Találatok a következő kifejezésre: Mi az, ritkán sikerül (4 db)

Mi az, hogy ritkán sikerül valakinek 1 ciklus alatt terhesnek maradnia?

Ezt írta valaki válasznak.

Legjobb válasz: Egy cklus,a 28 napos idöszak,amikor kb.a 28.napon megjön a menstruáció.Tényleg ritka,hogy valakinek sikerül elsöre teherbe esnie.Nekünk egy e´vre volt szükség.

Egy cklus, a 28 napos idöszak, amikor kb.a 28.napon megjön a menstruáció.Tényleg ritka, hogy valakinek sikerül elsöre teherbe esnie.Nekünk egy e´vre volt szükség.
Nekünk viszont elsõre sikerült! A barátnõmnek is!
A 2.válaszolónak. akkor te a szerencsésebbek közé tartozol meg a barátnöd is.Sajnos sok nönek soka´ra sikerül teherbe esnie.
Bevallom, én sem értem, hogy mire gondolt az, aki ezt íra neked. Nem igazán egyértelmû. Mert más teherve esni és terhesnek maradni.. Na mindegy, ha a teherbe esésre gondoltál, akkor igen, nekem is van nem is egy ismerõsöm, akinek elõsre sikerült, de sajna olyan is bõven, akinek nagyon sok idõ-évek-kellettek. Nekem 4 hónap alatt sikerült. Drukkolok:-)
A 2.válaszolonak Gratula Ez igen mi 7 honapja probálkozunk. EDigg ugy néz ki hogy :-(
35 évesen már ne a szexen járjon az eszed, hanem a házasságon..
Talán tudat alatt, vagy felett fél nagyon a gyerek nemzéstõl...
Vannak faszik, akiknek nem annyira érzékeny és tovább bírják, de ha az oráltól hamar sikerül neki, akkor valószínû nem jut elég stimulációhoz benned. Próbáljátok meg olyan helyzetekben, ahol szûkebb vagy, és össze tudod szorítani a lábad. Mert ha még nem tudsz csaknunival szoítani, akkor ez az elsõ lépés. A másik ok lehet a tudat alatti gát, valamitõl tart. HOgy ez a terhesség -e vagy pedig valami korábbi félresikerült szexuális élmény, azt nem tudom. Vagy csask egyszerûen ilyen maratonista....
ha el tud menni, akkor semmi komoly baja nincs, de azért normálisnak nem mondanám de ha neked ez nem felel meg, akkor keress más partnert, aki normálisan tud élvezni a merevedéssel nincs baja, de az ingerekre nem reagál megfelelõen, idegrendszeri problémája lehet
cserélj partnert nagyon gáz a pali.
szerintem lehet tág vagy neki..használj gésa golyót, kicsit edzd az izmaid ;) 33f
orvosi eset az biztos.
tyûû a második nagy agytröszt lehet, vagy csak egy tájékozatlan 14 éves..?! :D
mennyire feszülsz rajta amikor benne vagy? Lehet az a baj, hogy túl tág vagy a méretéhez. Vagy nem szorítasz eléggé rá. Gondolom azért kérdezed, mert Neked nem olyan jó, hogy ilyen sokáig bírja. Ne engedd, hogy magának verje. Plusz egy: tudakold meg, hogy mi izgatja igazán. lehet, csak simán zavarja valami amikor benned van. pl. fél attól, hogy teherbe ejt. (ugye a szádban ez kizárt, és ott azért tud elmenni könnyen.)
titokban viagrázik!

Miért van az, hogy csak saját magamat tudom elvinni a "csúcsra"? Nagyon ritka mikor a barátomnak sikerül nyalás vagy simogatás közben. Sokszor nem is élvezem, csak valami furcsa érzés van ami nem valami jó.

Nagyon ritka mikor a barátomnak sikerül nyalás vagy simogatás közben. Sokszor nem is élvezem, csak valami furcsa érzés van ami nem valami jó. Magamnak viszont ha simogatom sikerül és jó is.

Legjobb válasz: mondjuk a barátodat irányítani kéne közbe h neked mi jó és mi nem. mert így õ se fogja tudni...

mondjuk a barátodat irányítani kéne közbe h neked mi jó és mi nem. mert így õ se fogja tudni...
Válaszolóhoz kérdezném hogy , hogyan irányítsa ? Mert ez engem is érdekel.
Ahogy az együttélésben, úgy a szexben is össze kell csiszolódni...pláne, ha kezdõk vagytok. Segítsétek egymást a kommunikációval! Sok-sok kapcsolat megy tönkre, mert nem beszélnek meg mindent.
Mi az elején minden petting után megbeszéltük az eseményeket és elmondtuk egymásnak h mi volt jó és h mi nem annyira és kis idõvel már teljesen összehangolódtunk.

Nemrég szültem, 11hete. Nagyon ritkán sexelünk, és a páromnak nem sikerül elélveznie. Pedig jó neki az együttlét, csak nincsen beteljesülés. Mitől lehet ez? És mit tegyek, hogy sikerüljön neki?

Sokat dolgozik,de el?tte is így volt,mégis szülés elött 2-3 alkalommal is sikerült neki,és többször is voltunk együtt.A kisbaba miatt nehéz összehozni az együttléteket.

Legjobb válasz: Részben egyetértek az elõttem szólókkal, beszélnetek kell errõl. Viszont mivel mindannyian különbözõek vagyunk, és ez szexualitás terén is igaz ránk, próbáljatok ki új dolgokat, hátha úgy sikerül eljutnia a csúcsig. Gondolok itt pózra, helyszínre, bármi másra. És a szexuális együttlét során én személy szerint nem arra törekszem, hogy nekem jó legyen, hanem hogy a páromat eljuttassam a csúcsig. Bár igaz, hogy a végén orgazmusig jutok, mégis úgy élem meg, hogy nem az a legjobb része, amikor elmegyek, sokkal nagyobb örömöt szerzek magamnak azzal, hogy õt kielégítem. (gondolom kiderült, hogy férfi vagyok...) Összegzésben: fel a fejjel, biztos, hogy nagyon izgatónak talál. :)

Részben egyetértek az elõttem szólókkal, beszélnetek kell errõl. Viszont mivel mindannyian különbözõek vagyunk, és ez szexualitás terén is igaz ránk, próbáljatok ki új dolgokat, hátha úgy sikerül eljutnia a csúcsig. Gondolok itt pózra, helyszínre, bármi másra. És a szexuális együttlét során én személy szerint nem arra törekszem, hogy nekem jó legyen, hanem hogy a páromat eljuttassam a csúcsig. Bár igaz, hogy a végén orgazmusig jutok, mégis úgy élem meg, hogy nem az a legjobb része, amikor elmegyek, sokkal nagyobb örömöt szerzek magamnak azzal, hogy õt kielégítem. (gondolom kiderült, hogy férfi vagyok...) Összegzésben: fel a fejjel, biztos, hogy nagyon izgatónak talál. :)
Csak az aktus során nem sikerül? Orálisan, vagy kézzel elélvez? Ha csak az aktus során van gond, akkor az lehet azért mert megváltoztál. Ha orálisan is akkor tényleg nem kíván.
A kérdező hozzászólása: Sajnos orálisan sem sikerül.Ilyenkor mit lehet tenni, hogy ismét felkeltsem a vágyát? Amúgy császárral szültem, és így nem volt bennt a szülésen.Képzelem mi lett volna, ha még látja is.:(
beszélgess vele errõl nyíltan. csak így lehet megoldani.
Én is nemrég szültem, simán.Az én párom bent volt.Híztam is, de ettõl függetlenül minden nagyon jól mûködik .Lehet nem ártana megbeszélnetek ezeket a dolgokat...
Neki és neked is fel kell dolgoznotok az új helyzetet, mind fizikálisan, mind pszichésen. Nyilván nem könnyû elfogadnia, hogy megváltozott a tested (tipikus férfibetegség :) ), plusz ott van az új családtag, akihez mindenkinek alkalmazkodnia kell, folyton hullafáradtak vagytok, satöbbi. Minél elõbb beszéljétek meg, mert az elfojtott feszültség hamar kinyír minden kapcsolatot. Mi most tervezzük a babát, de már elõre tartok tõle, hogy miként fogjuk kezelni a helyzetet. :) 30/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!