Találatok a következő kifejezésre: Mi az, ujjazok (19 db)

Mi az, amikor ujjazok egy lányt, és a puncijában van egy érdekes valami? Olyan mint egy pici "tojás". Mi az?

És eddig minden lánynak volt "olyan".

Legjobb válasz: Még szerencse hogy az elõttem szóló talált magában méhszájat. A baj az lenne, ha nem lenne. Persze hogy minden lánynak van olyan. És akkor te már megtapasztaltad azt is, hogy ujjal is simán eléred, tehát nem kell hozzá félméteres farok :)

Még szerencse hogy az elõttem szóló talált magában méhszájat. A baj az lenne, ha nem lenne. Persze hogy minden lánynak van olyan. És akkor te már megtapasztaltad azt is, hogy ujjal is simán eléred, tehát nem kell hozzá félméteres farok :)
Az a méhszáj ti okosok...
Természetesen a méhszáj...
Nem az a baj, hogy nem vagy nõgyógyász, de szexelés elõtt(!!) az ellenkezõ nem anatómiájával illene valamennyire tisztában lenni... mi lányok is tudjuk, hogy milyen részekbõl áll a farkatok. Ha úgy gondoljátok, hogy érettek vagytok a szexre, akkor ezekkel az alapvetõ dolgokkal is tisztában lehetnétek.
Lány vagyok: én ugy gondolom, hogy lehet hogy a fiúk nincsenek annyira tisztában a biosszal, de végülis egy élvezetes sex-hez NEM kll tudni hol a méhszáj, mmijen a tapintása, meg semmi ijesmit. Egy igazi sex-hez NEM kell tudnia ezeket a dolgokat. bõven elég, ha azokat a részeket tudja mi-mi amitõl a lány jólérzi magát. (Gondolok itt az erogén zónákra, csikló...stb...)amugy én irtam azt, hogy én is tapasztaltam, MAGAMON
nem G-pont
G-pont
Nekem is van de nem hiszem hogy az a méhszáj mert ez a hüvelyem oldalán van és szerintem a méhszájnak abszolult de nem ott lenne a helye hanem a hüvely másik végén. Nemde?TI NAGYON OKOSOK!!!!Én sem tudom hogy mi az!!!
Szia. nem tudom mi az, de én is észrevettem. lány vagyok, és magamon tûnt fel.:S de a barátom nem mondott semmit, hogy zavarja, és nem is fáj, ugyhogy nem hiszem, hogy baj.
A kérdező hozzászólása: Úgy tesz itt pár hozzászóló, (gondolom természetesen lány) mintha a pasiknak ezt kötelezõ tananyagként tudni kéne... :s elnézést, hogy nem vok nõgyógyász, és hogy kíváncsi voltam. Köszönöm a hozzászólásokat!
Mondom h a méhszáj!Az apám nõgyógyász hadd tudja már jobban!%A végén ennek a "tojásnak" van egy picike bemélyedés, ez a bemenete!Ha te sem tudod akkor meg minek írsz?!Ne vétózd meg a másik ember szavát, ha jobban ért hozzá!
Az apám nõgyógyász hadd tudja már jobban!Mondom h a méhszáj!A végén van egy kis bemélyedés, az a bemenete!Minek vétózzátok meg, ha ti sem tudjátok?!Amúgymeg igenis fontos, hogy tudja h mi hol van.Elõnyösebb ha tudja, hogy mikbõl "állsz".Te is tudod h mi az a fityma, makk stb.Nem elég ha csak azt tudja, hogy hol tud elvinni, mert ez csak az élvezetnek jó.Tudnia kell hogy ha fáj egy idõ után akkor "töri" a méhszájadat a pénisze.Igenis tudnia kell a szexhez.Persze az ujjazás más, az nem annyira "bensõséges". :)
végre nem értünk egyet:)
az pedig a gpont, ami izgalmi állapotban kitapintható.. wikipedia + google!!!! ^^
NEM GPONT! MÉHSZÁJ! Ha a közepét kitapintod, érzed, hogy van rajta egy pici lyuk, ott a "bemenet" rajta.
nem lehet hogy felnyúltál az agyáig???XD
Ha õket ujjazzák, neked miért kell pisilned?
mert pisilned kell
Na jó ennél bonyolultabban meg se lehetett volna fogalmazni ezt a kérdést. :D De amugy a hugyhólyag közel van a hüvelyhez, és lehet hogy pont olyan szögbe hatol beléd hogy azt nyomja. ezért érezheted.
Mert megtalálta a G pontod. Olvass utána, ez a legismertetõbb jellemzõje.
Ez tényleg egy furcsa jelenség, hogy mást ujjaznak és neked kell pisilned.

Az baj ha petting közben mikor a pasim ujjaz én közben a csiklóm ingerlem és csak úgy van orgazmusom?

hüvelyi attól még majd lehet vagy nem biztos?

Legjobb válasz: Miért nem izgatja a pasi a csiklódat, miközben ujjaz? mondjuk szájjal, úgy akkor végig õ csinálná az egészet. Én már 8 éve élek szexuális életet, de még sosem volt hüvelyi orgazmusom, meg sztem már nem is lesz. Lehet, hogy majd neked lesz, lehet h nem, ezt így nem lehet megmondani. L

Miért nem izgatja a pasi a csiklódat, miközben ujjaz? mondjuk szájjal, úgy akkor végig õ csinálná az egészet. Én már 8 éve élek szexuális életet, de még sosem volt hüvelyi orgazmusom, meg sztem már nem is lesz. Lehet, hogy majd neked lesz, lehet h nem, ezt így nem lehet megmondani. L
Semmi sem baj! Azt csináljátok, és úgy, ahogy mind kettõtöknek jól esik.
Nem gáz. Majd ráéreztek. Csináljátok minél többet, és beszéljétek meg h mi volt jó/rossz
A kérdező hozzászólása: hááát még csak most kezdtük el.. és még annyira nem tudjuk mi jó úgy íígzaán a másiknak de rem majd bele jövünk:) köszönöm a tanácsot!^^
A kérdező hozzászólása: oksíí:) köszönöm:)
hüvely orgazmusra van aki nem képes egész életében, egy kezdõ meg még fõleg nem, úgyhogy nyugi. a barátod is összpontosítson jobban a csiklódra.

Batánőm nagyon nehezen élvezi ha ujjazom. Még szűz és nagyon nehezen tud ellazulni és így nemkellemes neki. Szeretnénk pettingelni h ne legyen olyan rossz az 1. de így eléggé gáz mert még így is nagyonfáj neki. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem egy kicsit hanyagold az ujjazást, csak simogasd a csiklóját. Amikor már látod, hogy jó neki, akkor néha néha dugd be az ujjad, de ne ujjazd folyamatosan. Így talán kicsit oldódni fog, nem a fájdalomra fog figyelni, hanem "csak" élvezi, amit csinálsz.

Szerintem egy kicsit hanyagold az ujjazást, csak simogasd a csiklóját. Amikor már látod, hogy jó neki, akkor néha néha dugd be az ujjad, de ne ujjazd folyamatosan. Így talán kicsit oldódni fog, nem a fájdalomra fog figyelni, hanem "csak" élvezi, amit csinálsz.
Ismételgessétek a dolgot, hogy megszokja a helyzetet. Azért görcsöl, mert nincs hozzászokva, hogy meztelen legyen egy fiú elõtt egy ilyen helyzetben. Meg eleinte az is egy furcsa érzés, hogy mocorog benne valami. Kézzel ne közvetlenül magát a csiklót ingereld, az a legtöbb lánynak túl durva érzés, inkább a bõrén keresztül. Közvetlenül csak nyelvvel, de azt is óvatosan.
én már tizenéve szexelek de még most sem élvezem - egyszerûen nem és kész - pedig amúgy minden jóban benne vagyok szerintem ne erõltesd, próbáljatok ki mást, orális szex, vagy csak a csiklóját izgasd, stb.
Probälkozzatok majd joLesz az ugyis talän jobban kinyilik neked 1diszko utän kicsit ittasan lehet jobban benedvesedik aztän jobban felmegy az ujjad de ha mär jol felmegy hasznälj 2 ujjat had täguljon aztän 3 ujjat had élvezze
Nem tudom ki volt az elõttem szóló de ennél undorítóbbat ritkán látok leírva.Sajnos vannak ilyen pasik.Csak egy futó numerát akarnak, és ha nem elég a "csáberejük" leitatják a csajt, hisz tudják:csak így van esélyük náluk:) Aztán azt hiszik, minél több ujjuk van benn, mi annál jobban élvezzük.Hát nem!Visszatérve a kérdéshez:lehet, hogy nem képes hüvelyi orgazmusra, és esetleg ha már túl lesztek pár aktuson akkor rádöbben, hogy közben a csiklóját kell izgatni, hogy élvezze a dolgot.Van ilyen sajnos, én sem vagyok képes a hüvelyi orgazmusra.
szerintem most egy idejig nem ujjazd mer akkor szerintem nincs még felkészülve a nemi életre én is vagyok vele beszélni lehet rolla de megtenni nem mert ha nincs felkészülve rá akkor kár eröltetni
Szerintem simogasd vagy nyalogasd a csiklóját..szerintem az ujazás nem tágít semmit!!!a hüvely tágulékony ujjazás után összeszükül..nem lesz tágabb az elsõnél attól...

Arra kért a barátom, hogy ujjazam meg magam elötte! Nem tudom, mit tegyek! Neki az miért lenne jó? Én is élvezném? Megtegyem?

Legjobb válasz: Én alapból nem élvezem az ujjázást,még úgy se ha a fiú csinálja.De vibrivel szoktam magam izgatni a párom elõtt elõjáték közben.Próbáld ki hogy neked jó e ha ujjazod magad,és ha igen akkor nyugodtan csinálhatod a párod elõtt,mert a férfiakat ez vmi.rejtélyes oknál fogva izgatja.

Én alapból nem élvezem az ujjázást, még úgy se ha a fiú csinálja.De vibrivel szoktam magam izgatni a párom elõtt elõjáték közben.Próbáld ki hogy neked jó e ha ujjazod magad, és ha igen akkor nyugodtan csinálhatod a párod elõtt, mert a férfiakat ez vmi.rejtélyes oknál fogva izgatja.
Hát azért kért meg rá mert a pasik a vizuális ingerekre gerjednek és egyszerûen imádják ha egy nõ elõttük elégíti ki magát:) Az én barátom is ilyen. Ez azért is jó egyébként mert megtanulja mi is esik jól neked. Szerintem izgató dolog, de ha nincs kedved hozzá akkor ne tedd meg. A barátod biztos meg fogja ezt is érteni.
Az én párom is mondta már, hogy izgassam magam elõtte, mert hogy az milyen izgató tud lenni. Ha szereted az ujjazást, akkor tuti te is élveznéd.
Nálam is probálkozott a barátom ilyenekkel.. Viszont ha én forditva kérem h ö maszturbáljon elöttem az nem tetszik neki:D
Miért ne tennéd? A barátos teljesen kész lesz tõle, és ha maga az "önujjazás" nem okozna különösebb élvezetet neked, ami utána jön, az annál inkább... :) Amilyen hangulatba kerül majd a barátod... :)
Szereted õt, nem? Ugyan kinek tárulkoznál ki ennyire és kinek mutatnád meg a lelked titkait, ha nem neki?
Próbáld ki elõször egyedül. Ha jól esik, akkor nyugodtan tedd meg elõtte is. Ha szégyellõs vagy, akkor elõször félhomályban, vagy szoknya alatt. Ne félj: megtalálja majd a módját, hogy õ is beszálljon :-)

Amikor ujjazunk egy szűz csajt az mien? Pls élményeket :D részletesen

Legjobb válasz: Hát...az körülbelül olyan, mint amikor a mien szót úgy írjuk, hogy milyen.

Hát...az körülbelül olyan, mint amikor a mien szót úgy írjuk, hogy milyen.
Élménydús.
Nedves, meleg.
szûk! xD
száraz, mintha fában nyúlkálnál....
Õszintén szólva ha nekem hoztad volna, kb. 10db. De gondolom mostmár kemény mint a hamuban sült pogi...
Attól függ van-e még hártya. Tudom, akkor már nem szûz.. Én jártam úgy, hogy vigyáztam egy csajra el ne vegyem neki ujjal, erre kiderült, hogy már valami okostalan megtette..

Mikor a baratom ujjaz, három ujjal, akkor az utóbbi idoben vérzés (világos piros folyadék, nagyon kis mennyiségben, épphogy csak pecsétel) jelentkezik, a szex egyáltanán nem fáj, az sose vérzik. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Valószínûleg a körmével karmol meg belül, vagy egyszerûen a kezével feljuttatott valami baktériumot és ugye fertõzés is okozhat akár ilyen folyást, de én a sérülést valósabbnak gondolom, szóval vágja le a körmét és lehetõleg legyen óvatosabb.

Valószínûleg a körmével karmol meg belül, vagy egyszerûen a kezével feljuttatott valami baktériumot és ugye fertõzés is okozhat akár ilyen folyást, de én a sérülést valósabbnak gondolom, szóval vágja le a körmét és lehetõleg legyen óvatosabb.
Egy vicc jutott eszembe: "A lány megkéri a barátját, hogy dugja be az egyik ujját. -benn van.. -most dugj be még 1et -megvan -dugd be a kezed -oké, benn van -most a másikat is -jó megvan -tudsz tapsolni? -Nem! -Látod milyen szûk! :-)
Letörném a kezét 25/F
Én nem látok bele rosszat, nem illegális, nem pedofília és nem ártanak vele senkinek. Ha emberek felvehetik videóra, ahogy megdugja õket a kutya provokatív meleg felvonulásokat szervezhetnek akkor a korkülönbséget miért nem lehet tolerálni?
A kérdező hozzászólása: nem az hogy nincs korosztálybeli, de magam sem tudom miért így alakult :$
elég gáz, ha a saját korosztályod körében ennyire népszerûtlen vagy, hogy egy majdnem 2x olyan idõs pasinak adod magad -pasi helyében viszont örülnék, hogyha megtöcskölhetnék egy ilyen naiv kiscsajt :)
Magyarul kívántátok egymást de beijedtetek. Nem baj, talán így a legjobb :)
A kérdező hozzászólása: csak ujj :$ azt mondta más nem is lehet több és megbeszéltük hogy nem lehet köztünk semmi, mert nem mernénk felvállalni
Hát ebbõl komoly kapcsolat tuti nem lesz, de ha élveztétek akkor egészségetekre :D Volt más is vagy csak ujjazás?
Hát figyu, ha õ 22 én meg 36, úgy még szerintem engem sem zavarna a dolog. De ha a csaj mondjuk 16, a másik meg 30 az már egy kicsit necces szerintem :D
A kérdező hozzászólása: én 15 õ 28, csak 13-at adj hozzá, mert nem egész 14 :)
#7 nem mindegy? amúgy ha azt tudod õ hány éves, akkor adj hozzá 14-et...
te hány éves vagy? és õ?
A kérdező hozzászólása: beszéltünk róla hogy milyen furi lenne egymás megcsókolni stb :$ aztán csak történtek egymás után a dolgok.
Remélem jól szétcibálta a lyukad és boldog vagy.
Jó sunyi módon közelíthetett, ha hirtelen azon kaptad magad, hogy már ujjaz.
A kérdező hozzászólása: de én is akartam :$ csak furi.
hát qvára meglepõdnék az egészen! :D 28/F
Ebben nincs semmi különös. Ennél lényegesen nagyobb korkülönbséggel is léteznek jól mûködõ kapcsolatok. A személyes ismeretségemben is van két olyan tartósan jól mûködõ házasság, ahol gyerekek is születtek, és húsz - huszonhárom év korkülönbség van a férj és a feleség között!!!

Mi lehetett az a folt a párom naciján mikor ujjazot?

Az ölébe ültem s úgy csinálta (bepisilek érzés volt de nem élveztem el,még soha).

Legjobb válasz: Nem ver volt,a keze is elégge olyan lett

A kérdező hozzászólása: Nem ver volt, a keze is elégge olyan lett
õ viszont elélvezett
az õ elõnedvei voltak :D
A kérdező hozzászólása: Köszi.:)
Elõváladék nem csorog át a nacin, elélvezett:D
A kérdező hozzászólása: Attól hogy engem ujjaz én meg a nyakát harapdálom?Alattam volt.:)
vagy pedig toled jott :P Amikor a pasim ujazott, a mindenseg is olyan volt annyira nedves voltam :D
A kérdező hozzászólása: az is lehet:)

Mit tudok tenni az ellen, hogy mikor a párom ujjaz ne érezzek pisilési ingert?

Mikor ujjaz a párom mindig úgy érzem,hogy pisilnem kell és ezért nem tudok ellazulni és elélvezni,mert attol félek,hogy bepisilek

Legjobb válasz: Semmit, erõt veszel magadon és elengeded mégis magad. Gyönyörû nagyot fogsz évezni. A páromnak olyan kukija van, amiben van egy kicsi ív fölfelé és én speciel nagyon nagyokat szoktam élvezni tõle.:) 23L

Semmit, erõt veszel magadon és elengeded mégis magad. Gyönyörû nagyot fogsz évezni. A páromnak olyan kukija van, amiben van egy kicsi ív fölfelé és én speciel nagyon nagyokat szoktam élvezni tõle.:) 23L
nem fogsz bepisilni. ez annak a jele h nagyon nagyot fogsz élvezni ;) sok sikert :P
Beszéld meg a pároddal, hogy mit érzel. Ha egy cseppnyi jo érzés van benne, azt fogja mondani, hogy pisild el magad! Várhatolag ez nem fog megesni, helyette egy élvezés jön!!!!! Hajrá!!
nekem is ilyen volt, aztán pedig jött a spriccelõs orgazmus, nem is egyszer, így azóta tudom, hogy nem pisilnem kell:) 18/L
Nem tudsz pisilni, ha izgalmi állapotban vagy.
mond a párodnak hogy úgy érzed közben hogy folyton pisilned kell és tuti hogy jót mosolyog amjd rajta lehet még örûl is majd neki hogy legalább jól csinálja a dolgát

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!