Találatok a következő kifejezésre: Mi az, nyílt (216 db)

Mi az a Nyílt nCore? És mit jelent az, hogy torrent oldal?

Legjobb válasz: Torrent: Több számítógép között megosztott gyors letöltést jelent Az oldal pedig ahonnan ezeket le lehet tölteni. A legálissága máig vitatott (én úgy tudom), de nagy valószínûséggel illegális. Az nCore pedig M.o. legnagyobb torrent oldala. A Nyílt nCore pedig az oda való nyílt regisztrációt jelenti, ami fake, mivel soha nincs nylt reg ncore-ra. De remélem fake a kérdés is.

Torrent: Több számítógép között megosztott gyors letöltést jelent Az oldal pedig ahonnan ezeket le lehet tölteni. A legálissága máig vitatott (én úgy tudom), de nagy valószínûséggel illegális. Az nCore pedig M.o. legnagyobb torrent oldala. A Nyílt nCore pedig az oda való nyílt regisztrációt jelenti, ami fake, mivel soha nincs nylt reg ncore-ra. De remélem fake a kérdés is.
olyan hogy nyílt ncore oldal nincs. ha ilyesmi eseményt küldenek neked facebookon, hogy csatlakozz akkor ne tedd, mert regisztrációkor 2x kell emeltdíjas sms-t küldened, ami minimum 4000 ft, és akkor nem kapsz lófaszt se. Az igazi ncore oldalak CSAKIS .CC és .NU végzõdésûek!! Torrent oldal: Egy olyan oldal ahol filmeket, játékokat, programokat és minden mást amit el tudsz képzelni letölthetsz. Persze ez illegális. Mármint nem pontosan az.. A letöltés nem illegális, csak a visszatöltés az. Ugyanis minden torrent oldalon ha letöltöttél valamit akkor azt vissza is kell "osztanod". Ami annyit jelent, hogy bent kell hagynod a kliensben a torrent fájlt, és addig otthagyni míg 1-es arányig / 1 hétig nem volt bent a kliensedben. Habár ez oldal függõ. A torrent oldal nem tárol semmilyen fájlt, csak magát az oldal felépítését, õk egy linket adnak a felhasználónak melyen keresztül letöltheti az adott fájl(ok)at A FELTÖLTÕ SZÁMÍTÓGÉPÉRÕL ÉS A SEEDELÕKRÕL. Tulajdonképpen ez annyit jelent, hogy az oldalon semmi nincs mint írtam, csak az oldalt felépítõ fájlok, a filmek, zenék stb a torrent feltöltõ számítógépén vannak, és te onnan töltöd le egy okos kis programmal, ami a megadott "announce" kód alapján mûködik. Kb ennyi :DD
"És mit jelent az, hogy torrent oldal?" Dióhéjban: fájl cserélõ oldal. Bõvebben: http://hu.wikipedia.org/wiki/BitTorrent "Mi az a Nyílt nCore?" Az nCore Magyarország egyik legjobb, legnépszerûbb torrent oldala. Akkor nyílt egy torrent oldal, mikor az embereket meghívó nélkül szabadon regisztrálhatnak ilyen oldalakra. Maga az, hogy az NCore -on nyílt regisztráció van egyszerû átverés, mivel az nCore -on még soha nem is volt és nyem is lesz nyíl regisztráció.
Jelenleg valóban nincs, de volt már kétszer is. Egyszer levelet lehetett nekik küldeni, és ha annak tartalma alapján úgy ítélte meg a staff, akkor küldtek meghívót. Én is így kerültem be. Másodjára tulajdonos váltáskor volt ilyen, akkor emeltdíjas sms küldésével lehetett bekerülni. Sok kritika is érte õket ezért. http://kephost.hu/image/3C1D_5235FFD7.jpg http://asva.info/itt-az-ncore-regisztracio-sms-ezo-szinglikn..

Mi az a nyílt levelezőlap? Egy játék megfejtését szeretném beküldeni, akkor miért nem sima borítékban kell?

Legjobb válasz: A nyílt levelezõlap, vagy csak egyszerûen levelezõlap az csak egy karton, címzési helyekkel. Olyan mint a képeslap (azt gondolom ismered), csak kép nélkül. A „kép helyére” lehet írni. És miért nem jó borítékban? Mert azzal felesleges munkájuk van. Nyitogatni kell. Erre csak rápillantanak, s látják a megfejtést.

A nyílt levelezõlap, vagy csak egyszerûen levelezõlap az csak egy karton, címzési helyekkel. Olyan mint a képeslap (azt gondolom ismered), csak kép nélkül. A „kép helyére” lehet írni. És miért nem jó borítékban? Mert azzal felesleges munkájuk van. Nyitogatni kell. Erre csak rápillantanak, s látják a megfejtést.
A kérdező hozzászólása: ez két rejtvény, akkor a megfejtést írjam rá? meg be kell küldeni egy játékszelvényt amit az újságból kell kivágni, azt hogy küldjem el? e- mail- ben is el lehet küldeni, szerintem azt választom, de ott sem lehet elküldeni a játékszelvényt, ami egy kis papírfecni ezt nem találták ki valami jól

A Peugeot 206-os 1.4 -es injektoros, kombim hátsó ajtajai, nem nyílnak a központi zárral. A probléma nem egyszerre jelentkezett, először csak az egyik ajtó nem nyílt évekig, aztán most már a másik sem. Mi az oka?

Legjobb válasz: Annyira tökmindegy mekkora és milyen motor van az autódban, mert attól függetlenek a zárak! A kopott zárak gyakran szorulnak, nem tudja a zármotor mozgatni! Szétszedni kár, inkább bontóban kell venni hozzá jó állapotú zárakat és kicserélni!

Annyira tökmindegy mekkora és milyen motor van az autódban, mert attól függetlenek a zárak! A kopott zárak gyakran szorulnak, nem tudja a zármotor mozgatni! Szétszedni kár, inkább bontóban kell venni hozzá jó állapotú zárakat és kicserélni!


Octenisept. Ha krém is jó Bepanthen Plus.
octenisept tényleg jó. egyáltalán nem csíp

Mi az hogy nyílt egy autót nyílt végű lízingre adnak?

Legjobb válasz: http://www.pszaf.hu/fogyasztoknak/lizing

A kérdező hozzászólása: Uh, köszönöm. Akkor azt hiszem ezt kihagyom. :(
Miért hagynád ki ?! Ezerrel jobb megoldás mint a bankhitel amit kamatokkal, árfolyamkülönbséggel etc. megfejelve MINDENKÉPP ki kell fizess a szerzõdéskötés után, akkor is ha "visszaadod" az autót (amit tört áron eladnak és a különbözet napi kamattal ketyeg tovább. A lízingverda meg egyfajta bérlet, használod amíg fizeted aztán visszakerül a céghez és nem tartozol senkinek semmivel. Vagy fizeted a futamidõ végéig és Te vagy az általad megjelölt veszi meg nyomott áron a verdát. Néha a drágábbnak tûnõ az olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: Egy drága, új autó esetén még látok benne fantáziát. De ezt egy 7 éves használt autóra láttam, hogy odaírták. Mellette meg ott van egy 1, 3 milliós ár is. Nekem egyszerûbbnek tûnik, hogy kifizetem és onnantól az enyém és senki másnak nincs köze az autóhoz.
Ha van közel másfél millád természetesen nem kell és nem is szabad részletesdiben gondolkodnod. Az annak való akinek fix jövedelme van és ekkora összeget nem tud összespórolni vagy nincs rá több éve. De egy vállalkozás esetében pl. leírható az adóból halomnyi egyéb, autóval kapcsolatos költséggel együtt.

W. A. Mozart-Nyílik az égablak zenének mi az eredeti címe? Magyarul és az eredetit honnan lehet letölteni?

Legjobb válasz: 1) Deutscher Tanz No.3 'die Schlittenfahrt' 2) http://mintamokus.com/nyilik-az-egablak/ 3) http://de.wikisource.org/wiki/Die_Schlittenfahrt Letölteni youtuberól.

1) Deutscher Tanz No.3 'die Schlittenfahrt' 2) http://mintamokus.com/nyilik-az-egablak/ 3) http://de.wikisource.org/wiki/Die_Schlittenfahrt Letölteni youtuberól.

Mi az a "nyílt forráskód"?

Legjobb válasz: Általában igen, de nem kizárólag. Létezik sok freeware program, amit szabadon másolhatsz, felhasználhatsz, de a forráskódja nem nyilvános. A nyílt forráskód nem zárja ki a profitorientált fejlesztést. Hangsúly a mindenki részére hozzáférhetõ forráskódon van. Ennek alapján bárki tanulmányozhatja a program mûködését, ezért nem lehetnek benne rejtett meglepetések és bárki bekapcsolódhat a fejlesztésébe. Open source, open mind! :)

Általában igen, de nem kizárólag. Létezik sok freeware program, amit szabadon másolhatsz, felhasználhatsz, de a forráskódja nem nyilvános. A nyílt forráskód nem zárja ki a profitorientált fejlesztést. Hangsúly a mindenki részére hozzáférhetõ forráskódon van. Ennek alapján bárki tanulmányozhatja a program mûködését, ezért nem lehetnek benne rejtett meglepetések és bárki bekapcsolódhat a fejlesztésébe. Open source, open mind! :)
Azok a freeware (ingyenesen használható) programok. A nyílt forráskódú program az, amelyiknél a fejlesztõk szabadon elérhetõvé teszik a program forráskódját, így szabadon és jogi következmények nélkül módosítható, és a módosított verzió is közzétehetõ bárki által, aki hozzáértõ.
Ez olyan programokhoz van, amit szabadon használhatsz, letölthetõ, másolható, nincs kóddal védve.

Mi az a hülyeség az a lány meg a fiú jelzés: Fiú: karika és észak-nyugat irányba egy nyíl vagy mi, Lány: karika és lefelé egy vonal 2-szer áthúzva vagy mi, Azokat hogy hívják? Sürgős!

Legjobb válasz: A nemek jelzése az a "hülyeség". A Mars (férfi) és a Vénusz (nõ) asztrológiai szimbólmai. http://en.wikipedia.org/wiki/Gender_symbol http://en.wikipedia.org/wiki/Astrological_symbols#Astrologic..

A nemek jelzése az a "hülyeség". A Mars (férfi) és a Vénusz (nõ) asztrológiai szimbólmai. http://en.wikipedia.org/wiki/Gender_symbol http://en.wikipedia.org/wiki/Astrological_symbols#Astrologic..
Ivar jelek. Szerintem... :)

Szolnokon mikor lesz nyílt nap az óvodákban? Tavaly ilyenkor már rég megkaptuk az értesítőt az ovikukucskákról. Mikor lesz a beíratás oviba?

Legjobb válasz: https://www.facebook.com/groups/247254208730921/ Ha itt megkérdezed, akkor biztos válaszolnak rá a csajok!

https://www.facebook.com/groups/247254208730921/ Ha itt megkérdezed, akkor biztos válaszolnak rá a csajok!
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez zárt csoport...

Egy telített, nyílt láncú, szimmetrikus éter moláris tömege 102 g/mol. Mi az összegképlete ennek az éternek? Írd fel a lehetséges konstitúciós képleteit, és nevezd el őket!

Valaki tudna segíteni? :)

Legjobb válasz: Az éterek általános képlete C(n)H(2n+2)O. Felírhatjuk ebbõl a molekulatömeget: M=12*n+1*(2n+2)+16. Jelen esetben ez 102 g/mol. 12*n+1*(2n+2)+16=102. Megoldva n=6. Az összegképlet: C6H14O. Mivel szimmetrikus, három-három szénatom jut a két alkilcsoportnak. Két lehetséges izomer van: dipropil-éter és diizopropil éter.

Az éterek általános képlete C(n)H(2n+2)O. Felírhatjuk ebbõl a molekulatömeget: M=12*n+1*(2n+2)+16. Jelen esetben ez 102 g/mol. 12*n+1*(2n+2)+16=102. Megoldva n=6. Az összegképlet: C6H14O. Mivel szimmetrikus, három-három szénatom jut a két alkilcsoportnak. Két lehetséges izomer van: dipropil-éter és diizopropil éter.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!