Találatok a következő kifejezésre: Mi arra esély, hogy még a (21 db)

Mi arra az esély, hogy még a terhesség alatt elmúlik a babánál a vesemedencetágulat?

Legjobb válasz: Általába elmúlik szülésre. Én ezt olvastam.

Általába elmúlik szülésre. Én ezt olvastam.
A kérdező hozzászólása: Ténleg elmúlt, még születés elõtt.
Az én babámnál is magzatkorban vették észre.Elég nagy fokú volt és nõtt.Szülés elõtt 2 nappal 30 mm feletti volt, mire megszületett csak 6mm-es.Ma 6 hónapos a baba és 15 mm, de ezt tartja 15 napos kora óta.Sztem bizakodj!! Ha terhesség alatt nem is múlik, születés után általában megoldódnak a problémák, a neprhológus szerint ha kisfokú 1-2 éves korra teljesen megszûnik.Ha kérdésed van nyugodtan írhatsz email-t.Én bejártam terhesen az országot szinte emiatt.Sajnos! :)

Nekem most jött meg február 4-én, kb. mikor van arra esélyem, hogy sikerüljön a baba? És milyen poz van olyan ami biztos a sikerhez?

Legjobb válasz: Attól függ, hány naposak a siklusaid. Neten találsz termékenység kalkulátort, ott kiszámolja neked, de ez így is csak kb-i nap lesz, inkább a testi jeleket figyeld vagy vegyél ovulációs tesztet! ;) Az interneten azt olvastam, a leghatásosabb a misszionárius póz vagy a kutya póz, de szerintem nem ettõl függ.

Attól függ, hány naposak a siklusaid. Neten találsz termékenység kalkulátort, ott kiszámolja neked, de ez így is csak kb-i nap lesz, inkább a testi jeleket figyeld vagy vegyél ovulációs tesztet! ;) Az interneten azt olvastam, a leghatásosabb a misszionárius póz vagy a kutya póz, de szerintem nem ettõl függ.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy vannak ilyenek már több oldalra is beléptem de mindegyik mást mutat.Lehet az ösztöneimre bizom.Köszönöm
Szerintem szeressétek egymást amilyen gyakran csak tudjátok. Ezt sokkal biztosabbnak tartom, mintha egy napra tennétek fel mindent.
Átlagosan a menstruáció elsõ napjától számítva a 13-ik, 14-ik napon van peteérés. Természetesen ez függ attól is, hogy milyen hosszúak a ciklusaid. Nekem 31-35-ik napokra jött meg a menzeszem, így a peteérés is kitolódott a 15-17-ik napra. Így az utólagos ultrahangokból tudom, hogy miért éreztem alhasi, nehéz fájdalmat a 17-ik nap körül. Mert akkor volt peteérésem. De van aki nem érez semmit. Az ovulációs teszt nálam nem vált be, mindig 2 csík volt... A mikroszkópos teszt meg nagyon macerás. A hõmérõzésre sokan esküsznek, olvass utána annak és nem tudok róla pontosat. Mindig arra gondolj, hogy aki nagyon akar babát, annak nem jön össze. Csak lazán és figyeljetek arra, hogy ne a baby project szex legyen elõttetek, mert az gépiessé teszi az együttléteteket, hidd el! Egy 14 hetes iker kismama

3hetes kisbaba anyukája vagyok. Tápszert eszünk, mert a tejem sajnos nem elég ahhoz, hogy jóllakhasson. Van még arra esély, hogy annyira beinduljon a tejem, hogy csak ciciből jóllakjon? Mit tegyek ennek érdekében?

Legjobb válasz: javaslom, szedj homeopátiás szert. én urtica urens-t (5ch hígításban) szedek, 2x5 bogyót a szülés óta, 1-2 nap kihagyással. így rengeteg tejem van, még le is fagyasztok. 3 hetes kislány mamája

javaslom, szedj homeopátiás szert. én urtica urens-t (5ch hígításban) szedek, 2x5 bogyót a szülés óta, 1-2 nap kihagyással. így rengeteg tejem van, még le is fagyasztok. 3 hetes kislány mamája
Szia! Igen van még esély rá! Csak nem szabad feladni. Szoptass sûrûn, akár óránként, hagyd, hogy cumizzon a cicin, ha szereti. A lényeg, hogy minél több inger éri a mellett, annál több tejet fog termelni. Ha sokat alszik két szopi között a baba, akkor próbáld meg a 7-5-3-1 szaporító fejést. Van sok tejserkentõ por, tea, homeo bogyó, ami sokaknak bevált, nekem sajnos nem. A more milk kapszulára nagyon sokan esküsznek, illetve ez az egy (pontosabban a benne lévõ görögszéna mag, ami magában ihatatlan), aminél ki is mutatták a tejfokozó hatást. Nekem a kislányom 2 hónapos kora körül lett elég a tejcsim és azóta szoptatok, addig tápot kapott, majd egy idõ után a táp csökkent, és nõtt a tejcsi mennyisége. A leggyakoribb hibák, amit (én is) elkövetnek a kismamák: nem igény szerint, hanem idõre pl. 3 óránként és meghatározott ideig ált. 20 percig szoptatnak (tarthat egy szopi akár 1, 5 óráig is az elsõ idõkben). Nem eszel, iszol eleget, ami alatt nem feltétlen a sütit, rántásos levest stb. értem. Legyen tápláló, egészséges, vitamindús, amit eszel, nem kell feltétlen hízlaló kajákat enni, a szervezeted úgyis tudja mi kell neki, ha megkívánsz valamit, akkor azt edd meg. Pihenj sokat, az elsõ hat hétben csak a babával foglalkozz, ha õ alszik, akkor te is feküdj le, ha megteheted. Arra valók a rokonok, hogy õk addig kaját készítsenek neked és takarítsanak. :-) Ha mindez megvan, akkor elvileg minden feltétel adott a szoptatáshoz és az elegendõ tejhez a részedrõl. Sajnos vannak "nem jól szopó" babák, akik lusták arra, vagy gyengék, hogy szívják a cicit. Ez a leggyakoribb eset, amikor nem termelõdik a tej és a baba sajnos tápszert kap cumisüvegbõl. Ez nagyon könnyû a számára és hamarosan teljesen leszokik a cicirõl. Erre viszont nagyon jó a szoptanít készülék. Én is ezt használtam és nekem nagyon sokat segített. A lényeg, hogy egy szondát erõsítesz a cicihez, amibe egy tartályból folyik a tej/tápszer. A baba könnyen jut az adagjához, miközben azért szívja, ingerli a mellet. Tehát szopira fel!!! Boldog babázást! 5 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Mi az a 7-5-3-1 szaporító fejés?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!
Egyetértek azzal aki a "regényt" írta. A szoptanit készülékkel kapcsolatban nekem annyi tapasztalatom van még pluszba hogy az én babám hamar rájött hogy a kis vezetéket kell szívni, hiába csináltam úgy mindent ahogy le van írva a haszn. ut-ba. Így ugyan jobban szívott, csak nem a cicit, hanem a vezetéket.

Milyen esetekben ítélik az apának a gyereket a váláskor? Mondjuk egy 3 évest (tehát még nem ő dönt). És mi van, ha a nő terhes a 2. gyerekkel, ilyenkor van arra esély, hogy a nagyobbat az apának ítélik?

Legjobb válasz: Testvéreket csak nagyon ritka esetben választanak szét es en azt is elképzelhetetlennek tartom, hogy egy harom evest az apanak iteljenek, hogy ha az anya képes a gyerek nevelésére.

Testvéreket csak nagyon ritka esetben választanak szét es en azt is elképzelhetetlennek tartom, hogy egy harom evest az apanak iteljenek, hogy ha az anya képes a gyerek nevelésére.
Ha az anya bizonyítottan nem megfelelõen látja el a gyereket. Alkoholista, vagy drogos. Gyerek alultáplált. Nem kapta meg a kötelezõ védõoltásokat. Hidegben, mocsokban nem neveli. Fizikai, vagy lelki sérült a gyerek. Ilyen kis gyereknél csak nagyon indokolt esetben ítélik az apának. Bizonyítani is kell, hogy az anya rosszul bánik vele. Kevés az esély, hogy az apának ítélik.
Testvéreket nem választanak szét, ha anyuka anyira alkalmatlan az újszülötett haza se viheti a korházból elméletileg mennek az apához de mit kezd egy férfi 2 4 év alatti gyerekkel... Kilép a munkahelyérõl él a gyesbõl, pelenkázgat ennél még a nagymama is esélyesebb.
És hogy lehet, hogy a másodikat már nem akarja, ha az övé? Csak fiúk jöhetnek, és õ meg kislány lesz? Vagy csak így egyszerûbbnek tûnik, mint egy csecsemõvel?
A kérdező hozzászólása: Ja és az apa nem akar gyedre menni. Nagyon rosszul járna vele szegény. Nem is biztos, hogy a 2.-at akarja(pedig az övé), csak a nagyot, a fiút, aki már jár, beszél és szobatiszta.
A kérdező hozzászólása: Szóval alkoholista, vagy drogos. Az nem. Nem is éhezteti a gyereket.
Elvileg a bíróság megvizsgálja mindkét fél életkörülményeit, és amelyik szülõ alkalmasabb a gyermek nevelésére, ott helyezik el. Sztem is ritkán választanak szét testvéreket, bár itt még meg se született, akkor nem tudom, mi a helyzet. Ha a szülõk meg tudnak egyezni, akár közös felügyelet is lehet. Utolsók! Az miért baj, ha odaadják a gyermeket a nagymamának? Nem kell, hogy a gyerek össze legyen nõve a szüleivel, és a nagymamának is jár az unokázás, a szülõknek pedig a kikapcsolódás. Vagy ha beteg a gyermek, és a szülõknek dolgoznia kell. Akik nem váltak el, azok is "le szokták passzolni" a gyermeket a nagyinak, sztem ez nem bûn. Az én anyukám már alig várja, hogy elég nagy legyen az unokája, és végre nála tölthessen néhány napot.
Ugyan annyi de ez nagyon szar pénz az eddigi életed is oda a nök nem véletlenül depisek szülés után nem csak a hormonok hanem a megváltozott élethelyeztet miat is vajon megig bírja a pasi pénz haverok szabadnap nélkül, nem mondom hohy minden férfi alkalmatlan de a nök is stöknének a helyzetbõl pláne egy pasi. Az elsõ alkalomal paszolná a könyköt a nagyinak és menne haverozni kocsmázni baromi sok nõ is így tesz.
"Kilép a munkahelyérõl él a gyesbõl, pelenkázgat ennél még a nagymama is esélyesebb." Miért menne gyes-re, egy apa ugyan úgy mehet gyedre mint egy anya, ez mellett járna a családi az adókedvezmény és a gyerektartás az anyától. Fordított helyzetben az anyának is ugyan ennyi jövedelme lenne.
A bíróság 1 éves, 5 és 6 éves lányokat az édesapának ítélt. Testvéreket nem választották szét. Az ok: Az édesanya agresszív alkoholista- Én voltam az 5 éves kislány..
Nem a tiéd a második, hogy válsz?
A kérdező hozzászólása: Nem, fiú lesz õ is. Nem tudni pontosan, valószínûleg rájött az apa, hogy két gyerekkel kétszer annyi gond lesz, kétszer annyi pénzt visz, stb.

Sajnos végleg vége van a kapcsolatunknak a barátnőmmel. Felejtsem el? Van arra esély, hogy visszatér még hozzám? Mit tegyek?

Már egyszer szakitottunk aztán ugy volt hogy mégis szeretné folytatni, de ma már Azt mondta hogy ? már nem szeretné ha ujbol kezdenénk, mert csak barátként érez irántam és nem látja értelmét hogy ujra kezdjük. Azt mondja nem jó felmelegiteni a szerelmet. Probáltam meggy?zni hogy probáljuk meg ujbol és majd az ugyis kiderül hogy m?ködik e a kapcsolat vagy sem. De hiába mondtam neki. Nem akarja folytatni, ugy érzi hogy nem m?ködne. Ugyhogy sajnos ennyi volt. Mondtam neki hogy akkor jobb nem találkozni és beszélni többet. Azt mondta hogy ? a barátságát tudja csak felajánlani nekem. De az nekem nem lenne jó ha barátok maradnánk, én ugyanugy szerelmes lennék belé, és csak kinozna az hogy nem lehetünk eggyütt... Régen nagyon szerelmes volt belém, de egyszeráen csak ugy elmult a szerelem, azt mondja, de nem biztos magába. Bizonytalan tipus, és sajnos nincs senki akivel megbeszélhetné a problémáit...

Legjobb válasz: szoval senki sem tud semmit ehhez irni...

A kérdező hozzászólása: szoval senki sem tud semmit ehhez irni...
Ha nem szeret, akkor ne erõltesd, biztosan oka van annak, hogy szakítani akar, ha te még szereted õt, legyen annyi tiszteleted iránta, hogy tiszteletben tartod az érzéseit, megpróbálsz vele nem haragban elválni. Hidd el, ha azt is mondaná, hogy szeret, de nem így van, csak miattad lennétek együtt, akkor õ nem csak téged csapna be, hanem saját magát. Az egyetlen dolog amivel magadnak és neki is a legjobbat teszed, az az, ha elengeded...
Tudom, hogy nem tetszik, amit írok, de teljesen fölösleges újra kezdeni. Foglalkozz másokkal/mással. Persze paradox módon lehet, hogy mégis végig kellene csinálnod, mert akkor megtanulnád, hogy mégis miért ne csináld legközelebb. Eh, nehéz, hogy mivel segítene Neked az ember jobban. Egyébként van esély, hogy visszatér, de ez esetben te talonban, pótléknak voltál. Ugye nem akarsz az lenni? Ha két ember kölcsönösen szereti és tiszteli egymást, akkor együtt is maradnak és életüket úgy tervezik, hogy annak jövõjében a másik is szerepel. Nálatok meg egy szakításról van szó. Fogadd el, hagyd az egészet a fenébe és csinálj hasznos dolgokat. Tanulj, sportolj, ismerkedj, ami jól esik.
Szerintem van esély ezt megmenteni. ha nagyon szeretett a lány, akkor nem múltak el belõle pikk pakk az érzések...kered meg, mondd el neki, mennyire fontos neked. Amúgy mi az oka a szakitásnak? mert az hogy "egyszerûen elmúlt a szeretet" meg "nem vagyok elég jó hozzád" az azért édes kevés magyarázatnak. Van egy párom, akivel szakitottam egyszer, és azt vártam, hogy keressen, hogy tiporjon kicsit utánam, megtette, én pedig megbocsájtottam és azóta együtt vagyunk. A szerelmet meg nem késõ felmelegiteni...és az is lehet h jobb lesz utána... Mondjuk ez még attól is függ, hogy hány évesek vagytok, tudjátok e elég komolyan venni a dolgokat(vagy a lány) mert az hogy 2 naponta szakitunk, kibékülünk az már tényleg nem mûködik(mondom ezt én aki 3 naponta megbocsájtok a páromnak:D) Amúgy sok sikert, és irj, hogy mi történt, szoritok Neked ÜDv
A kérdező hozzászólása: 17 évesek vagyunk de komoly gondolkodásuak, szerintem elég érettek. A szakitás oka az volt hogy már nem szerelmes belém. fél évig voltunk eggyütt.
szerintem beszéljetek még, bagyon szereted azt a lányt, hát ne hagyd elmenni...legalábbis egybõl...nem azt mondom h tapadj rá... viszont kérdezd meg miért múlott el a szerelem, mióta érzi úgy hogy elmúlott? és hogy tudnál e segiteni Neki... régi emlékek segithetnek, a boldog pillanatok:) még egyszer beszéljetek...ha nem megy akkor sajnos tovább kell álljál, és tudom nehéz lesz, de erõssnek kell lenned. sok sikert még egyszer, és várom h ird meg mit beszéltetek, üdv elõzõ válaszadó (18)
Egyszeru es kemeny valasz!Szerintem ha nem szerelmes mar beled akkor ugy felejtsd el ot ahogy van!Minel hamarabb!Neki se tenne jot ha csak sajnalatbol menne vissza hozzad! 22 eves lany
A kérdező hozzászólása: Jajnos én már tehetek akármit, õ már nem akarja tovább folytatni. Csak barátként érez irántam. Ugyhogy mondtam neki hogy akkro jobb ha nem találkozunk többet. Sajnos ez van, elkell fogadnom a döntésés, csak nagyon fáj...

Két napja lefeküdtem a barátommal ugy, hogy el is ment bennem.M ár 13napja mult el az uccsó mensim. Mekkora az esélye hogy babás maradtam? És mikor tudhatom meg leghamarabb?

Csak a mensim kimaradásakor? De a mensim is van hogy késik csak ugy.Most mit tegyek? Az orvos mikor lát valamit? 20 vagyok.

Legjobb válasz: 20 éves vagy, nem akarsz babát, de védekezés nélkül szeretkeztél a barátoddal... akkor inkább vegyél fogamzásgátló tabit. Az esély minden nap megvan rá, hogy teherbe ess, még mensi idején is. A 8. héten szokták megállapítani az orvosok a terhességet, addig csak terhesség gyanút írnak a papírodra és a petezsákot látják. Még van idõd a 72 órás tabi bevételére is. Ahhoz az ügyeletes nõgyógyászhoz kell menned receptért, mert azt vény nélkül nem adják ki. Ha nem akarod kivárni, míg tényleg bebizonyosodik a terhesség, akkor ez a legjobb megoldás.

20 éves vagy, nem akarsz babát, de védekezés nélkül szeretkeztél a barátoddal... akkor inkább vegyél fogamzásgátló tabit. Az esély minden nap megvan rá, hogy teherbe ess, még mensi idején is. A 8. héten szokták megállapítani az orvosok a terhességet, addig csak terhesség gyanút írnak a papírodra és a petezsákot látják. Még van idõd a 72 órás tabi bevételére is. Ahhoz az ügyeletes nõgyógyászhoz kell menned receptért, mert azt vény nélkül nem adják ki. Ha nem akarod kivárni, míg tényleg bebizonyosodik a terhesség, akkor ez a legjobb megoldás.
szia! A legjobbkor voltatok együtt a babához!! Ahogy írták már mensi elõtt pár nappal érdemes elõször tesztelni... Csak annyit még, hogy középidõben többször is legyetek együtt, úgy nõ az esély, hogy sikerül a baba!!! Sok sikert!!! Tenni nem tudsz most sokat, csak várj türelmesen és vigyázz magadra!
tudom :D minden nap olyan mintha egy év lenne :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:)
Szia! Az nem igaz, hogy 8 hetesen szokták megállapítani a terhességet! Akkor állapítják meg amikor elmész! 5 hetesen még nem mindig szokták látni, de nekem pl 5 hét 6 naposan már ott volt a 14 mm-es petezsák! :) Ha jó tesztet veszel, akkor már a mensi elõtti napokban tesztelhetsz! Én Clearblue-t vettem és mensi elõtt egy nappal már kimutatta a babát! :) Ja, és szerintem nagy esélyetek van babára! :) Sok sikert nektek! 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Lehet egy kicsit ugy fogalmaztam meg.Csak olyan nehéz várni hogy megtudjam mi a helyzet.
bocs de ugy vettük ki a szavaidból hogy nem akarsz babót... ne haragudj
A kérdező hozzászólása: szeretnénk babát, és remélem sikerült.köszi szépen a válaszokat.
Hát az elsõ tünet a mensi kimaradása, de már elõtte tesztelhetsz. Vagy akor dokihoz is mehetsz néhány hét múlva, de még nem sokat fog látni. A 8. héten szokták megállapítani a terhességet. Ha babát akarsz, akkor sok szerencsét.
Ha szeretnél terhes lenni, akkor elég jó idõt választottál. De, ha biztosra akarsz menni, akkor kicsit elõbb kellett volna kezdeni, és pár napon keresztül minél többször... így, ahogy most tetted, kb. 10% esélyed van. Még egy dolog van, amit megtehetsz legközelebb: aktus után gyertyaállás :-) de legalábbis feltámasztani egy párnával a hátsódat :-)
Vegyél terhességi tesztet azzal ha már pár napos terhes is vagy azt is ki mutatja. Ha netán az ki mutatja akkor menj el dokihoz és õ majd elküld laborba és ha az is pozitív lesz akkor 100% hogy teherbe estél.
Vegyél terhességi tesztet és meg tudod. De azért menj el Dokihoz és kérd meg írjon ki neked 72 órás tabit. Legközelebb azért védekezz!!!
A kérdező hozzászólása: már neharagudjatok, de ki irta azt hogy nem akarok teherbe esni???? szerintem nem irtam oda....
szerintem is menj 72. órás tablettát venni ha nem akarsz teherbe esni... és ezentúl szegyél fogamzásgátlót, vgy használj kotont, vagy ne szeretkezz és nem leszel terhes :D
A kérdező hozzászólása: de jót irtál (utolsó válaszadó). köszi szépen:)
Ha ki se csomagoltad, még be se volt üzmelve...max. Szériaszám alapján lehet...
Ha arra gondolsz, hogy lehet-e ilyen GPS szerûen lekövetni, akkor ha még nem állítottad be, akkor nem.

A macskám már több mint egy hete nem jött haza. Mi lehet vele, van még esély, arra, hogy hazajön, vagy arra kell gondolnom valami baja lett?

Fiú macska, olyan 1,5 év körüli.

Legjobb válasz: Ne aggódj, a macskáknak 9 életük van. Lehet, hogy összeköltözött egy lány-cicával, majd amikor megunja, otthagyja. Az is meglehet persze, hogy valaki befogta, de amikor már (azt hiszi az illetõ, hogy nála megszokott) egy kicsit szabadabbra engedi, a cicád egész biztosan ahogy teheti megszökik és hazamegy. Lehet, hogy hetek fognak beletelni, de biztosan elõ fog kerülni.

Ne aggódj, a macskáknak 9 életük van. Lehet, hogy összeköltözött egy lány-cicával, majd amikor megunja, otthagyja. Az is meglehet persze, hogy valaki befogta, de amikor már (azt hiszi az illetõ, hogy nála megszokott) egy kicsit szabadabbra engedi, a cicád egész biztosan ahogy teheti megszökik és hazamegy. Lehet, hogy hetek fognak beletelni, de biztosan elõ fog kerülni.
Jesszusom második! Miért kell rögtön ráhozni a frászt a kérdezõre azzal, hogy a legrosszabb verziót emlegeted fel elsõ nekifutásból! Persze, õ is tudja, õ is ettõl fél, de feltette a kérdést, mert talán reménykedhet még valamiben! Te aztán tudod adni a másiknak a biztatást! Inkább ne szólalj meg!
jesszus elsõ..... mivel nem ivartalanított ezért verekedhetett egy másik kandurral....ott akármi történhet. Nem ártana ivartalanítani, ha elõkerül.
Elsõ: Mi pontosan így jártunk pár éve egy ivartalanított kandúrunkkal. 3 hét elteltével került haza. Biztos befogta valaki, mert nem volt sovány a cica, amikor hazajött. Aztán õ az elsõ adandó alkalommal hazaszökött. A kérdezõnek: Esetleg érdemes lenne kiplakátolni, ha van a cicádról képed. Lehet, jó szándékkal vitte valaki haza.

Mit tegyek ha ő már nem szűz . De én még igen? És mennyi az esély arra hogy kiszakad a gumi?

Legjobb válasz: Õ? Mármint ki az az õ? A gumi kiszakadására pedig (ha jól használjátok) minimális az esély. Olvasd el a leírását.

Õ? Mármint ki az az õ? A gumi kiszakadására pedig (ha jól használjátok) minimális az esély. Olvasd el a leírását.
ha te még az vagy, és õ nem, akkor vedd a szádba a cuccosát! erre beizgul és aztán leszarja hogy szûz vagy-e. a gumi kiszakadásrõl meg... ugye ezt te se gondoltad komlyan? -.-
Nekem már szakadt gumi a cerkámon.Ráadásul csak a végén vettem észre, az egész ott volt a tövén.
Ez szopómaskara.
ez egy kikosarazás volt, enyhe verzióban.
Kikosarazás.
Ha te többet akartál tõle akkor ez a szopóka-nyalóka
A kérdező hozzászólása: Tehát már ne is reménykedjek? Késõbb se?
Ha tényleg ez lenne az elsõ kapcsolata, akkor még igaz is lehet, amit mondott. Ebbõl következik, hogy van még esélyed, hiszen fiatalok vagyok, sok minden fog még változni bennetek. Hallottam én már ennél sokkal egyértelmûbb elutasítást. Gyakorlatilag azóta barátnõm. (évek óta)
is is. remenykedhetsz de közben éld az életed , ne várj rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!