Találatok a következő kifejezésre: Mi az, késői (8 db)

Szerintetek mi az oka mostanság a sok már késői szűz pasinak? Ennyire félénkek lennének szerintetek?

Legjobb válasz: Két szélsõség van, aki túl korán elveszti... a másik meg, aki tartogatja, nincs önbizalmuk, félénkek, nem jönnek be sok lánynak, ápolatlanok, igénytelenk

Két szélsõség van, aki túl korán elveszti... a másik meg, aki tartogatja, nincs önbizalmuk, félénkek, nem jönnek be sok lánynak, ápolatlanok, igénytelenk
Elsõ már megbocsáss, nem vagyok rá büszke, hogy még 23 vagyok és... na de igénytelen nem vagyok az biztos... ha csak az öltözködést nézzük például a munkahelyen elõírás az öltöny. Vagy nem tudom miben merül ki nálad az igénytelenség... tény hogy nem vagyok egy kaszanova, nincs túl nagy önbizalmam, de hát honnan lenne? Szüljek ? Sajnos a sikerélmények hiányoznak errõl a területrõl...
mármint a felsorolás az ok, amiért nem tetszenek a csajoknak
Félénk, gátlásos vagyok. Más helyében nem tudok nyilatkozni. Ölemben ült a lány, akkor sem mertem valamiért.
Ha csak magamból indulok ki, akkor azt mondanám: Ezt dobta a gép... Nekem általánosban is utálatos csaj osztálytársaim voltak, középsuliban se voltak sokkal jobbak, baráti körömben meg nem voltak. Sõt ezen a környéken még haverok se nagyon vannak. Az évek meg telnek...
vagy mert nekem a szex egy olyan dolog amit csak olyannal akarok csinálni akit teljesen ismerek és szeretek?
magas vagyok, sportos, jóképû-mostmár, jól öltözöm de fiatalon ez nem így volt, ekkor elég sok bántást kaptam, kb nulla lett az önbizalmam, így most hiába csurog a csajok, nõk nyála utánam, mégsem merek kezdeményezni, van barátnõm, de ha õ nem kezdeményez, akkor soha nem jövünk össze...
De jó, hogy korábban nem ismertem a gyakszit, aszittem csak én vagyok ennyire idióta, úgyhogy inkább cselekedtem. :)
Szerintem ugyanannyi "késöi" szüz lány van, mint fiú, csak ök nem sírnak a gyakorin :D Na de komolyan, az ismerösi köröm tele van 23-24 èves szüz lányokkal, akik szépek ès okosak - csak valamièrt önbizalomhiànyosak. Ugyanúgy, mint a fiúk, bezárkóznak ès visszakoznak, ha bárki próbálkozik náluk.

Mi az, hogy késői vetélés?

Legjobb válasz: Azért hívják késõi vetélésnek, mert a 12. hét után követkeik be.

Azért hívják késõi vetélésnek, mert a 12. hét után követkeik be.

Szerintetek az baj ha az első terhesgondozásra a 11 hétre kaptam időpontot? Nem késői az az időpont? Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Nem baj, mivel a 12. héten csinálják a kombinált tesztet, elõtte csak megállapítják a terhességet, vérvétel, ultrahang van. Így legalább már egész nagy lesz és lesz szívhangja is.

Nem baj, mivel a 12. héten csinálják a kombinált tesztet, elõtte csak megállapítják a terhességet, vérvétel, ultrahang van. Így legalább már egész nagy lesz és lesz szívhangja is.
Nem baj, ha minden rendben van, akkor nem baj, de észrevennéd, ha valami nem lenne rendben. Vigyázz magadra.
A kérdező hozzászólása: voltam már nõgyógyásznál és megálapította hogy terhes vagyok.csak ugye ilyenkor menni kell védõnõhõz meg vissza a kórházba terhesgondozásra.szóval akkor az nem késõi idõpont?
én a 10-ik héten megyek. második baba, és most elutazunk, így majd ha vissza jöttünk.
Nõgyógyásznál és védõnõnél már jártam, de kifejezetten a terhesgondozóba (ahol késõbb majd az NST-t és egyéb vizsgálatokat csinálnak) csak a 12. heti UH utáni napra kaptam idõpontot. Szerintem abszolút nem késõ, hisz a nõgyógyászhoz mehetsz, ha problémád van, a védõnõt szintén felkeresheted.
Nõgyógyászhoz (magándoki) 7 hetesen mentem. Akkor elküldött UH-ra. Korábbi terhességembõl kifolyólag hetente küldött UH-ra a 11. hétig. 12hetesen újból UH. Védõnõhöz 16 hetesen mentem elõször, akkor megkaptam a kiskönyvet is és a beutalókat a vérvételekre. Tehát nem késõi az idõpontod.
egy otokom sincs nemhogy pár.
de vajon melyik morci a sok közül????
Én csak azt tudom hogy holnap már vasárnap... :(
nincs és sajnos ugyanezt nem mondhatom el magamról
nekem fullom van XDD
ha a masik idiota nem kerdez semmi faxsagot akkor a lezbi irkal ki ilyen szarokat takardojatok mar innet. senkit se erdekel mid lesz mert senkit se erdekelsz.
Igazad van, valakik ma nagyon morci :D
Valaki ma nagyon morci :D
Na, én is kérek egy lepontozást a kis kedvencünktõl :D
Van, kint áll a garázsban, hûséges, nem hisztizik és gyönyörû a hangja. ^^
Párja a zokninak meg a cipõnek van. Nekem barátnõm szokott lenni, de most perpill nincs, mert megyek ki Angliába, és nehéz lenne így megoldani a dolgot, ha lenne most valakim.
aze latom nem csak en utallak titeket xd
Közöd kérdezõ? :D
azért ebbe ne nagyon éld bele magad:D
A kérdező hozzászólása: *érdekességkép
Nincs.
Psssz! XD Sajnos tényleg nem :D Nyomjad csak cupák! :D Milliószor többet ér nálad az a "Tajgetosz szökevény".
hagyj ki ár napot ahogy én... kár h nem lehet utalni pontokat, abból a mennyiségbõl ami neked van morci összes accjára jutna pár pont :d látom a multkor nem nyertél a lottón, nem lett átírva a... :d
elso vagy a itteni luzerek kozott gratula eddig nem adtam pirosat de most csakazert is kabbe fxfej h te is nyalod ennek a tajgetoszszokeveny pnek a segget.
úgy látom, a kedves tagok gondoskodnak róla, hogy ne legyél ott sokáig :D
Nem szeretnék sokáig ott lenni :D Így is sokat voltam már ott.
az elsõk átka majd utólér téged is:D
Faxom, jól lecsúsztam 19.-re :D
mit kell nézni? megint nyertél? :D
A nprincess az aki nyugtatókon él?

Mit lehet tenni az ellen, hogy a szomszéd hajnali 3-kor meg különböző késői időpontokban, az ablakunk alatt ki-beáll a traktorjával?

Legjobb válasz: Gondolom nem diszkóba jár vele... Ha mész be a boltba és kenyeret akarsz venni, akkor mond meg az eladónak, hogy csak olyat vagy hajlandó megvenni, amihez a földet csakis 10 és 15 óra között mûvelték!

Gondolom nem diszkóba jár vele... Ha mész be a boltba és kenyeret akarsz venni, akkor mond meg az eladónak, hogy csak olyat vagy hajlandó megvenni, amihez a földet csakis 10 és 15 óra között mûvelték!
Szólj rá! Én egyszer kiabáltam ki a szomszéd kölyköknek, azóta sem hallom õket esténként... Amúgy ez így szokott lenni... Nálunk egyik szomszéd reggelente mindig füvet vág, esténként meg fát vág...
Azt kell csinálni hogy beragasztózód a területet és rakj oda rajz szöget többet nem traktorozik a dagadt xd
Nyisd ki az ablakot, dobd fejbe kõvel. És kiabált neki, hogy rakd bele az any*ba az a kenderfüles paraszt f*szodat, mi az any*dnak vered ilyenkor az a ki*aszott Ferrari f50-en a f*szod ? FEJEZD BEEEEEE!!!!! Utóirat : Bátran mondd ezt a traktoros dagadt-nak!
:D

Már második hónapja késői peteérésem van, mitől lehet ez? És mivel tudnám előrehozni az ovulációt?

22. napon járok és még mindig semmi, másnak ilyenkor már lassan megjön.. mi bajom lehet?
Gépzsírral
Gyorsítani nem lehet pont most tanultuk egészségtanon. És az attól is függ hány éves vagy. Én speciel 13/f Az óvszer: Ha még nincs magömlésed felesleges használni, de amúgy kizárt
Utolsó: õ normálisan tette fel a kérdést, illene normálisan válaszolni.
Az óvszer csökkenti az ingerek erõsségét, így lehet "késõbbi" a magömlés. De csak amíg használod. Gyorsítani esetleg az ingerek erõsítésével lehet, de nem érdemes. A "késõi" magömlés inkább elõny: biztosabban kielégíted a partneredet.

Ha valakinek késői pé-je volt, az mikor lehet legkésőbb?

Van egy olyan határ a ciklusban, hogy akkor már nem lenne lehetséges teherbeesni? Amikor valakinek késik napokat, de a teszt negatív, sokan írják, hogy biztosan kés?i pé-je volt. Mikor lehet elméletileg az a kés?i pé. Pl. ha a ciklus 20.napján, az még rendben, de létezik olyan, hogy pl. a 27. napon? Írnátok nekem véleményt, hogy ilyen vajon létezik e? És ha igen, az vajon hogyan történhet meg? Létezik vajon olyan, hogy valaki éppen a mensi napján, vagy el?tte egy-két nappal termékenyül meg és már nem is jön meg neki? De ha ilyen meg is történne, még nem ágyazódott be, akkor viszont leválna a méhnyálkahártya. Szerintetek is?

Legjobb válasz: szia barátnöm a nemvárt elött nap volt a férjével, és igy lett terhes mert elötte gumiztak, nem is akarták a babát. én voltam meddöségi kivizsgálás keretében hüvelyi uh-n, pont a 21, napon, és a doki akkor látott egy 2 cm-s érésben levõ tüszöt.. pedig neke mindig 15 nap körül van.. akkor abban a honapban 2 x volt, ez tuti, mert késett is..21. napra 14 nap mulva jött meg. tehát igaz hogy a pé-töl 14 napra kell megjönnie. ez pontosabb mint hogy a mensi elsö napjátol 14 napra lesz pé- 32

szia barátnöm a nemvárt elött nap volt a férjével, és igy lett terhes mert elötte gumiztak, nem is akarták a babát. én voltam meddöségi kivizsgálás keretében hüvelyi uh-n, pont a 21, napon, és a doki akkor látott egy 2 cm-s érésben levõ tüszöt.. pedig neke mindig 15 nap körül van.. akkor abban a honapban 2 x volt, ez tuti, mert késett is..21. napra 14 nap mulva jött meg. tehát igaz hogy a pé-töl 14 napra kell megjönnie. ez pontosabb mint hogy a mensi elsö napjátol 14 napra lesz pé- 32
Hát itt vagyok én ellenpéldának:) A kisfiam is em középidõs peteérésbõl lett 14. helyett 20.napi ovu. De most a kistesóval már 10 hónapja próbálkoztunk, csak nem akart összejönni. Febr.10-11 re "vártam" a mensit, nem jött meg, teszteltem 16-án tök negativ, gondoltam, várok, majdcsak megjön. 20-án pedig pozitiv lett a teszt. A baba mérete alapján is az derült ki hogy a ciklus legvégén (tehát amikorra már a mensit vártam volna) akkor termékenyült meg egy petesejt:) Pedig már tökre feladtam azt a hónapot is. 15 hetes
A kérdező hozzászólása: Mi van, ha nem is volt pé-m? Ha visszagondolok, ebben a hónapban nem sok mindent éreztem, egészen nyugodt hónap volt ilyen szempontból, máskor meg mindenféle petefészek és méh szurkálgatásokat éreztem. Ma vagyok a 35. napomon és a leghosszabb ciklusom eddig 30 nap volt. Ezért kérdeztem ezt a pé-s dolgot.
Szia! Nekem ebben a hónapban a 41. napomon!! volt pém:( Baba nem lett, a pé utáni 16. napon megjött! De volt pé!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!