyelem kell hozzá, na meg hogy óvatosan és lassan kezdj hozzá az ajtóstól a házba csak pornófilmen mûködik, Nem árt ha tisztában vagy a hüvely anatómiájával és a partnered érzékeny pontjaival.
Jó érzés..:P én spec. azt sokkal jobban szeretem, mint a nyalást..:)
Én a nyalást nem szeretem, amikor ujjaz a párom azt sokkal jobban. 22L
A nyalás és az ujjazás is sirály XD
Én nem szeretem... Biztos ez is ízlések és pofonok! 22/L
Én sem szeretem. Szerintem a lányok nagy része jobban értékeli a nyalást.
Nem szeretem egyáltalán, nekem rossz érzés. 24/L
ééén imáádom:D fõõleg ha jóó mélyeen csinálja a pasim:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!