Találatok a következő kifejezésre: Mi az, nyílt örökbeadás (2 db)

Ha aktuális még a kérdésed, kérlek szépen keress meg! [email protected] Nagyon sok megpróbáltatáson vagyunk túl, és a sikertelen lombikok után örökbe szeretnénk fogadni egy kis tündért!
En a helyedben nem adnám örökbe. Foggal-körömmel harcolnék, hogy meg legyen a pénz a gyerek felneveléséhez.
Jajajjjajjjjjj
Menj el a helyi családgondozóba és ezentúl figyelj oda a védekezésre!!
Szia kedves kérdezõ, túl vagy már rajta? Én most állok örökbeadás elõtt, 31 hetes ikerterhes vagyok, nem tudom vállalni õket. Nyílt örökbefogadás lesz, szülõk megvannak, minden rendben. Hogy érzed magad?
Bocsánat, hogy felhozom a témát. Látom, hogy már nem most volt, csak meg akarom kérdezni, hogy végül is mi történt azóta.

Mi az, hogy nyílt örökbeadás?

Miel?tt kapnék hideget meleget, én nem akarom örökbeadni a babámat (7 hónapos fiam van, és imádom!), csak érdekel, hogy ez mit jelent.

Legjobb válasz: Szia!Szerintem az amikor örökbeadnak egy kisbabát,de tartja vele a kapcsolatot az anyukája.Nem?

Szia!Szerintem az amikor örökbeadnak egy kisbabát, de tartja vele a kapcsolatot az anyukája.Nem?
Amikor a szülõanyja és az örökbefogadók az örökbeadás elõtt megismerkednek és ha akarják, késõbb is tarthatják a kapcsolatot. Az ismerkedés megtörténhet még akár szülés elõtt is. (Biztos nem lehet könnyû, de ha valaki kényszerûségbõl adja örökbe a gyerekét, lehet, hogy megnyugtató neki a tudat, ha tudja, hogy jó helyen van és bármikor láthatja. De biztos van, aki meg inkább nem akarja látni, mert neki meg úgy könnyebb. Én mindkét megoldást támogatnám és megkönnyíteném, ha tehetném, hogy több gyerek kerülhessen családba.)
az amikor nemtudja nevelni vagy nemakarja.de teljesen mindegy csak az a lényeg hogy nemmond le teljesen rola. hanem mikor kiveszi más a gyereket más szülõ akkor õ is látogathassa és visza is veheti ha körülményei engedik
Nekem egy közeli ismerõsöm adta így örökbe:( Õ folyton érdeklõdik a baba iránt, de semmit nem mondnak, még képet sem küldenek róla:(. Még a terhesség ideje alatt megismerkedtek, és a szülõ anya eldönthette, hogy hozzájuk adja, vagy tovább keresnek örökbefogadó szülõt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!