Találatok a következő kifejezésre: Mi arra esély, hogy (87 db)

Ausztriában van arra esély, hogy alap fokú nyelvtudással felvegyenek gyári munkára, mik a tapasztalatok ilyen munkával kapcsolatban, milyen a fizetés?

ocsi,hogy ebben a kategóriába írtam,de itt sokan vannak,hátha kapok választ

Legjobb válasz: Van esélyed, igen!

Van esélyed, igen!
Ja azt kihagytam +rezsi 200-250 korul Utolso voltam
16, 53 vagyok Mekkora lakást bérelnél? Az enyém 80nm, 760euro, rezsi havi 150euro.Ha egyedül vagy lényegesen olcsóbb!
Igen, Ausztriában drágábbak a lakások.Szoktam a német adókat nézni, ott tényleg olcsóbb az albérlet, Nézd meg a willhaben.at oldalakat, megfogsz lepödni.
Van esélyed. Én is úgy mentem ki. Ma már perfektül nyomom a nyelvet:-)
Attól függ mennyit költesz.Amúgy tényleg meglehet élni a fizetésböl.
A kérdező hozzászólása: gyári munkából mennyire lehet megélni ausztriában?
Igen, van. En is ugy kezdtem dolgozni, hogy alig "makogtam" valamit. Most mar eltelt egy fel ev, sokkal jobban megy, bar annyira sok lehetosegem nincs gyakorolni:( Utolso, ha megkerdezhetem, menny ido alatt sikerult jol megtanulnod a nyelvet? Csak kommunikacioval, konyvek vagy suli? Nekem fontos lenne, mert szeretnek tovabbtanulni, mert otthon felbehagytam az egyetemet. 21/L
Hat utolso az azert eleg sok! Mi fizetunk 1000-et egy 140 m2-es hazert(en+baratom+anyuja), de elotte lakasban voltunk, 75 m2 volt 450... Mondjuk nem tudom, ez nemetorszag. Ezek szerint ausztria dragabb?
A kérdező hozzászólása: ált.ban mennyi a rezsi +albérlet havonta?

14 éves vagyok 168 cm 61 kg és a fenekem kicsit csíkos, van arra esélyem, hogy eltűnik onnan? Vagy ezzel már nem lehet mit tenni?

Legjobb válasz: Sajnos ezek soha nem múlnak el végleg. :S Nekem is olyan, arra is számíthatsz hogy nem csak a fenekeden lesznek, vagy nem csak ennyi, hanem több. 14 éves korodra elég magas vagy, gondolom ettõl lett. Elmulni nem fognak de halványodni igen, amugy nem annyira gáz, szinte minden második csajon van.

Sajnos ezek soha nem múlnak el végleg. :S Nekem is olyan, arra is számíthatsz hogy nem csak a fenekeden lesznek, vagy nem csak ennyi, hanem több. 14 éves korodra elég magas vagy, gondolom ettõl lett. Elmulni nem fognak de halványodni igen, amugy nem annyira gáz, szinte minden második csajon van.
Görögország neked felfejlõdés? Mindjárt csõdbe megy...
Görögország hitelekbõl lett olyan "fejlett" Mi ezt a Kádár korszakban csináltuk.
"Ha a fidesz maradt volna hatalmon 2002-ben, akkor most már közelítenénk a német fizetéshez és életszínvonalhoz!" Ja, meg lehet nézni, most "csak" 3, 5 éve kormányoznak, de hatalmas a munkanélküliség, emelkednek az árak, csökkennek a bérek, nõ a korrupció és a mutyizás, ez tényleg fejlõdés!
de mikor a kommunisták átvették a hatalmat 2002-ben, akkor az ország dinamikusan fejlõdött!! ha akkor a kommunisták nem jutnak hatalomra és pazarolnak el 8 évet rombolásra, akkor most minden rendben lenne, mert a fidesz haladt volna elõre szépen az úton! amikor 2010-ben hatalomra jutott végre a fidesz, akkor egy óriás romhalmazt örökölt meg a kommunistáktól, akkora kárt okoztak, hogy még 4 év sem elég a károk rendbehozására!
Ha 2002-2006 között nem lettek volna azok a nagy béremelések akkor most hol tartanánk okoska?
magától szépen lassan növekedtek volna a bérek és ma magasabb szinten lennének, mert ha a fidesz maradt volna hatalmon akkor igazi gazdasági növekedés miatt nõttek volna a bérek, az eladósodás sem lenne nagy, tehát ma már több lenne a bér vagy 40%-kal mint most és ebbõl kevesebbet kellene fizetni a bankoknak!
Szerintem meg már 8 millió létminimum alatt élõ lenne.
"akkor az ország dinamikusan fejlõdött!!" Tessék nézzed: http://www.origo.hu/gazdasag/20130213-mely-godorbe-kerult-a-.. A grafikonon látod a GDP növekedését. A 97 és 2006 közötti 10 évbõl csak négyben kormányzott a Fidesz, azok a mindent tönkretevõ szocik meg másfélszer annyit és egyformán 3-5%kal növekedett a gazdaság, amíg 2007-ben be nem ütött a világválság. A romhalmazra is gyenge dolog hivatkozni, Horn Gyula két év alatt kihozta a gödörbõl a gazdaságot, Orbán már lassan a negyedik évet fejezi be és még csak remény sincs a fordulatra.
Nem lett volna. Szlovénia és Görögország 1989 körül is sokkal fejlettebb volt Magyarországnál, jelenleg is az egy fõre jutó GDP a magyarnál 75%-kal magasabb, a fizetések is körülbelül kétszeresek. A legsikeresebb felzárkózást Észtország és Szlovákia produkálta, ezekkel egy szintrõl indultunk, bár Magyarország jelentõs hátránya volt a nagy adósság. Talán egy sikeresebb politikával az õ szintjükön lehetnénk. Ezekben az országokban a GDP/fõ és a fizetések is körülbelül 30%-kal magasabbak a magyarnál és az eurót is bevezették már. 2002-ben még hazánk is jól állt a makrogazdasági paraméterek és az euróövezethez való csatlakozás tekintetében, de az MSZP alatt elszállt a költségvetési hiány, az államadósság és az infláció, kamatok is viszonylag magasan voltak.
Már az sem lenne rossz, ha az utcai ellenállás szintje elérné a görögországit...
Azért hülyeségeket ne beszélj, ahhoz német erõsségû gazdaság is kellett volna, itt soha nem lesz olyan bérszínvonal.
Lett volna esély, ha a kommunistákat nem választja meg a nép 3-szor (bár az sem kizárt, hogy a kommunisták mind3 alkalommal csalással nyeretek!).Ha a fidesz maradt volna hatalmon 2002-ben, akkor most már közelítenénk a német fizetéshez és életszínvonalhoz!
Lehet Görögország csõdös állapotban van, de akkor is fejlettebb, mint Magyarország. A kérdésre válaszolva, igen lett volna esély rá, ha normálisan csinálják a rendszerváltást.
A kérdező hozzászólása: Tudom, h mi van Görörgországgal, de a válság elõtt még mindig jobb helyzetben volt!
Görögország és Szlovéniának jobb a földrajzi fekvése nálunk.
Meg lehet csinálni, alacsony adók, alacsony korrupció és vállalkozásbarát politika kell hozzá. A szlovákok megcsinálták, kirúgták Meciart és kapásból megindultak, mi meg most épp egy új Meciart szavaztunk meg magunknak, ahogy most állnak a dolgok, hosszú távra.
Ha így haladunk sikerül a görögökig "felfejlõdnünk".... És mindegy milyen "fejlett" volt, (a hitelbõl fenttartott jólétnél) meg lehet nézni hová jutottak!
Igen, életképes emberek, ergo nem birka népség.
Magyarországnak nem voltak meg az adottságai hozzá, talán ha már közvetlenül a rendszerváltás után csatlakozhattunk volna az Unióhoz akkor most sokkal jobban állnánk.
Lett volna, ha nem ilyen elcseszett gazdaságpolitikát folytattak volna az eddigi kormányaink. Vagy inkább nem lopják szét az országot.
Szerintem már annyi elég lett volna, ha csak feleannyit lopnak szét a politikusok, ill. a segélyezést kicsit átalakítják, pl. ahogy Kanadában van, hogy csak akkor jár segély a gyerek után, ha az jár iskolába. Még mindig lenne egy kis esély, ha legalább holnaptól elkezdenék a politikusok, hogy "csak" feleannyit lopnak, mint tegnapig, de mivel semmi esély sem erre, sem a segélyek megreformálására, ill. a demográfia is halad egy irányba, így Mo. nem hogy Szlovénia felé halad, hanem inkább Ukrajna felé. Sajnos:(

Hogyan közeledtek egy olyan lányhoz, aki előreláthatólag csak szexre kell és hogyan egy olyanhoz, akinél láttok arra esélyt, hogy több is lehet belőle? Mi a különbség?

Legjobb válasz: Hangyabokányi a különbség. :D Na jó komolyan: egyértelmû, ha csak szexre kéne akkor nyíltan utalok rá valamilyen módon és sokszor megérintem ürüggyel, meg poénkodok vele, ugratom. Ha komolyra: visszafogottabb vagyok vele, de azért beszédes, érdeklõdõ. Tapintatosabban kérdezgetek, poénkodok. Eddig csak komoly nõim voltak és nem tervezek ez után sem más típust. Egy magányos farkas.

Hangyabokányi a különbség. :D Na jó komolyan: egyértelmû, ha csak szexre kéne akkor nyíltan utalok rá valamilyen módon és sokszor megérintem ürüggyel, meg poénkodok vele, ugratom. Ha komolyra: visszafogottabb vagyok vele, de azért beszédes, érdeklõdõ. Tapintatosabban kérdezgetek, poénkodok. Eddig csak komoly nõim voltak és nem tervezek ez után sem más típust. Egy magányos farkas.
Ameik csak szexre kell azt fizesd le ameik többre annak udvarolj
ha csak szexre kell akkor hátulról sokkolóval közelítem meg :-) béna vagy töki
Ha csak szexre kell, akkor az egy nyíltabb, ösztönösebb udvarlás, aminek ráadásul megvan a maga közege. Ahol többet látok vagy remélek, az sokkal finomabb, óvatosabb.

Milyen esetekben ítélik az apának a gyereket a váláskor? Mondjuk egy 3 évest (tehát még nem ő dönt). És mi van, ha a nő terhes a 2. gyerekkel, ilyenkor van arra esély, hogy a nagyobbat az apának ítélik?

Legjobb válasz: Testvéreket csak nagyon ritka esetben választanak szét es en azt is elképzelhetetlennek tartom, hogy egy harom evest az apanak iteljenek, hogy ha az anya képes a gyerek nevelésére.

Testvéreket csak nagyon ritka esetben választanak szét es en azt is elképzelhetetlennek tartom, hogy egy harom evest az apanak iteljenek, hogy ha az anya képes a gyerek nevelésére.
Ha az anya bizonyítottan nem megfelelõen látja el a gyereket. Alkoholista, vagy drogos. Gyerek alultáplált. Nem kapta meg a kötelezõ védõoltásokat. Hidegben, mocsokban nem neveli. Fizikai, vagy lelki sérült a gyerek. Ilyen kis gyereknél csak nagyon indokolt esetben ítélik az apának. Bizonyítani is kell, hogy az anya rosszul bánik vele. Kevés az esély, hogy az apának ítélik.
Testvéreket nem választanak szét, ha anyuka anyira alkalmatlan az újszülötett haza se viheti a korházból elméletileg mennek az apához de mit kezd egy férfi 2 4 év alatti gyerekkel... Kilép a munkahelyérõl él a gyesbõl, pelenkázgat ennél még a nagymama is esélyesebb.
És hogy lehet, hogy a másodikat már nem akarja, ha az övé? Csak fiúk jöhetnek, és õ meg kislány lesz? Vagy csak így egyszerûbbnek tûnik, mint egy csecsemõvel?
A kérdező hozzászólása: Ja és az apa nem akar gyedre menni. Nagyon rosszul járna vele szegény. Nem is biztos, hogy a 2.-at akarja(pedig az övé), csak a nagyot, a fiút, aki már jár, beszél és szobatiszta.
A kérdező hozzászólása: Szóval alkoholista, vagy drogos. Az nem. Nem is éhezteti a gyereket.
Elvileg a bíróság megvizsgálja mindkét fél életkörülményeit, és amelyik szülõ alkalmasabb a gyermek nevelésére, ott helyezik el. Sztem is ritkán választanak szét testvéreket, bár itt még meg se született, akkor nem tudom, mi a helyzet. Ha a szülõk meg tudnak egyezni, akár közös felügyelet is lehet. Utolsók! Az miért baj, ha odaadják a gyermeket a nagymamának? Nem kell, hogy a gyerek össze legyen nõve a szüleivel, és a nagymamának is jár az unokázás, a szülõknek pedig a kikapcsolódás. Vagy ha beteg a gyermek, és a szülõknek dolgoznia kell. Akik nem váltak el, azok is "le szokták passzolni" a gyermeket a nagyinak, sztem ez nem bûn. Az én anyukám már alig várja, hogy elég nagy legyen az unokája, és végre nála tölthessen néhány napot.
Ugyan annyi de ez nagyon szar pénz az eddigi életed is oda a nök nem véletlenül depisek szülés után nem csak a hormonok hanem a megváltozott élethelyeztet miat is vajon megig bírja a pasi pénz haverok szabadnap nélkül, nem mondom hohy minden férfi alkalmatlan de a nök is stöknének a helyzetbõl pláne egy pasi. Az elsõ alkalomal paszolná a könyköt a nagyinak és menne haverozni kocsmázni baromi sok nõ is így tesz.
"Kilép a munkahelyérõl él a gyesbõl, pelenkázgat ennél még a nagymama is esélyesebb." Miért menne gyes-re, egy apa ugyan úgy mehet gyedre mint egy anya, ez mellett járna a családi az adókedvezmény és a gyerektartás az anyától. Fordított helyzetben az anyának is ugyan ennyi jövedelme lenne.
A bíróság 1 éves, 5 és 6 éves lányokat az édesapának ítélt. Testvéreket nem választották szét. Az ok: Az édesanya agresszív alkoholista- Én voltam az 5 éves kislány..
Nem a tiéd a második, hogy válsz?
A kérdező hozzászólása: Nem, fiú lesz õ is. Nem tudni pontosan, valószínûleg rájött az apa, hogy két gyerekkel kétszer annyi gond lesz, kétszer annyi pénzt visz, stb.

Találtam egy csajról egy képet a gépemen, nem tudom, hogy mikor mentettem le, de lenne arra esély, hogy megtaláljam a csajt neten?

A képnek a címében kepfeltoltes.hu van, de nem link, csak cím.Így meg tudom találni?

Legjobb válasz: Google képkeresõ...

Google képkeresõ...
A kérdező hozzászólása: Akkor keresd meg google képkeresõvel a címe alapján. 316086_273508026010856_936854854_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
"Találtam egy csajról egy képet a gépemen" Ezek szerint meg van a kép is. Akkor talán azt kéne kerestetni ember...
A kérdező hozzászólása: Hogy?
Feltöltöd a képkeresõbe a képet és kapsz találatokat ha fent van a neten... vagy nem...
A kérdező hozzászólása: Hát ezt kegyetlenül becumiztam. Nincs fent ilyen kép a neten.

3hetes kisbaba anyukája vagyok. Tápszert eszünk, mert a tejem sajnos nem elég ahhoz, hogy jóllakhasson. Van még arra esély, hogy annyira beinduljon a tejem, hogy csak ciciből jóllakjon? Mit tegyek ennek érdekében?

Legjobb válasz: javaslom, szedj homeopátiás szert. én urtica urens-t (5ch hígításban) szedek, 2x5 bogyót a szülés óta, 1-2 nap kihagyással. így rengeteg tejem van, még le is fagyasztok. 3 hetes kislány mamája

javaslom, szedj homeopátiás szert. én urtica urens-t (5ch hígításban) szedek, 2x5 bogyót a szülés óta, 1-2 nap kihagyással. így rengeteg tejem van, még le is fagyasztok. 3 hetes kislány mamája
Szia! Igen van még esély rá! Csak nem szabad feladni. Szoptass sûrûn, akár óránként, hagyd, hogy cumizzon a cicin, ha szereti. A lényeg, hogy minél több inger éri a mellett, annál több tejet fog termelni. Ha sokat alszik két szopi között a baba, akkor próbáld meg a 7-5-3-1 szaporító fejést. Van sok tejserkentõ por, tea, homeo bogyó, ami sokaknak bevált, nekem sajnos nem. A more milk kapszulára nagyon sokan esküsznek, illetve ez az egy (pontosabban a benne lévõ görögszéna mag, ami magában ihatatlan), aminél ki is mutatták a tejfokozó hatást. Nekem a kislányom 2 hónapos kora körül lett elég a tejcsim és azóta szoptatok, addig tápot kapott, majd egy idõ után a táp csökkent, és nõtt a tejcsi mennyisége. A leggyakoribb hibák, amit (én is) elkövetnek a kismamák: nem igény szerint, hanem idõre pl. 3 óránként és meghatározott ideig ált. 20 percig szoptatnak (tarthat egy szopi akár 1, 5 óráig is az elsõ idõkben). Nem eszel, iszol eleget, ami alatt nem feltétlen a sütit, rántásos levest stb. értem. Legyen tápláló, egészséges, vitamindús, amit eszel, nem kell feltétlen hízlaló kajákat enni, a szervezeted úgyis tudja mi kell neki, ha megkívánsz valamit, akkor azt edd meg. Pihenj sokat, az elsõ hat hétben csak a babával foglalkozz, ha õ alszik, akkor te is feküdj le, ha megteheted. Arra valók a rokonok, hogy õk addig kaját készítsenek neked és takarítsanak. :-) Ha mindez megvan, akkor elvileg minden feltétel adott a szoptatáshoz és az elegendõ tejhez a részedrõl. Sajnos vannak "nem jól szopó" babák, akik lusták arra, vagy gyengék, hogy szívják a cicit. Ez a leggyakoribb eset, amikor nem termelõdik a tej és a baba sajnos tápszert kap cumisüvegbõl. Ez nagyon könnyû a számára és hamarosan teljesen leszokik a cicirõl. Erre viszont nagyon jó a szoptanít készülék. Én is ezt használtam és nekem nagyon sokat segített. A lényeg, hogy egy szondát erõsítesz a cicihez, amibe egy tartályból folyik a tej/tápszer. A baba könnyen jut az adagjához, miközben azért szívja, ingerli a mellet. Tehát szopira fel!!! Boldog babázást! 5 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Mi az a 7-5-3-1 szaporító fejés?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!
Egyetértek azzal aki a "regényt" írta. A szoptanit készülékkel kapcsolatban nekem annyi tapasztalatom van még pluszba hogy az én babám hamar rájött hogy a kis vezetéket kell szívni, hiába csináltam úgy mindent ahogy le van írva a haszn. ut-ba. Így ugyan jobban szívott, csak nem a cicit, hanem a vezetéket.

Nekem most jött meg február 4-én, kb. mikor van arra esélyem, hogy sikerüljön a baba? És milyen poz van olyan ami biztos a sikerhez?

Legjobb válasz: Attól függ, hány naposak a siklusaid. Neten találsz termékenység kalkulátort, ott kiszámolja neked, de ez így is csak kb-i nap lesz, inkább a testi jeleket figyeld vagy vegyél ovulációs tesztet! ;) Az interneten azt olvastam, a leghatásosabb a misszionárius póz vagy a kutya póz, de szerintem nem ettõl függ.

Attól függ, hány naposak a siklusaid. Neten találsz termékenység kalkulátort, ott kiszámolja neked, de ez így is csak kb-i nap lesz, inkább a testi jeleket figyeld vagy vegyél ovulációs tesztet! ;) Az interneten azt olvastam, a leghatásosabb a misszionárius póz vagy a kutya póz, de szerintem nem ettõl függ.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy vannak ilyenek már több oldalra is beléptem de mindegyik mást mutat.Lehet az ösztöneimre bizom.Köszönöm
Szerintem szeressétek egymást amilyen gyakran csak tudjátok. Ezt sokkal biztosabbnak tartom, mintha egy napra tennétek fel mindent.
Átlagosan a menstruáció elsõ napjától számítva a 13-ik, 14-ik napon van peteérés. Természetesen ez függ attól is, hogy milyen hosszúak a ciklusaid. Nekem 31-35-ik napokra jött meg a menzeszem, így a peteérés is kitolódott a 15-17-ik napra. Így az utólagos ultrahangokból tudom, hogy miért éreztem alhasi, nehéz fájdalmat a 17-ik nap körül. Mert akkor volt peteérésem. De van aki nem érez semmit. Az ovulációs teszt nálam nem vált be, mindig 2 csík volt... A mikroszkópos teszt meg nagyon macerás. A hõmérõzésre sokan esküsznek, olvass utána annak és nem tudok róla pontosat. Mindig arra gondolj, hogy aki nagyon akar babát, annak nem jön össze. Csak lazán és figyeljetek arra, hogy ne a baby project szex legyen elõttetek, mert az gépiessé teszi az együttléteteket, hidd el! Egy 14 hetes iker kismama

Sajnos végleg vége van a kapcsolatunknak a barátnőmmel. Felejtsem el? Van arra esély, hogy visszatér még hozzám? Mit tegyek?

Már egyszer szakitottunk aztán ugy volt hogy mégis szeretné folytatni, de ma már Azt mondta hogy ? már nem szeretné ha ujbol kezdenénk, mert csak barátként érez irántam és nem látja értelmét hogy ujra kezdjük. Azt mondja nem jó felmelegiteni a szerelmet. Probáltam meggy?zni hogy probáljuk meg ujbol és majd az ugyis kiderül hogy m?ködik e a kapcsolat vagy sem. De hiába mondtam neki. Nem akarja folytatni, ugy érzi hogy nem m?ködne. Ugyhogy sajnos ennyi volt. Mondtam neki hogy akkor jobb nem találkozni és beszélni többet. Azt mondta hogy ? a barátságát tudja csak felajánlani nekem. De az nekem nem lenne jó ha barátok maradnánk, én ugyanugy szerelmes lennék belé, és csak kinozna az hogy nem lehetünk eggyütt... Régen nagyon szerelmes volt belém, de egyszeráen csak ugy elmult a szerelem, azt mondja, de nem biztos magába. Bizonytalan tipus, és sajnos nincs senki akivel megbeszélhetné a problémáit...

Legjobb válasz: szoval senki sem tud semmit ehhez irni...

A kérdező hozzászólása: szoval senki sem tud semmit ehhez irni...
Ha nem szeret, akkor ne erõltesd, biztosan oka van annak, hogy szakítani akar, ha te még szereted õt, legyen annyi tiszteleted iránta, hogy tiszteletben tartod az érzéseit, megpróbálsz vele nem haragban elválni. Hidd el, ha azt is mondaná, hogy szeret, de nem így van, csak miattad lennétek együtt, akkor õ nem csak téged csapna be, hanem saját magát. Az egyetlen dolog amivel magadnak és neki is a legjobbat teszed, az az, ha elengeded...
Tudom, hogy nem tetszik, amit írok, de teljesen fölösleges újra kezdeni. Foglalkozz másokkal/mással. Persze paradox módon lehet, hogy mégis végig kellene csinálnod, mert akkor megtanulnád, hogy mégis miért ne csináld legközelebb. Eh, nehéz, hogy mivel segítene Neked az ember jobban. Egyébként van esély, hogy visszatér, de ez esetben te talonban, pótléknak voltál. Ugye nem akarsz az lenni? Ha két ember kölcsönösen szereti és tiszteli egymást, akkor együtt is maradnak és életüket úgy tervezik, hogy annak jövõjében a másik is szerepel. Nálatok meg egy szakításról van szó. Fogadd el, hagyd az egészet a fenébe és csinálj hasznos dolgokat. Tanulj, sportolj, ismerkedj, ami jól esik.
Szerintem van esély ezt megmenteni. ha nagyon szeretett a lány, akkor nem múltak el belõle pikk pakk az érzések...kered meg, mondd el neki, mennyire fontos neked. Amúgy mi az oka a szakitásnak? mert az hogy "egyszerûen elmúlt a szeretet" meg "nem vagyok elég jó hozzád" az azért édes kevés magyarázatnak. Van egy párom, akivel szakitottam egyszer, és azt vártam, hogy keressen, hogy tiporjon kicsit utánam, megtette, én pedig megbocsájtottam és azóta együtt vagyunk. A szerelmet meg nem késõ felmelegiteni...és az is lehet h jobb lesz utána... Mondjuk ez még attól is függ, hogy hány évesek vagytok, tudjátok e elég komolyan venni a dolgokat(vagy a lány) mert az hogy 2 naponta szakitunk, kibékülünk az már tényleg nem mûködik(mondom ezt én aki 3 naponta megbocsájtok a páromnak:D) Amúgy sok sikert, és irj, hogy mi történt, szoritok Neked ÜDv
A kérdező hozzászólása: 17 évesek vagyunk de komoly gondolkodásuak, szerintem elég érettek. A szakitás oka az volt hogy már nem szerelmes belém. fél évig voltunk eggyütt.
szerintem beszéljetek még, bagyon szereted azt a lányt, hát ne hagyd elmenni...legalábbis egybõl...nem azt mondom h tapadj rá... viszont kérdezd meg miért múlott el a szerelem, mióta érzi úgy hogy elmúlott? és hogy tudnál e segiteni Neki... régi emlékek segithetnek, a boldog pillanatok:) még egyszer beszéljetek...ha nem megy akkor sajnos tovább kell álljál, és tudom nehéz lesz, de erõssnek kell lenned. sok sikert még egyszer, és várom h ird meg mit beszéltetek, üdv elõzõ válaszadó (18)
Egyszeru es kemeny valasz!Szerintem ha nem szerelmes mar beled akkor ugy felejtsd el ot ahogy van!Minel hamarabb!Neki se tenne jot ha csak sajnalatbol menne vissza hozzad! 22 eves lany
A kérdező hozzászólása: Jajnos én már tehetek akármit, õ már nem akarja tovább folytatni. Csak barátként érez irántam. Ugyhogy mondtam neki hogy akkro jobb ha nem találkozunk többet. Sajnos ez van, elkell fogadnom a döntésés, csak nagyon fáj...

Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel 6 honapja, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot?

Legjobb válasz: Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel két éve, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot? =( egy cipõben járunk

Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel két éve, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot? =( egy cipõben járunk
A kérdező hozzászólása: Sajnos
Miért nincs rá esély? Van barátnõje? De az nem szentírás, hiszen még nem a felesége... Ha meg se próbálod, úgy persze hogy nincs esélyed.
A kérdező hozzászólása: Nincs baratnoje, de o mondta h nincs esely
Hát akkor járj konditerembe és az elveszi a figyelmedet is. Vagy ûzz valami hobbit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!